Dallas Cowboys
34 feliratkozó
több mint 6 éve
McCarthy olyan, mintha Stephen ikertesója lenneCsak már az ovi óta elette Stephen ebédeinek felét...
slowmotion
- Engem gyíkká változtatott!
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
McCarthy olyan, mintha Stephen ikertesója lenne
több mint 6 éve
twitter.com/HelmanDC/status/1215018906278154240?s=19Legalabb humoros 😀
Cowboys super bowl jovore
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 6 éve
Colombo el, Joe Philbin jön edzeni a támadófalat - by Arcsi.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Ha Nolan helyett, valaki más lenne a koordinátor, így még azt mondanám a védő oldal egész jo kezekben van.A Nolanról szóló rész utolsó mondata mintha a szívemből beszélne:
Cowboykarcsi90
www.cbssports.com/nfl/news/mike-mccarthys-cowboys-coaching-staff-in-2020-whos-in-whos-out-and-who-might-be-on-the-way-to-dallas/
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
Ha Nolan helyett, valaki más lenne a koordinátor, így még azt mondanám a védő oldal egész jo kezekben van.miért?
Cowboykarcsi90
több mint 6 éve
Ha Nolan helyett, valaki más lenne a koordinátor, így még azt mondanám a védő oldal egész jo kezekben van.
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
Húha azért az nagy fogás Sean McVay úgy látszik rálépett a mindenki hibás csak én nem útra.... még őt is elküldte....Majd Kroenke kirúgja 2 év múlva egy 2-14 után.
dande
több mint 6 éve
Ha már a csapat nem az.....
*nem végleges, mielőtt ...
de azért ezek általában bejönnek. McCarthy dreamteam-et épít Dallasban (és arról szólnak a riportok, hogy Moore marad OC)
rva
több mint 6 éve
Tomsula-nak én nagyon örülök, Fassel meg óriási fogás. Kezdek bizakodni...
*nem végleges, mielőtt ...
de azért ezek általában bejönnek. McCarthy dreamteam-et épít Dallasban (és arról szólnak a riportok, hogy Moore marad OC)
rva
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
Amilyen fos volt a spec team iden ra is fer.
több mint 6 éve
Húha azért az nagy fogás Sean McVay úgy látszik rálépett a mindenki hibás csak én nem útra.... még őt is elküldte....
több mint 6 éve
Alakul tovább: speciális egység - John Fassel a Rams-ből.
- Gyíkká?
- De már elmúlt.
több mint 6 éve
sry nem tudok lépést tartani a topic sebességével. Felénk a puszta közepén többnyire lassabban őrölnek a malmok.Ráadásul már empty is felhivta rá a figyelmem 😉Tudom hogy már aktualitását vesztette, de a Broncos is kirúgta mint HC, aztán később mégis visszajött DC-nek.Es akkor vissza a 3-4re? Plusz, szerintem nem jönne vissza DCnek egy olyan csapattól, ahonnan elküldték mint vezető edző.De most komolyan...Én el sem olvasom.
Cowboykarcsi90
Ábá Wade papa szabad lett... DC?
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
Black_Adder
Cowboykarcsi90
Amúgy Nolan nálunk jó védelmet rakott össze, nagyjából abból a keretből ami előtte és utána a legrosszabb védelem volt, amit Denverben valaha láttam.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
Ráadásul már empty is felhivta rá a figyelmem 😉Tudom hogy már aktualitását vesztette, de a Broncos is kirúgta mint HC, aztán később mégis visszajött DC-nek.Es akkor vissza a 3-4re? Plusz, szerintem nem jönne vissza DCnek egy olyan csapattól, ahonnan elküldték mint vezető edző.De most komolyan...Én el sem olvasom.
Cowboykarcsi90
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
Black_Adder
The ring dang doo, now what is that?
Its soft and round like a pussy cat!
Got a hole in the middle, and it's split in two
and that's what you call the ring dang doo!
több mint 6 éve
Tudom hogy már aktualitását vesztette, de a Broncos is kirúgta mint HC, aztán később mégis visszajött DC-nek.Es akkor vissza a 3-4re? Plusz, szerintem nem jönne vissza DCnek egy olyan csapattól, ahonnan elküldték mint vezető edző.De most komolyan...Én el sem olvasom.
Cowboykarcsi90
Charlie Firpo
Cowboykarcsi90
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 6 éve
McCharty szeretné ha maradna Moore az OC, de még az is lehet, hogy elmegy az Univ Washinghtonra Jimmy Lake keze alá.
több mint 6 éve
Gregory még jobban eltűnt mint az O# 😊Gregory mint olb 😉 😉Azert a sok megtett yard nem sokat er. Sokszor meccsekre eltunt az O#.Reménykedhetünk, de ettől én nem tartom valószínűnek, hogy Mooret elküldjük. Első évében kifejezetten biztató volt, mégiscsak a legtöbb yardot a Dallasi offense termelte a ligában. Még egy kicsit kell srófolni a hatékonyságon és szerintem ez az egység rendben lesz.Nem gondolom, hogy a pénz számítana JJnek, ha meg akar szerezni valakit, eddig legalábbis nem ezt láttuk tőle. De nem minden a pénzről szól.értem én, hogy Cowboys fanként elfogultak vagytok, de azért na... Riley a Sooners-nél 6.5 millió dollárt keres jelenleg évente, ami fél millióval több Garrett 2019-es fizetésénél, nyilván eljön majd OC-nek több millióval kevesebbértTexas-i edzőnek csak egy célja lehet, és még bőven fiatal. Én ebben bízom, ketten reménykedhetünk (bocs Slow).de, nagyjából pont 😀Ebben a látomásodban nem Lincoln Riley lett az OC??egész héten ezen agyaltam 😀 😛Levezettem most másfél órát, addig volt időm végiggondolni a HC dolgokatja, Te ilyeneken gondolkozol vezetés közben? 😛
Antonius
slowmotion
egyébként pályán mentem, ráadásul M6, szóval nem volt nagy forgalom, volt időm filózni 😀
Antonius
Charlie Firpo
lenne benne logika, tavaly már egyébként is sokat cikkeztek róla, hiszen jó belépő lehetne Rileynak az NFLbe. De nem hiszem hogy OC állásért otthagyná a Soonerst. Mindenesetre ha mégis kineveznénk, esküszöm elmegyek templomba hálát adni a Mennybélinek...
Antonius
Charlie Firpo
r.baggio
Tudom én is, hogy minimális a valószínűsége, de ettől még reménykedhetünk 😊 Elvégre szurkolók vagyunk 😊
Antonius
Ami nekem kicsit aggasztóbb az Nolan. Igazán jó deffenset sehol sem vitt, és ha jól láttam az is 3-4-es rendszerű volt, amire az átállás sem lenne egyszerű, már ha egyáltalán...
100yard
D-law mint OLB? :/ hat nem tudom...
Blevi
beltazor
több mint 6 éve
Gregory mint olb 😉 😉Azert a sok megtett yard nem sokat er. Sokszor meccsekre eltunt az O#.Reménykedhetünk, de ettől én nem tartom valószínűnek, hogy Mooret elküldjük. Első évében kifejezetten biztató volt, mégiscsak a legtöbb yardot a Dallasi offense termelte a ligában. Még egy kicsit kell srófolni a hatékonyságon és szerintem ez az egység rendben lesz.Nem gondolom, hogy a pénz számítana JJnek, ha meg akar szerezni valakit, eddig legalábbis nem ezt láttuk tőle. De nem minden a pénzről szól.értem én, hogy Cowboys fanként elfogultak vagytok, de azért na... Riley a Sooners-nél 6.5 millió dollárt keres jelenleg évente, ami fél millióval több Garrett 2019-es fizetésénél, nyilván eljön majd OC-nek több millióval kevesebbértTexas-i edzőnek csak egy célja lehet, és még bőven fiatal. Én ebben bízom, ketten reménykedhetünk (bocs Slow).de, nagyjából pont 😀Ebben a látomásodban nem Lincoln Riley lett az OC??egész héten ezen agyaltam 😀 😛Levezettem most másfél órát, addig volt időm végiggondolni a HC dolgokatja, Te ilyeneken gondolkozol vezetés közben? 😛
Antonius
slowmotion
egyébként pályán mentem, ráadásul M6, szóval nem volt nagy forgalom, volt időm filózni 😀
Antonius
Charlie Firpo
lenne benne logika, tavaly már egyébként is sokat cikkeztek róla, hiszen jó belépő lehetne Rileynak az NFLbe. De nem hiszem hogy OC állásért otthagyná a Soonerst. Mindenesetre ha mégis kineveznénk, esküszöm elmegyek templomba hálát adni a Mennybélinek...
Antonius
Charlie Firpo
r.baggio
Tudom én is, hogy minimális a valószínűsége, de ettől még reménykedhetünk 😊 Elvégre szurkolók vagyunk 😊
Antonius
Ami nekem kicsit aggasztóbb az Nolan. Igazán jó deffenset sehol sem vitt, és ha jól láttam az is 3-4-es rendszerű volt, amire az átállás sem lenne egyszerű, már ha egyáltalán...
100yard
Blevi

több mint 6 éve
Azert a sok megtett yard nem sokat er. Sokszor meccsekre eltunt az O#.Reménykedhetünk, de ettől én nem tartom valószínűnek, hogy Mooret elküldjük. Első évében kifejezetten biztató volt, mégiscsak a legtöbb yardot a Dallasi offense termelte a ligában. Még egy kicsit kell srófolni a hatékonyságon és szerintem ez az egység rendben lesz.Nem gondolom, hogy a pénz számítana JJnek, ha meg akar szerezni valakit, eddig legalábbis nem ezt láttuk tőle. De nem minden a pénzről szól.értem én, hogy Cowboys fanként elfogultak vagytok, de azért na... Riley a Sooners-nél 6.5 millió dollárt keres jelenleg évente, ami fél millióval több Garrett 2019-es fizetésénél, nyilván eljön majd OC-nek több millióval kevesebbértTexas-i edzőnek csak egy célja lehet, és még bőven fiatal. Én ebben bízom, ketten reménykedhetünk (bocs Slow).de, nagyjából pont 😀Ebben a látomásodban nem Lincoln Riley lett az OC??egész héten ezen agyaltam 😀 😛Levezettem most másfél órát, addig volt időm végiggondolni a HC dolgokatja, Te ilyeneken gondolkozol vezetés közben? 😛
Antonius
slowmotion
Antonius
Charlie Firpo
Antonius
Charlie Firpo
r.baggio
Antonius
100yard
több mint 6 éve
Reménykedhetünk, de ettől én nem tartom valószínűnek, hogy Mooret elküldjük. Első évében kifejezetten biztató volt, mégiscsak a legtöbb yardot a Dallasi offense termelte a ligában. Még egy kicsit kell srófolni a hatékonyságon és szerintem ez az egység rendben lesz.Nem gondolom, hogy a pénz számítana JJnek, ha meg akar szerezni valakit, eddig legalábbis nem ezt láttuk tőle. De nem minden a pénzről szól.értem én, hogy Cowboys fanként elfogultak vagytok, de azért na... Riley a Sooners-nél 6.5 millió dollárt keres jelenleg évente, ami fél millióval több Garrett 2019-es fizetésénél, nyilván eljön majd OC-nek több millióval kevesebbértTexas-i edzőnek csak egy célja lehet, és még bőven fiatal. Én ebben bízom, ketten reménykedhetünk (bocs Slow).de, nagyjából pont 😀Ebben a látomásodban nem Lincoln Riley lett az OC??egész héten ezen agyaltam 😀 😛Levezettem most másfél órát, addig volt időm végiggondolni a HC dolgokatja, Te ilyeneken gondolkozol vezetés közben? 😛
Antonius
slowmotion
Antonius
Charlie Firpo
Antonius
Charlie Firpo
r.baggio
Antonius
több mint 6 éve
Nem gondolom, hogy a pénz számítana JJnek, ha meg akar szerezni valakit, eddig legalábbis nem ezt láttuk tőle. De nem minden a pénzről szól.értem én, hogy Cowboys fanként elfogultak vagytok, de azért na... Riley a Sooners-nél 6.5 millió dollárt keres jelenleg évente, ami fél millióval több Garrett 2019-es fizetésénél, nyilván eljön majd OC-nek több millióval kevesebbértTexas-i edzőnek csak egy célja lehet, és még bőven fiatal. Én ebben bízom, ketten reménykedhetünk (bocs Slow).de, nagyjából pont 😀Ebben a látomásodban nem Lincoln Riley lett az OC??egész héten ezen agyaltam 😀 😛Levezettem most másfél órát, addig volt időm végiggondolni a HC dolgokatja, Te ilyeneken gondolkozol vezetés közben? 😛
Antonius
slowmotion
Antonius
Charlie Firpo
Antonius
Charlie Firpo
r.baggio
Cowboys 4ever.
több mint 6 éve
értem én, hogy Cowboys fanként elfogultak vagytok, de azért na... Riley a Sooners-nél 6.5 millió dollárt keres jelenleg évente, ami fél millióval több Garrett 2019-es fizetésénél, nyilván eljön majd OC-nek több millióval kevesebbértTexas-i edzőnek csak egy célja lehet, és még bőven fiatal. Én ebben bízom, ketten reménykedhetünk (bocs Slow).de, nagyjából pont 😀Ebben a látomásodban nem Lincoln Riley lett az OC??egész héten ezen agyaltam 😀 😛Levezettem most másfél órát, addig volt időm végiggondolni a HC dolgokatja, Te ilyeneken gondolkozol vezetés közben? 😛
Antonius
slowmotion
Antonius
Charlie Firpo
Antonius
Charlie Firpo

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal