Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 732 — SB 50 Champion @ Grund
OFF:

Tegnap a cikkeket olvasva jöttem rá, hogy nekem is plantar fasciitis-em van a jobb lábfejemben, az összes tünet egyezik... 😛

ON

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Tomifinn Denver Broncos 948
Eli 2009-ben a teljes szezont így játszotta, és nem hagyott ki meccset miatta. Szóval - bár más ugyanaz a sérülés 39 évesen - talán nem kritikus para, de a Bears ellenit mindenképp ki kéne hagynia, videózza csak 2 hétig a peccet, a Packers ellen is jól jött a 2 hét felkészülés, hátha mégegyszer beválik.
Black_Adder
Elinak teljesen el volt szakadva, míg PM-nek ha jól értem csak részleges szakadás van. Állítólag ennél a sérülés típusnál ez a rosszabb, a teljesen elszakadttal "könnyebb" játszani, míg a részlegessel nem. már ne kérdezd hol, de valamelyik oldalon ezt írták tegnap.
több mint 10 éve
sirarcheer Denver Broncos Boise State Broncos 249 — Anti Voodoo Master
 www.youtube.com/watch?v=3dt35ZPZWI4

I wanna' that ring again!

több mint 10 éve
sirarcheer Denver Broncos Boise State Broncos 249 — Anti Voodoo Master
Manning's pre-snap routine has earned him the nickname "The Sheriff", and he is one of the most recognizable and parodied players in the NFL. Teams led by Manning more often than not use the hurry-up offense in place of the standard huddle

I wanna' that ring again!

több mint 10 éve
Foresz Denver Broncos 954 — Broncos
Csak azért merek beleszólni az Oswi-fejtegetésbe,mert olyan sokkal többet akkor ezek szerint senki sem látta még játszani.(ami ugyebár azért van,mert nem sok lehetőség volt rá)
A hétvégi játéka alapján,szerintem nem egy elveszett ember,bár valóban mintha nem mindig jól osztaná be az idejét a dobásra.Sajnos tény hogy nem fog úgy látni a pályán mint PM,és az is valószínű hogy nem is meri majd úgy eldobálni a lasztit,de ha hamar dönt,és el mer indulni lábon,akkor valamiféle pluszt is nyújthat támadásban ami mindidáig hiányzott.Még ha az csak pár yard elejéig tart is.
Egyébként meg teljesen mindegy,inkább most játszunk egy rizikósabb meccset,amíg még van előnyünk az alapszakaszban,mint akkor amikor már vagy-vagy helyzet van.
Bocsássatok meg balga fejemnek,de egy kérdést tennék fel,mert nem annyira ismerem az előzményeket,ellenben marhára érdekel a dolog.Szóval azt szeretném megkérdezni,hogy PM-nek miért Sheriff a beceneve?Ez általános vagy itt a fórumon adták neki?
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én az idei előszezont tekintem leginkább relevánsnak. A legtöbb lehetőséget is most kapta, és az idei már valamennyire Kubes rendszerében zajlott, még, ha előszezon meccsen rendszerről elég nehéz beszélni.

Amit én láttam tőle az alapján a kar erőssége teljesen rendben van, bármit meg tud dobni. Gyors rövideket és mély passzokat is. A pontosság kérdéses, kicsi a minta. Pre-snap nem nagyon tudja olvasni a helyzetet, ami valamennyire persze a tapasztalatlanság/meccshiány miatt is van, de akinek ez erőssége, azon azért azonnal látni. Rajta nem nagyon, szóval nem lesz egy Manning (Brady) féle agyból irányító típus sose. Persze nem is muszáj olyannak lenni ahhoz, hogy valaki jó legyen. Favre is jó volt, és ő se agyból dolgozott.

Ami kifejezetten nem tetszik nála, az egyrészt a zseben belüli viselkedése: korábban borzasztóan nem, idén előszezonban már sokkal jobban, de még mindig nem eléggé érzi a zsebet, nem érzi honnan jön a nyomás, nem úgy ketyeg az óra a fejében, ahogy kéne. A másik a mozgásból passzolás, ha nem zsebből, kitámasztva passzol, akkor nagyon pontatlanná válik (az alapján a kis minta alapján).

Őszintén szólva nagyon kíváncsi vagyok, hogy mit nyújt. A felépítése megvan, a fizikai paraméterei egy zsebirányitóhoz ideálisak, magas, jó a karja, cserében lassú, de ez zseb irányítónál nem számít (Persze nem Manning/Brady szinten lassú, de hát fiatalabb is, Bradyék is mozgékonyabbak voltak 25 évesen). A leginkább arra leszek kíváncsi, hogy a nyomást hogy viseli. Nálam ez az első számú mérce. Bortlest ezért kedveltem az első preseason meccsének első percétől kezdve, Daltonban és Tannehillben meg ezért kételkedem évek óta. 😊 Annyira, hogy Daltonnál még most se tudom elhinni, hogy ilyen jó éve lehet, pedig de. 😀 (Ettől függetlenül most is kb. 20 irányítót hamarabb beállíttanék a csapatomba, mint őt.)

Botrány rossz szerintem nem lesz. Jobb esetben kiderülhet, hogy egy game managementre alkalmas korrekt zsebirányító, rosszabb esetben meg egy Mallett/Cassell féle, aki, ha nagyon "alá teszik a szisztémát" (pfujj de ronda megfogalmazás), akkor akár jónak is tűnhet, de amint neki kéne csinálnia valamit, neki kéne vezetnie az offense-t, befürdik. (Vezetésen nem Brady, Manning, Rodgers szintet értek, hanem akár Cutler szintet is. A Mallett féléknek az se megy.)

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 468
Eddig semmi relevánsat nem láttunk Oswiról. A kevés minta alapján lassabban szabadul a labdától, mint PM tenné, ezzel bevár egy-két sacket, de úgy tűnik olykor ki is tud menekülni belőle. Második szándékból még a földön is hozhat yardokat, de nem olyan komoly fenyegetés, h rá kelljen állítani egy spy-t.
Elway ezeket kereste QB-jában
"I think you have to see the potential," Hall of Fame quarterback and Denver Broncos general manager John Elway said. "You have to have the raw potential of the arm strength and the ability to move around and to process information. Those are the three things you try to find out about in a quarterback. It's up to us in that point in time to coach them and see if they can mature and become the player you want them to be at the position. You have to have that ability, first, and then hopefully we can get it out of you."Elway
Ebből Osweilernek elvileg előbbi 2 az erőssége, utóbbi a gyengéje volt. A karerőssége nem hinném, h kopott volna, a mobilitása a kevés mintában úgy tűnik lehetővé teszi, h második szándékból 4-5 yardokat hozzon, de azért messze van a dual threatségtől, hát a védelem olvasás és döntés hozatalban majd kiderül mennyit fejlődött. Valahányszor PM után láttuk őt PS meccsen, vagy garbage time-ban lassított felvételnek tűnt, most annyira nem, de attól tartok a változás inkább PM tempójában keresendő, mint az övében...

Olyasmi gameplant várok, mint tavaly a Ravensnél. Sok under center snap, bootleg, majd hosszan előre valamelyik niggának. Nagyon sok múlik azon, h hogy megy majd a futás. Az eddig csak a Packers ellen ment, ha nem lesznek menedzselhető 3rd downjaink, akkor a védelem muszáj lesz visszavinni Cutler INTjeit, ha nyerni akarunk.

Normál esetben jól is elsülhet, h 1 meccsre be kell ugornia a 2nd QB-nak, mert nincs róla videó, nem tudnak készülni belőle, stb... Csak ezzel most az a baj, h Fox és Gase lehet jobban ismeri, mint Kubes... És ez az ismeret elmondható a legtöbb játékosunkról. A motiváltabbak is ti lesztek, szóval lehet keresnivalótok, de ha nem adjuk el a labdát, és néha tudunk időt biztosítani a védelemnek a pihenésre, akkor nem lefutott a ti javatokra se. Nyert már meccset a védelmünk idén olyan támadójáték mellett, aminek Oswiéktól se kéne lehetetlennek lennie...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
6'8", kilát a fal fölött, viszonylag jól menekül, erős karja van, szerintem jelen pillanatban már erősebb lehet, mint PM-é, a pontosság lesz majd az igazán nagy kérdés. Illik Kubes rendszerébe, klasszikusabb under center QB, mint PM, viszont kevésbé lát a pályán és kell neki majd segítség a védelmet olvasni.

További olvasnivaló:

www.milehighreport.com/2012/4/27/2982257/2012-nfl-draft-qb-brock-osweiler-scouting-report

több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Meséljetek Osweilerről pls. Erősségek, gyengeségek. Mit vártok így?
tüsi91
Semmi extra a srác, tökéletesen illik a McCoy, Flynn, Clausen, Cassel fémjelezte vonalba. Én azért sokkal nyugodtabb lennék, ha egy képzetlen, de brutálisan atléta bivaly karú valaki lenne a padon, aki el tud futni a pocsék fal mögött a sackek elől és fel tudja hajítani a Sanders-DT duónak.

Itt a fórumon vannak akik látnak benne potenciált

több mint 10 éve
tüsi91 Chicago Bears 11 023
Meséljetek Osweilerről pls. Erősségek, gyengeségek. Mit vártok így?
több mint 10 éve
Kubes egy órát beszélgetett PM-el, aki elfogadta a döntést, de nem örült neki. Az edző dolga meghozni az ilyen döntéseket, amíg a játékosra hagyják, addig ugyanaz lesz az eredmény mindig. Talán tavaly is meg kellett volna lépni, amikor PM sérült volt, 1-2 hétig pihenhetett volna. Most nem fog edzeni a héten, Kubes megmondta neki, hogy ezen a héten csak ez a dolga, semmi más...

több mint 10 éve
Ward megúszta az eltiltást, ez már biztosnak tűnik, ahogy az is, hogy valamennyit pénzbüntit azért kapni fog... 😊

Kubes bejelentette a csapatnak, aztán a médiának is, hogy PM nem játszik a Bears ellen, most már hivatalosan is Oswi lesz a kezdő...

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Kezdodik:
 www.milehighreport.com/2015/11/16/9742900/report-peyton-manning-has-torn-planter-fascia-in-his-right-foot

Nem is ertem miert volt kezdo.... Elhiszem, hogy nehez az NFL-ben barkinek mondani, hogy most nem mehetsz a palyara, de lehet jobb lett volna....
PM_the_sheriff
Valószínűleg azért,mert Brock Osweiler nem az a szint...
Süsü
Hát pedig ennél alkalmasabb időpont nem is lehetne arra, hogy kiderüljön milyen szint. Sérült a kezdő irányító, a csapat még mindig megnyugtató előnnyel vezeti a csoportot. A backup irányító pedig a tervek szerint a jövő franchise irányítója lesz, akinek év végén szerződést kellene adni. Ha másra nem, arra jó lehet a következő pár hét, hogy kiderüljön, hogy érdemes-e megadni azt a szerződést, vagy a draftra kell készülni év végén...

A denveri keret Manning nélkül is egy nagyon erős keret. Erősebb, mint a dallasi, erősebb, mint a Green Bay-i, erősebb, mint az indianapolisi. Szerintem még a pittsburh-inél is erősebb. A bajnoki címért jól teljesítő irányító nélkül nem lehet versenyben, de az alapszakaszban bőven hozhat - és hoznia is kell tudni - meccseket. Annyit feltétlenül, hogy erről az előnyről meg lehessen a csoport. Aztán a többit majd meglátjuk december vége felé.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Heisman nádor Denver Broncos Oregon Ducks 27 702 — "Montoya por favor!"
az eredmény nagyon szégyen lett, szerencsére nem láttam, de 4 INT Manning KOMOLYAN ?!

NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 10 éve
laoce Cincinnati Bengals 863 — laoce68@freemail.hu
Tavaly Brady a KC elleni meccsen volt kritikan aluli es csereltek le. Manning iden a KC elleni meccsen volt (az idei evben megszokotthoz kepest) kritikan aluli es lecsereltek.

Remelem ertitek mire gondolok 😀
ervinator
Ámen, Testvérem! 😀
StormST
Párszor eszembe jutott. De legalább nem minket mészárol le jövő héten

Lou Anarumo for president
több mint 10 éve
Tavaly Brady a KC elleni meccsen volt kritikan aluli es csereltek le. Manning iden a KC elleni meccsen volt (az idei evben megszokotthoz kepest) kritikan aluli es lecsereltek.

ervinator
Ámen, Testvérem! 😀

több mint 10 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 957

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 10 éve
Vasárnap lesz Oswi 25. születésnapja, ajándékba kap egy start-ot... 😛

több mint 10 éve
Kezdodik:
 www.milehighreport.com/2015/11/16/9742900/report-peyton-manning-has-torn-planter-fascia-in-his-right-foot

Nem is ertem miert volt kezdo.... Elhiszem, hogy nehez az NFL-ben barkinek mondani, hogy most nem mehetsz a palyara, de lehet jobb lett volna....
PM_the_sheriff
Süsü
Tehát Oswi nem kezdő szint, ezért kivégezteted a kezdő irányítódat, h a szezon hátralevő részében (és PO-ban?) neki kelljen kezdeni? Logikus.
Manning azt mondta tudja vállalni, mert úgy gondolta tudja vállalni. Ezért ő kezdett. Egy future HOF irányítót akárki miatt nem ültetsz padra, ha azt mondja, tudok játszani főnök...

A másik amit nem értek, h annyi sok ember tudja, h Oswi milyen szintet képvisel. Honnan? Én azt hittem, h az összes meccset láttam 2005 óta, de egyiken se kezdett Oswi, Valamiről lemaradtam?
Ha nem, akkor jelenleg ha Russell Wilson ülne a padon (ő volt annak idején a 2. a boardon Oswi mögött) akkor róla is azt mondanánk, h nem kezdő szint? Oswi persze nem ettől lesz kezdő szint, hanem ha bizonyít, de eddig még sem alkalmasságát sem alkalmatlanságát nem volt esélye bizonyítani.

Az a baj, h ez fontos div rangadó volt. A Bears elleni alapból nem lenne az, csak ha azt is bukjuk, villámgyorsan 4-es losing streakbe kerülünk. 2009 valaki? A KC meg a schedule alapján akár nagy hajrába is kezdhet... De ettől függetlenül nem szabad, h az legyen a szempont, h vasárnap ki a besztcsenszorton, hanem, h megőrizzük Manninget a későbbi összecsapásokra.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Kezdodik:

PM_the_sheriff
Süsü
Már bocsánat, de ha sérült a kezdő, akkor nem tök mindegy a backup milyen szint? Cutler miért nem játszott sérülten, hiszen Clausen se az a szint?

több mint 10 éve
Gery90 Chicago Bears 925
Kezdodik:

PM_the_sheriff
több mint 10 éve
Eli 2009-ben a teljes szezont így játszotta, és nem hagyott ki meccset miatta. Szóval - bár más ugyanaz a sérülés 39 évesen - talán nem kritikus para, de a Bears ellenit mindenképp ki kéne hagynia, videózza csak 2 hétig a peccet, a Packers ellen is jól jött a 2 hét felkészülés, hátha mégegyszer beválik.

több mint 10 éve
Hát, Corey Dickerson-nak volt hasonló a Rockies-ban idén, neki kellett pár hónap a visszatéréshez, de neki többet is kell futnia, szóval lehet, hogy nála vigyáztak is a terhelés miatt.

Nem egy egyszerű sérülés, állítólag a Colts ellen rosszabb lett a turf miatt, sajnos valószínűbbnek tűnik, hogy jobb lett volna már ezt a meccset is kihagynia, főleg mert most azt mondják tovább romlott a helyzet. Kéne pár hét csizmában neki, hogy javuljon, de kétlem, hogy ki fogja hagyni a Pats meccset, a Bears elleni meccs viszont nagyon valószínű, hogy Oswi-é lesz, pont az ellen az egyetlen HC-OC páros ellen, akik még ismerik is... 😛

több mint 10 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
Kezdodik:

Nem is ertem miert volt kezdo. Elhiszem, hogy nehez az NFL-ben barkinek mondani, hogy most nem mehetsz a palyara, de lehet jobb lett volna.
Vagy csak szimplan attol fel az FO, hogy Brock kiszoritja PM-et a kezdobol. Amihez nem kell tul sokat felmutatni. Mindenesetre, remelem latjuk meg PM-et a palyan. Barmennyire lehet utalni a Sheriffet, ez nagyon meltatlan befejezes lenne.

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
FWIW, Manning a yard rekord mellett egy másik rekordot is megdöntött. Amióta vannak PFF grade-ek (2007), még egy QB se kapott ilyen alacsony osztályzatot -11,7.