Green Bay Packers
78 feliratkozó
49 perce
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a közelmúltban viszont rengetegszer rakták ezt a párharcot alapból vasárnap 1 órára meg csütörtök estékre, ami egy kicsit degradálta a rivalizálást.The Week 5 Chicago Bears at Green Bay Packers game will move to 1 p.m. ET.Since the NFL began flexing games in 2006, the Packers-Bears rivalry has never been flexed out of primetime, until today
KeyG
zacknorb
Szerkesztette: Kampman
4 órája
Elvileg nem, azt is mondtak ma. De persze ilyen serulesnel az eselye biztos nem nullaReed: season-ending nyakmutetés reméljük hogy nem career-ending....
casaubon
gamerkr
4 órája
Reed: season-ending nyakmutetés reméljük hogy nem career-ending....
casaubon
5 órája
Régóta követem a csapatot, azóta lehordtuk a védelmet, a special team-et,, mert miattuk buktunk szezont és SB-részvételt, de kezdek hozzászokni, hogy az O-line is fos, szóval előre a 19 órás meccsekért.Amúgy megy úgy érzem, hogy feltámadunk idén és meglesz a wild card körös meccs. Eredmény később.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 órája
Reed: season-ending nyakmutet
8 órája
Le is igazoltuk Zeitlert.Na most sztm a következő a helyzet , Morgan marad a kezdoben a helyén
gbol
vak oldalon , ( ő volt meg a legkevésbé szar eddig ) es sztm Rhyan marad a center , 3 új igazolasbol kettő lesz kezdo G , Zeitler az egyik az fix , másik kiderül ,már csak az kerdes ki lesz a másik T , Bectont megpróbálják újra ott ? Mondjuk Beltonnal biztos jobb
8 órája
Le is igazoltuk Zeitlert.
10 órája
Mikor majd folyamatosan a Jags-Houston lesz az alap SNF foci, abból majd tudod, hogy már nyugdíjas vagy.The Week 5 Chicago Bears at Green Bay Packers game will move to 1 p.m. ET.Since the NFL began flexing games in 2006, the Packers-Bears rivalry has never been flexed out of primetime, until today
KeyG
zacknorb
11 órája
The Week 5 Chicago Bears at Green Bay Packers game will move to 1 p.m. ET.Since the NFL began flexing games in 2006, the Packers-Bears rivalry has never been flexed out of primetime, until today
KeyG
14 órája
Gutekunst az asztalra csapott:Ezzel bukott meg nálam végleg , mert ez tényleg azt jelenti h ők azt hitték h ez a fal rendbe lesz ..?!!
Zeitler is visiten van nálunk.
Elképesztő, hogy így két meccs között akarjuk rendbe rakni a dolgokat. Az offszezon túl rövid volt.
gamerkr
Nem bíznámrá és nem bízok benne h ő ezt jövőre rendbe tudja kapni mikor ilyen Beltonok ,Monkok,Morgannek,jöttek magasan általában a piacról meg Banks...elég egyértelmű vak folt neki az Ol.
15 órája
Former Ravens' OG Kevin Zeitler wants around $10 million to play this season, per @Easton__Butler.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 napja
Gutekunst az asztalra csapott:Zeitler is visiten van nálunk.
Elképesztő, hogy így két meccs között akarjuk rendbe rakni a dolgokat. Az offszezon túl rövid volt.
1 napja
Jó ez így.🙂The Week 5 Chicago Bears at Green Bay Packers game will move to 1 p.m. ET.Bástya elvtárs: "Én már szart érek?"
KeyG
Gergőbácsi
1 napja
The Week 5 Chicago Bears at Green Bay Packers game will move to 1 p.m. ET.Bástya elvtárs: "Én már szart érek?"
KeyG
I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 napja
The Week 5 Chicago Bears at Green Bay Packers game will move to 1 p.m. ET.
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 napja
akkor inkább nem 😊Fantasyben mennyire bízzak a Packers D-ben?Amennyire egy sunyi fingban szoktál 😊
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Willie Parker
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 napja
Könyörgöm, rúgjuk ki!Brian Gutekunst has NEVER drafted a First Team All-Pro Player
— IKE Packers Podcast (@IKE_Packers) September 28, 2026
By contrast, Ted Thompson drafted 6
• Aaron Rodgers (4x)
• David Bakhtiari (2x)
• Davante Adams (2x)
• Clay Mathews
• Josh Sitton
• Corey Linsley
Out of 121 total picks, Ted got 11 All-Pro seasons
For… pic.twitter.com/bagJksTk2L
zacknorb
(Csak azért nem idéztem szószerint a klasszikus mondatot, mert félek valaki komolyan venné.)
1 napja
Fantasyben mennyire bízzak a Packers D-ben?Amennyire egy sunyi fingban szoktál 😊
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
1 napja
Fantasyben mennyire bízzak a Packers D-ben?
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 napja
Brian Gutekunst has NEVER drafted a First Team All-Pro Player
— IKE Packers Podcast (@IKE_Packers) September 28, 2026
By contrast, Ted Thompson drafted 6
• Aaron Rodgers (4x)
• David Bakhtiari (2x)
• Davante Adams (2x)
• Clay Mathews
• Josh Sitton
• Corey Linsley
Out of 121 total picks, Ted got 11 All-Pro seasons
For… pic.twitter.com/bagJksTk2L
2 napja
Jött Becton is , nagy Bust volt , de guardban sztm a jelenlegi állománynál jobb lehet.Nincs magasan a lec, az biztos
Philyben nem volt rossz , máshol megbukott ..de abban biztos vagyok h nem tud rosszabb lenni mint Monk vagy Jennings ..
nando89
2 napja
Jött Becton is , nagy Bust volt , de guardban sztm a jelenlegi állománynál jobb lehet.Aligha világmegváltóként számítanak rá, a tarcsiba kerül.
Philyben nem volt rossz , máshol megbukott ..de abban biztos vagyok h nem tud rosszabb lenni mint Monk vagy Jennings ..
nando89
2 napja
Már van győzelmünk , amúgy nem tudom , az biztos h az atlanta elleni performance sok győzelemre nem lesz elég .Úgy látszik, nekem semmi sem elég. Egynél többet szeretnék.🙂
nando89
2 napja
Már van győzelmünk , amúgy nem tudom , az biztos h az atlanta elleni performance sok győzelemre nem lesz elég .Oké, de akkor kit fogunk legyőzni a szezonban? MIA és Panthers? Vagy még őket sem?Az már látszik h idén is full kaotikus a liga , de sztm mi most még innen is lefele lógunk ki , nem csak brutálisan rossz a fal , de sztm Mlf kezdi elveszíteni az öltözőt is , szóval kit verne meg a Tampa ha nem minket ? 😊A Tampa következik, a Falcons elleni csúnya zakó után előre félek...🙂 Természetesen: Mayfieldnek mielőbbi visszatérést. Nem biztos azonban, hogy a backup QB-val sokkal jobban járunk. Bár Jalon Daniels csak az utolsó drive-ban lépett pályára a Vikes-meccsen, számomra úgy tűnt (tudom, a kicsinél is kisebb a minta), hogy kifejezetten jó keze van és jól mozog. Olvasom, hogy az előszezonban is elég meggyőzően teljesített, draftolatlan újoncként élete lehetősége előtt áll, nyilván bizonyítani akar. Ezzel együtt az INT borítékolhatóan benne lesz a játékában. Ha most sem sikerül összehozni a W-t (legyünk telhetetlenek: a rendes játékidőben🙂), akkor tényleg nem tudom, mikor.Hat, a Vita Vea-Packers belso OL matchup nem iger sok jot…
nagylaza, főpohárnok
casaubon
nando89
nagylaza, főpohárnok