Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 6 éve
Nolan and the 49ers selected Alex Smith with the first overall pick in the 2005 NFL Draft. Nolan thought Smith to be cerebral, introspective, and non-confrontational. Nolan also evaluated Aaron Rodgers but did not believe that Rodgers' attitude could co-exist with him.Százmillió dolláros kérdés:
Ha még valaki nem érti, miért kapta meg az állást 😀
r.baggio
Ki volt ekkor a 49ers támadókoordinátora, aki állítólag szintén Rodgers ellen foglalt állást?
Szerkesztette: Kampman
több mint 6 éve
Nolan and the 49ers selected Alex Smith with the first overall pick in the 2005 NFL Draft. Nolan thought Smith to be cerebral, introspective, and non-confrontational. Nolan also evaluated Aaron Rodgers but did not believe that Rodgers' attitude could co-exist with him.Ha még valaki nem érti, miért kapta meg az állást 😀

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Egy szavazat a “McCarthy jó választás a Dallasnak” oldalra.
több mint 6 éve
Levezettem most másfél órát, addig volt időm végiggondolni a HC dolgokatja, Te ilyeneken gondolkozol vezetés közben? 😛
Antonius
több mint 6 éve
McCarthy-t nem kell előre leírni, én inkább Jerrytől féltem, mintsem attól, hogy alapból, a saját inkompetenciájának következtében elbukna.Gyanítom, hogy vele szemben nem lesz 9 év türelem. Ennek a Cowboysnak most már SB-t kell játszania rövid időn belül, legalábbis Jerry biztosan ezt várja.
több mint 6 éve
Én igen, 49ers-es haver, így megy ezMike Nolan lesz a DC.Ez azért erősen fejvakarós. 2008 óta lejtmenetben van az ember. Nem értem a perspektívát az ő kinevezésében.
Beki
Sixo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Mike Nolan lesz a DC.Ez azért erősen fejvakarós. 2008 óta lejtmenetben van az ember. Nem értem a perspektívát az ő kinevezésében.
Beki
több mint 6 éve
Te szerintem Matt Flynn karrierjénekMatt Flynn 480 Yardos 6TD-s meccsere emlekszik meg valaki? Az az offense rendesen ossze volt rakva, nagy guru az oreg es itt lesz is mibol fozni...emlékszünk hát. olyan volt a védelmünk, mint egy Div IA középcsapaté.
JéBé
slowmotion
A 6 TD-s meccs a Lions ellen volt (akik akkor egyébként playoff csapat voltak, bár valóban nem a D-jük miatt).
több mint 6 éve
Mike Nolan lesz a DC.a nap híre köszi 😊 😀 😀
Beki
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Mike Nolan lesz a DC.
több mint 6 éve
Jah 2 HOF QB volt csak akivel dolgozott...Ahhoz képest többet is hozhattak volna a sajtok. Én mindig úgy éreztem hogy több potenciál volt ott mint amit kihozott belőle McCharty. Favre és ARod sok edző megirigyelte volna ezt a luxust...Persze lehet hogy bejön és megújúl és bla bla... Legalább megtudjuk mit tud HOF irányítók nélkül... Vagy Dak is az lesz és akkor nem 😀Hát srácok Jerry bácsinak elment az esze... Egy balfasz helyett hozott egy még nagyobbat. ARod nélkül McCharty a kanyarban nem lett volna...Szép és jó ARod, de jó párszor nélküle is cumiztatott minket rendesen... Tény, h Packers-es karrierje végére megfáradt már az a munkakapcsolat, de előtte mégiscsak rendre domináns csapat volt a GB és nem egyszer tényleg csak a hatalmas pech miatt maradtak le az újabb SB-ról (pl az az emlékezetes Seahawks elleni meccs). A sikert egyedül ARod számlájára írni hatalmas túlzás.
Tomcsik
A másik, h ott van Andy Reid. Őt is leírták az Eagles után, mégis képes volt újítani Kansas City-ben. Szóval elkapkodott dolog leírni MM-t így előre.
Tito05
több mint 6 éve
ha tényleg analitikus rendszert akarnak, akkor Wade nem való ide egyébként se.Levezettem most másfél órát, addig volt időm végiggondolni a HC dolgokat és azt kell mondjam, akár még be is jöhet az öreg számít és beválhat McC. Azt a vonalat, amit én a legjobbnak gondoltam (college), JJ nem akarta, innentől kezdve pedig McC az elérhető legjobb jelöltek között volt. Ki jöhetett volna helyette? McDaniels? Saleh? Stefanski? Daboll?... Köszönöm szépen, én egyik média által felhájpolt üdvöskéből sem kérnék, akkor már inkább McC.
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
Matt Flynn 480 Yardos 6TD-s meccsere emlekszik meg valaki? Az az offense rendesen ossze volt rakva, nagy guru az oreg es itt lesz is mibol fozni...emlékszünk hát. olyan volt a védelmünk, mint egy Div IA középcsapaté.
JéBé
több mint 6 éve
Es akkor vissza a 3-4re? Plusz, szerintem nem jönne vissza DCnek egy olyan csapattól, ahonnan elküldték mint vezető edző.De most komolyan...Én el sem olvasom.
Cowboykarcsi90
Ábá Wade papa szabad lett... DC?
Charlie Firpo
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
De most komolyan...Én el sem olvasom.
Cowboykarcsi90
Ábá Wade papa szabad lett... DC?
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
De most komolyan...
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
Hát srácok Jerry bácsinak elment az esze... Egy balfasz helyett hozott egy még nagyobbat. ARod nélkül McCharty a kanyarban nem lett volna...Hm, egy SB győztes HC-t ilyen simán lebalf.szozni... 😊
Tomcsik
Azt a SB-t épp ellenünk nyerték, amikor nálunk Tomlin, Arians és LeBeau voltak az edzők.
több mint 6 éve
McCarthy egyaltalan nem az a luzer balfek, akinek szeretik beallitani.Az en szememben mindig az volt a legnagyobb erdeme, hogy egyfajta "gyozelmi kulturat" alakitott ki, es tartott fenn GB-ben a csapat korul.
Soha nem kente masra, mindig elvitte a balhet, ha gond volt. Kemeny pittsburgi arc.
Egy igazi regi vagasu edzo, aki rendet kovetelt, nem bratyizott a jatekosokkal, de maximalisan tisztelte oket.
Hitt a pass heavy tamadojatekban, de a GB hanyatlasa egyaltalan nem csak az o bune volt, hanem pl. nyolcvaneves, betegeskedo, kizarolag a draft & develop szellemeben letezo(ezert FA-t soha nem igazolo), es utobbi 3-4 evben pocsekul draftolo GM-e, Ted bacsié. A GM valtas utan, azonnal lehetett tudni, h McC-nak is mennie kell.
A GB media tobbszor irt rola, h micsoda szakmai szinvonalu, hatalmas adatbazist/archivumot/ konyvtarat hagyott hatra a csapatnal, sot miota kitettek is fejlesztette tovabb, es szo szerint bent tanulmanyozta es tanulta az uj modszereket, iranyzatokat, es jarta az orszagot, az egyetemeket.
Szerintem remek edzo, es oszinten szurkolok, h bizonyitani tudjon nalatok (is).
több mint 6 éve
Hát srácok Jerry bácsinak elment az esze... Egy balfasz helyett hozott egy még nagyobbat. ARod nélkül McCharty a kanyarban nem lett volna...Ühüm... Ki hitte volna, hogy kell az edzőnek a jó QB?
Tomcsik
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
Hát srácok Jerry bácsinak elment az esze... Egy balfasz helyett hozott egy még nagyobbat. ARod nélkül McCharty a kanyarban nem lett volna...Szép és jó ARod, de jó párszor nélküle is cumiztatott minket rendesen... Tény, h Packers-es karrierje végére megfáradt már az a munkakapcsolat, de előtte mégiscsak rendre domináns csapat volt a GB és nem egyszer tényleg csak a hatalmas pech miatt maradtak le az újabb SB-ról (pl az az emlékezetes Seahawks elleni meccs). A sikert egyedül ARod számlájára írni hatalmas túlzás.
Tomcsik
A másik, h ott van Andy Reid. Őt is leírták az Eagles után, mégis képes volt újítani Kansas City-ben. Szóval elkapkodott dolog leírni MM-t így előre.
Szerkesztette: Tito05
több mint 6 éve
Hát srácok Jerry bácsinak elment az esze... Egy balfasz helyett hozott egy még nagyobbat. ARod nélkül McCharty a kanyarban nem lett volna...Konyorgom lassatok mar tovabb a nepbutito amcsi medianal es hagyjatok mar az oreg stricit beken 😀
Tomcsik
több mint 6 éve
Örülünk Vincent?
több mint 6 éve
Eagles szurkolóként ez az edző kinevezés számunkra felér egy wild card továbbjutással 😊 McCartynál jellemtelenebb edzőt nem találni a liga környékén. Gyakorlatilag semmit nem ért el a Packersel. Mindent Rodgers intézett. Örökké a fejemben van egy Packers-Minnesotta meccs, ahol Mccarty az időkéréseknél valami oltári baromságot csinált, Rodgers kiment hozzá és leszidta mint a rongyot, hogy "hülye voltál fiam ülj le egyes", erre McCarty pedig félénken elhúzódott a kispadra 😊Hat igen egy sima munkahelyen is igy megy ez, ha nem tetszik valami jol leugatom holnap a fonokot.
Riverske
több mint 6 éve
Szevasz jó edző, aki képes ennyi idősen is tanulni. Hogy megújul-e az itt elválik, de ez szerintem egy nagyon jó igazolás lehet. Főleg Daknek.