Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 553
Talib azért fellebbezett, hogy előadhassa a saját verzióját a liga felé, tudja, hogy jár neki a büntetés és el is fogadja, de szeretné, ha meghallgatnák és mérsékelnék a büntetést.

Kubiak elbeszélgetett vele hazafelé a repülőn, ő hisz Talib-nak, hogy nem szándékosan csinálta, kérdés, hogy Derrick Brooks és James Thrash, akik a liga nevében meghallgatják, hisznek-e majd neki?
StormST
hogy lehet nem szándékosan benyúlni valaki sisakjába és megnyomni a szemét?
több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 732 — SB 50 Champion @ Grund
Talib azért fellebbezett, hogy előadhassa a saját verzióját a liga felé, tudja, hogy jár neki a büntetés és el is fogadja, de szeretné, ha meghallgatnák és mérsékelnék a büntetést.

Kubiak elbeszélgetett vele hazafelé a repülőn, ő hisz Talib-nak, hogy nem szándékosan csinálta, kérdés, hogy Derrick Brooks és James Thrash, akik a liga nevében meghallgatják, hisznek-e majd neki?

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 837 — The Mathematician
örüljünk hogy 1 meccsel megúszta ....

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Nem olvastam semmit, meg nem is láttam a meccset. Miért kapott 1 meccses eltiltást Tálib?
Coolearie
 cdn0.vox-cdn.com/thumbor/F84sQ7B1V00hZEJ1SPkOYvJoKec=/800x0/filters:no_upscale()/cdn0.vox-cdn.com/uploads/chorus_asset/file/4244715/poke.0.gif

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
levaisw3 Denver Broncos 89
Nem olvastam semmit, meg nem is láttam a meccset. Miért kapott 1 meccses eltiltást Tálib?
Coolearie
Egy Colts játékos szemét szúrta.
Mármint az ujja.
több mint 10 éve
Coolearie San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 5 466 — . . .
több mint 10 éve
Talib egy meccs. Meg jol jartunk szvsz.
PM_the_sheriff
Jogos. Remélem nem kell további 6 meccsen át ez után az eset után magyarázkodni.
több mint 10 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
PM_the_sheriff
mondjuk hogy miért fellebbezett...?
Borbinho
Szerinte is többet érdemel.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 10 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 535 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
PM_the_sheriff
mondjuk hogy miért fellebbezett...?

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 10 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Amikor ilyesmit látok, akkor ott lebeg a szemem előtt a Patriots, akiknél ilyent az életben nem látsz. Soha. Nem tudom hány éve nézem őket, de olyant, hogy ELKERÜLHETŐ, egyéni marhaságok miatt akár 1 yardot is odaajándékozzanak, olyan egyszerűen nincs.
peterk2005
Én utólag is gratulálok a Patriotsnak, miszerint éveken át egyetlen yardot sem vesztettek, amikor az elkerülhető volt. Soha! Ez má' aztán biztos is, hogy hivatalosan nem semmi!
ulpianus
Pontosan tudod te Ulpi, hogy mire gondolok, csak sportot úzöl abból, hogy szavakba, jelzőkbe beleköss. 😉

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Lecsó Denver Broncos 3 373
Nem lehet sajnos határt húzni, azt hiheti az ember, hogy lehet, de valójában nem így van, van az az idegállapot, aminél nem gondolkodik az ember...
StormST
"...nem tehetek róla Mónika, idegállapotba' vótam"
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 468
Ware megint kihagy egy-két meccset és Barrettet is kérdésesre írják lábujjsérüléssel. Azt azért jó lenne vhogy összedrótozni

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
A Colts már augusztusban megnyerte a divíziót | /*ezúton is elnézést minden Texans-Jax-Titans fantól*/ | és szeptember óta nagyjából a 4th seeed is biztos. Mi még kaparnánk az 1-2 vmelyikéért, szóval nekünk volt fontosabb 😊
Ja vki ellen muszáj lesz játszani. Nem szeretnénk a colts ellen, de a Pats ellen se. Ha bejutnak, én szívesen elkerülném a Steelerst is. Bengals se ígérkezik sétagaloppnak (perpill tuti underdogok lennénk). Szurkoljunk a KC-nak, ők úgy se tudnak nyerni PO-ban 😛, megsegíthetjük őket rögtön egy ébresztő veréssel 😊
Ami biztos, kéne a hazi pálya, idén még a megszokottnál is nagyobb a különbség otthoni és idegenbeli teljesítményünk között.

Ja, megtehetnénk a Belichick módszert, h most akkor többet pályára se engedjük Talibot. Hirtelen csökkenne a fölösleges szabálytalanságok száma, de szerényebb képességű névsor lenne a pályán. Szerintem csak bökjék meg a szemét két pofon között és rendben lesz.

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Most ha gonosz vagyok, akkor azt mondom, kellett a fenének, hogy a Colt nyerjen, nehogy megint a PO-ban velük akadjunk már össze! 😛
StormST
sztem pont azért hagyjuk ki a w1 bye-t hogy ne találkozzunk velük 😀
nekik már most kb fix hogy "csak" csoportelsők lesznek, így csak úgy tudjuk őket elkerülni ha a bengals és a pats lesz az 1-2 mi meg 3. 😀
ha főcsop döntőben futunk össze kakor meg a haza pálya majd jó lesz 😀
Negritis
Jó lesz, mint januárban? 😛

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 837 — The Mathematician
Most ha gonosz vagyok, akkor azt mondom, kellett a fenének, hogy a Colt nyerjen, nehogy megint a PO-ban velük akadjunk már össze! 😛
StormST
sztem pont azért hagyjuk ki a w1 bye-t hogy ne találkozzunk velük 😀
nekik már most kb fix hogy "csak" csoportelsők lesznek, így csak úgy tudjuk őket elkerülni ha a bengals és a pats lesz az 1-2 mi meg 3. 😀
ha főcsop döntőben futunk össze kakor meg a haza pálya majd jó lesz 😀

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve

több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Amikor ilyesmit látok, akkor ott lebeg a szemem előtt a Patriots, akiknél ilyent az életben nem látsz. Soha. Nem tudom hány éve nézem őket, de olyant, hogy ELKERÜLHETŐ, egyéni marhaságok miatt akár 1 yardot is odaajándékozzanak, olyan egyszerűen nincs.
peterk2005
Én utólag is gratulálok a Patriotsnak, miszerint éveken át egyetlen yardot sem vesztettek, amikor az elkerülhető volt. Soha! Ez má' aztán biztos is, hogy hivatalosan nem semmi!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Nem temetek senkit, meg főleg a szezont nem. Igazából leszarom, hogy 8-0 vagy 7-1. Ha nagyon meg akaropm magyarázni, még örülök is neki, hogy már nem vagyunk "undefeated" meg hasonlók.
Peterknek viszont igazat adok abban, hogy egy elit védelem az akkor is elit marad, ha nem megy neki. Ez pedig abban mutatkozik meg, hogy minimalizálja a veszteséget, és legalább nem bünteti magát és a csapatot hülyeségekkel.
Lecsó
Amikor ilyesmit látok, akkor ott lebeg a szemem előtt a Patriots, akiknél ilyent az életben nem látsz. Soha. Nem tudom hány éve nézem őket, de olyant, hogy ELKERÜLHETŐ, egyéni marhaságok miatt akár 1 yardot is odaajándékozzanak, olyan egyszerűen nincs. Az előfordul, hogy az elkapók droppolnak egy labdát, előfordul, hogy elfumblizzák, előfordul, hogy rosszul játszanak de olyan nem, hogy saját magukat lövik lábon. Ha rosszak, ha dropolnak, ha elrontják a tacklet, akkor is meg kell őket verni, minden pontért meg kell ellenük küzdeni, mert semmit nem adnak ingyen. Tavaly ők is összeraktak egy papíron elit védelmet, ami bár nem volt olyan látványos, mint az idei denveri, de az alapszakaszban elit teljesítményt nyújtott, pontszámban nagyon tudták limitálni az ellenfelet. Aztán eljött a playoff, és nem igazán ment nekik, A Baltimore és a döntőben a Seattle is remek gameplannel ment nekik, egyiküket se tudták megfogni, a védelem mindkét meccsen nagyon szenvedett. Mégis, az utolsó pillanatban, mindkét alkalommal ők jöttek ki győztesen. Ők voltak baromira észnél, az ő (csere) játékosuk csinálta meg a nagy playt a végén, azon a napon is, amikor az egység amúgy mélyen a saját tudása alatt teljesített.

Egyébként ezen kívül nincs problémám. 😊 Személy szerint én ráadásul - bár általában utálom ezeket a meccseket és csak túl akarok lenni rajtuk, de tegnap - a Coltsnak drukkoltam, mert a Broncosnak nem kellett ez a meccs, a Coltsnak viszont nagyon. A Broncos playoff kiemelése úgyis a Cincy és a Pats meccseken fog eldőlni, akkor is azokon dőlne el, ha minden más meccset hoznánk. A Coltsnak viszont baromira kellett ez a győzelem, lehet, hogy a szezont mentette meg. Szóval nálam ha belefér vereség, akkor éppen a tegnapi belefért. 😊

Az említett negatívumon kívül egyébként láttam azért pozitívumokat is. Ez az ötödik idegenbeli meccs, egy, az életéért küzdő csapat ellen, egy olyan látványos győzelem utáni héten, ami után általában várható a mentális leeresztés. És így is végig meccsben volt a csapat, amikor elment az ellenfél, akkor vissza tudott jönni. Szóval ezt a csapatot nem könnyű továbbra sem legyőzni, idegenben sem. Otthon meg még nehezebb lesz, és a következő nyolc meccsből már öt lesz otthon. Köztük a két legfontosabb is.

A védelem ennél azért jobb lesz, offense oldalon pedig a futás sajnos még mindig nem megy, de a passzjáték - a néhány látványos droppal együtt is - egyre inkább működni látszik. Az offensive line a futást még nem is tudja megtámogatni, de tegnap már nulla zászlót szedtek be, nem volt false start, nem volt holding. Ez is ér majdnem annyit, mint a jó futás, mert ebből is jöttek eddig a 3rd and longok. És Manningtól sem látom már azokat a brainfart passzokat, amiket az idény első öt-hat meccsén, amiket nem szabad megdobni. Tegnap is volt pár pontatlan dobása, de ezek már vállalhatóan pontatlanok. Ha csak passzal tudunk haladni, és kell is haladni, mert hátrányban vagyunk, akkor ezeket meg lehet és muszáj is megkockáztatni. Aztán bejönnek vagy nem.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
beresrobi Denver Broncos 138 — beresrobi@freemail.hu
A vereség sose jó de inkább most mint PO-ban.

A 3 említett szabálytalanság tényleg 3 különböző szerintem.

- Talib paraszt volt. Ez tény. Lehet szépíteni egy ökör volt.
- Von-t én is úgy látom hogy fogja a másik a lábát ezért nem tud felállni. Nyílván megoldhatta volna másképp is de azért ez belefér szerintem.
- Ward viszont nálam még pacsi is. Jó ok fájt a 15 yard. De könyörgöm mi a dolga a safetynek? Mindenképp megállítani aki jön felé(kicsit leegyszerűsítve). És egész meccsen nagyon karcolt. Na bumm becsúszott. Ha nem hajol bele ennyire az elkapó akkor NFL Films klippekbe vágnák be mint hatalmas szerelés. Gyakorolja is az ütközéseket mert Gronko ellen nem lesz elég egy ujjal megpróbálni szerelni... Őt telibe kell majd verni hogy felboruljon.

A védelem annyira nem volt amúgy rossz volt Punt bőven. CB-k kicsit alibiztek, nyomás jött de T.Y. eléggé ficánkolt. Meg Luck futásait kellett volna kicsit jobban megfogni de nem volt ez vészes. Váltani is tudtak mikor látták hogy baj van a futás ellene. Az elején megindult Gore de később limitálták. Annyi TO-t szereztek már meg TD-t is nem lehet mindig. Inkább zavart PM 2 INT-je meg Sanders dropjai. De hát ők is embereke hibázhatnak.
Ez a meccs simán lehetett volna W is. Ahogy idén már volt olyan hogy lehetett volna bukta mégis W lett. Szerencse is kell néha.

7-1 többi nem számít. Nem biztos hogy akkor probléma lenne ha játszanánk a Wild Card körön. Kell a gyakorlás PM-nek az egész offensenek főleg Davisnek. Ha ütjük a Pats-et előttük vagyunk úgyis ha kiszívunk akkor mindegy hogy ez a meccs elment vagy sem.

De a Bengalst megrépázzuk és máris megvan a pihi.
több mint 10 éve
Nem tetszett a gameplan. Sokkal türelmesebb játék kéne, nem kell minden harmadikból TD-t próbálni, lehet rövidebbet is passzolni, mert ha minden 3rd down 8yard vagy hosszabb, az úgy nem lesz jó...
A védelmet teljesen váratlanul érte a Colts játéka az első félidőben, nem néztem vissza, nem tudok konkrétumokat írni, de eléggé szélmalomharcnak tűnt.
Aztán a második félidőben egészen máshogy jöttünk ki. Csak aztán egy rosszul időzített INT a támadóktól, a védelem meg elvesztette a fejét.
A legnagyobb baj talán az volt, h túlzottan vissza akartunk vágni Nekik. Ha nincs a fejekben az előzmény, talán kevésbé görcsösen akarjuk, és jobban is megy, meg a végén a szoruló hurkot is jobban viseljük. Talán. Ha. Sokra megyünk most már vele, de majd legközelebb.

Ugyanakkor ha a védelem 7 meccsen elit formát mutat 1en nem, akkor szeirntem nem a 7 a kicsúszott eredmény, hanem az 1.
A támadók meg még így is jobban játszottak, mint néhány győzelem alkalmával

Szóval csúnyán ért ugyan véget a támadók és a védők részéről is, rossz napunk volt, volt egy gyenge meccse a csapatnak, az élet megy tovább!

több mint 10 éve
Nem lehet sajnos határt húzni, azt hiheti az ember, hogy lehet, de valójában nem így van, van az az idegállapot, aminél nem gondolkodik az ember...
StormST
Még mindig a játékosokról beszélünk? 😊
ulpianus
Én igen 😀

több mint 10 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
StormST
Még mindig a játékosokról beszélünk? 😊

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 10 éve

több mint 10 éve
Lehet itt nagyon sok mindenen moralizálni és lehúzni a keresztvizet mindenkiről, vagy épp világvégét vizionálni, de igazából ennek nem sok értelme van.
Ha rosszul megy a játék, és tudod, hogy most villantani kéne, de csakugyan kapod be a yardokat sorjában, kapod az ívet a szurkolóktól és még ráadásul nyomják is neked a trashtalkot bőven benne van az agyeldurranás...Főleg agyonszteroidozott nem éppen észlények esetében.

Puszilkodást, egymás felsegítését, simogatást a fájó pocira hiába vártok....
flzoli
Egyetértek.Ezek az emberek nem azért kapnak annyi pénzt,hogy az ellenfelet simogassák.Sok ember azt képzeli hogy ez csak egy játék,de ez azon már túlnőtt.Ebben hatalmas pénzek vannak,több tízezer ember él meg csak ebből.Itt sok esetben először cselekednek,aztán gondolkodnak.
Én nem mondom azt hogy rendben van Talib balhéja,nem.Teljesen sportszerűtlen amit csinált,de ezt nem csak tévénézőként kell látni,ennek van másik oldala is.
Soha,senki sem fogja úgy érezni a tévé előtt a dolgokat mint ott az arénában egy-egy játékos....
Foresz
Nyilvánvaló de akkor is nem véletlenül volt pipa mindenki. Azért bármilyen állapotban is vannak húzni kell egy határt. Gondolj bele mi van ha véletlenül kitolja a szemét. Ráadásul az ilyen dolgok nem csak a játékos, de a csapat megítélését is rontja.
Azért a simogatás és e között van pár fokozat.