Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 3 éve
Én is régóta tervezek menni Denverbe, Londonba ezért is nem mentem végül, mert bár az is életre szóló élmény, de mégiscsak más. Igaz, engem elsősorban Jokic és Colorado motivál/sürget, hogy jövő decemberig lehúzzam a bakancslistáról. Minden idők legjobb Nuggets játékosa, aki simán lehet, hogy top 10 - top15 kosárlabdázó között fejezi be a karrierjét. Persze fullosan kell ezt időzíteni, back to back Broncos hazai meccsel, Avs meccsel, Nuggets hazai meccsekkel, rendes város és hegyi túrákkal. Ahogy JC írja a repjegy ami húzós, oda-vissza 250 ezer forint. Pont ezért én ezt pár napért nem szívesen fizetném ki, inkább a szállással okoskodok és masfél-két hetet tartom ideálisnak. Úgy vagyok vele, hogy ha már évek óta virrasztok Nuggets, Broncos meccseken, meg egy csomó időt, gondolkodást tesz ki, egyszer az életben valahol arányos ezt a pénzt beletenni nyaralás címén.jelenleg Melo vagy Alex English a legjobb, de 5-10 éven belül Jokic lehet simán 😀
Cruyffista
edit:
eh utána néztem és Jokic már 7!!! éve van a ligában
szal az az 5-10 inkább 2-3 olyan szezon mint a mostani is
Szerkesztette: Negritis, a vajda
The Stronger you become, the Weaker you really are.
I wanted Champ to be champ!
több mint 3 éve
Nagyon jó volt olvasni a Londoni túráról az élménybeszámolókat. Fájt is kicsit a szívem, hogy nem lehettem ott. Ha jövőre vagy bármikor lesz ismét elérhető közelségben, a föld alól is előteremtem rá a zsozsót. Persze Denver volna az igazi, de az egy nagyobb kaliberű álom.
Positive Vibration
több mint 3 éve
Nem rossz ez az amerikai kirándulás, de én speciel a 3 órás repülőutaktól is kivagyok… 😀
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Én is régóta tervezek menni Denverbe, Londonba ezért is nem mentem végül, mert bár az is életre szóló élmény, de mégiscsak más. Igaz, engem elsősorban Jokic és Colorado motivál/sürget, hogy jövő decemberig lehúzzam a bakancslistáról. Minden idők legjobb Nuggets játékosa, aki simán lehet, hogy top 10 - top15 kosárlabdázó között fejezi be a karrierjét. Persze fullosan kell ezt időzíteni, back to back Broncos hazai meccsel, Avs meccsel, Nuggets hazai meccsekkel, rendes város és hegyi túrákkal. Ahogy JC írja a repjegy ami húzós, oda-vissza 250 ezer forint. Pont ezért én ezt pár napért nem szívesen fizetném ki, inkább a szállással okoskodok és masfél-két hetet tartom ideálisnak. Úgy vagyok vele, hogy ha már évek óta virrasztok Nuggets, Broncos meccseken, meg egy csomó időt, gondolkodást tesz ki, egyszer az életben valahol arányos ezt a pénzt beletenni nyaralás címén.Megyek veled, megbeszéljük a részleteket 😃
Cruyffista
több mint 3 éve
Én is régóta tervezek menni Denverbe, Londonba ezért is nem mentem végül, mert bár az is életre szóló élmény, de mégiscsak más. Igaz, engem elsősorban Jokic és Colorado motivál/sürget, hogy jövő decemberig lehúzzam a bakancslistáról. Minden idők legjobb Nuggets játékosa, aki simán lehet, hogy top 10 - top15 kosárlabdázó között fejezi be a karrierjét. Persze fullosan kell ezt időzíteni, back to back Broncos hazai meccsel, Avs meccsel, Nuggets hazai meccsekkel, rendes város és hegyi túrákkal. Ahogy JC írja a repjegy ami húzós, oda-vissza 250 ezer forint. Pont ezért én ezt pár napért nem szívesen fizetném ki, inkább a szállással okoskodok és masfél-két hetet tartom ideálisnak. Úgy vagyok vele, hogy ha már évek óta virrasztok Nuggets, Broncos meccseken, meg egy csomó időt, gondolkodást tesz ki, egyszer az életben valahol arányos ezt a pénzt beletenni nyaralás címén.
több mint 3 éve
Várható, hogy valakik, sérültek visszatérnek a bye után most vasárnap?
"I love this sport. I hate this sport."
több mint 3 éve
jön a titans emberi időben, sztem szívni fog a D mer a futás ellen szarok vagyunkRemélem két hete Derricket néz a D, és erre készül, és kitalálunk valamit. Aztán visszatér Tanny, ès tol egy 420 yardot. Szeretném, ha rácáfolnának saját maguk első két hónapjára az előttünk álló nehezebb megmérettetéseken a sràcok. Bár a szezon már oda, nézetem szerint, de ha újra hozzuk a 3-6-ot, akkor ássuk el jó mélyre Hackett és bandáját.
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
jön a titans emberi időben, sztem szívni fog a D mer a futás ellen szarok vagyunk
több mint 3 éve
Sokat vàltozott az európai futballélet. 2010-ben én ott voltam a Frisco ellen Londonban.
Nem tudom, volt-e innen valaki.
Akkor egyáltalán nem volt ilyen Bronco-sereg. Sőt, határozottan több aranyásó volt. Illetve egy nagy dzsembori volt az egèsz, mindenfèle szurkolóval. Persze ez még nagyon az eleje, ez a negyedik meccs. Èn kinn voltam a másodikon is, egy San Diego-Saints-en is. Az egy elképesztő derby volt. Mindkét meccs jó volt, de a hangulat annyira nem fogott meg. És pont azért, mert inkább volt ez valami érdekesség, mint komoly bázissal rendelkező csapatok alapszakasz meccse. Én is Coloradóba vágyom, meg ott helyben egy mérkőzésre. Negri, ha bejön az új melóm, veled tartok. 😉 De ahogy írtok Londonról, ha itt tartunk, akkor ha jövünk next time, akkor én is. JC6. Örülök, hogy végül elmentél, és ez lett belőle.. 🤗🤗
több mint 3 éve
5 évig gyűjtöttem a lakásra 😃 okosan meg lehet ezt csinálni… amúgy is nagy alom Denver és egy meccs élőben… 50-80 ezer Ft között vannak a jegyek csak. Szerintem semmi. Rejegy necc, de ki lehet fogni csak jóval előtte foglalj ugye.nyilván aki épphogy kijön hóvégén annak kurva sokamúgy nem, de hát kinek mi 😉 😛 persze nem azért, nem sajnálom egészségre akinek lehet 😊soknak tűnik, de annyira nem sok amúgyFuh, hát én annyira a hatása alatt vagyok, hogyha sikerül vidéken eladni a kis lakást, amit befektetésre ujítottunk fel, akkor decemberben kimegyek Denverbe 3-4 napra, meccsre, ami kb ha jól láttam oda-vissza mindennel együtt (ismerősnél lenne szállás), 800 ezerből megvan.Off
jobbágy#JC6
én kérek elnézést.....😀 😉
On
dande2
Negritis, a vajda
dande2
ha meg valaki 150-200at félre tud tenni havonta annak nem sok
Negritis, a vajda
több mint 3 éve
Az meg van, hogy ez Wembley rekord volt nézőszámban. 86.215 !! Voltam már pár meccsen Londonban, de ezen volt eddig a legjobb hangulat, lehet azért, mert itt nagy fölényben voltak a Denver drukkerek. Mivel nem voltam érdekelt sokat videóztam, 4 TD jött arra ahol ültünk, nekünk is szerencsénk volt. A legnagyobb libabőrt a Sweet Caroline éneklés hozta, így utólag viccesnek tűnik, és ezt még egyszer előadta a tömeg a metrora zsilipezés közben mikor a biztonsági ember telefonról nyomta hangosbeszélővel😁.
több mint 3 éve
nyilván aki épphogy kijön hóvégén annak kurva sokamúgy nem, de hát kinek mi 😉 😛 persze nem azért, nem sajnálom egészségre akinek lehet 😊soknak tűnik, de annyira nem sok amúgyFuh, hát én annyira a hatása alatt vagyok, hogyha sikerül vidéken eladni a kis lakást, amit befektetésre ujítottunk fel, akkor decemberben kimegyek Denverbe 3-4 napra, meccsre, ami kb ha jól láttam oda-vissza mindennel együtt (ismerősnél lenne szállás), 800 ezerből megvan.Off
jobbágy#JC6
On
dande2
Negritis, a vajda
dande2
ha meg valaki 150-200at félre tud tenni havonta annak nem sok
több mint 3 éve
amúgy nem, de hát kinek mi 😉 😛 persze nem azért, nem sajnálom egészségre akinek lehet 😊soknak tűnik, de annyira nem sok amúgyFuh, hát én annyira a hatása alatt vagyok, hogyha sikerül vidéken eladni a kis lakást, amit befektetésre ujítottunk fel, akkor decemberben kimegyek Denverbe 3-4 napra, meccsre, ami kb ha jól láttam oda-vissza mindennel együtt (ismerősnél lenne szállás), 800 ezerből megvan.Off
jobbágy#JC6
On
dande2
Negritis, a vajda
Szerkesztette: dande2
több mint 3 éve
soknak tűnik, de annyira nem sok amúgyFuh, hát én annyira a hatása alatt vagyok, hogyha sikerül vidéken eladni a kis lakást, amit befektetésre ujítottunk fel, akkor decemberben kimegyek Denverbe 3-4 napra, meccsre, ami kb ha jól láttam oda-vissza mindennel együtt (ismerősnél lenne szállás), 800 ezerből megvan.Off
jobbágy#JC6
On
dande2
több mint 3 éve
Fuh, hát én annyira a hatása alatt vagyok, hogyha sikerül vidéken eladni a kis lakást, amit befektetésre ujítottunk fel, akkor decemberben kimegyek Denverbe 3-4 napra, meccsre, ami kb ha jól láttam oda-vissza mindennel együtt (ismerősnél lenne szállás), 800 ezerből megvan.ha bejön az új melóhely akkor én jövőre tervezek úgy kimenni hogy megnézni az Avalanche, Nuggets és Broncos-t is
Hajnalban mentem, már a retéren spannoltunk Broncos-os fanokkal a BUD-on, aztán Londonban úton-útfélen kiabáltak nekem is 😀
Szerencsére gyűjtöttem rá régóta és az elsők között vettem meg a jegyet, kb 30 méterre ültem a fiúk mögött. Óriási volt a hangulat, sokkal, de sokkal több Broncos-fan volt, szerintem kb 40 ezer, minimum. Nem tudom a Jags-nek ebben mi éri meg.. 😀
Ja és az első félidőben nyomtam az eredménykövetőt a Wembley-ből, annyira ideges voltam... 😀
De a vége jó lett.
Utána gyors kaja, aztán lehetett is menni a reptérre, nem volt egyszerű a közlekedés - nekem.
Nagyon remélem, a főnökök odafent levonják a megfelelő konzekvenciákat, mert szerintem nagyon is érdemes Londonba vagy akár Münchenbe is nyomni egy hazai pályát jövőre...
jobbágy#JC6
több mint 3 éve
Fuh, hát én annyira a hatása alatt vagyok, hogyha sikerül vidéken eladni a kis lakást, amit befektetésre ujítottunk fel, akkor decemberben kimegyek Denverbe 3-4 napra, meccsre, ami kb ha jól láttam oda-vissza mindennel együtt (ismerősnél lenne szállás), 800 ezerből megvan.Off
jobbágy#JC6
On
több mint 3 éve
Fuh, hát én annyira a hatása alatt vagyok, hogyha sikerül vidéken eladni a kis lakást, amit befektetésre ujítottunk fel, akkor decemberben kimegyek Denverbe 3-4 napra, meccsre, ami kb ha jól láttam oda-vissza mindennel együtt (ismerősnél lenne szállás), 800 ezerből megvan. Hajnalban mentem, már a retéren spannoltunk Broncos-os fanokkal a BUD-on, aztán Londonban úton-útfélen kiabáltak nekem is 😀
Szerencsére gyűjtöttem rá régóta és az elsők között vettem meg a jegyet, kb 30 méterre ültem a fiúk mögött. Óriási volt a hangulat, sokkal, de sokkal több Broncos-fan volt, szerintem kb 40 ezer, minimum. Nem tudom a Jags-nek ebben mi éri meg.. 😀
Ja és az első félidőben nyomtam az eredménykövetőt a Wembley-ből, annyira ideges voltam... 😀
De a vége jó lett.
Utána gyors kaja, aztán lehetett is menni a reptérre, nem volt egyszerű a közlekedés - nekem.
Nagyon remélem, a főnökök odafent levonják a megfelelő konzekvenciákat, mert szerintem nagyon is érdemes Londonba vagy akár Münchenbe is nyomni egy hazai pályát jövőre...
több mint 3 éve
Én személy szerint nagyon szívesen néznék pár ott készült fotót, de ha nem fér bele a fórumon, vagy nem akarod mutogatni, tök megértem, de ha van kedved, szerintem ne fogd vissza magad 😅Most, hogy a srácok hétvégén Floridában dzsangáznak,Én terveztem írni egyet, csak elég sűrű hetem volt, de most van időm rá.
s üres az időnk, esetleg valami jól fogalmazó, londoni turistának nincs kedve megosztani az itthonmaradottakkal a brigádnaplót? Akarom mondani, akkor most megfordult az idény az angol hülyéknél? Élménybeszámoló? Valaki?
Zalán
Vonster
több mint 3 éve
Én angol ismerőssel mentem, már a vonatút is érdekes volt, signal error miatt rohanás volt. Már előre nyugtattam haveromat, hogy ha lemaradunk valamiről, az egy Broncos 3&out lesz, be is jött. 😀A meccs hatalmas volt, amögött az end zone mögött ültünk, ahova minden TD-t bevittek, kivéve a game-winninget. Mondjuk az utolsó TD hogy melyik EZ-ba került na az a legkevésbé se érdekelt 😊
Ott is volt sok Broncos drukker, akivel tudtunk beszélni, sőt még egy Raiderses arccal is tudtam. Ja meg szünetben pár Arsenal szurkolóval lecsekkoltuk hogy állunk a Forest ellen.
Mondjuk nekem maga a meccs a folytonos szurkolás/izgulás miatt önkivületi állapot volt, hangom se maradt a végére, ami főleg az első félidő végi Hackett takarogggggy ra ment el. Konkrétan a dolgok vele amit Vonster csinált kimaradt, de úgyis hatalmas élmény volt, megérte.
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 3 éve
Most, hogy a srácok hétvégén Floridában dzsangáznak,Én terveztem írni egyet, csak elég sűrű hetem volt, de most van időm rá.
s üres az időnk, esetleg valami jól fogalmazó, londoni turistának nincs kedve megosztani az itthonmaradottakkal a brigádnaplót? Akarom mondani, akkor most megfordult az idény az angol hülyéknél? Élménybeszámoló? Valaki?
Zalán
Olyanokra nem akarok kitérni amiknek nincs sok köze a meccshez, szóval ott kezdem, hogy megérkeztünk a repülőút után a vonatállomásra. Sok időnek nem kellett eltelni, hogy meglegyen az első Broncosos élmény, random egy férfi Denveres cuccban üvölti nekem, hogy Go Broncos, üvöltöm vissza, pacsizunk egyet, nagy nevetés 😀 Egészen vasárnapig rengeteg ilyen volt a városban, nem telt el 5 perc anélkül, hogy valami hasonló történjen. A kedvencem egy idősebb néni volt, aki a nyitott tetejű busz tetejéről odított le, úgy hogy mi a járdán sétáltunk 😀
A meccsig megnéztük a város főbb nevezetességeit, majd szombaton jött a Broncos pub party. Ekkora sort én még nem láttam egy hely előtt, nagyon menőn fel volt díszítve a hely kívülről is. A várakozásnak is megvolt az előnye, ugyanis amíg összehaverkodtam a mögöttünk várakozó két sráccal, kiszúrtuk Jordan Norwoodot a teraszon. Gyűrű a kezén természetesen, biztonsági mellette, de nekünk elég volt, hogy ott állunk 10 méterre tőle 😀. Közben jöttek és osztogattak Broncosos mini törcsiket, fogtunk is párat, aztán olyan egy óra várakozás után végre bejutottunk. A benti hangulat valami elképesztó volt, mozogni nem volt egyszerű, de ez annyira nem érdekelt minket, láttuk lehet menni fotózkodni a cheerleaderekkel, több nem is kellett, újabb sorbanállás 😀. A lányok nagyon aranyosak voltak, kaptunk pár cuccot tőluk is, kép is megvolt, várjuk a következő történést. Speaker el is kezdi a mondókáját, megjelenik Miles és felrobban a pub. Be is jött közénk, pacsi vele meg egy kép, boldogság 😀. Az este folyamán random tombola jegyeket is elkezdtek osztogatni, akkor még nem tudtuk, hogy ez az lesz, elraktuk szépen. Aztán két részletben le is bonyolították ezt, haverom nyert is egy Broncosos táskát meg egy aláírt Hamler posztert. Aztán jött a főnyeremény... aláírt Simmons mez, pulzus emelkedik, mondják a számokat, megegyezik az enyémmel az utolsó számjegyig. Speaker kérdezi ki van még versenyben, feltesszük nagyjából hárman a kezünket, hatalmas izgalmak... de az utolsó szám nem a 2-es volt, így sajnos nem én nyertem meg :/. Amikor ez lement, még kicsit ott voltunk, aztán elmentünk a szállásra, mégis csak ki kell pihenni magunkat a meccsre.
El is jött a vasárnap, reggel korán kelés, hogy minél előbb kint legyünk, kb 9-kor ki is szállunk a metróból, és az első látvány a Wembley rögtön... gatyacsere lehet kellett volna, kapásból elkapott minket a hangulat 😀. Több mint két óra volt kapunyitásig, de úgy van megcsinálva a hely, hogy könnyen el lehessen ütni az időt, leginkább egy fesztiválhoz tudnám hasonlítania dolgot. Kipróbáltuk az NFL Gamest, csináltunk pár képet, aztán jöhetett az NFL Shop, ahol azért vettünk is pár dolgot. Mire ezekkel végeztünk talán fél óra lehetett kapunyitásig, azt meg is vártuk a bejáratunk előtt. 11:30, lehet bemenni, én rögtön megnéztem a pályát, kisebb sokkos állapot 😀. Megkerestük a helyünket, aztán láttam, hogy a túloldalon melegít kis csapatunk, szóval szépen átsétáltunk, hogy láthassuk közelebbről is. Elkapók melegítettek, szóval Gordont nem lehetett elküldeni az anyjába 😀. Mindenesetre jó volt látni közelről Russt és a többieket. Meccs előtt még egy gyors kaja, készen állunk. Már a bevonulásnak nagyon komoly hangulata volt, a kickoffról le is maradtunk kb, mert annyira tombolt a közönség. Aztán az első negyedes játékunk gyorsan visszarántott a talajra, fogtam a fejemet megállás nélkül, punt, pick, punt, punt és így tovább. Jaguars TD közben, nagyon bíztam benne, hogy nem törlik fel velünk a padlót, ha már kint vagyunk többen is. Aztán szerencsére jött Simmons és megfordítta a momentumot, pont az előttünk lévő end zoneban történt a pick, jött is ki a szurkolókhoz, nagyon közel voltak a srácok, imádtuk 😀. Innen lassan meg is indult az offense, Jeudy és Dulcich nagy királyok voltak. A félidőben úgy voltam vele, hogy ha ezt tudjuk folytatni, akkor még akár meg is lehet. 4. negyed végén megint a Jags vezet, Etienne brutál napot hozott (futás elleni védelmünk nagyot megy ugye). Aztán jött a game winning drive, bomba Hamlernek, nézők felpattanak, állva nézi mindenki, Russ scramble, clutch drive, végén Murray TD, de 1:40 az órán, túl sok...lenne, ha Fangio védelme lenne még mindig itt, Williams a gipszes kezével behúzza a labdát, felrobban a stadion. Offense csinál egy first downt nehezen, és megvan a W. Mennek a nagy pacsik a körülöttünk ülő Denver fanokkal, végre győztünk! A stadionból való kijutás az egy elég hosszadalmas procedúra volt (86200-an voltunk, ez volt a legtöbb a londoni meccsek történetében), de szép lassan kijutottunk. Este még elmentünk egy amerikai stílusú pubba nézni a többi meccset meg enni egyet, aztán lefekvés.
A bepakolás a hazaútra viccesen nézett ki, mert a sok Denveres cuccnak köszönhetően jelentősen több dolgot kellett bepakolni mint az odaútra, de azért megoldottuk 😀. Hétfő este hazarepülés és vége. Egész biztosan nem fogom soha elfelejteni ezt a néhány napot, hatalmas élmény volt látni, hogy a világ minden tájáról ennyien jöttek, és hiába nem ismerjük egymást, összeköt minket egy csapat. Jelentősen több Broncos drukkerrel találkoztunk egyébként a napok folyamán, és hiába volt papíron hazai pályán a Jaguars, mi voltunk a hangosabbak 😊.
Szerkesztette: Vonster
több mint 3 éve
Most, hogy a srácok hétvégén Floridában dzsangáznak,s üres az időnk, esetleg valami jól fogalmazó, londoni turistának nincs kedve megosztani az itthonmaradottakkal a brigádnaplót? Akarom mondani, akkor most megfordult az idény az angol hülyéknél? Élménybeszámoló? Valaki?
több mint 3 éve
Nahh, és Sean Paytonért odaadnánk azt az első kört jó szívvel ?Én a 2024-est is, minden túlzás nélkül. Nem csak azért mert all time top n darab HC betonbiztos tagja, hanem azért is, mert van tapasztalata stáb összerakásában, és a Saintsnél hírek szerint nagyon kampányolt Russ odacseréléséért.
Zalán
Ilyenkor jól jön a tulajdonosi kör, mert abszolút versenyképesek vagyunk személyes ajánlattételben is.
több mint 3 éve
Nahh, és Sean Paytonért odaadnánk azt az első kört jó szívvel ?
több mint 3 éve
Hát de ha nem DE akkor melyik poszt ér első kört?pálya széli/speedster WR, day1 starter OT. Ha Hackett marad az edző akkor az ő rendszerét kell támogatni, tehát G/C is.
FLZOLI
Ha Darby cut, akkor CB is.
Ha Evero marad, az S, ILB, iDL értéktelen posztok számunkra, az egyetlen kivétel amennyiben Jonest tageljük és elcseréljük még egy első körért, mert akkor kell belső rusher. De ő és DJ Jones is maradni fog nagy eséllyel, ergo, melléjük csak kiegészítő kell.
több mint 3 éve
meglátjuk hogy Darby marad-eCB Surtain túloldalàra 😉Chubb úgy hoz eddig pro bowler kaliber szezont, hogy a csapaton belül 4. pass rush win rate-ben, viszonylag sokkal lemaradva Gregory-tól, Browningtól és Bonittótól.Hát de ha nem DE akkor melyik poszt ér első kört?
Persze az igazsághoz hozzátartozik, hogy ő minden meccsen pályán volt, és Bonitto egy szituációs rusher, nem komplex játékos mint a másik három. De na, én azért nagyon nevetek azon amikor azt fejtegetik az első körössel melyik OLB prospectet is kéne húzni. Konkrétan egyiket se.
Cruyffista
Jackson lassan nyugdíj, kéne egy elit hibrid S/LB oda a TE-k ellen.
WR nem, TE sem valószínű, RB-t olyan magasan tuti nem.
OT, OG, de ha rossz a rendszer akkor tök mindegy milyen prospect.
FLZOLI
Zalán
Kwon van slotba, ugye? mondjuk a Bassey-Oje és főleg Mathis pad nem tetszik
mondjuk ILB-t tuti nem első körbe hoznék, és Jackson pótlását se ott akarnám megoldani
ha judit off és sutton is így el tud tűnni, patrick meg sérült egy WR1 potenciált megérheti húzni
de valszeg OT kell
OG-t is lehet második nap húzni jót sztem