NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 8 éve
Höri Indianapolis Colts West Virginia Mountaineers 32 136 — bútor
Pozitív lesz a szezon jövőre csak mondom.
peach
ezt minden holtszezonban megmondja valaki 8 éve

több mint 8 éve
peach Atlanta Falcons 15 607 — a new hope (again)
Pozitív lesz a szezon jövőre csak mondom.
Amúgy simán beletudok látni a dologba egy összeesküvést aminek az eredménye egy sikeres puccs volt bradley ellen

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 8 éve
Húsrágó Jacksonville Jaguars 3 069 — Jaguars fan
Mi pénzt szakít az a fejvadász, aki egy már a csapatnál foglalkoztatott embert "talál" arra a posztra, amit az az ember aktuálisan éppen betölt?
Gondolom Belichick nem vette fel a második csörgésre, így őt rögvest kirostálták... 😊

Frissiben csatlakozó Jags szurkolók küldetéstudata példaértékű, de lehet, hogy kevés lesz. Szükségük lesz egy speciális lelki alkatra hozzá. Például nem árt könnyen elviselni, hogy a Kedvenc még soha nem nem nyerte meg az AFC South-t...
több mint 8 éve
Törölt felhasználó
Marrone és Caldwell is Coughlinnak fog jelenteni, de azonkívül a többi leosztás már érdekesebb.
több mint 8 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Én minden fórumtársat szolidaritásra szólítok fel.
Én már 6 SB-ban láttam a csapatomat, ebből 4-en nyerni. Ha meglesz az 5., akkor az a felajánlásom, hogy beállok Jax fannak, hátha a következő 15 évben ide is bevonzok pár SB-t. Hátha...
Sobri Jóska
Jövök veled!
Amadeus91
Én offseasonban csatlakoztam, bár velem eddig nem mentek sokra. Talan majd ti.
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 484 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Csütörtökön magyar idő szerint délután négykor lesz a sajtótájékoztató a régi-új górékkal.
több mint 8 éve
phylos Jacksonville Jaguars 1 205 — Duvááááál
No, akkor, szigorúan szvsz, és az észszerűség követelményeinek megfelelve | habár ez jakófalván nem megszokott | :
1. TC lesz a felelős a FA-ért
2. DC lesz a collage scouting vezetője
3. DM a stratéga
A többi változatlan, bár a Spec team-re ráférne egy edzőváltás, továbbá egy secondary edzőt is illene hozni.
Íme TC első két pickjei anno (nyilván mint HC):

Boselli, Stewart
Hardy, Brackens
Wynn, Logan
Taylor, Darius
Bryant, Larry Smith*
R. J. Soward*, Meester
Marcus Stroud, Maurice Williams
Henderson, Pearson*

DC, ugyanez

Joeckel*, Cyprian
Bortles, Lee
Fowler, Yeldon
Ramsey, Jack

*= Bust
_=??
Összevetvén a két névsort: a draft első két köre legyen Coughliné, utána kukázzon Caldwell 😀

Made... Laid... Paid
több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 484 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Shao Khan hivatalos közleménye a nap döntéseiről

Az elmúlt pár óra híreinek hatása az átlag Jags szurkolóra. 😊 😊 😊
 twitter.com/ColeFartley/status/818584135560151041

Ha TC fog draftolni, márpedig nagyon úgy tűnik, hogy ő fog, akkor az 1/4-es pick nem lesz más, mint....
 twitter.com/AlfieBCC/status/818611559496908800

Van némi ok az optimizmusra Marronenal és Hackettel kapcsolatban, ahogy Empty is írta. Pl ez.
 twitter.com/AlfieBCC/status/818618027302338560

Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Akkora "home run" hogy mindenki értetlenül áll, hogy mi a fasz történt az elmúlt 2 -3 órában.
 twitter.com/CharleyCasserly/status/818603642890620929

Todd Wash marad DC.
 twitter.com/alexmarvez/status/818596004509450240
Hackett meg OC. Tehát a stáb aki összehozota a 3-13-at "kis" változással marad a helyén. "Imádom" az ilyen kísérleteket.

Ilyet már láttunk 2003-08 között Shack Harrisszel, JDR-rel és Gene Smithszel. 2 playoff szereplés, és egy rakás letartóztatás lett belőle.
 twitter.com/mike_e_kaye/status/818612323652947968
De vajon ki az igazi góré? Dave vagy Tom?

Úgy tűnik Coughlin.
 twitter.com/ryanohalloran/status/818602783490375680

Már meg se lepődöm ezen (se).
 twitter.com/ryanohalloran/status/818602687818321920

több mint 8 éve
Mondjuk nem tartott sokáig.
TGA
De legalább volt.
több mint 8 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 34 202
Én már 6 SB-ban láttam a csapatomat, ebből 4-en nyerni. Ha meglesz az 5., akkor az a felajánlásom, hogy beállok Jax fannak, hátha a következő 15 évben ide is bevonzok pár SB-t. Hátha...
Sobri Jóska
Jövök veled!
több mint 8 éve
Cancel Culture 1 649 — into the glory ride
Mondjuk nem tartott sokáig.

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Bortles kiégett.
TGA
Ahhoz előbb fel kellett volna lángolnia.

Sobri Jóska
Pontatlan a sig kiirásod. 96 és 99 között volt 4 jó szezonja ennek a csapatnak. És azért 2005 és 2007 se volt éppen mazochizmus.
több mint 8 éve
Bortles kiégett.

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 136 — #NoStress

több mint 8 éve
Bennem egyáltalán nincsenek rossz érzések (most még) Marrone kinevezésével kapcsolatban. A vezetőség nem akart Bortles-ről lemondani, Marrone meg mellette rakta le a voksát, ennyi.(Ami szerintem annyira nem para, hogy egy nagyon rossz év után nem mondtak le a franchise QB-nak kinevezett emberkéről) Lehet, hogy csak naiv vagyok, de el tudom képzelni, hogy az idei Bortles volt a véletlen és nem a tavalyi. Ha Hackett marad az OC, akkor legalább Bortles-nek olyan edzője lesz aki valamennyire ismeri, és nem 4ik évére jön a 4ik OC. Az viszont zavarna, hogyha a defense edzők is mind visszajönnének, főleg azok után, hogy a játékosok nyíltan kritizálták őket. Továbbra is Bortles-re van felhúzva a franchise, ha ő becsődöl akkor jöhet újra a gyalulás és az újrakezdés.
A Coughlin kinevezés egyelőre sztem értékelhetetlen, majd a nyár után kiderül, hogy pontosan hogyan vannak leosztva a szerepek és kinek mekkora beleszólása van a dolgokba.
kisvanek4
Szerintem szinte mindenki marad majd, mondjuk remélem legalább Malloryt elküldjük az ST éléről.

A szerepekről meg jó lenne, ha tisztázódnának már ahéten, hogy ki miért felel a vezetőségben, ki dönt az 53-ról, Tomnak mibe és mennyire van beleszólása. Hogy ne csak károgjak, ez akár azt is jelentheti teszem azt, hogy pl. JPP átteheti hozzánk tavasszal a székhelyét.

Wash esetében meg remélhető, hogy újít valamit. Alapjában ú Tampa 2-es edző Kifffin alatt, és most már nem Gus sémáját kell követnie. Ha mégis megteszi, az (újabb) nagy probléma. Az biztos, hogy Ramsey, Gipson és Fowler nem fog örülni annak, hogy Todd marad .House mellékes, mert szerintem ő megy Julius Thomasszal és sanszosan Odrickkal egyetemben.
több mint 8 éve
Figyelj Khan autókereskedő. Eladni lehet, hogy tud.
Venni????
TGA
Azt is. A Jags piaci értéke baromi sokat emelkedett, mióta itt van. És nem autókereskedő, hanem autóalkatrész készítő gyára van.
iktriad
Mindennek sokat emelkedett az értéke, de most spec nem a csapatra gondoltam, hanem a szakemberekre. Viccből mondtam, hogy wheeler dealaer.
Nagyon jó csóka amúgy, rendszeresen tart előadásokat műszaki manager kurzusokon.

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
kisvanek4 312 — Jaguars fan
Bennem egyáltalán nincsenek rossz érzések (most még) Marrone kinevezésével kapcsolatban. A vezetőség nem akart Bortles-ről lemondani, Marrone meg mellette rakta le a voksát, ennyi.(Ami szerintem annyira nem para, hogy egy nagyon rossz év után nem mondtak le a franchise QB-nak kinevezett emberkéről) Lehet, hogy csak naiv vagyok, de el tudom képzelni, hogy az idei Bortles volt a véletlen és nem a tavalyi. Ha Hackett marad az OC, akkor legalább Bortles-nek olyan edzője lesz aki valamennyire ismeri, és nem 4ik évére jön a 4ik OC. Az viszont zavarna, hogyha a defense edzők is mind visszajönnének, főleg azok után, hogy a játékosok nyíltan kritizálták őket. Továbbra is Bortles-re van felhúzva a franchise, ha ő becsődöl akkor jöhet újra a gyalulás és az újrakezdés.
A Coughlin kinevezés egyelőre sztem értékelhetetlen, majd a nyár után kiderül, hogy pontosan hogyan vannak leosztva a szerepek és kinek mekkora beleszólása van a dolgokba.
több mint 8 éve
Venni????
TGA
Azt is. A Jags piaci értéke baromi sokat emelkedett, mióta itt van. És nem autókereskedő, hanem autóalkatrész készítő gyára van.
több mint 8 éve
Venni????

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Mindegy is. Hát én azért a legjobbakat kívánom.
Szerintem Marrone amúgy nem szar, Whaley-el nem lehetett könnyű dolga nálunk.
Remélem itt megtalálja a számítását.
Ennyi 😊
TGA
Itt Marrone személye a legkisebb probléma.

Amúgy gratula a front officenak, hogy felbéreltek egy konzultáns céget segíteni megtalálni egy olyan embert, aki már eddig is nálunk volt.

Ez egy megtörhetetlen átok.
Pedig csak ennyi kellett volna:

cdn.fansided.com/wp-content/blogs.dir/229/files/2013/05/6875310.jpg
Sobri Jóska
Timmy mióta tud átkot törni? Vajákos asszony lett belőle a baseballozástól

Tebow, Tebow....várjunk, mintha ezt a bevet már hallottam volna.

Ok megvan, a Google kiadta
TGA
Róla van szó. Sobrinál egyenesen örökzöld rangban van a pasas.

több mint 8 éve
Tebow, Tebow....várjunk, mintha ezt a nevet már hallottam volna.

Ok megvan, a Google kiadta

Szerkesztette: Cancel Culture

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 136 — #NoStress
Ez egy megtörhetetlen átok.
Pedig csak ennyi kellett volna:

több mint 8 éve
Mindegy is. Hát én azért a legjobbakat kívánom.
Szerintem Marrone amúgy nem szar, Whaley-el nem lehetett könnyű dolga nálunk.
Remélem itt megtalálja a számítását.
Ennyi 😊

Sending out an S.O.S
több mint 8 éve
Ér röhögni?
Sixo
Persze. És egy győzelme biztos lesz a Chargersnek 2017-ben is...
iktriad
Csoporton belül 6 is !
Sixo
Vedd ki a kezed a biliből.