Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 6 éve
Hát srácok Jerry bácsinak elment az esze... Egy balfasz helyett hozott egy még nagyobbat. ARod nélkül McCharty a kanyarban nem lett volna...
több mint 6 éve
Eagles szurkolóként ez az edző kinevezés számunkra felér egy wild card továbbjutással 😊 McCartynál jellemtelenebb edzőt nem találni a liga környékén. Gyakorlatilag semmit nem ért el a Packersel. Mindent Rodgers intézett. Örökké a fejemben van egy Packers-Minnesotta meccs, ahol Mccarty az időkéréseknél valami oltári baromságot csinált, Rodgers kiment hozzá és leszidta mint a rongyot, hogy "hülye voltál fiam ülj le egyes", erre McCarty pedig félénken elhúzódott a kispadra 😊Eddig soha senkit nem némítottam, de rajtad erősen gondolkodom.
Riverske
több mint 6 éve
Eagles szurkolóként ez az edző kinevezés számunkra felér egy wild card továbbjutással 😊 McCartynál jellemtelenebb edzőt nem találni a liga környékén. Gyakorlatilag semmit nem ért el a Packersel. Mindent Rodgers intézett. Örökké a fejemben van egy Packers-Minnesotta meccs, ahol Mccarty az időkéréseknél valami oltári baromságot csinált, Rodgers kiment hozzá és leszidta mint a rongyot, hogy "hülye voltál fiam ülj le egyes", erre McCarty pedig félénken elhúzódott a kispadra 😊
több mint 6 éve
Gallup lesz a 1st WR.Igaz, de a Dak, Amari, Byron Jones hármasból valakit el kell engednünk. Idén Chido katasztrófa volt, ha JOnes elmegy gyakorlatilag nincs secondary, Dak-et ezek szerint megfizetjük, kizárásos alapon marad Cooper. Viszont akkor meg kell egy 1st receiver, amit most lenne a leglogikusabb hozni a draftról, hiszen egy Cooper tag-al akkor van egy éve megszokni az NFL-t és Dallast.Szerintem egy DT, vagy egy CB, SS kellene nem WR . Futást jó lenne már megfogni egy pufifánk segítene benne. CB abban az esetben ha Byron megy. Heath Woods páros pedig liga közepe max.Így szerintem Daknak kinéz hamarosan a nagy pénz. Butaság lenne elengedni. Mike tudta hová jön, és számít is rá. Csak kell egy normális OC-t találni és megmutatni, hogy valóban fejlődött MM.igen, ez így 99%. Tapasztal edzőt hoztunk, ami = win now móddal, nem fogunk rookie qb-val szórakozni. Viszont így Cooper lesz sanszosan tagelve, drafton meg jön egy 1st round receiver
dande
Antonius
krisz0621
Antonius
több mint 6 éve
McCarthy jo edzo, hiaba tavozott csunyan, o egy nagyon jo szakember aki tudja hogyan kell bajnokaspirans csapatot a celig vinni. Az ahogy az elmult 1 evben magat kepezte es minden szinten probalt tanulni es megujulni nagyon nagy respekt, sokan csak siman megvannak gyozodve rola hogy kurvara ertik a jatekot mert regota benne vannak, MM megakarja mutatni hogy nem csak 30 eves edzok tudnak jatekot ujitani. A legjobbakat kivanom!
Szerkesztette: JéBé
több mint 6 éve
McCarthy elso dolga lesz, hogy cserel Rodgersert, ugy is szeretik egymast.Francokat, ő inkább hozza Hundleyt.
Stez
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 6 éve
McCarthy elso dolga lesz, hogy cserel Rodgersert, ugy is szeretik egymast.
több mint 6 éve
EZ egy "mi lett volna ha" típusú kérdés/duma volt mindig is, tehát értelmetlen.jó döntès. ez a “korszakos zseni karrierjét tönkretette” duma mm kapcsán egy butaság.Messze nem olyan rossz mint sokan mondják, de McCarthynak kifejezetten örülök.Az már más kérdés, de azért HC-nak erős lett volna.Hát legalább nem Marvin Lewis vagy Jeff FisherRohadtul örülnék ha Lewis lenne a DC.
krisz0621
gyeek
krisz0621
gyeek
gedam
Ellenben az a kérdés, hogy mennyire jó mint edző és mennyit köszönhet annak, hogy a csúcson lévő Arod sok mindent megoldott a pályán, most tisztább lehet.
Dak jó matéria de nem fogja helyette megnyerni a meccseket.
több mint 6 éve
szerintem vesznek fel majd új embereketÉs szükség lesz még egy Coordinator of Challenge Flag Management emberre is.
rva
Jordy Nelson szabad.
több mint 6 éve
gedam
6 353
jó döntès. ez a “korszakos zseni karrierjét tönkretette” duma mm kapcsán egy butaság.Messze nem olyan rossz mint sokan mondják, de McCarthynak kifejezetten örülök.Az már más kérdés, de azért HC-nak erős lett volna.Hát legalább nem Marvin Lewis vagy Jeff FisherRohadtul örülnék ha Lewis lenne a DC.
krisz0621
gyeek
krisz0621
gyeek
több mint 6 éve
Igaz, de a Dak, Amari, Byron Jones hármasból valakit el kell engednünk. Idén Chido katasztrófa volt, ha JOnes elmegy gyakorlatilag nincs secondary, Dak-et ezek szerint megfizetjük, kizárásos alapon marad Cooper. Viszont akkor meg kell egy 1st receiver, amit most lenne a leglogikusabb hozni a draftról, hiszen egy Cooper tag-al akkor van egy éve megszokni az NFL-t és Dallast.Szerintem egy DT, vagy egy CB, SS kellene nem WR . Futást jó lenne már megfogni egy pufifánk segítene benne. CB abban az esetben ha Byron megy. Heath Woods páros pedig liga közepe max.Így szerintem Daknak kinéz hamarosan a nagy pénz. Butaság lenne elengedni. Mike tudta hová jön, és számít is rá. Csak kell egy normális OC-t találni és megmutatni, hogy valóban fejlődött MM.igen, ez így 99%. Tapasztal edzőt hoztunk, ami = win now móddal, nem fogunk rookie qb-val szórakozni. Viszont így Cooper lesz sanszosan tagelve, drafton meg jön egy 1st round receiver
dande
Antonius
krisz0621
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
na, kezdődiklett egy edző, akinél ultra magasra van téve az elvárás (az idei csapat SB esélyesként indult) és még el se kezdtünk draftolni... ha ilyen ütemben nő a hype már az előszezon második meccsén megkapjuk a Lombardit.
több mint 6 éve
Vajon ki ez az OC? Remélem nem McCarthy 😀
több mint 6 éve
Szerintem egy DT, vagy egy CB, SS kellene nem WR . Futást jó lenne már megfogni egy pufifánk segítene benne. CB abban az esetben ha Byron megy. Heath Woods páros pedig liga közepe max.Így szerintem Daknak kinéz hamarosan a nagy pénz. Butaság lenne elengedni. Mike tudta hová jön, és számít is rá. Csak kell egy normális OC-t találni és megmutatni, hogy valóban fejlődött MM.igen, ez így 99%. Tapasztal edzőt hoztunk, ami = win now móddal, nem fogunk rookie qb-val szórakozni. Viszont így Cooper lesz sanszosan tagelve, drafton meg jön egy 1st round receiver
dande
Antonius
több mint 6 éve
Szegeny ev ele nez a csalad 😕Amikyen hirek jonnek lehet visszasirjuk GarettetNe uljunk mar fel minden pletykanak. Jeff Fisher.. hagyjuk mar. Annyi penzem lenne ahany “source tells” info lesz meg...
beltazor
Blevi
több mint 6 éve
az is igaz, de segédedzőnek Arians se jött volna valószínűleg, a DC, OC azért már tészta.Arians is emiatt vonult vissza, aztán hamar visszatértszerintem gyeek ironikus volt... 😊Az már más kérdés, de azért HC-nak erős lett volna.Hát legalább nem Marvin Lewis vagy Jeff FisherRohadtul örülnék ha Lewis lenne a DC.
krisz0621
gyeek
krisz0621
nem gondolom egyébként, hogy Lewis DC-nek elmenne bárhová is, elvileg egészségügyi gondok miatt vonult vissza
Antonius
Löfli
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
Így szerintem Daknak kinéz hamarosan a nagy pénz. Butaság lenne elengedni. Mike tudta hová jön, és számít is rá. Csak kell egy normális OC-t találni és megmutatni, hogy valóban fejlődött MM.igen, ez így 99%. Tapasztal edzőt hoztunk, ami = win now móddal, nem fogunk rookie qb-val szórakozni. Viszont így Cooper lesz sanszosan tagelve, drafton meg jön egy 1st round receiver
dande
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
Arians is emiatt vonult vissza, aztán hamar visszatértszerintem gyeek ironikus volt... 😊Az már más kérdés, de azért HC-nak erős lett volna.Hát legalább nem Marvin Lewis vagy Jeff FisherRohadtul örülnék ha Lewis lenne a DC.
krisz0621
gyeek
krisz0621
nem gondolom egyébként, hogy Lewis DC-nek elmenne bárhová is, elvileg egészségügyi gondok miatt vonult vissza
Antonius

https://www.facebook.com/ArizonaCardinalsHungary/
"Az életről sok mindent gondolok én jómagam is."
"Én nem gondolok semmit, uram."
Don't blink!
több mint 6 éve
Nem ironizáltam, minden idők talán legjobb védelmének kovácsa, egyenes jellem és bőven tapasztalt. Ilyen edzőkre van most tényleg szüksége a csapatnak.szerintem gyeek ironikus volt... 😊Az már más kérdés, de azért HC-nak erős lett volna.Hát legalább nem Marvin Lewis vagy Jeff FisherRohadtul örülnék ha Lewis lenne a DC.
krisz0621
gyeek
krisz0621
Antonius
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 6 éve
én kedvelem őt, szerintem sokszor próbál racionálisan gondolkodniNate Burleson véleményére kíváncsi voltam, ha más is, itt egy gyors összefoglaló a GMF-bólMiért pont Burlesonéra? 0_o
www.youtube.com/watch?v=GtHCxWBSzls
Antonius
gyeek
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
szerintem gyeek ironikus volt... 😊Az már más kérdés, de azért HC-nak erős lett volna.Hát legalább nem Marvin Lewis vagy Jeff FisherRohadtul örülnék ha Lewis lenne a DC.
krisz0621
gyeek
krisz0621
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
Nate Burleson véleményére kíváncsi voltam, ha más is, itt egy gyors összefoglaló a GMF-bólMiért pont Burlesonéra? 0_o
www.youtube.com/watch?v=GtHCxWBSzls
Antonius
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
több mint 6 éve
Nálam a 0-7 playoffba elég indok arra hogy ne legyen HC.Messze nem olyan rossz mint sokan mondják, de McCarthynak kifejezetten örülök.Az már más kérdés, de azért HC-nak erős lett volna.Hát legalább nem Marvin Lewis vagy Jeff FisherRohadtul örülnék ha Lewis lenne a DC.
krisz0621
gyeek
krisz0621
gyeek
több mint 6 éve
Messze nem olyan rossz mint sokan mondják, de McCarthynak kifejezetten örülök.Az már más kérdés, de azért HC-nak erős lett volna.Hát legalább nem Marvin Lewis vagy Jeff FisherRohadtul örülnék ha Lewis lenne a DC.
krisz0621
gyeek
krisz0621