Green Bay Packers
78 feliratkozó
több mint 4 éve
Szerintem sem lesz sokkal több, es az ösztönzőkkel lesz az 6M. És ha megkeresi, akkor megérte...Sztem olyan 2-2,5M lesz plusz teljesítményhez, pályára lépéshez kötött ösztönzők...legalább is bízom benne!Engem az ára borít ki a legjobban mert ha visszahozod 1-2 mikulasert azt eltudom fogadni kel a depth , ismerjuk , olcsó stb ..WOW. En csak a TB elleni konferenciadontot lattam, de az nem nezett ki tul jol, plusz meccskovetoben megjeleno kommentek alapjan is az jott le, hogy a csavo okozott mar "csalodast" maskor is.The #Packers are re-signing CB Kevin King to a 1-year, $6M dealHát ez agyfasz ,..ezt nehéz lesz megmagyarázni .
Beki
nando89
Hihetetlen amugy, hogy mennyire botrany szar jatekosok cirkulalnak a ligaban evekig milliokert 😀
undisputedly
Ennyiert viszont nevetseges főleg ebben a cap szituban .
nando89
SGBP
több mint 4 éve
SGBP
344
Sztem olyan 2-2,5M lesz plusz teljesítményhez, pályára lépéshez kötött ösztönzők...legalább is bízom benne!Engem az ára borít ki a legjobban mert ha visszahozod 1-2 mikulasert azt eltudom fogadni kel a depth , ismerjuk , olcsó stb ..WOW. En csak a TB elleni konferenciadontot lattam, de az nem nezett ki tul jol, plusz meccskovetoben megjeleno kommentek alapjan is az jott le, hogy a csavo okozott mar "csalodast" maskor is.The #Packers are re-signing CB Kevin King to a 1-year, $6M dealHát ez agyfasz ,..ezt nehéz lesz megmagyarázni .
Beki
nando89
Hihetetlen amugy, hogy mennyire botrany szar jatekosok cirkulalnak a ligaban evekig milliokert 😀
undisputedly
nando89
több mint 4 éve
Tenyleg menthetetlen az a 6 millio egy csokkeno cap evben. Meger persze egy atlagos kezdo CB ennyit, de nekem az jott le, hogy King botrany volt egesz evben.Engem az ára borít ki a legjobban mert ha visszahozod 1-2 mikulasert azt eltudom fogadni kel a depth , ismerjuk , olcsó stb ..WOW. En csak a TB elleni konferenciadontot lattam, de az nem nezett ki tul jol, plusz meccskovetoben megjeleno kommentek alapjan is az jott le, hogy a csavo okozott mar "csalodast" maskor is.The #Packers are re-signing CB Kevin King to a 1-year, $6M dealHát ez agyfasz ,..ezt nehéz lesz megmagyarázni .
Beki
nando89
undisputedly
nando89
Persze az RT-t meg az allpro C-t elengeditek, de ot megtartjatok 6 millioert?! Ki erti ezt.
több mint 4 éve
Engem az ára borít ki a legjobban mert ha visszahozod 1-2 mikulasert azt eltudom fogadni kel a depth , ismerjuk , olcsó stb ..WOW. En csak a TB elleni konferenciadontot lattam, de az nem nezett ki tul jol, plusz meccskovetoben megjeleno kommentek alapjan is az jott le, hogy a csavo okozott mar "csalodast" maskor is.The #Packers are re-signing CB Kevin King to a 1-year, $6M dealHát ez agyfasz ,..ezt nehéz lesz megmagyarázni .
Beki
nando89
undisputedly
több mint 4 éve
WOW. En csak a TB elleni konferenciadontot lattam, de az nem nezett ki tul jol, plusz meccskovetoben megjeleno kommentek alapjan is az jott le, hogy a csavo okozott mar "csalodast" maskor is.The #Packers are re-signing CB Kevin King to a 1-year, $6M dealHát ez agyfasz ,..ezt nehéz lesz megmagyarázni .
Beki
nando89
több mint 4 éve
The #Packers are re-signing CB Kevin King to a 1-year, $6M dealHát ez agyfasz ,..ezt nehéz lesz megmagyarázni .
Beki
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
The #Packers are re-signing CB Kevin King to a 1-year, $6M deal
több mint 4 éve
Nem sok telefonszámlát csinált a FO az elmúlt 3 napban.Lehet, el vannak foglalva Adams hosszabbitasaval, hogy legalabb a draftoltakra legyen penz. Mert most meg rajuk sincs.
Tactful Cactus
több mint 4 éve
Nem sok telefonszámlát csinált a FO az elmúlt 3 napban.
P-A-N-I-C
LaFleurt a kávé!
több mint 4 éve
Ha jól láttam Fuller Denverben folytatja.Igen, kb. 30 perccel azután, hogy a Bears hivatalosan elengedte.
gbol
több mint 4 éve
Ha jól láttam Fuller Denverben folytatja.
több mint 4 éve
Lehet remenykedni:“ha nem, akkor jovore vagy utana vagjak ki.”Igen, es utana 23-ban lenne halal. Csak tolnank magunk elott a szerzodeset. Itt csak egy szerzodeshosszabbitasnak lenne ertelme.Jövőre is átlehet a 48M-ot strukturálni 😊Az a baj valami nem kerek 😕Vagy csak nem akarnak jovore kozel 50M caphitet 1 jatekosnal.
Már rég meg kéne, hogy legyen az új szerződés és/vagy átstrukturálás Adams-nek és ARod-nak.
ARod-nál ma 15pm egy mérföldkő roster bonus témakörben.
Kiváncsi vagyok Gute hogy magyarázza meg ha nem nyúlnak Aaron-hoz....attól tartok bajok vannak.
SGBP
A roster bonust amugy kozos megegyezessel el lehet tolni:
twitter.com/tomsilverstein/status/1372911158701785100?s=21
gremi
Ha nincs cap-ünk baszhatjuk az FA-t.
Nekem Casey az álmom akármennyire nem rendszer fit 😏
SGBP
Persze lehet mondani, hogy akkor mar mas magassagokban lesz a cap (foleg az uj TVs szerzodes vegett)... Ha Rodgersel kepzelik el a jovot, akkor hosszabitsanak vele, ha nem, akkor jovore vagy utana vagjak ki.
gremi
Attól tartok hogy ez lesz...
SGBP
twitter.com/aaronnagler/status/1372940221847855111?s=21
több mint 4 éve
SGBP
344
“ha nem, akkor jovore vagy utana vagjak ki.”Igen, es utana 23-ban lenne halal. Csak tolnank magunk elott a szerzodeset. Itt csak egy szerzodeshosszabbitasnak lenne ertelme.Jövőre is átlehet a 48M-ot strukturálni 😊Az a baj valami nem kerek 😕Vagy csak nem akarnak jovore kozel 50M caphitet 1 jatekosnal.
Már rég meg kéne, hogy legyen az új szerződés és/vagy átstrukturálás Adams-nek és ARod-nak.
Kiváncsi vagyok Gute hogy magyarázza meg ha nem nyúlnak Aaron-hoz....attól tartok bajok vannak.
SGBP
gremi
SGBP
Persze lehet mondani, hogy akkor mar mas magassagokban lesz a cap (foleg az uj TVs szerzodes vegett)... Ha Rodgersel kepzelik el a jovot, akkor hosszabitsanak vele, ha nem, akkor jovore vagy utana vagjak ki.
gremi
Attól tartok hogy ez lesz...
több mint 4 éve
Igen, es utana 23-ban lenne halal. Csak tolnank magunk elott a szerzodeset. Itt csak egy szerzodeshosszabbitasnak lenne ertelme.Jövőre is átlehet a 48M-ot strukturálni 😊Az a baj valami nem kerek 😕Vagy csak nem akarnak jovore kozel 50M caphitet 1 jatekosnal.
SGBP
gremi
SGBP
Szerkesztette: gremi
több mint 4 éve
SGBP
344
Jövőre is átlehet a 48M-ot strukturálni 😊Az a baj valami nem kerek 😕Vagy csak nem akarnak jovore kozel 50M caphitet 1 jatekosnal.
SGBP
gremi
több mint 4 éve
Van egy álmom...Richard Sherman a Packersben. (Aztán majd felébredek 😊 )
több mint 4 éve
Az a baj valami nem kerek 😕Vagy csak nem akarnak jovore kozel 50M caphitet 1 jatekosnal.
SGBP
Szerkesztette: gremi
több mint 4 éve
SGBP
344
Az a baj valami nem kerek 😕 Már rég meg kéne, hogy legyen az új szerződés és/vagy átstrukturálás Adams-nek és ARod-nak.
több mint 4 éve
Rodgers és Adams szerződésének átalakításával (újraigazolással) 20+ milliót lehetne spórolni (kb. 20, de akár 26 is). Lehetőség van, kérdés, hogy meg akarják-e lépni. Rodgers esetében ez egy bizalmi gesztus is lenne.Jelen állás szerint pár millióval a sapka felett vagyunk és még kb 10 milla kell a draftoltakra. Rogers és Adams szerződéseivel lehet játszani, de 20+ milliókat azért erre az évre cap ide vagy oda nem hiszem, hogy meg lehetne oldani (max eagles módba). Fuller vélhetően túl drága lenne, de van még pár használható CB a piacon akivel talán megérné próbálkozni (A.Jackson, M.Butler, C.Hayward pl).Fullert én megpróbálnám valahogy becserkészni.Lenne rá 10+ milliónk?
Jobb lenne a CB posztot nem a draftról tömködni..
James007
Ha igen, akkor hajrá!
esz-ki-mo
DTamás88
Szerkesztette: gbol
több mint 4 éve
Jelen állás szerint pár millióval a sapka felett vagyunk és még kb 10 milla kell a draftoltakra. Rogers és Adams szerződéseivel lehet játszani, de 20+ milliókat azért erre az évre cap ide vagy oda nem hiszem, hogy meg lehetne oldani (max eagles módba). Fuller vélhetően túl drága lenne, de van még pár használható CB a piacon akivel talán megérné próbálkozni (A.Jackson, M.Butler, C.Hayward pl).Fullert én megpróbálnám valahogy becserkészni.Lenne rá 10+ milliónk?
James007
Ha igen, akkor hajrá!
esz-ki-mo
több mint 4 éve
Lesz még itt egy Aaron szerződés mókolás , és egy Adams resign . 1 freeagent és a draftolandók miatt .Fullert én megpróbálnám valahogy becserkészni.Lenne rá 10+ milliónk?
James007
Ha igen, akkor hajrá!
esz-ki-mo
több mint 4 éve
Fullert én megpróbálnám valahogy becserkészni.Lenne rá 10+ milliónk?
James007
Ha igen, akkor hajrá!
több mint 4 éve
Fullert én megpróbálnám valahogy becserkészni.Jobb lenne a CB posztot nem a draftról tömködni..
több mint 4 éve
Elsosorban Kirksey, aki mar ment, es ha nem is igazan szerettuk, de ő volt az 1.sz. ILB, igy ha akarhogy is, de kulcsfigura volt. Ha utaltuk is neha, de King egyertelmuen kezdo CB volt. Es tuti nincs vege, mert a D# szabadugynokok, akiket ugy nez ki kiengedunk a piacra: Montravius Adams, DTA védelemből milyen kilcsfigura esett ki? Lehet ,nem vagyok képben...Védelemmel kapcsolatban nem érzem a kételkedésedet alaptalannak.Tavaly(előtt) nem éreztem, hogy benne lenne a levegőben a Lombardi: MLF első éve, túl sok nyögvenyelős meccs, formálódó szisztéma. Már az NFC-döntő is bőven a várakozásomon felüli teljesítmény volt. 2020-21-ben viszont, ahogy telt-múlt az idő, egyre inkább reálisnak gondoltam, legalábbis a SB-t. Jó taktikával és egy kis szerencsével a KC-t is el lehetett volna kapni. Piszkosul kár érte...Én is őt tartottam volna inkább , de mindenkit nem lehet .Linsley chargers , épül La-ben a Gb 2.0 fal , Linsley Bulaga 😕Dehogynem , csak az akarat nem volt meg rá , a Saints érdekes módon meg tudná oldani. Továbbra sem megy az all in, hiába van itt Aaron(még).
Mondjuk brutál pénzt kapott ezzel sehogy se tudtunk volna versenyezni .
nando89
Inkább őt tartottam volna meg, ha választani kellett volna, mint Jones-t, plusz Wagner-t és inkább Turner-t küldtem volna el.
Remélem a draft nem lesz megint ámokfutás, de nekem abszolút nem tetszik amit Gute csinált eddig.
Pep71
Meglátjuk .. mit hozunk össze meg a holt szezonban , én várok még meglepetést és idén a draftot sem fogjuk skipelni..remélem 😀
Gutéról meg annyit h azért 2 po nélküli szezon után lett két főcsoport döntő , nekem is nagyon fáj h mind2x elcsúsztunk a kapuban , de az kétségtelen h előrébb léptünk , van még Aaronnal 2 dobása sztm .
nando89
Számomra kérdés, hogy tudjuk-e még fokozni. Egyáltalán nem vagyok biztos a válaszban. A D különösen nagy talány, és most nem is a játékosokra gondolok elsősorban.
nagylaza
Pettine évről-évre bebizonyította, hogy ennyit tud kihozni a keretből. DE. Neki azért voltak korábban DC-ként értékelhető (sőt megsüvegelendő) évei - Barry-t egyelőre próbáljuk erősen hunyorítva sötét lónak beállítani, de valójában "ez maradt" kategória. Már az is eszembe jutott, hogy MLF akarja kézbe venni a D# is...
A védelem emberanyagában pedig egyelőre semmi erősítés, csak újabb figurák estek ki. Pénz - de szándék sem látszik a javításra. Szóval jelenleg erősen mínuszba haladunk. A draftról nemigen számíthatunk elsőéves impact védőre.
Ki beszélget it all inn-ről???
jossbeaumont
gbol
Damon Harrison, DT
Will Redmond, S
Billy Winn, DT
Kirkseyt (43,9 PFF grade) év közben lassan leváltotta Krys Barnes (draftolatlan, 43,7 PFF) snap számokat tekintve, de Kamal Martin (73,3 PFF ) az ötödik körben draftolt játékos is sokkal jobb számokat hozott nála. Nem hiszem, hogy ezek után érdemes lett volna megtartani. Nem volt már első számú ILB.Egyelore tartom, amit eredetileg irtam.
King (55,7 PFF) alapember volt, de ez nem az ő tudását, hanem a poszt mélységét jellemzi. Chandon Sullivan (62,2 PFF) sem volt rosszabb nála, sőt még gyakorlatilag Ka'Dar Hollman sem. Ha elengedjük, az jó jel, mert az azt jelenti, hogy a csapat keres helyette mást. Sajnos 2. számúnak nagyon kevés.
Montravius Adams a szezon második felében már nem is játszott (egész idényben 130 snapet), nem volt meghatározó tagja a védelemnek 2020-ban.
Damon Harrison pár meccsre jött, kíváncsi vagyok mi lesz a sorsa. (Nem volt rossz, de a DI poszt nélküle sem lyukas. Futás ellen segítség lenne.)
Will Redmond (57,8 PFF) az Amos-Savage safety páros mellett nem mondanám alapembernek.
Billy Winn-ről nem is tudtam, hogy a csapatban van (41 snapet volt pályán 10 meccsen).
Nem érzem, hogy a védelem gyengült volna. Szerintem az emberanyag rosszabb nem, maximum jobb lesz (vagy ugyanolyan). Az edzői gárda negy kérdőjel nekem.
gbol
MOST MÉG nem latom a jelét, hogy - ahogy irtad-, attol, hogy kiestek nevek, es nem jott erosites, attol "rosszabb nem, maximum jobb lesz a keret".
De miert?
Ha FA nem jon (eselyes) nagyon kétseges, h a drafton olyan kincset talalunk, aki elso eveben jobb lesz, mint az elmenők.
Plusz en nagyon el vagyok keseredve a DC valasztas miatt.
De persze nem kell mindenben egyetertenunk.
Nagyon erdekes ev jon, a cap trimmeles miatti hatalmas jatekosmozgas miatt ra sem fogunk ismerni a csapatokra - kulonosen a mi csoportunkban.