Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 3 éve
Gordon TD es 0 fumble. 4. meccs is pipa! Meg egy hatra van!
több mint 3 éve
Napközben meloztam, most tudtam megnézni a meccset és fuuuu. Végre valami! Ez most tökös volt Hackett-tol a végén, tetszett. Wilson se volt rossz, bár szerintem a jotol is messze volt, de remelem végre elindul ő is felfelé.
Örülök, hogy győzelemmel tudunk bye-ra menni, hátha ez komolyat lök a csapaton.
Remelem mindenki jól szórakozott Londonban srácok, jó utat mindenkinek hazafele!
Szerk: Ja és nekem Murray kimondottan tetszik RB-ben. Remelem így hogy ő, és Mack is érkezett a bye week alatt megköszönjük szépen Gordon munkáját.
Szerkesztette: rob3r7o
„History is a set of lies agreed upon.”
“Auf dem Weg zurück nach Europa kann Ungarn auf Deutschland zählen.”
több mint 3 éve
Dulcich és Nik Casa Bonitto mekkorát mentek. K'Waun Williams parádés biznisz volt.én nem adnék neki 20millát, szal ha jön érte első kör akkor vihetik
Bye után Titans-Raiders-Panthers, itt fog eldőlni mi lesz Hackett-tel. Illetve hát ugye a trade deadline kedden.. Fogalmam sincs mi a jó megoldás Chubb kapcsán. Egy jó védelemnek a vezére, ugyanakkor Jonathon Cooper, Gregory, Bonitto, Browning, és a még háttérben épülő Chris Allen.. Nehéz döntés lesz ez.
Cruyffista
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Dulcich és Nik Casa Bonitto mekkorát mentek. K'Waun Williams parádés biznisz volt.Bye után Titans-Raiders-Panthers, itt fog eldőlni mi lesz Hackett-tel. Illetve hát ugye a trade deadline kedden.. Fogalmam sincs mi a jó megoldás Chubb kapcsán. Egy jó védelemnek a vezére, ugyanakkor Jonathon Cooper, Gregory, Bonitto, Browning, és a még háttérben épülő Chris Allen.. Nehéz döntés lesz ez.
több mint 3 éve
dicsekedés is van benne 😀nah kész lett 😀Azért azt tudod, hogy ez vizuális érzékszervi izgatásnak minősül? 😊
Negritis, a vajda
dreadman
több mint 3 éve
Azért azt tudod, hogy ez vizuális érzékszervi izgatásnak minősül? 😊
nah kész lett 😀
Negritis, a vajda
Positive Vibration
több mint 3 éve
és akkor még kis örömködés mielőtt holnap feljön ami nagoyn nem volt jóRussell Wilson on the flight back from London pic.twitter.com/JatbTnByke
— Pickswise (@Pickswise) October 30, 2022
Proud of this team right now. Russ played his ass off in that second half.
— Derek Wolfe (@Derek_Wolfe95) October 30, 2022
több mint 3 éve

nah kész lett 😀
több mint 3 éve
Na de a játék színvonala kárpótolt volnaHogy lekéssem a gépet mi? Te szemét😂Kellett volna a hosszabbításSrácok, nagyon jó szórakozást mindenkinek a Wembleyben, nem tudom elképzelni, hogy ne tegyenek meg mindent a fiúk a pályán az európai szurkolókért, az idei legjobb játékminőséget várom! Irónia nélkül, legyen ez egy emlékezetes, pozitív élmény mindenkinek a helyszínen! Magunknak pedig azt kívánom, hogy az elmúlt hat év legnagyobb szezonbeli fordulatának legyenek szemtanúi a londoniak 😊csatlakozom, minjá nekiállok a pizzának hogy meccs közbe kész legyen 😀
Bozontron
Negritis, a vajda
Assurbanapli
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
LET'S GO BRONCOS LET'S GO!
több mint 3 éve
én basztam el hogy későn álltam nekiHogy lekéssem a gépet mi? Te szemét😂Kellett volna a hosszabbításSrácok, nagyon jó szórakozást mindenkinek a Wembleyben, nem tudom elképzelni, hogy ne tegyenek meg mindent a fiúk a pályán az európai szurkolókért, az idei legjobb játékminőséget várom! Irónia nélkül, legyen ez egy emlékezetes, pozitív élmény mindenkinek a helyszínen! Magunknak pedig azt kívánom, hogy az elmúlt hat év legnagyobb szezonbeli fordulatának legyenek szemtanúi a londoniak 😊csatlakozom, minjá nekiállok a pizzának hogy meccs közbe kész legyen 😀
Bozontron
Negritis, a vajda
Assurbanapli
jobbágy#JC6
amúgy az O még mindig gyenge, de legalább jelek voltak
több mint 3 éve
Hogy lekéssem a gépet mi? Te szemét😂Kellett volna a hosszabbításSrácok, nagyon jó szórakozást mindenkinek a Wembleyben, nem tudom elképzelni, hogy ne tegyenek meg mindent a fiúk a pályán az európai szurkolókért, az idei legjobb játékminőséget várom! Irónia nélkül, legyen ez egy emlékezetes, pozitív élmény mindenkinek a helyszínen! Magunknak pedig azt kívánom, hogy az elmúlt hat év legnagyobb szezonbeli fordulatának legyenek szemtanúi a londoniak 😊csatlakozom, minjá nekiállok a pizzának hogy meccs közbe kész legyen 😀
Bozontron
Negritis, a vajda
Assurbanapli
több mint 3 éve
Kellett volna a hosszabbításSrácok, nagyon jó szórakozást mindenkinek a Wembleyben, nem tudom elképzelni, hogy ne tegyenek meg mindent a fiúk a pályán az európai szurkolókért, az idei legjobb játékminőséget várom! Irónia nélkül, legyen ez egy emlékezetes, pozitív élmény mindenkinek a helyszínen! Magunknak pedig azt kívánom, hogy az elmúlt hat év legnagyobb szezonbeli fordulatának legyenek szemtanúi a londoniak 😊csatlakozom, minjá nekiállok a pizzának hogy meccs közbe kész legyen 😀
Bozontron
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Grat a W-hez Broncos! Remélem innen beindul a szezonotok.Nem fog, de köszönjük 😀
iktriad
több mint 3 éve
Grat a W-hez Broncos! Remélem innen beindul a szezonotok.
több mint 3 éve
Srácok, nagyon jó szórakozást mindenkinek a Wembleyben, nem tudom elképzelni, hogy ne tegyenek meg mindent a fiúk a pályán az európai szurkolókért, az idei legjobb játékminőséget várom! Irónia nélkül, legyen ez egy emlékezetes, pozitív élmény mindenkinek a helyszínen! Magunknak pedig azt kívánom, hogy az elmúlt hat év legnagyobb szezonbeli fordulatának legyenek szemtanúi a londoniak 😊csatlakozom, minjá nekiállok a pizzának hogy meccs közbe kész legyen 😀
Bozontron
több mint 3 éve
Srácok, nagyon jó szórakozást mindenkinek a Wembleyben, nem tudom elképzelni, hogy ne tegyenek meg mindent a fiúk a pályán az európai szurkolókért, az idei legjobb játékminőséget várom! Irónia nélkül, legyen ez egy emlékezetes, pozitív élmény mindenkinek a helyszínen! Magunknak pedig azt kívánom, hogy az elmúlt hat év legnagyobb szezonbeli fordulatának legyenek szemtanúi a londoniak 😊
több mint 3 éve
"If Chubb remains with the franchise despite big interest, he is expected to sign a new contract with the team in the coming weeks, which will worth more than $20 million a year. Something that every interested team would do. The Broncos won't let him to the free agency market, and the dream scenario for Chubb is to remain a Bronco. - @AdamSchefter"
több mint 3 éve
asszem albert o is mehet a bust te bögrébe👀 our inactives for #DENvsJAX.
— Denver Broncos (@Broncos) October 30, 2022
📰 » https://t.co/ttmHFJYRJe pic.twitter.com/vlSFRtMikX
több mint 3 éve
Schefter friss ropogós reportja:mivel lejáró egy első kör igencsak jó lenne érte
- Hamler és Jeudy lekerültek a trade listről
- Chubbot valószínűleg el fogjuk cserélni
- Jelenleg a legnagyobb ajánlat ami az asztalon van az egy első kör több kiegészítő pickkel fűszerezve
Cruyffista
több mint 3 éve
Schefter friss ropogós reportja:- Hamler és Jeudy lekerültek a trade listről
- Chubbot valószínűleg el fogjuk cserélni
- Jelenleg a legnagyobb ajánlat ami az asztalon van az egy első kör több kiegészítő pickkel fűszerezve
több mint 3 éve
Vannak olyan konteók, hogy Paton alapvetően hosszabbítani akart ősz végén Chubb-bal, de a szezon alakulása miatt asseteket gyűjt Paytonra, akinek 1. + 3. körre lövik be az induló értékét, és többek közt a Chargers is a komoly kérők között.
több mint 3 éve
fasza@AricDiLalla
·
12m
#Broncos roster news: Denver has placed safety Caden Sterns on injured reserve.
több mint 3 éve
Minden Londonban portyázó fórumtársnak jó utat, élethosszig megmaradó élmènyeket, s Broncos-győzelmet, sok megtett yarddal kívànok. Ez utóbbit az itthon maradottaknak is. Vigyázzatok magatokra, s egymásra… 🤗🤗
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 3 éve
Final #DENvsJAX injury report:
— Denver Broncos (@Broncos) October 28, 2022
📰 » https://t.co/Be8FiF2xWB pic.twitter.com/sHkgbrCUPS