NFL eredménykövetés - 3 aktív topik
Green Bay Packers - San Francisco 49ers
176
17
22:25
Las Vegas Raiders - Denver Broncos
86
13
22:05
Seattle Seahawks - Arizona Cardinals
73
15
22:25
Houston Texans
21 feliratkozó
több mint 13 éve
Foster a hónap támadója az AFC-ben!http://www.sbnation.com/nfl/2011/11/3/2535575/aaron-rodgers-arian-foster-nfl-player-month
több mint 13 éve
SuperMario nemrégiben 5 új Camaro-t adományozott a rendőrségnek.A szegény amerikai rendőrség... 😀 Inkább adott volna a magyarnak 50 skodát. 😀 Még több is kijött volna. 😀
Nem mondom, nekem is adományozhatna egyet 😀Bondi
"Today the enemy shall know fear!"
több mint 13 éve
SuperMario nemrégiben 5 új Camaro-t adományozott a rendőrségnek.Itt egy kép az egyikről:
Nem mondom, nekem is adományozhatna egyet 😀
több mint 13 éve
A mai nap folyamán Johnson ismét nem edzett, egyelőre marad a napról napra státusz
több mint 13 éve
http://www.houstontexans.com/tv-media/videos/On-the-Nose-Halloween/cbb36b3a-d44f-4be4-8ee1-703bb68cc3bbHa játszani tudna csak fele ilyen jól, mint műsort vezetni... 😊 Pályát tévesztett.
Egy kis Halloween-i tréfálkozás a csapatnál, nagyon jó 😊Bondi
"Today the enemy shall know fear!"
több mint 13 éve
Sharpton sérülésével Mister Alexander került fel a PS-ről, oda pedig érkezett Derrell Smith. Smith a Syracuse-ról került UDFA-ként a Tampa-hoz. Az egyetemen 2 évig volt kezdő LB, miután futóból áttették a védelembe.
több mint 13 éve
http://www.houstontexans.com/tv-media/videos/On-the-Nose-Halloween/cbb36b3a-d44f-4be4-8ee1-703bb68cc3bbEgy kis Halloween-i tréfálkozás a csapatnál, nagyon jó 😊
több mint 13 éve
Jó hamar összefutunk ismét, de nekünk sajnos lesz addig egy bye week, ami az utóbbi időben nem jelentett sok jótAddig is 4 hét múlva játszotok ellenünk még egyszer.iktriadAki ellenünk játszik, annak a defensee mindig lép előre pár helyet...iktriadNyilván, vagyis valószínű, hogy az év végén nem lesz dobogós a D, de azért jó látni, hogy a szezon felénél a 3. a védelemBondi
több mint 13 éve
Addig is 4 hét múlva játszotok ellenünk még egyszer.Aki ellenünk játszik, annak a defensee mindig lép előre pár helyet...iktriadNyilván, vagyis valószínű, hogy az év végén nem lesz dobogós a D, de azért jó látni, hogy a szezon felénél a 3. a védelemBondi
több mint 13 éve
Aki ellenünk játszik, annak a defensee mindig lép előre pár helyet...iktriadNyilván, vagyis valószínű, hogy az év végén nem lesz dobogós a D, de azért jó látni, hogy a szezon felénél a 3. a védelem
több mint 13 éve
Azt hiszem erre lehet azt mondani, hogy kommentár nélkül 😊Aki ellenünk játszik, annak a defensee mindig lép előre pár helyet...
Bondi
több mint 13 éve
Kubiak sajtótájékoztatót tartott a tegnapi meccsről.Pár lényegesebb dolog: Tim Dobbins lesz a backup ILB, Vickers egyre jobban játszik, kiemeli a special team-ben mutatott játékát.
Kitért a következő, Browns elleni meccsre. Nagyon jó D-vel rendelkeznek, van egy tehetséges fiatal irányítójuk és egy remek visszahordójuk is.
több mint 13 éve
Nálam jelen pillanatban Nick Toon lenne az, akit a legszívesebben látnék nálunk. 😊
több mint 13 éve
Gabriel
525
Ne csigázz! Mondd meg hogy ki!!!!!!!!!!! 😀
több mint 13 éve
Szerintem NT-t nem fogunk az első körben. Én is egyelőre a WR-t tartanám a legszükségesebbnek, de nálam más van az első helyen 😊
több mint 13 éve
Gabriel
525
Tudom hogy még ehhez iszonyú korán van, de még nem néztem idén mock draftokat, hát most megtettem. A tapasztalat pedig az hogy a NT és a WR poszt a mockírók sztárja nálunk. És a leggyakoribb nevek akiket e korai szakaszban a szerzők kiválasztanának nekünk:NT: Alameda Ta'amu
Josh Chapman
WR: Michael Floyd
Ryan Broyles
Jeff Fuller
S: T.J. McDonald
több mint 13 éve
Azt hiszem erre lehet azt mondani, hogy kommentár nélkül 😊 több mint 13 éve
Gabriel
525
Kicsit vegyes érzéseim vannak. A múlt heti mészárlás, és most a Schaub runTD drive után ennél kicsit többet, jobbat vártam offense részről. Tate-et nem akarom nagyon elmarasztalni, remélem majd belejön. Sokkal érdekesebb az az említett 2 hosszú passz. Jobban felidegeltek, mert Schaub hibája volt mindkettő, ennyire nem lassú Jacoby 😀 . Összesítve könnyebbet vártam mint amit kaptam,de a lényeg az újabb győzelem. A defensere sok szót nem pazarolnék, az jó volt ma is, örültem Reed jó játékának.
több mint 13 éve
Egy újabb adat, hogy a D mennyit fejlődött: az első alkalom, hogy a 200 yard alatt tartotta az ellenfél Offense-t két egymást követő meccsen. Titans 148 yard, Jax 174.Daniels pedig sorozatban a 61. meccsén volt elkapása.
több mint 13 éve
Schaub mérlege októberben 2008 óta, 11-4, hazai pályán 8-2. Jó eredmény 😊 Demeco nyilatkozott, egy mondat Wade-ről: "We're a totally different defense now because of Wade (Phillips)."
több mint 13 éve
szerintem ez belefért. számomra az volt a fura, hogy a hosszabb passzoknál nagyon bizonytalan volt. két "nagy helyzetben" is túl dobta a WR-t.Na jó, de... 😀de azért Schaub-tól is megkérdezném, hogy a fumble-nél mit akart volna.Gondolom eldobni a labdát 😀DC
Bondi
Előtte esett hasra a pass rusher majd mellette tápászkodik fel, lehet hogy azt gondolta, hogy azok után már nem foglalkozik vele.Bondi
több mint 13 éve
Na jó, de... 😀de azért Schaub-tól is megkérdezném, hogy a fumble-nél mit akart volna.Gondolom eldobni a labdát 😀DC
Bondi
Előtte esett hasra a pass rusher majd mellette tápászkodik fel, lehet hogy azt gondolta, hogy azok után már nem foglalkozik vele.
több mint 13 éve
de azért Schaub-tól is megkérdezném, hogy a fumble-nél mit akart volna.Gondolom eldobni a labdát 😀
Bondi
több mint 13 éve
Sharpton-nak remélem a körülményekhez képest nincsen komoly baja.BondiAha, hát ez nem jött be, ő is kiesett az egész szezonra.... 😕
több mint 13 éve
Na megvan a győzelem, tudtam, hogy nem lesz egyszerű meccs, de a lényeg, hogy meg van.Az O részéről Tate-tel egy kicsit biztosan el fognak beszélgetni, de azért Schaub-tól is megkérdezném, hogy a fumble-nél mit akart volna.
Védelem, Allen>>>>>Jackson, egyértelmű, hogy kinek kellene a kezdőnek lennie Joseph mellett.
Nolan pedig remekül játszott a meccsen, ennek örülök.
Sharpton-nak remélem a körülményekhez képest nincsen komoly baja.