NFL eredménykövetés
- 4 aktív topik
San Francisco 49ers - Arizona Cardinals
70
9
22:05
Dallas Cowboys - Baltimore Ravens
49
11
22:25, ARENA4 (Rio de Janeiro)
New Orleans Saints - Las Vegas Raiders
26
9
22:25
Tampa Bay Buccaneers - Minnesota Vikings
6
4
22:05
Denver Broncos
49 feliratkozó
több mint 10 éve
S-ben különösen combosak leszünk. Ki kezd Stewart mellett, Bolden?
THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
A gyász első fázisaRuff Bálint
több mint 10 éve
Ez a sok sérült safety egy Carr-féle szőnyegbombázás ellen érdekes lehet.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 10 éve
Kubes szerencséje, hogy a Coltsnál rezsimváltás készül. 😀 Különben esélye se lenne a stanfordiakra, Pagano/Grigson úgy rájuk volt cuppanve az utóbbi években, mint a méhek a virágporra 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Ja, végülis Kubiak szerződtetésében se volt gondolom semmi része a szentimentális indokoknak... 😀2017-ben lesz először eligible.Off: Ed McCaffrey fia, Christan, 2. lett az idei Heisman Trophy-értNálunk ez nem is annyira off 😀
Black_Adder
Mikor is jön draft-ra? Csak hogy Kubes kezdhessen rá melegíteni 😀
StormST
Amúgy Barry Sanders all timer rekordját döntötte meg all purpose yardok tekintetében (de 2-vel több meccset játszott)
Peter King külön kitér rá ebben az írásában:
mmqb.si.com/mmqb/2015/12/07/chip-kelly-philadelphia-eagles-new-england-patriots-nfl
Magát Peter Kinget nem ajánlom, de itt a McCaffrey-re vonatkozó részt érdemes elolvasni aki nem követte idén az NCAA-t.
Ja, ha már szóba jött a draft, csak hab a tortán, h a Stanfordra jár. Gondolom mindenki tud hasból mondani egy Bronco-t, aki szintén a Stanfordról jött 😊
Nem mintha ilyen szentimentális dolgok szerepet játszanának a csapatépítésünkben, de a remény hal meg utoljára.
Black_Adder
Én egyébként kapásból 2 legendás Bronco-t tudnék mondani, a 2. neve ebben a viszonylatban elég magas labda 😀
több mint 10 éve
2017-ben lesz először eligible.Off: Ed McCaffrey fia, Christan, 2. lett az idei Heisman Trophy-értNálunk ez nem is annyira off 😀
Black_Adder
StormST
Amúgy Barry Sanders all timer rekordját döntötte meg all purpose yardok tekintetében (de 2-vel több meccset játszott)
Peter King külön kitér rá ebben az írásában:
mmqb.si.com/mmqb/2015/12/07/chip-kelly-philadelphia-eagles-new-england-patriots-nfl
Magát Peter Kinget nem ajánlom, de itt a McCaffrey-re vonatkozó részt érdemes elolvasni aki nem követte idén az NCAA-t.
Ja, ha már szóba jött a draft, csak hab a tortán, h a Stanfordra jár. Gondolom mindenki tud hasból mondani egy Bronco-t, aki szintén a Stanfordról jött 😊
Nem mintha ilyen szentimentális dolgok szerepet játszanának a csapatépítésünkben, de a remény hal meg utoljára.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Off: Ed McCaffrey fia, Christan, 2. lett az idei Heisman Trophy-értNálunk ez nem is annyira off 😀
Black_Adder
több mint 10 éve
Off: Ed McCaffrey fia, Christan, 2. lett az idei Heisman Trophy-ért
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Hála az égnek hogy adja a Sport2 este a meccsünket,végre nem kell lagoló stream felett görcsölni.... 😊
több mint 10 éve
Megkezdtük a hosszabbítási tárgyalásokat Wolfe-fal. Wolfe azt mondta ad egy kis home town discountot, de nem "túl nagyot"...Nem tudom kell-e belelátni bármit is, h Wolfe-fal kezdtük ezt, nem Jacksonnal. Tavaly a 2 Thomas közül csak az egyiket akartuk megtartani viszont az offseason előtt mindkettővel tárgyalgattunk...
Hogy ki a jobb Wolfe vagy Malik, az fogas kérdés, Talán azt mondanám, h Wolfe stabilabb, kisebb a "szórása" a teljesítményének.
A lényeg, h Vonnak jusson hely a sapi alatt...
több mint 10 éve
Az espn (Jim Armstrong) felidézi a Bailey-Portis trade-et:Sajnálom, hogy nem tudtunk Champ-nek nyerni egy gyűrűt, nagyon megérdemelte volna, de nagyon örülök, hogy sokat láthattam játszani, főleg hogy Broncos mezben és nagyon remélem, hogy felteheti majd a karrierje végére a pontot pár éve múlva a HoF-be éréssel...
www.cbssports.com/nfl/feature/25407492/the-big-trade-off
Black_Adder
több mint 10 éve
Az espn (Jim Armstrong) felidézi a Bailey-Portis trade-et:www.cbssports.com/nfl/feature/25407492/the-big-trade-off
több mint 10 éve
John Elway a Pac12 évszázad támadójaHard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
több mint 10 éve
szóval 17-et workoutoltunk, de egy 18-at igazoltunk. Mondjuk ő legalább játszott már Phillips védelmében, meg hátha majd a Bengals playbookból is tud pár sort...
több mint 10 éve
Kiraktuk Pondert. Ez valószínűleg összefügg azzal, h Manning már boot nélkül járkál. btw mindkét meccsen inaktív volt és Siemian volt a 2nd QB...Be kell húzni az öreg Ed Reed-et, Woodson is milyen jól bevált afroamerikai lyukéknál.....
A felszabault helyre egyelőre nem jött senki, de 17(!) játékost workoutoltunk. Minthogy Ward és Bruton is sérült ezért secondarybe a legvalószínűbb az érkező. Ennek megfelelően a 17 kipróbált playából 9 DB.
DB-k: Steve Brown, Deveron Carr, Chris Clemons, Antoine Lewis, BJ Lowery, Mike McMillan, Jeromy Miles, Schon Thomas, Tyrequek Zimmerman
DE: Ray Drew
DT-k: Davon Coleman, Kamal Johnson
LB-k: Deron Bruce, Henry Coely, Aaron Davis, Adrian Hubbard, Kevin Snyder
Én nem emlékszem, h valaha lett volna ekkora szezonközbeni workoutja a Broncosnak és sajnos nem jó jel, a sérültek állapotát illetően...
Közben a PSből Antonio Johnson OT ki, Cameron Jefferson OL be.
Black_Adder
Szerkesztette: FLZOLI
több mint 10 éve
Kiraktuk Pondert. Ez valószínűleg összefügg azzal, h Manning már boot nélkül járkál. btw mindkét meccsen inaktív volt és Siemian volt a 2nd QB...A felszabault helyre egyelőre nem jött senki, de 17(!) játékost workoutoltunk. Minthogy Ward és Bruton is sérült ezért secondarybe a legvalószínűbb az érkező. Ennek megfelelően a 17 kipróbált playából 9 DB.
DB-k: Steve Brown, Deveron Carr, Chris Clemons, Antoine Lewis, BJ Lowery, Mike McMillan, Jeromy Miles, Schon Thomas, Tyrequek Zimmerman
DE: Ray Drew
DT-k: Davon Coleman, Kamal Johnson
LB-k: Deron Bruce, Henry Coely, Aaron Davis, Adrian Hubbard, Kevin Snyder
Én nem emlékszem, h valaha lett volna ekkora szezonközbeni workoutja a Broncosnak és sajnos nem jó jel, a sérültek állapotát illetően...
Közben a PSből Antonio Johnson OT ki, Cameron Jefferson OL be.
több mint 10 éve
Béczkó
1 264
Gary Kubiak announced Brock Osweiler will start this week. Next week, expect a similar announcement.Én úgy vagyok ezzel, hogy ha Manning felépül akkor csak őt kellene játszatni! Nagy a vita ezzel, hogy ki kezdjen.
több mint 10 éve
Bruton 1-2 hétre kidőlt, szalaghúzódás miatt, míg Bolden szintén megsérült, de várhatóan játszik hétvégén.CJ Andersonról nem találtam hírt, ahogy Ward és Sly állapotáról sem. TJ nekem kifejezetten hiányzott, egész más a futás elleni védelem vele(ük).
Bár a sok sérült ellenére is meggyőző volt a D#, nekem kifejezetten a 3 OLB-nk tetszett, közülük is főleg Von Miller. Te jó ég ő mit művelt... 😊
Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
Én azért nem félek, amíg Talib pályán van, addig mindig jók lehetünk egy big playre - vagy big flagre. Mikor mit dob a gép. 😀Nekem jobban tetszik ez a kevésbé adrenalinflush-ös verzió, mert jobban tartok attól, hogy kulcs helyzetben elmegy a túlpörgésen egy meccs. Az adrenalin jó, de megvan az a jellemzője, hogy pont olyankor szokott égbe szökni, amikor a stressz helyzet is egekben van - azaz éppen kulcs szitukban. Ezért veszélyes, ha túl sok van belőle, mert akkor a túlpörgés is pont ilyen - legfontosabb - szituban történik.
Lesz még Cincy meccs, és lesz Steelers meccs is. Mindkettő jó offense. A Steelers különösen. Az a két meccs majd beárazza a védelmet a playoff előtt.
Szerkesztette: peterk2005

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Igen, Malik visszaesett, de szerencsére ezzel nem vesztettünk annyit, mint amennyit néha buktunk a hülyeségeivel. Nem játszik rosszul így se, nyomja össze a zsebet sokszor, csak kevésbé látványos a játéka, meg kevesebb a statja, de a hasznossága kevesebbet esett vissza szerintem...
több mint 10 éve
Azért mondjuk amióta nincsen PF, azóta Jackson halványabb is egy kicsit cserébe. Továbbra is jól játszik ő is, de a nagy fejmosásig dominálta az ellen OL-t. Ezt most nem erre a meccsre mondom, hanem mondjuk az utóbbi 3-ra...Igazából most h újra láttunk 3 labdaszerzést és 4 sacket tűnt fel, h a fejmosás óta nem sok pontot szerzett a védelem, és a sakcekből is visszavettünk a meccsenkénti 2-3-ra.
Ennek szerintem részben az az oka, h kevesebb adrenalinnal játszunk. Amikor jöttek a 100 yard büntetések akkor is azt mondtam, h ez az agresszivitás ára. Összességében ez nem panaszkodás. A PF-ek néha pontszerző drive-okat tartottak életben 3rd downnál, ami nagyon costly. A Colts ellen meg egyenesen az utolsó szög volt a koporsóban. És a fegyelmezettebb védelem is jól játszott. Az a baj, h erre nincs egy pucuka, amit addig tekersz, amíg még tolerálhatók a büntetések, de maximális az agresszivitás-
Illetve nem is csak ennyiről van szó. Feljavult az offense, kevesebbet van pályán a D#, kevesebb lehetőség statot szerzni. Amúgy is több video amiből lehet készülni ellenünk, és több sérült akit pótolni kell. Nem féltem őket kicsit se, csakhát szeretem a statokat, és kevesebb fog megdőlni, mint 6 hét alapján prognosztizálták. De azt hiszem erre mondják, h 1st world problem.
több mint 10 éve
Remélem, hogy Vernon nem esik ki sok időre, Daniels sajnos még mindig elég bizonytalan az elkapásoknál, Green-től meg elszoktunk...Csak halkan jegyzem meg, hogy nem csak Vernon-t vesztettük el annál a play-nél, hanem 3 lehetséges pontot is elvettek tőlünk, ha bedobják a sárgát a helmet-to-helmetre, akkor FG távolságon belül lettünk volna és megállt volna az óra. Szerencsére nem számított...
A védelem oldalán tényleg kicsit rendet tehettek a fejekben, nem jönnek a hülye PF-ok pár hete, remélem ez így is marad...
több mint 10 éve
Von Miller kedvenc ellenfelele a Chargers. 9 meccsen 10 sack és 8 győzelem. 9-1 az utolsó 10 meccsen beleértve a PO győzelmünket is. Hol van már az a 2006-11 közti időszak, amikor Hochulival tudtuk megverni őket? Évek óta komoly probléma náluk az OL, amin a sérülések se segítenek nekik, bár most jobb kórház reményében lehet h LA-be költöznek. Ha már itt tartunk, ez csak technikailag számít road W-nek, mert több Broncos drukker volt, mint Bolts szimpatizáns. Szóval különösebb megerőltetés nélkül Rivers képében volt a védelmünk 5 men rush-sal. DL támadja az OL beljesét, 2 OLB a szélét, működik, 2 DE kivált a 2 T-re a 2 OLB meg betámadja az A gapet működik. 2 OLB támadja a fal ugyanazon oldalát, működik. Az elit CB sornak igazából csak az első readet kell levédekezni, mert 2nd readre nincs ideje az ellenfél irányítójának. A CB sor erre simán képes man-to-man -> a safety-k szabadon játszhatnak. Amíg ebből a komfort zónából nem mozgatják ki ezt a védelmet, addig jelenleg a legjobb a ligában.A baj csak az, h ki lehet mozgatni. Pl
- szedjük ki középről Sly Williamset és Trevathant, és középen máris nem 0-2 yardért futnak. Szedjük ki Wardot is és a 6-8 yardból hosszú futások is lesznek. Ware kiesését alig érezzük, mert van mögötte Barrett és Ray. Marshall és Trevathan mögött viszont McCray és Nelson van és jelenleg Ward/Bruton se, h LB-t játsszon. Illetve Bruton még volt, csak akkor Bush játszott safety-t... McCray és Nelson nem lógnak ki mint depth, főleg McCray, de Barrettel ellentétben nem kezdő képességű játékos.
- Egy nagy, atletikus TE-el, akivel nem tudjuk felvenni a matchuppot. A legjobb akkor a védelem, ha emberezünk. A TE-eket viszont csak zónázva tudjuk megállítani (ha megtudjuk egyáltalán). Phillips lehet nyom egy all-int ha csúszik egy playmaker ILB a drafton, de ez persze függ a hosszabbítások sikerességétől és az FA aktivitástól. Amíg ilyen az OL remélem fel sem merül, h máshova erősítünk az első pickünkkel... (és a Marshall - Trevathan páros is bőven jó, de Trevathan FA lesz év végén)
- A "túlpörgést" viszont talán sikerült kinőni. Már nem büntetnek minket 100 yardokra meccsenként...
Az offense-ről nehezebb beszélni. Hamar meg volt az előny, pörgettük az órát, öltük az időt. Minden tiszteletem a Boltsé, de egyszerűen nem éreztem rajtuk, h 2× végig mennének a pályán teljes hosszában. Az sajnos újra látszik, h Hillman nem feature back, amíg volt CJ, addig ment a futás, ahogy kidőlt el kezdett akadozni. Nem segített az se, h kiszámítható volt amit csináltunk, a Bolts főleg cover1-et játszott, ami egy extra safety a boxban. Ez persze azt is jelentette, h a DT-Sanders párosra csak egy safety jutott, úgyh meg is tudtuk volna égetni őket pár jó hosszú passzal, de azok most nem jöttek. Az INT jó play volt, csak nem elég jó passz és jó védekezés. A többi hosszút túldobta, meg nem nem erőltettük, mert a clock management fontosabb volt. DT viszont 6-ból 6-ot elkapott. Nem tudom mi volt vele múlthéten, szerintem ő se, a lényeg h belefért és most összeszedte magát. Úgy gondolom egy szorosabb meccsen más lett volna a Balance, több passz cover1 ellen, ezáltal több cover2, ami ellen sikeresebb futások. A vertikális játéknak persze Davis kiesése se segített. Támadó oldalon érzékenyebbek vagyunk a hiányzókra.
#1-3 seedért küzdünk.
Szerkesztette: Black_Adder