Dallas Cowboys

34 feliratkozó

több mint 6 éve
Antonius Dallas Cowboys 1 742
Nate Burleson véleményére kíváncsi voltam, ha más is, itt egy gyors összefoglaló a GMF-ból

www.youtube.com/watch?v=GtHCxWBSzls

Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
dinkaaa Penn State Nittany Lions 1 071
Hát legalább nem Marvin Lewis vagy Jeff Fisher
krisz0621
Rohadtul örülnék ha Lewis lenne a DC.
gyeek
Az már más kérdés, de azért HC-nak erős lett volna.
több mint 6 éve
100yard Dallas Cowboys 1 403
Így szerintem Daknak kinéz hamarosan a nagy pénz. Butaság lenne elengedni. Mike tudta hová jön, és számít is rá. Csak kell egy normális OC-t találni és megmutatni, hogy valóban fejlődött MM.
dande
Keĺlen Mooret nem biztos, hogy lecserelik. Elso eveben egy legaelso ofenset azert osszehozott, megha volt is par gyengebb meccse.
több mint 6 éve
gyeek LSU Tigers 8 611 — Grady Judd fan
krisz0621
Rohadtul örülnék ha Lewis lenne a DC.

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 629 — Így remélem megfelelek nektek.....
Így szerintem Daknak kinéz hamarosan a nagy pénz. Butaság lenne elengedni. Mike tudta hová jön, és számít is rá. Csak kell egy normális OC-t találni és megmutatni, hogy valóban fejlődött MM.
több mint 6 éve
most hozzák le sorban az insiderek, hát JJ nem vacakolt sokat. A sajtó meg gondolom most a pokolba kívánja titokban, elestek így többi heti kiemelkedő olvasottságtól.
Szóval McCarthy.... nem is tudom mit gondoljak. Messze nem Ő volt az álomjelölt(em) a posztra, de gondolom senkié se. Ettől függetlenül a kardomba sem dőlök, messze nem Ő volt a legrosszabb forgatókönyv. Most már nincs mit tenni, bizakodó vagyok vele kapcsolatban, gondolom JJ-t is azzal főzte meg, hogy előadta a fejlődését. Meglátjuk.

Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
dinkaaa Penn State Nittany Lions 1 071
több mint 6 éve
Sjoelleer van de Vrij Baltimore Ravens 13 993 — Слава Україні! Героям слава!
Mike McCarthy in da house

'csak az maradt tiéd, mit homlokod megett viselsz.'

"A világ igazságtalan. Ha elfogadod ezt, cinkos lesz a neved, ha pedig megváltoztatnád, hóhér." (Sartre)

Never forget Bucha, Borodyanka, Hostomel, Irpen, Kramatorszk, Mariupol, Rubizne, Popasna, Kremenchuk, Sievierodonetsk, Chasov Yar, Vinnytsia, Mikolajiv, Olenivka, Chaplyny, Izjum, Zaporizzsja, Kijiv, Bakhmut, Pravdyne, Marinka, Kherson, Dnipro, Soledar, Avdijivka, Slovyansk, Uman, Nova Kakhovka, Kryvyi Rih, Odessa, Pervomajszkij,Lviv, Pokrovsk, Chernihiv, Kostyantynivka, Hroza, Harkiv, 2023.12.29., Odessa, Chernihiv, Vovchansk, Harkiv, Okhmatdyt, Poltava, Lviv, Sumi, Ternopil
több mint 6 éve
Törölt felhasználó
Sources: The #Cowboys are focused on hiring former #Packers coach Mike McCarthy. They are currently in talks. A day after firing Jason Garrett, it appears they have their guy. - Rapoport

Scoopage alert: the @dallascowboys have agreed to terms with Mike McCarthy to be their new head coach. Announcement and press conference expected later this week @NFLonFOX #cowboys - Jay Glazer
több mint 6 éve
Amikyen hirek jonnek lehet visszasirjuk Garettet
beltazor
Ne uljunk mar fel minden pletykanak. Jeff Fisher.. hagyjuk mar. Annyi penzem lenne ahany “source tells” info lesz meg...
Blevi
ezt akartam írni én is. Amerika csapata hivatalosan is edzőt keres. Minden nap kijön majd legalább 3-4 hír majd ezzel kapcsolatban.

Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
Blevi 8 936 — Lions & Cowboys fan
beltazor
Ne uljunk mar fel minden pletykanak. Jeff Fisher.. hagyjuk mar. Annyi penzem lenne ahany “source tells” info lesz meg...
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 143 — Invisible man
beltazor
Na most már ne válogassatok 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 899 — Pfizer & Moderna fan

több mint 6 éve
rva 4 532 — Me for President!

loptam
több mint 6 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 522 — LIGHTS OUT!
Jól van, van még lejjebb: Mike McCarthy és Marvin Lewis után következzen Jeff Fisher 😀
 www.espn.com/nfl/story/_/id/28431056/source-cowboys-focused-proven-nfl-coach-replace-jason-garrett
empty taxi
Azt hittem az eredménykövetőben felvázolt NFC East edző keringővel, amiben Jay Gruden ide, Garrett a Giantshez és Shurmur a Skinshez, a csapat számára legrosszabb megoldás jutott eszembe. De Jerrynek(vagy bárki is hívta meg Jeff Fishert) vannak nálam is sötétebb ötletei.

több mint 6 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 156 — Lájkold a zsűrit!
Jól van, van még lejjebb: Mike McCarthy és Marvin Lewis után következzen Jeff Fisher 😀
https://a.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2020%2F0106%2Fr649067_1296x729_16-9.jpg
Source: Cowboys focused on proven NFL coach
The Cowboys are intensely focused on candidates who have extensive NFL head-coaching experience with a track record of success, a source familiar with the search for Jason Garrett's replacement told ESPN.

Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 522 — LIGHTS OUT!

több mint 6 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 535 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Pezsgőt?

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 6 éve
VÉGRE! VÉGRE! VÉGRE!

Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
beltazor Michigan Wolverines 2 899 — Pfizer & Moderna fan
Közben Dallasban

twitter.com/sportscenter/status/1213962740483493889?s=21
Klaci79

több mint 6 éve
xrace77 Denver Broncos 4 641
Clap Your Hands Say Yeah 😀
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 805
Közben Dallasban

twitter.com/sportscenter/status/1213962740483493889?s=21
több mint 6 éve
slowmotion Dallas Cowboys 27 013 — Cowboys fan
Szep csondben volt egy Riley interju is allitolag.
Blevi
Én azt olvastam, hogy még csak lesz majd. De mindegy is, a lényeg, hogy interjúztassuk. Nálam Ő lenne az álomjelölt. Amit olvastam róla év közben, egyedül a Cowboys kedvéért hagyná ott a college focit
Antonius
nem mondom, hogy nem örülnék neki, de akkor ezzel párhuzamosan a Sooners gyengülne, szóval egyik szemem sír, a másik nevet (vagy fordítva).

Stoops alatt egészen ellaposodott a program, végre sikerül életre kelteni, erre elmegy a kapitány?

Szerkesztette: slowmotion
több mint 6 éve
Szep csondben volt egy Riley interju is allitolag.
Blevi
Én azt olvastam, hogy még csak lesz majd. De mindegy is, a lényeg, hogy interjúztassuk. Nálam Ő lenne az álomjelölt. Amit olvastam róla év közben, egyedül a Cowboys kedvéért hagyná ott a college focit

Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
Cowboykarcsi90 3 472 — …not me…Im in my prime!
OFF:

Semmi bajom amugy a Billsel, de remélem Beasley most is örül, hogy azon az oldalon volt.

A pöcsfej.

The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!