Denver Broncos

49 feliratkozó

több mint 10 éve
levaisw3 Denver Broncos 89
A D eddig 7 meccsen keresztül erőn felül játszott, most egy jól bekezdő ellenfél ellen halványabbak voltak, amit ők is éreztek, ebből jöttek a végén a fegyelmezetlenségek, de hogy most hirtelen ők legyenek a világ szégyene, azt jó lenne el se kezdeni, rohadtul nem érdemlik meg, hogy most egyből mindenki minden szarnak elmondja őket...

Egyébként az első felesleges durvaság nem volt az szerintem, ha a WR nem hajtja le a fejét, akkor nincs helmet-to-helmet, csak egy szép, de kemény hit, vagyis szerintem így is csak az volt...
StormST
Bocsáss meg. Amikor a támadókat kellett szidni, hogy "rajtuk megy el a meccs", "nem megérdemelt győzelem", stb., akkor mindenki mondta a magáét. Ezek után most a védelem is megér egy-két szót.
Az egy dolog, hogy nem játszanak igazán jól. Megbocsátható simán. A sok büntit is el lehet nézni ha nincsenek formában, de a végét azt nem. Egyrészt az a szemkinyomás... Nem sportolóhoz méltó az ilyen. Utána meg közvetlenül egy olyan szabálytalanság amin most konkrétan elment a meccs.
És még egyszer mondom nem az volt a baj hogy rosszul játszottak. A viselkedésükkel volt gond.
Persze nyilván nem mind, de Talibon kívül ott volt azért ma más is.
több mint 10 éve
StormST Denver Broncos 12 732 — SB 50 Champion @ Grund
A D eddig 7 meccsen keresztül erőn felül játszott, most egy jól bekezdő ellenfél ellen halványabbak voltak, amit ők is éreztek, ebből jöttek a végén a fegyelmezetlenségek, de hogy most hirtelen ők legyenek a világ szégyene, azt jó lenne el se kezdeni, rohadtul nem érdemlik meg, hogy most egyből mindenki minden szarnak elmondja őket...

Egyébként az első felesleges durvaság nem volt az szerintem, ha a WR nem hajtja le a fejét, akkor nincs helmet-to-helmet, csak egy szép, de kemény hit, vagyis szerintem így is csak az volt...

THIS ONE'S FOR PAT!!!!!!!!
több mint 10 éve
FLZOLI Denver Broncos 12 677 — farkas.l.zoltan@gmail.com
Csúnya meccs volt, de szerencsére még pont időben jött, hogy a D# kicsit visszajöjjön a földre. A Colts ellen ki lehet kapni, bár lehet, hogy ez majd a bye week-be kerül majd a végén, de hát ez van.

Nem tudom ki mit látott a múlt héten, de ez a fal még mindig kukának tűnik nekem. Egy dologhoz kéne értsenek, és az a futás blokkolás, és még fikarcnyit se megy. Az, hogy PM nem nyalt be 110+ playből sacket csakis a vénember rutinjának és lábmunkájának köszönhető kb. De egy pro-bowler LT biztos megártott volna a falnak.... (1.kör + tölteléket simán megért volna, ha a Browns nem áll át lehúzó üzemmódra).

Az legalább pozitívum, hogy az öreg PM azért már egészen pontosan hajigál közép hosszúkat, és valamennyire éledezik a TE játék is.

több mint 10 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 587 — The only discipline that lasts, is self discipline
Úgy tűnik megjinxeltem a védelmet azzal, hogy egész héten a hülye hibákról papoltam, meg arról, hogy ebből még baj lehet. Tessék. 😕 Esküszöm befogom a lepcsest ezek után 😊

Mondjuk a baj nem csak ez volt, hanem az is, hogy ma szabira ment a #1 defense. Kb. mint három éve a Ravens elleni otthoni meccsen, az akkor szintén jónak mondható védelem. Egy jó védelemnek persze lehetnek rossz meccsei. De egy olyan szintű elit védelemnek, amennyire a média kezdte felhype-olni a defense-t, és amilyenben reménykedtünk nem nagyon. Ez a meccs beárazta a védelmet. Továbbra is nagyon jó, de a Ravens 2000-hez hasonlítgatást (egyelőre) nyugodtan elfelejthetjük. Ami azt is jelenti, hogy a mostaninál jobb offense-re lesz szükség. És futni is muszáj lesz, az nem történhet meg ami ma, hogy megint nem ment a futás szinte egyáltalán.

Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 10 éve
A védelem hülyeségeket csinált? IGEN!
Megadták az esélyt a győzelemre? IGEN!

PM eladta a labdát az első passzra? IGEN!

Ennyi...

több mint 10 éve
Tomifinn Denver Broncos 948
PM meg iszonyat görcsös volt az első félidőben meg a legvégén is, nem tudom, hogy a város vagy a rekord miatt, nem is érdekel, csak remélem, hogy legközelebb inkább azt mutatja, akit a GB ellen láttunk, vagy akit a második félidő nagyobbik részében...
StormST
a 2. intig 12/13, 201 yard 2 TD volt a 1.5 negyedes produktuma... az intet nem varrom a nyakába, egyszerűen DT elesett/elbotlott a védőben, vagy magától, ezt már sosem tudjuk meg. ha DT talpon marad, ez nem int, max. egy incomplete pass. persze nincsen ha, DT ne essen/botoljon el/lökjék fel...

ez a meccs a miénk lehetett volna simán, emiatt kár aggódni. viszont amit a D# művelt a végén, az nagyon sok fejmosást megérdemel, mert gyakorlatilag Ward és Talib -na meg a végén már nemtomki- olyan szituációkban hibáztak elmebeteg módjára és hoztak zászlókat, amik elfogadhatatlanok. főleg Talib, bár jó játékos, de ez bizony büntetést érdemlő dolog volt. és ha most el is térünk attól, hogy a szemkinyomás nem pályára való, gyakorlatilag megvert minket az a hiba, 3. és7-8 helyett lett first down... fuckom bele...
több mint 10 éve
Adtunk egy félidő, meg sok faszságnyi előnyt...

Remélem a sérülések nem súlyosak, az lenne csak igazán hab a tortán...

PM meg iszonyat görcsös volt az első félidőben meg a legvégén is, nem tudom, hogy a város vagy a rekord miatt, nem is érdekel, csak remélem, hogy legközelebb inkább azt mutatja, akit a GB ellen láttunk, vagy akit a második félidő nagyobbik részében...
StormST
Hát most az az int ami a legkevésbé zavar, mer az benne van
De a fene egye meg amit a védelem leművelt ezen a meccsen az botrányos volt. A vége az csak egy dolog, de az elejétől jöttek a szükségtelen durvaságok. Amellett, hogy nem is játszottak valami jól. Ez meg h belenyúl a szemébe. Az agyon dicsért védelmünk szépen leszerepelt.
több mint 10 éve
Lecsó Denver Broncos 3 373
Soha nem voltam még ennyire dühös egy NFL meccs miatt.
Elmentek a pi...
Tomifinn
Valahogy hasonlóan érzek...
Van amit soha nem fogok megérteni, az pedig az öncélú bunkóság, ami az egész csapatot bünteti.
Tudom, hogy ezek az emberek nem akadémikusok, de hogy ennyit ne lehessen felfogni akármilyen felfokozott idegállapotban, azt nem hiszem el.
Talib menjen a fa...ba, büdös paraszt.
több mint 10 éve
Defensive holding: "A penalty on the defense that is flagged when a defensive player uses his hands to pull and hold the opposing offensive player while outside the 5 yard mark of the line of scrimmage."

Na, ha ezek után nekem valaki elmagyarázza, hogy egy FG-nál hogyan lehet defensive holding-ot fújni, ahol a támadók nem is lépik át a LoS-et, annak fizetek egy sört...

több mint 10 éve
Black_Adder Denver Broncos 9 468
A Colts ellen nagyon nem megy, nem véletlen adtam ezt vereségre szezon előtt...

29,5 perc előnyt adtunk, mégis a kezünk ügyébe került a meccs.
Aztán fogalmatlan PM INT, és fogalmatlan D#.

Egyébként az O a második félidőben megint reménytkeltő lett volna, a D-ben viszont nagyon rendet kell rakni a fejekben. Ha vége a playnek, nincs magyarázat/mentség a szabálytalanságra (egyábként csicska mozdulat volt Talibtól). Az utolsó Trevathantól meg egészen szánalmas volt. Mégis mit befolyásolt volna, ha így kihagyják a FG-t. Időkérés nélkül ennyi idővel TD-re kb több esélyünk lett volna mint FG-re, akkor meg mindegy h 3 v 6 van közte. így elveszteni basszus...

Jövőhéten kiderül, h jól jött-e a hidegzuhany, vagy egy rossz trend bontakozik ki...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
PM_the_sheriff Denver Broncos 1 155
Ja es meg valami: nagyon stilustalan volt amit a D muvelt a vegen. Talib mozdulata, amit Miller balheja elozott meg. Miller rohadtul nem tudja elviselni ha nem rola szol a musor. Volt egy play talan kozvetlen Talib esete utan amikor vagy 10 masodpercig terdelt a Colts TE-jenek mellkasan. Remelem Elway es Kubiak nem megy el ez mellett szotlanul. Lehet vesziteni allva is nem kell szegyent hozni a csapatra (barki is provokalja a masikat, ez ennek a sportnak a resze).

Egyebkent teljes hullamvasut volt a meccs. Belefert mehetunk vissza underdogba. Mind az O-ban mind a D-ben voltak nagyon jo es nagyon szar periodusok. Remelem a serulesek nem komolyak.

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Adtunk egy félidő, meg sok faszságnyi előnyt...

Remélem a sérülések nem súlyosak, az lenne csak igazán hab a tortán...

több mint 10 éve
Legalabb nem veretlenul leszunk bajnokok... (:

Jo kis meccs volt. Vegen a defense kicsit tultolta meg az a holding zaszlo a FG-nel... LoL

You hear about how many fourth quarter comebacks that a guy has and I think it means a guy screwed up in the first three quarters. - Peyton Manning
több mint 10 éve
Tomifinn Denver Broncos 948
Soha nem voltam még ennyire dühös egy NFL meccs miatt.
Elmentek a pi...
több mint 10 éve
Vernon Davis már is játszik. Kíváncsi leszek erre. Manning nem nagyon passzol annak, akiben nem bízik, h pontos route-ot fut, 2 edzésen meg nem tudom kialakul-e ez a bizalom. Persze futásblokkolásban akár már is upgrade lehet Danielshez képest.

A másik oldalon nem játszik TY. Ez gondolom legalább 3 ponttal megdobja az esélyeinket, de én azért sajnálom. JDR ugyanis elég nagy kritikát kapott a PO loss után, h miért Talib fogta, miért nem Harris, akinek testhez állóbb lett volna a feladat, és főleg, miután nyilvánvaló lett, h Talibnak nem megy, miért nem váltott (a vád szerint az oaklandi/friscoi eladó házak listáját tanulmányozta a meccs helyett). Szóval kíváncsi lettem volna hogy boldogulunk, fordított leosztásban. Megjegyzem szerintem a meccsen a legnagyobb probléma a pressure hiánya volt, ami most meglepetésként érne...
Legutóbb az embernek olyan érzése volt, hogy ha a csúcson lévő Champ Bailey fogja és még mondjuk besegít neki egy csúcson lévő Deion Sanders, akkor is simán megvárhatta volna Luck, amíg üresre játssza magát, legfeljebb nem 5mp alatt, hanem 35mp alatt...
Black_Adder
Biztos, hogy nem jatszik TY? Csak mert most neztem ezt:
 www.denverbroncos.com/multimedia/videos/Xome-Locker-Room-Report-Colts-Game/88fb4a6b-2b27-4548-a8f1-3eca93060dea
Es az NFL.com-on is questionable.
PM_the_sheriff
Colts topicban olvastam, nem néztem utána, pedig valóban aktív rosteren van

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear

The world is made of 2 types of people. Those who can extrapolate from incomplete data
több mint 10 éve
Kozben Panthers szepen bearazza a mult heti diadal menetunket. Valami nagyon szetesett a GB-nel.

Ennek fenyeben kulonosen kivancsi vagyok az offense teljesitmenyere. Remelem futasban hozzuk az elozo ket hetet ami teremt a passnak helyet. 2 TD-t remelem felteszunk levegoben es futasban is.

Nem lattam Colts meccset iden szoval nem tudok csak a statokbol kiindulni. De elnezbe Luck TD-INT mutatojat varok defense oldalon is tobb labdaszerzest.
PM_the_sheriff
Ezt most ugy mondod mintha a Panthers nem lenne jó csapat.
levaisw3
Jogos... Nem a Panthers akartam leszolni, inkabb a GB teljesitmenyet minositettem...

több mint 10 éve
xrace77 Denver Broncos 4 667
 www.denverbroncos.com/assets/images/imported/DEN/photos/centerpiece/homepage/2015/11-November/inactivesIND.jpg
több mint 10 éve
Kozben Panthers szepen bearazza a mult heti diadal menetunket. Valami nagyon szetesett a GB-nel.

Ennek fenyeben kulonosen kivancsi vagyok az offense teljesitmenyere. Remelem futasban hozzuk az elozo ket hetet ami teremt a passnak helyet. 2 TD-t remelem felteszunk levegoben es futasban is.

Nem lattam Colts meccset iden szoval nem tudok csak a statokbol kiindulni. De elnezbe Luck TD-INT mutatojat varok defense oldalon is tobb labdaszerzest.
PM_the_sheriff
Ezt most ugy mondod mintha a Panthers nem lenne jó csapat.
több mint 10 éve
Vernon Davis már is játszik. Kíváncsi leszek erre. Manning nem nagyon passzol annak, akiben nem bízik, h pontos route-ot fut, 2 edzésen meg nem tudom kialakul-e ez a bizalom. Persze futásblokkolásban akár már is upgrade lehet Danielshez képest.

A másik oldalon nem játszik TY. Ez gondolom legalább 3 ponttal megdobja az esélyeinket, de én azért sajnálom. JDR ugyanis elég nagy kritikát kapott a PO loss után, h miért Talib fogta, miért nem Harris, akinek testhez állóbb lett volna a feladat, és főleg, miután nyilvánvaló lett, h Talibnak nem megy, miért nem váltott (a vád szerint az oaklandi/friscoi eladó házak listáját tanulmányozta a meccs helyett). Szóval kíváncsi lettem volna hogy boldogulunk, fordított leosztásban. Megjegyzem szerintem a meccsen a legnagyobb probléma a pressure hiánya volt, ami most meglepetésként érne...
Legutóbb az embernek olyan érzése volt, hogy ha a csúcson lévő Champ Bailey fogja és még mondjuk besegít neki egy csúcson lévő Deion Sanders, akkor is simán megvárhatta volna Luck, amíg üresre játssza magát, legfeljebb nem 5mp alatt, hanem 35mp alatt...
Black_Adder
Biztos, hogy nem jatszik TY? Csak mert most neztem ezt:
 www.denverbroncos.com/multimedia/videos/Xome-Locker-Room-Report-Colts-Game/88fb4a6b-2b27-4548-a8f1-3eca93060dea
Es az NFL.com-on is questionable.

több mint 10 éve

több mint 10 éve

több mint 10 éve
Béczkó 1 264
Joe Thomas learned he was nearly traded to Broncos, his agents smartly asked for guaranteed $ in ’16 and ’17 to remain in Denver.
több mint 10 éve
Legwold szerint Davis akár már a Colts ellen is játszhat
Norwood viszont out, Hillman questionable

több mint 10 éve
Én maximum úgy pihentetném, ahogy TD-t pihentettük '98-ban, utolsó negyedekben, ha az eredmény engedi...

több mint 10 éve
Negritis, a vajda Denver Broncos 56 837 — The Mathematician
most már én sem hogy szokja Davis-t, de a bye előtt még voltak ilyesmi gondolataim

The Stronger you become, the Weaker you really are.

I wanted Champ to be champ!