Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 732 — SB 50 Champion @ Grund
Amikor a TD rekordot kellett megdöntenie, akkor nem görcsölt PM, nem hiszem, hogy ezúttal más lett volna a helyzet. Valószínűbbnek érzem, hogy valamelyik sérülése zavarta, rosszul mérte fel a saját állapotát és túl korán vállalta a játékot. Ő se lesz már fiatalabb, a sérülések gyógyulása a korral és a sok terhelés miatt hosszabbodhatnak, lehet, hogy régebben ezekből pár nap alatt felépült, most meg már nem...

Nagyon remélem, hogy okulva az eseményekből, a következő offseason-ben (Von újraigazolás mellett) a legnagyobb hangsúlyt az OL rendbetétele fogja kapni, 2 év alatt 2 PB guard-ot engedtünk el más dolgokra koncentrálva, ez is egy olyan tendencia, amit nagyon nem kéne folytatni...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
beresrobi Denver Broncos 138 — beresrobi@freemail.hu
Szerintem ez a hülye rekord nagyon nyomta PM-et.
Kár hogy nem lett meg múltkor és akkor ez a meccs nem arról szólt volna.
De ritka gyengén játszott.

Van akkora előnyünk a csoportban hogy adnék neki 1 hetet. Játsszon Oswi ő meg kicsit szedje össze magát testileg lelkileg.

Védelem lehetett volna jobb tény de pihenni se tudtak meg a kezdőpozíciók is mindig jók voltak a KC-nek.

Nem volt kellemes meccs...

A Green Bay elleni győzelmünket meg anno én is úgy értelmeztem hogy na végre benne van az esély a csapatban hogy bárkit megverhet, de sajnos tegnap a Detroit megmutatta hogy inkább a Green Bay az aki bárkitől képes kikapni...

Szerkesztette: beresrobi
több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 468
Játszott Oswi a kezdők ellen is, legalábbis Houston vagy kétszer sackkelte őt, ha jól emlékszem. Más kérdés persze, h puhábban játszottak, visszaálltak soft coverage-be, eleve nem Oswiból készültek, szóval messze menő következtetéseket nem lehet levonni, de elég mobilis ahhoz, h időt nyerjen magának a passzhoz. Egy ilyen szar fal mögött ez szükséges. Peyton gyors passzai se reménytelenek, de ha egyfolytában a hosszút erőltetjük - amit már múlthéten se értettem, h miért - akkor ahhoz idő kell. És Latimerről se kell feltétlen lemondani, Oswival meg van a kémia...

Most kihúznám magunkat a contenderek sorából. Láttuk úgy játszani a csapatot a GB ellen, ami bárki ellen elég lehet, de nem tudtuk állandósítani a jó formát és a védelem is visszább vett egy fokkal, továbbra is nagyon jók, de a meccseket az offense nélkül már nem nyerik meg. A divízió még mindig nekünk áll, és meg van az a játékunk ami a PO-ban is elég lehet, de az eddigi minta alapján az impotens támadójátékra lehet számítani, a másikban csak reménykedni.

Jövőhéten se lesz sokkal könnyebb, ha valaki nagyon meg akarja mutatni ellenünk, az Fox és Gase. Normál körülmények között azt mondanám ilyen pocsék teljesítmény után nagyon összekapja magát a támadósor, de nem ez az első pocsék teljesítmény, és eddig a nagy összekapás elmaradt, egy kivétellel, ami meg inkább a bye week javára irandó...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Kubes magára vállalta a vereséget, azt mondta most már úgy látja, talán hiba volt PM-et pályára küldeni, bár az Sheriff azt mondta, hogy ő tényleg úgy érezte, hogy elég egészséges a játékhoz és nem fogta a sérüléseire a hibáit...

Mindenképpen meg kell jegyezni, hogy a fal is nagyon gyenge volt, nem bírták megfogni a nyomást nagyon sokszor, de sajnos akkor is jöttek szar passzok, amikor mégis sikerült nekik...

Ez egy kollektív agyfasz volt, bár én a védelmet annyira nem venném elő, Ward ütése komoly hiba volt, ahogy az az egész play is a D-től, de előtte szerintem a körülményekhez képest nem játszottak rosszul. Lehetett volna jobb is persze, sajnos az utóbbi hetekben a szerzett labdák elmaradtak, de az nem lehet elvárás, csak extra...

Oswi nekem jónak tűnt, persze nem 1st string ellen játszott és nem is teljesen éles helyzetben, de jól mozgott, nem tűnt ijedtnek se, kevésbé paráznék most, ha neki kéne kezdeni. Ami még nekem fontos és jó jel volt, az Latimer játéka, talán nem elveszett még a srác, csak úgy tűnik jobban össze kell szoknia a QB-jával...

több mint 10 éve
sirarcheer Denver Broncos Boise State Broncos 249 — Anti Voodoo Master
Sziasztok!

Sajnálom Manninget nagyon szétesett fejben.
Oswi nem volt rossz sztem, remélem beválik....

I wanna' that ring again!

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 837 — The Mathematician
 cdn.tegna-tv.com/-mm-/da013bd997d26848b3687e40860b6b84a36c21df/c=414-0-2851-1832&r=x513&c=680x510/local/-/media/2015/11/15/KUSA/KUSA/635832229783185310-bronocosstinkcolor.jpg

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Törölt felhasználó
Szép ez a rekord Peyton, gratula! De inkább vonulj vissza....
több mint 10 éve
levaisw3 Denver Broncos 89
Jesszus most néztem csak rá, hogyan állnak. Ez valami borzalom miket dobál PM.
több mint 10 éve
Sanders játékára mennyi esélyt láttok? Fantasy szempontból lenne fontos a kérdés, mivel az összes többi elkapóm 7 órás kezdéssel játszik... 😀
Tibes
játszik | mondjuk remélem, h Davis már van olyan szinten a chemistryvel, h tudjuk kicsit pihentetni a bokáját | , de a kérdésnek itt a helye:
 bowl.hu/forum/nfl-altalanos-temak/fantasy-football-2013

Szerkesztette: Black_Adder

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Sanders játszik!

Inactives: Norwood, Siemian, Shelley Smith, Gordon, Ware, Kilgo

több mint 10 éve
Tibes Tampa Bay Buccaneers 202
Sanders játékára mennyi esélyt láttok? Fantasy szempontból lenne fontos a kérdés, mivel az összes többi elkapóm 7 órás kezdéssel játszik... 😀

több mint 10 éve
Béczkó 1 264
Aqib Talib's out today He lost his appeal to NFL He will lose $323,529 base salary + $31,250 of p/game bonus for total of $354,779.

Szerkesztette: Béczkó
több mint 10 éve
Shane Ray edzésbe állt, a vártnál korábban, ráadásul Kubes szerint a hétvégi játékára is van esély.
Cserébe PM (láb), Sanders (boka) és Daniels (térd/váll) is maródi volt, reméljük egyik se komoly...
Általános Doktor
Csak nehogy elkapkodják, mert ha rásérül verhetik a fejüket a falba.
több mint 10 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 162 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
Shane Ray edzésbe állt, a vártnál korábban, ráadásul Kubes szerint a hétvégi játékára is van esély.
Cserébe PM (láb), Sanders (boka) és Daniels (térd/váll) is maródi volt, reméljük egyik se komoly...

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
obraz 170
Ezt a játékot feltételezik.
több mint 10 éve
Azért úgy elég para lesz ellenünk úgy játszani, hogy az egyetlen vereségünkkel is kórházba küldtük az ellenfél irányítóját. 😊

Viccen kívül nagyon sajnálom.
Nem csoda viszont. Futásoknál sosem ment lábbal előre, így szabad préda. Ráadásul ő egy zsebirányító a teste nincs hozzászokva ennyi ütközéshez. Ha passzolt szinte minden játéknál büntették, mert épen csak elengedte a labdát (sőt olyan is volt, hogy már repült és akkor dobta jó helyre - hihetetlen hogyan). A védőknek meg mégsem mondhatjuk azt, hogy ha érintetlenül odaérsz akkor ne büntess. Szóval, ha valakit hibáztatni lehet az a támadófal vagy a gameplan, amivel ennyire védtelenül hagyták szerencsétlent.
Ráadásul még azt se teljesen mondhatják, hogy a győzelemért volt, hiszen a végén elég rendesen megvertük magunkat.

Az meg hogy mikor sérült meg ennyire ember nem tudja megmondani. Szerintem a sok ütés együtt, mert ahogy olvastam nem csak vese, de egyéb baja is van.
több mint 10 éve
hát igen, mindenki jobban járt volna egy sima Broncos W-vel 😊

Lucknak ettől még persze jobbulást

több mint 10 éve
Általános Doktor Denver Broncos 2 162 — A meccs addig tart, amíg véget nem ér
közbe úgy néz ki vesekezeltük luckot a meccsen
Negritis
Csodáltam is, hogy nem lett semmi baja, elég bátran futkározott...
StormST
Először is jobbulást neki,
másodszor meg elmegy a picsába 😀 egész meccs arról szólt h felvállalt minden ütést, akár a futásoknál, akár a passzoknál, cserébe még pontos is volt... A második félidőben azon is csodálkoztam h egyáltalán felkel, néha úgy telibeverték Millerék... | persze pont fél másodperccel azután h dobott egy complete passzt... |

Once there was only dark.

If you're askin' me, the light's winnin'
több mint 10 éve
ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 18 700 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Kinyírtátok Kennyt izé Luckot szemetek!!!!! South Park után szabadon 😀

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 10 éve
Negritis
Csodáltam is, hogy nem lett semmi baja, elég bátran futkározott...

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 837 — The Mathematician

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!
több mint 10 éve
Én a video alapján először úgy gondoltam, hogy nem a szemébe akart belenyúlni, Már amiatt is, mert kinek jutna ilyen eszébe? Ha balhéznak akkor inkább egymásnak esnek, lökdösik, esetleg megütik a másikat. Talibnál is azt gondoltam, csak a sisakját akarta meglökni vagy megrángatni a másiknak. De aztán olvastam, hogy ennek a szembökdösésnek arrafelé történelme van, jópárszor előfordult már. Ettől mondjuk leesett az állam, de már nem gondolom, hogy Talib csak Allen bajszát akarta megpödörni. 😊

Húsz év után is tud még az NFL meglepetéseket okozni nekem, na. 😊
peterk2005
Ezért kell plexi a sisakba, akkor nem lehet baj... 😛

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Én a video alapján először úgy gondoltam, hogy nem a szemébe akart belenyúlni, Már amiatt is, mert kinek jutna ilyen eszébe? Ha balhéznak akkor inkább egymásnak esnek, lökdösik, esetleg megütik a másikat. Talibnál is azt gondoltam, csak a sisakját akarta meglökni vagy megrángatni a másiknak. De aztán olvastam, hogy ennek a szembökdösésnek arrafelé történelme van, jópárszor előfordult már. Ettől mondjuk leesett az állam, de már nem gondolom, hogy Talib csak Allen bajszát akarta megpödörni. 😊

Húsz év után is tud még az NFL meglepetéseket okozni nekem, na. 😊

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
Ha nem szándékos lett volna, akkor abba hagyja mikor hozzáér a szeméhez észlelve, h az nem a sisak. Csak mivel a liga közelmúltjában nem példátlan, h valakinek - laikusok számára - érthetetlen módon redukálják a büntetését, ezért gondolja ő is bepróbálkozik vele, hátha.
 twitter.com/MikeKlis/status/663823957728956417

Ha jól sejtem a Colts játékos már jobban van, miután a győzelemmel borogatta ideiglenes homályos látását, úgyh szerintem lassan itt a topicban is túl léphetnénk rajta...

Szerkesztette: Black_Adder

több mint 10 éve
meme Cincinnati Bengals 2 133
Talib azért fellebbezett, hogy előadhassa a saját verzióját a liga felé, tudja, hogy jár neki a büntetés és el is fogadja, de szeretné, ha meghallgatnák és mérsékelnék a büntetést.

Kubiak elbeszélgetett vele hazafelé a repülőn, ő hisz Talib-nak, hogy nem szándékosan csinálta, kérdés, hogy Derrick Brooks és James Thrash, akik a liga nevében meghallgatják, hisznek-e majd neki?
StormST
hogy lehet nem szándékosan benyúlni valaki sisakjába és megnyomni a szemét?
Amadeus91
Jegyzőkönyv:
1.
Spori semmi szabálytalanság nem volt benne. Igaz hogy semmi keresnivalóm nem volt ott, de hírtelen jött egy széllökés, és annyira erős volt,hogy csak úgy tudtam megálni, hogy meg akartam fogni a sisakot. Sajnos lecsúszott a kezem így véletlenül szembe nyúltam. Amit utánna láttak a felvételen, az nem odaszólás beolvasás volt, hanem sűrű bocsánatkérés.
2.
Édesanyám mindig azt mondta, hogy ha gondom van intézzem szemtől-szembe. Én csak ennek próbáltam eleget tenni, de útban volt az a fránya sisak.
3.
Csak az ellenfél szólt, hogy ég a szeme, én meg amatőr szemorvos vagyok, így azonnal kivettem a szeméből azt a fránya muslincát....
Lehet választani kinek mi jut még eszébe. Azért mindenki tudja, hogy nem az iq-ért szeretjük ezt a sportot 😊

Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot...