Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 13 éve
hétszilvafás adam8 Houston Texans 2 647
Én is nagyon szeretem Barwint, de 3 ilyen kaliberű OLB megtartása már-már pazarlás lenne, persze ha van rá cap, akkor nagyon jó lenne 😊

több mint 13 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Valamint azt is, hogy könnyen elképzelhetőnek tartja, hogy mind a hárman (Reed,Barwin,Mercilus) egyszerre a pályán lesznek, különösen 3rd. down szituációkban:
DC
Kiegészülve Watt-tal és Cushing-gal, kegyetlen lesz 😀

több mint 13 éve
Még bent maradt Martin, Glenn, Adams, ők ha jól tudom a legtöbb mock-ban első körben szerepelt. Talán nem is kell feltradelni Messie-ért, de én Schwartz miatt sem sajnálkoznék.

több mint 13 éve
DC Houston Texans 1 292 — Texans fan
Wade Phillips azt nyilatkozta, hogy gondolkoztak a feltraden Mercilusért:
"Actually, we had the chance to move up to get him because we thought he was that valuable, but we decided to hold our ground, and it turned out good for us and good for our team"

Valamint azt is, hogy könnyen elképzelhetőnek tartja, hogy mind a hárman (Reed,Barwin,Mercilus) egyszerre a pályán lesznek, különösen 3rd. down szituációkban:
(on where he fits with Connor Barwin and Brooks Reed in a rotation) “Yeah, he certainly fits right in there. I think he’s a pass rusher, and I think we’d utilize him more in the pass rush rather than over the tight end. We’ll see, but I’ve played them all before. We had (Steve) Foley, and Shaun Phillips, and (Shawne) Merriman, and we played them all on third down. Just put your best people in, and we can come up with something. If they’re good enough, we’ll put them in there and let them rush.”

Teljes sajtótájékoztató: http://www.houstontexans.com/news/article-2/Quotes-Mercilus-and-Phillips-/cfc93317-17d9-452c-a97c-690d79b93b8a

Remélhetőleg Merclius segít méltó módon üdvözölni Luckot a ligában 😀
több mint 13 éve
Kedvenc prospectem 😊, bár az OLB nem need nálunk de én megbocsátom a vezetőknek, jövőre úgyis az lesz Barwin távozása miatt... :/. GM-ben is őt húztam.

adam8
Nem hiszem, hogy elengednénk Barwint, legrosszabb esetben is franchise taget fogunk rá rakni.
több mint 13 éve
r.baggio New York Giants Army Black Knights 64 299 — no es importante
Akik nem ismerik Mercilus-t:
http://www.youtube.com/watch?v=OnXcbn51rpg

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 13 éve
Nemes samu09 Houston Texans 4 445 — I like the Texans, I like who we are
Kedvenc prospectem 😊, bár az OLB nem need nálunk de én megbocsátom a vezetőknek, jövőre úgyis az lesz Barwin távozása miatt... :/. GM-ben is őt húztam.

2. körben jöhet Bobby Massie T - igen őt is behúztam 😀 - de lehet hogy érte fel kell trade-elni, mindenesetre eddig tetszik a draft 😊adam8
Tuti hogy Barwin elmegy? én nem akarom 😀 ő hozta a legtöbb sacket idén
több mint 13 éve
Bear Chicago Bears 1 660 — MackóFelső; Jay Cutler fan
Nagyon jó helyre került Mercilus....örülök, h behúzta a Texans....tuti vaddisznó rusher....

No.1. Bears
No.2. ARI, CIN, CLE, DET, HOU, NE, NO, OAK, PHI, PIT, TEN (nem fontossági sorrendben...)
több mint 13 éve

2. körben jöhet Bobby Massie T - igen őt is behúztam 😀 - de lehet hogy érte fel kell trade-elni, mindenesetre eddig tetszik a draft 😊

több mint 13 éve
Vagy lehet, hogy a 2. körben akarnak RT-t
Bár egy WR is kéne, vagy abban bíznak, hogy nem fog egyszerre megsérülni Schaub és Johnson?

több mint 13 éve
Whitney Mercilus, OLB. Ahogy írtam is a délután, minőségi pass-rusherből sosem elég. Viszont Martin még bent volt, úgy látszik Kubiakék bíznak Butlerben.
több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 889
Jó pick, tetszik.
Csak kérdés, hogy akkor hogyan képzelik majd a felállást.Bondi
3as rotáció tökéletes lesz, hidd el.
több mint 13 éve
Jó pick, tetszik.
Csak kérdés, hogy akkor hogyan képzelik majd a felállást.

több mint 13 éve
szaba Los Angeles Chargers 11 889
Mercilus. 😛 Hello, Brooks Reed. 😀
több mint 13 éve
10 percek vannak a pickek között? Ejj, eddig úgy voltam vele, hogy megnézem, de így eléggé elhúzódhat, és ha még ki is tradelnénk...

több mint 13 éve
De boldog lennék, ha így alakulna 😊 De nem fog Hightowert sztem még előttünk berántja a Steelers 1/24-re.

több mint 13 éve
Gabriel Houston Texans 525
Reggel meló úgyhogy nem fogok ébren maradni, mielőtt elindulok megnézem hol jár a börze.
Ami nekem első pickre tetszene:
1. Martin
2. Jeffrey
3. Hightower
4. letrade a 2. körbe, és 1 late pick.
több mint 13 éve
tex 157
Minosegi pussrusherbol sosem eleg a csapatnal, foleg hogy jovore Kareem lesz a full time 2. cb. Es mi van ha Barwin vagy Reed megserul jovore? Megha nem is, kell valaki, akivel rotaljanak. Nem mondom, hogy tuti olb lesz az elso koros, de nem lepne meg.
Azt meg ketlem, hogy a kesoi 1. korosunkert kapnank ket 2. korost (egyaltalan melyik csapatnak van ket 2. korose?). De szerintem egyebkent is jobb, ha a minoseget preferaljuk a mennyiseggel szemben.DC
Rick Smith nyilatkozta, hogy szívesen trade-el le az elején: http://blog.houstontexans.com/2012/04/24/rick-smith-texans-open-to-trading-down-in-first-round/
Szeintem cserébe a 2. körös mellé talán egy 3. köröst, de inkább 4. vagy 5. köröst adnának. Meglátjuk, néhány óra múlva kiderül. Egyébként, én azt olvastam, hogy 2-kor kezdődik a draft, és csapatonként 10 perc van a választásra. Azt nem tudom, hogy mi történik, ha valaki nem használja ki a 10 percet, de gyanítom, hogy az előző csapat választása után indul az óra. Gondolom az elején pörögni fog a dolog, és nem használják ki a 10 perceket, úgyhogy szerintem fél 6 körül lesz az első Houston pick - persze csak ha nem lesz első körös trade. Viszont ha szigorúan tartják a 10 perces intervallumokat, és ha jól számoltam, akkor 6.20-ra várható a választás bejelentése.
több mint 13 éve
Minosegi pussrusherbol sosem eleg a csapatnal, foleg hogy jovore Kareem lesz a full time 2. cb. Es mi van ha Barwin vagy Reed megserul jovore? Megha nem is, kell valaki, akivel rotaljanak. Nem mondom, hogy tuti olb lesz az elso koros, de nem lepne meg.
Azt meg ketlem, hogy a kesoi 1. korosunkert kapnank ket 2. korost (egyaltalan melyik csapatnak van ket 2. korose?). De szerintem egyebkent is jobb, ha a minoseget preferaljuk a mennyiseggel szemben.
több mint 13 éve
Holnap hajnalba nfl draft, tippem a Texans 1. körösre:

1. Jonathan Martin, ha elérhető
2. Nick Perry
3. Alshon Jeffery (bár ez inkább saját kivánság, ha a választás elkapó lenne. Nála azért el tudok képzelni egy nagy csúszást, ha a csapatok problémásnak találják. Emlékszem pár éve, hogy oda voltunk Jonathan Dwyerért (RB), aztán a 6. körbe kötött ki)
4. Valaki számunkra tök ismeretlen. Csapatunk vezetése nem egyszer lep minket az első körös választásukkal: Duane Brown, Kareem Jackson, JJ. Watt, nem sokan tippeltünk rájuk annó.

Remélem nézni tudom majd hajnalban. Valaki esetleg be tudja lőni, hogy kb. mikor kerülhet sor a Houstonra?DC
Perry miért? Én bízok Barwinban és Reedben, igaz Barwinnak lejár a szerződése jövőre, az tény de van nagyobb needünk is most.

A letradenek örülnék.

több mint 13 éve
kalasnikov Houston Texans 355 — Texans D# fan
Egyre több helyről hallani, hogy komoly esély van arra, hogy lefele cserélünk (két második körösért).
több mint 13 éve
Holnap hajnalba nfl draft, tippem a Texans 1. körösre:

1. Jonathan Martin, ha elérhető
2. Nick Perry
3. Alshon Jeffery (bár ez inkább saját kivánság, ha a választás elkapó lenne. Nála azért el tudok képzelni egy nagy csúszást, ha a csapatok problémásnak találják. Emlékszem pár éve, hogy oda voltunk Jonathan Dwyerért (RB), aztán a 6. körbe kötött ki)
4. Valaki számunkra tök ismeretlen. Csapatunk vezetése nem egyszer lep minket az első körös választásukkal: Duane Brown, Kareem Jackson, JJ. Watt, nem sokan tippeltünk rájuk annó.

Remélem nézni tudom majd hajnalban. Valaki esetleg be tudja lőni, hogy kb. mikor kerülhet sor a Houstonra?
több mint 13 éve
kalasnikov Houston Texans 355 — Texans D# fan
Kijött a jövő évi menetrendünk:

Hálaadás napján mi játszunk a Lions ellen!DC
Azért javul az ázsiónk. Lesz két MNF + 2 vasárnap esti meccsünk.
több mint 13 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 24 018 — Axel Foley
Számomra is ugyan ez jött ki elsőre, aztán majd meglátjuk mi lesz a valóságbanBondi
11-5 és AFC döntő.

több mint 13 éve
Fleener minek, inkább valami ILB-t kellett volna odarakni szerintem.