Green Bay Packers

78 feliratkozó

49 perce
Kampman Green Bay Packers Wisconsin Badgers 33 157
The Week 5 Chicago Bears at Green Bay Packers game will move to 1 p.m. ET.
KeyG
Since the NFL began flexing games in 2006, the Packers-Bears rivalry has never been flexed out of primetime, until today
zacknorb
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy a közelmúltban viszont rengetegszer rakták ezt a párharcot alapból vasárnap 1 órára meg csütörtök estékre, ami egy kicsit degradálta a rivalizálást.

Szerkesztette: Kampman
4 órája
casaubon Green Bay Packers 4 023
Reed: season-ending nyakmutet
casaubon
és reméljük hogy nem career-ending....
gamerkr
Elvileg nem, azt is mondtak ma. De persze ilyen serulesnel az eselye biztos nem nulla
4 órája
gamerkr Green Bay Packers 12 127 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
casaubon
és reméljük hogy nem career-ending....

5 órája
Tactful Cactus Green Bay Packers 15 933
Régóta követem a csapatot, azóta lehordtuk a védelmet, a special team-et,, mert miattuk buktunk szezont és SB-részvételt, de kezdek hozzászokni, hogy az O-line is fos, szóval előre a 19 órás meccsekért.
Amúgy megy úgy érzem, hogy feltámadunk idén és meglesz a wild card körös meccs. Eredmény később.

P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
5 órája
8 órája
nando89 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 4 536
Le is igazoltuk Zeitlert.
gbol
Na most sztm a következő a helyzet , Morgan marad a kezdoben a helyén
vak oldalon , ( ő volt meg a legkevésbé szar eddig ) es sztm Rhyan marad a center , 3 új igazolasbol kettő lesz kezdo G , Zeitler az egyik az fix , másik kiderül ,már csak az kerdes ki lesz a másik T , Bectont megpróbálják újra ott ? Mondjuk Beltonnal biztos jobb
8 órája
gbol Green Bay Packers 478
Le is igazoltuk Zeitlert.
10 órája
ozibozi New York Giants 22 319
KeyG
Since the NFL began flexing games in 2006, the Packers-Bears rivalry has never been flexed out of primetime, until today
zacknorb
Mikor majd folyamatosan a Jags-Houston lesz az alap SNF foci, abból majd tudod, hogy már nyugdíjas vagy.
11 órája
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 651 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
KeyG
14 órája
Gutekunst az asztalra csapott:
Zeitler is visiten van nálunk.

Elképesztő, hogy így két meccs között akarjuk rendbe rakni a dolgokat. Az offszezon túl rövid volt.
gamerkr
Ezzel bukott meg nálam végleg , mert ez tényleg azt jelenti h ők azt hitték h ez a fal rendbe lesz ..?!!
Nem bíznámrá és nem bízok benne h ő ezt jövőre rendbe tudja kapni mikor ilyen Beltonok ,Monkok,Morgannek,jöttek magasan általában a piacról meg Banks...elég egyértelmű vak folt neki az Ol.
15 órája
KeyG Baltimore Ravens 15 805
Former Ravens' OG Kevin Zeitler wants around $10 million to play this season, per @Easton__Butler.

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 napja
gamerkr Green Bay Packers 12 127 — The sharif don't like it - welcome to the casbah club
Gutekunst az asztalra csapott:
Zeitler is visiten van nálunk.

Elképesztő, hogy így két meccs között akarjuk rendbe rakni a dolgokat. Az offszezon túl rövid volt.

1 napja
nagylaza, főpohárnok Green Bay Packers 18 357 — beers & Packers
KeyG
Bástya elvtárs: "Én már szart érek?"
Gergőbácsi
Jó ez így.🙂
1 napja
Gergőbácsi Green Bay Packers 9 484 — Packers Suicide Squad
KeyG
Bástya elvtárs: "Én már szart érek?"

I have been wounded but not yet slain. I shall lie here and bleed a while. Then I shall rise and fight again. The title of champion may from time to time fall to others more than ourselves, but the heart, the spirit, and the soul of champions remain in Green Bay.
1 napja
KeyG Baltimore Ravens 15 805

Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
1 napja
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 186 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......
Fantasyben mennyire bízzak a Packers D-ben?
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Amennyire egy sunyi fingban szoktál 😊
Willie Parker
akkor inkább nem 😊

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 napja
SBL Green Bay Packers 2 973

zacknorb
Könyörgöm, rúgjuk ki!
(Csak azért nem idéztem szószerint a klasszikus mondatot, mert félek valaki komolyan venné.)
1 napja
Willie Parker Pittsburgh Steelers Notre Dame Fighting Irish 18 349
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító
Amennyire egy sunyi fingban szoktál 😊
1 napja
T1G_ThundersNFL AntiHarcosKlubAlapító New England Patriots 20 186 — !SuPeR6BoWL!Vrabel.......

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
1 napja
zacknorb Green Bay Packers Cincinnati Bearcats 25 651 — Egy ember vagyok tesó meg egy bankkártya
2 napja
Jött Becton is , nagy Bust volt , de guardban sztm a jelenlegi állománynál jobb lehet.

Philyben nem volt rossz , máshol megbukott ..de abban biztos vagyok h nem tud rosszabb lenni mint Monk vagy Jennings ..
nando89
Nincs magasan a lec, az biztos
2 napja
Jött Becton is , nagy Bust volt , de guardban sztm a jelenlegi állománynál jobb lehet.

Philyben nem volt rossz , máshol megbukott ..de abban biztos vagyok h nem tud rosszabb lenni mint Monk vagy Jennings ..
nando89
Aligha világmegváltóként számítanak rá, a tarcsiba kerül.
2 napja

Szerkesztette: nando89
2 napja
Már van győzelmünk , amúgy nem tudom , az biztos h az atlanta elleni performance sok győzelemre nem lesz elég .
nando89
Úgy látszik, nekem semmi sem elég. Egynél többet szeretnék.🙂
2 napja
A Tampa következik, a Falcons elleni csúnya zakó után előre félek...🙂 Természetesen: Mayfieldnek mielőbbi visszatérést. Nem biztos azonban, hogy a backup QB-val sokkal jobban járunk. Bár Jalon Daniels csak az utolsó drive-ban lépett pályára a Vikes-meccsen, számomra úgy tűnt (tudom, a kicsinél is kisebb a minta), hogy kifejezetten jó keze van és jól mozog. Olvasom, hogy az előszezonban is elég meggyőzően teljesített, draftolatlan újoncként élete lehetősége előtt áll, nyilván bizonyítani akar. Ezzel együtt az INT borítékolhatóan benne lesz a játékában. Ha most sem sikerül összehozni a W-t (legyünk telhetetlenek: a rendes játékidőben🙂), akkor tényleg nem tudom, mikor.
nagylaza, főpohárnok
Hat, a Vita Vea-Packers belso OL matchup nem iger sok jot…
casaubon
Az már látszik h idén is full kaotikus a liga , de sztm mi most még innen is lefele lógunk ki , nem csak brutálisan rossz a fal , de sztm Mlf kezdi elveszíteni az öltözőt is , szóval kit verne meg a Tampa ha nem minket ? 😊
nando89
Oké, de akkor kit fogunk legyőzni a szezonban? MIA és Panthers? Vagy még őket sem?
nagylaza, főpohárnok
Már van győzelmünk , amúgy nem tudom , az biztos h az atlanta elleni performance sok győzelemre nem lesz elég .