Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 6 éve
Szep csondben volt egy Riley interju is allitolag.
több mint 6 éve
Megtanulta bekapcsolni a tabletet?McCarthyt most nagyon hájpolják, hogy tanult az elmúlt 1 évben.twitter.com/RapSheet/status/1213495783552630786?s=19McCarthy se sokkal jobb. Egy darab bajnoki cím, egy prime Rodgersel. Szerintem van még egy pár edző, aki minimum ugyanezt összehozta volna.
Marvin Lewis - komolyan? 😀
Hulkeinstein
Cowboykarcsi90
Antonius
Arról az emberről mindig ez a kép fog eszembe jutni:
több mint 6 éve
McCarthyt most nagyon hájpolják, hogy tanult az elmúlt 1 évben.twitter.com/RapSheet/status/1213495783552630786?s=19McCarthy se sokkal jobb. Egy darab bajnoki cím, egy prime Rodgersel. Szerintem van még egy pár edző, aki minimum ugyanezt összehozta volna.
Hulkeinstein
Cowboykarcsi90
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
twitter.com/RapSheet/status/1213495783552630786?s=19McCarthy se sokkal jobb. Egy darab bajnoki cím, egy prime Rodgersel. Szerintem van még egy pár edző, aki minimum ugyanezt összehozta volna.
Hulkeinstein
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
Marvin Lewis met with team officials yesterday the source said and is headed home today. - Calvin Watkinstwitter.com/JoeyIckes/status/1213531320728600576?s=20
Could he be a DC for a hire that doesn’t have his own coach? - Broaddus
Szóval tippelés az van.
Charlie Firpo
másnak is eszébe jutott ugyan ez a gondolat
több mint 6 éve
Rá kellett keresnem erre a Rooney izére (nem gyakran nevezünk ki főedzőt), szép.Marvin Lewis met with team officials yesterday the source said and is headed home today. - Calvin WatkinsCsak Zimmerrol kérdezték meg, meg így letudták a Rooney rulet.
Szóval tippelés az van.
Charlie Firpo
Borbinho
Semleges neműt nem kell meghallgatnunk?
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Marvin Lewis met with team officials yesterday the source said and is headed home today. - Calvin WatkinsCsak Zimmerrol kérdezték meg, meg így letudták a Rooney rulet.
Szóval tippelés az van.
Charlie Firpo
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Marvin Lewis met with team officials yesterday the source said and is headed home today. - Calvin WatkinsCould he be a DC for a hire that doesn’t have his own coach? - Broaddus
Szóval tippelés az van.
Szerkesztette: Charlie Firpo
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Nekem mindkettőről )McCarthy és Lewis) a szó szerinti középszerűség jut eszembe (=Garrett), szóval akár lehet is állandóság is
Szerkesztette: Willie Parker
több mint 6 éve
twitter.com/RapSheet/status/1213495783552630786?s=19we will see.
Hulkeinstein
több mint 6 éve
Nekem tetszene a fekete Garrett 😀 😀 😉
több mint 6 éve
twitter.com/RapSheet/status/1213490472553000961

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Aki komplett (?) listát keres, ezek a nevek forognak:www.bloggingtheboys.com/2020/1/3/21039565/the-complete-list-of-dallas-cowboys-head-coaching-candidates-urban-meyer-lincoln-riley-ron-rivera
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
twitter.com/nflonfox/status/1212940367550509059?s=21Azért van ilyen is:
Klaci79
Frankly, if you look very closely, my friend @WerderEdESPN note - 'expected to conclude soon w Garrett not part of the org' - is quite different from ESPN proper's editors' rather outrageous 'breaking news' claim. https://t.co/UcGNWejPgh
— mike fisher ✭ (@fishsports) 2020. január 3.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Dc.com Dak-ot Romo ele helyezi... utolso kattintasom volt az oldalra.2010-es evek csapatt valasztottak. Erdemes olvasni az indoklast is. Alapvetoen persze Romo > Dak barmikor.
beltazor
több mint 6 éve
Dc.com Dak-ot Romo ele helyezi... utolso kattintasom volt az oldalra.

több mint 6 éve
Kris Richards szép csendben HC interjún a Giantsnél. Ez azért változásokra utalhat még, ha nem is kapja ott meg az állást illetve kötelező őt elengedni, ha ilyen pozira hívják.Nálunk lejárt a szerződése mint Garrettnek vagy pl. Marinellinek.
dande
Szerződteti majd az új vezetőedző, már ha akarja.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Kris Richards szép csendben HC interjún a Giantsnél. Ez azért változásokra utalhat még, ha nem is kapja ott meg az állást illetve kötelező őt elengedni, ha ilyen pozira hívják.
több mint 6 éve
nem, lejjebb írják, hogy a családból rengetegen voltak a stáb tagjai.Jones-éknél ez egy lassan 26 éves "projekt" hiszen állítólag Garrett már csere irányítóként a '90-es években bejárhatott a személyzeti megbeszélésekre, amik jellemzően csak edzőknek és egyéb személyzeti (scout) emberek számára nyitott....Nem lehet, hogy valami zabigyerek/lyuksógor?
rva
Amadeus
több mint 6 éve
Jones-éknél ez egy lassan 26 éves "projekt" hiszen állítólag Garrett már csere irányítóként a '90-es években bejárhatott a személyzeti megbeszélésekre, amik jellemzően csak edzőknek és egyéb személyzeti (scout) emberek számára nyitott....Nem lehet, hogy valami zabigyerek/lyuksógor?
rva
több mint 6 éve
Jones-éknél ez egy lassan 26 éves "projekt" hiszen állítólag Garrett már csere irányítóként a '90-es években bejárhatott a személyzeti megbeszélésekre, amik jellemzően csak edzőknek és egyéb személyzeti (scout) emberek számára nyitott....