Houston Texans

21 feliratkozó

több mint 13 éve
DC Houston Texans 1 246 — Texans fan
Quinton
több mint 13 éve
Gabriel Houston Texans 525
Megjöttél? Király akkor nem leszek egyedül itt. Egyébként Chris, Bruce vagy Quinton Carterre gondolsz?
több mint 13 éve
Ha sok defensive back menne ki előfordulhat hogy a mai nap során D. Williams, House, Sands, Carmichael vagy Keo is kihúzásra kerülhet.
több mint 13 éve
S: 2. körben kedvenc pickem mára Moore. 3. körben rengeteg safety jöhet: McDaniel, Q. Carter, Sash, Black vagy Jarrett.
több mint 13 éve
Köszi Gabriel. Én Harrisnek örülnék a 2. ben Carternek a 3. ban
több mint 13 éve
CB: Williams, Harris és Dowling a 2. körben, Curtis Brown, Burton, Patrick, Gilchrist és Chekwa lehet 3. kör.
több mint 13 éve
ILB: nem hiszem hogy ide választanánk, de a tegnapi után már semmin nem lepődöm meg. Ilyen alapon a 3. körben a 2 North Carolina player már megéri- tehát Bruce Carter és Sturdivant-, de a 2.-ban sztem senki.
több mint 13 éve
OLB: 2. körben Reed, Houston, M. Wilson vagy Ayers. Én ha pass rushert húzunk Reedet látnám szívesen. 3. körben Sheard, Moch vagy Chris Carter lehetne az emberünk.
több mint 13 éve
DE: még egyet abszolút nem szeretnék. Érdekes hogy Bowers még bent van, nem hittem volna hogy kicsúszik az 1. körből. 2. körben Bailey és Ballard jöhetett volna rajta kívül. 3. körben Nevis vagy McClain.
több mint 13 éve
Nemsokára kezdődik! Csak védőt várok. Erről a gondolataim posztonként:

NT: ha akarunk ma erre a pozícióra embert, akkor 2. körben Paea és Austin lehet opció, 3. körben Jenkins vagy Casey.
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
egy domináns 3-4 DE-vel - olyannal aki össze tudja nyomni a zsebet, aki fogja a futást, akit esetleg kettőzni kell - sokkal jobb lesz a passrush is, mert könnyebb dolga van az OLB-nek. Egy igaz 5 technique 3-4 DE sokkal nagyobb érték, mint egy szituációs passrusher.

Do your job
több mint 13 éve
Már látom Okoyét mint rettegett shutdown cornert, Cody meg a legkirályabb ballhawk-hard hitter safety lesz a ligában. Remélem este húzunk még 2 tight endet.Gabriel
😀 Ezen jót mosolyogtam.
Én bízom Philipsben és, hogy tudja mit csinál. Sejtettem én, hogy Mario nem nagyon fog klasszikus 3-4 endet játszani.
Korábban nem szenteltem túl sok figyelmet Wattnak, de most jobban megvizsgálva, tetszik, hogy milyen csupaszív játékos, és tényleg nagyon jó fizikai adottságai vannak.

Azt viszom kétlem, hogy arra számítottak volna, hogy Prince és Quinn nem lesz bent. Utóbbinál sok a kérdőjel és igazából 4-3 endnek írta mindenki. A tavalyi fiaskó után pedig gondolom nem akartak megint egy 1. körös CBt (gondolom Petersonon kívül)
több mint 13 éve
Bondi Houston Texans 1 890 — I'm a Texan
Valamiért DE kellett a csapatnak, bízok Wade-ben és választási opciónk bőven volt. Szerintem ők sem gondolták, hogy bent lesz még Quinn és Amukamara is. 2. körben jöhet a sec-be valaki. Nem is tudom milyen OLB opciónk lehet még a későbbiekben.
Azért ha Houston bent lenne a 2. körben a mi pickünknél erősen megfontolnám a választását.

több mint 13 éve
kalasnikov Houston Texans 355 — Texans D# fan
http://www.nfl.com/videos?videoId=09000d5d81f8ce78

"Go hunt #18 twice a year!"
több mint 13 éve
Ez most komoly? Erre kell hazaérnem éjszakásból? Nem baj, nem kell nekünk pass rusher majd Barwin lenyom egy 25 sackes szezont. Secondary? Nem kell! Már látom Okoyét mint rettegett shutdown cornert, Cody meg a legkirályabb ballhawk-hard hitter safety lesz a ligában. Remélem este húzunk még 2 tight endet.
több mint 13 éve
Boston New England Patriots Boston College Eagles 2 350 — dart@freestart.hu
J.J. Watt qva jó lesz, majd meglátjátok. Nagyon jó arc, rohadt szorgalmas és iszonyat jó fizikai adottságai vannak. Én nagyon bíztam abban, hogy ő vagy Quinn lecsúszik hozzánk, nem így lett. Gratulálok, szerintem remek választás 😊

Do your job
több mint 13 éve
Kellett említenem 😊

több mint 13 éve
De Smith most ki is ment a Ravenshez
több mint 13 éve
Harris azért sok helyen nem volt 1. körös. Smithnek pedig komoly karakter problémái vannak, lehet sok csapat teljesen levette a boardjáról.
több mint 13 éve
Érdekes eléggé csúszik a Harris-Smith kettős, de vajon meddig

több mint 13 éve
“It’s a great day to be a Texan,” Watt said via conference call from Radio City Music Hall in New York. “I can’t wait to get down to Houston to get to work.”

Ez a helyes hozzáállás 😊

Szerk:“I think I got that from my parents and from my coaches growing up,” Watt said. “The one thing my parents always told me is if you’re going to do something, do it a hundred percent. That’s what I try to do on the football field because I feel like I’d be disrespecting the game if I didn’t go 100 percent all the time. That’s what the Texans are going to get, a guy who comes to work every single day, and I’m going to give it everything I’ve got.”

"I feel very comfortable playing anywhere along the defensive line," he said. "The goal is to sack Peyton Manning is what everybody around here has been saying. So that’s my job.”
több mint 13 éve
Nekem le van tiltva szerzői jogok miatt 😊 megpróbálok rákeresni simán

több mint 13 éve
Na már le is tiltották a videótBondi
Melyiket? Amit linkeltem? Nekem még mindig megy
több mint 13 éve
Na már le is tiltották a videót

több mint 13 éve