NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 378
43
20:30 GASPARILLA BOWL - Memphis vs NC State (Net4+)
Jacksonville Jaguars
32 feliratkozó
több mint 8 éve
Csoporton belül 6 is !Ér röhögni?Persze. És egy győzelme biztos lesz a Chargersnek 2017-ben is...
Sixo
iktriad
több mint 8 éve
Ha ez tényleg így van/volt, akkor tudjuk mostantól ki lesz nálunk az igazi főnök. Nem Dave. twitter.com/AlfieBCC/status/818588822170636289
Ideje lenne csapatot váltani, nem gondolod? Szerintem senki nem szólna egy szót se miatta.Hűséges és kitartó típus vagyok. | (= ideális balek matéria) |
Adirotor
több mint 8 éve
A huga.Mivel lehetne ezt még súlyosbítani? Jön Tebow is az edzői stábba?És lesz repeta is...Nah most lehet benyomni a pánikgombot.Megjött a foshab a szartortára.
twitter.com/AlbertBreer/status/818586751178575872
empty taxi
iktriad
Sobri Jóska
iktriad
több mint 8 éve
Mivel lehetne ezt még súlyosbítani? Jön Tebow is az edzői stábba?Qb coachnak dobómozdulatot rendbehozni 😊 egyébként fejben lehet, hogy sokat tudna segíteni Blakenek..
iktriad
több mint 8 éve
Jaguars 'liked the direction' Marrone took the offense in, as well as his 'belief' in Blake Bortles, per @RapSheet.Amúgy csak nekem nem tiszta, hogy Coughlin mi a retket fog itt csinálni? Mibe szól(hat?) majd bele, mi lesz a feladata, stb... ez a "executive vice president of football operations" szépen hangzik, biztos van ilyen pozíció, de nekem ez olyan, mintha csak azért találták volna ki, hogy Couglint alkalmazzák, oszt neki jó lesz...😀Na ez az. A baj, hogy Tom csinálni AKAR majd valamit, ha tetszik ez, ha nem. Mibe lesz pl. beleszólása? Ki fogja kimondani a döntő szót a végső 53-ra? Simán kinézem, hogy két frakcióra fog bomlani az FO, egyik oldalon Caldwell és a spanjai (Idzik, Lil' Polian - ő pl. teljesen feleslegessé vált, tehát gondolom marad nálunk...), másik oldalon a 2 Syracuse-os (Marrone és Coughlin).
Chargers LT
Ki a főnök, mi a terv fiúk?
lol. hát hajrá Bortles, valamennyire még én is bízom benne. azért a következő szerződést már csak nem kapja meg, ha nem lesz jó. szóval ha rossz idők jönnek vele, ott a fény az alagút végén 😀Hamarosan dönteni kell, hogy felvesszük-e az 5. éves opcióját. Akkor derül ki igazán, hogy mennyire komolyan számolunk vele. De ezzel a kinevezéssel kvázi szinte biztos, hogy ő lesz idén a kezdő QB a nyitónapon, ha nincs sérülése. Ennyit a versenyhelyzetről...
winston
iktriad
ouch
több mint 8 éve
Tannenbaumnak pl. sokak szerint nagyobb hatalma van Miamiban, mint a GM Chris Griernek.Grier egy bábú. De Fenyőfa most egész jó kis draftot, FA-t hozott össze.
empty taxi
iktriadIdeje lenne csapatot váltani, nem gondolod? Szerintem senki nem szólna egy szót se miatta.
Szerkesztette: Adirotor
több mint 8 éve
Jaguars 2017twitter.com/THA_REAL_STEVE/status/818561030758559744
Mivel lehetne ezt még súlyosbítani? Jön Tebow is az edzői stábba?És lesz repeta is...Nah most lehet benyomni a pánikgombot.Megjött a foshab a szartortára.
empty taxi
iktriad
Sobri Jóska
több mint 8 éve
És lesz repeta is...Nah most lehet benyomni a pánikgombot.Megjött a foshab a szartortára.
empty taxi
iktriad
több mint 8 éve
Nah most lehet benyomni a pánikgombot.Megjött a foshab a szartortára.
empty taxi
több mint 8 éve
Nah most lehet benyomni a pánikgombot.twitter.com/AlbertBreer/status/818586751178575872

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Amúgy csak nekem nem tiszta, hogy Coughlin mi a retket fog itt csinálni? Mibe szól(hat?) majd bele, mi lesz a feladata, stb... ez a "executive vice president of football operations" szépen hangzik, biztos van ilyen pozíció, de nekem ez olyan, mintha csak azért találták volna ki, hogy Couglint alkalmazzák, oszt neki jó lesz...😀Na ez az. A baj, hogy Tom csinálni AKAR majd valamit, ha tetszik ez, ha nem. Mibe lesz pl. beleszólása? Ki fogja kimondani a döntő szót a végső 53-ra? Simán kinézem, hogy két frakcióra fog bomlani az FO, egyik oldalon Caldwell és a spanjai (Idzik, Lil' Polian - ő pl. teljesen feleslegessé vált, tehát gondolom marad nálunk...), másik oldalon a 2 Syracuse-os (Marrone és Coughlin).
Chargers LT
Ki a főnök, mi a terv fiúk?
lol. hát hajrá Bortles, valamennyire még én is bízom benne. azért a következő szerződést már csak nem kapja meg, ha nem lesz jó. szóval ha rossz idők jönnek vele, ott a fény az alagút végén 😀Hamarosan dönteni kell, hogy felvesszük-e az 5. éves opcióját. Akkor derül ki igazán, hogy mennyire komolyan számolunk vele. De ezzel a kinevezéssel kvázi szinte biztos, hogy ő lesz idén a kezdő QB a nyitónapon, ha nincs sérülése. Ennyit a versenyhelyzetről...
winston
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Amúgy csak nekem nem tiszta, hogy Coughlin mi a retket fog itt csinálni? Mibe szól(hat?) majd bele, mi lesz a feladata, stb... ez a "executive vice president of football operations" szépen hangzik, biztos van ilyen pozíció, de nekem ez olyan, mintha csak azért találták volna ki, hogy Couglint alkalmazzák, oszt neki jó lesz...😀Ilyen munkakörben dolgozik a ligában Mike Tannenbaum (Dolphins) vagy Rob Brzenski (Vikings) vagy Kevin Demoff (Rams) is.
Chargers LT
Tannenbaumnak pl. sokak szerint nagyobb hatalma van Miamiban, mint a GM Chris Griernek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Amúgy csak nekem nem tiszta, hogy Coughlin mi a retket fog itt csinálni? Mibe szól(hat?) majd bele, mi lesz a feladata, stb... ez a "executive vice president of football operations" szépen hangzik, biztos van ilyen pozíció, de nekem ez olyan, mintha csak azért találták volna ki, hogy Couglint alkalmazzák, oszt neki jó lesz...😀
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
lol. hát hajrá Bortles, valamennyire még én is bízom benne. azért a következő szerződést már csak nem kapja meg, ha nem lesz jó. szóval ha rossz idők jönnek vele, ott a fény az alagút végén 😀Ha Wash marad a sok negatív komment után a játékosoktól, az lenne az igazi facepalm, mert az a teljes öltözők hangulatot lehúzhatja, btw így hogy Coughlin jött Amukamara is marad valószínűleg, és JPP is szabadügynök, veterán pass rusher meg ugye nem nagyon van keretén, valamint a Drafton is nagy segítséget nyújthat.Ez a jaguars, itt bármilyen ostobának tűnő lépés megtörténhet.
D#
Pl. hogy az összes interjú alapján (pl. kis Shanny, JMD, Smithey) az az ember volt a legmeggyőzőbb, aki kvázi annak köszönheti, hogy egyáltalán volt esélye, mert a Rams kirúgta Jeff Fishert...Perdig ÁLLÍTÓLAG ez történt.
twitter.com/MikeSilver/status/818572488733028352?ref_src=twsrc%5Etfw
És persze Bortles is "pici" faktor volt a kinevezésben. Kb mint 5 éve Gabbert Mularkeyéban..
twitter.com/MarcSesslerNFL/status/818565365944840193
iktriad
több mint 8 éve
Ha Wash marad a sok negatív komment után a játékosoktól, az lenne az igazi facepalm, mert az a teljes öltözők hangulatot lehúzhatja, btw így hogy Coughlin jött Amukamara is marad valószínűleg, és JPP is szabadügynök, veterán pass rusher meg ugye nem nagyon van keretén, valamint a Drafton is nagy segítséget nyújthat.Ez a jaguars, itt bármilyen ostobának tűnő lépés megtörténhet.
D#
Pl. hogy az összes interjú alapján (pl. kis Shanny, JMD, Smithey) az az ember volt a legmeggyőzőbb, aki kvázi annak köszönheti, hogy egyáltalán volt esélye, mert a Rams kirúgta Jeff Fishert...Perdig ÁLLÍTÓLAG ez történt.
twitter.com/MikeSilver/status/818572488733028352?ref_src=twsrc%5Etfw
És persze Bortles is "pici" faktor volt a kinevezésben. Kb mint 5 éve Gabbert Mularkeyéban..
twitter.com/MarcSesslerNFL/status/818565365944840193
több mint 8 éve
Ha Wash marad a sok negatív komment után a játékosoktól, az lenne az igazi facepalm, mert az a teljes öltözők hangulatot lehúzhatja, btw így hogy Coughlin jött Amukamara is marad valószínűleg, és JPP is szabadügynök, veterán pass rusher meg ugye nem nagyon van keretén, valamint a Drafton is nagy segítséget nyújthat.
Szerkesztette: D#
több mint 8 éve
Az első 3 igencsak érdekes kérdés ezekből... twitter.com/ryanohalloran/status/818578083770867712
Túl sok szakács lesz a konyhában.
Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Mondjuk 2016-ot kurvára nehéz alúlmúlni, plusz most legalább lesz egy kompenetens HC-nk, szemben az elmúlt 4 évvel.Amúgy csak mondom, a narratíva az lesz, hogy senki nem akarta bevállalni Bortlest, ezért lett Marrone a HC.Szomorú látni azt, ami nálatok megy, most sem fog semmi változni.
Van azért itt jó hír is:Jó, most gyújtom fel az arcom. MINEK???? Már most van 3 ex-GM a front officeban, minek egy negyedik, aki igazából edzősködni akar.
Adam Schefter @AdamSchefter
And this! Jaguars also hiring their former HC Tom Coughlin as Executive VP of Football Operations, per source. Marrone and Coughlin in Jax.
Beki
iktriad
Hulkeinstein
A Coughlin igazolás szerintem erősen problémás. Lehet őt nem vállalta be a legtöbb HC jelölt , mert hogy ő a Marrone nyakára fog járni, az biztos.
több mint 8 éve
Dennis Thurman DC nek?Még lehet Wash is marad, bár egyes védők nyilatkozatai alapján nem biztos, hogy az jó lenne.
D#
több mint 8 éve
Amúgy csak mondom, a narratíva az lesz, hogy senki nem akarta bevállalni Bortlest, ezért lett Marrone a HC.Szomorú látni azt, ami nálatok megy, most sem fog semmi változni.
Van azért itt jó hír is:Jó, most gyújtom fel az arcom. MINEK???? Már most van 3 ex-GM a front officeban, minek egy negyedik, aki igazából edzősködni akar.
Adam Schefter @AdamSchefter
And this! Jaguars also hiring their former HC Tom Coughlin as Executive VP of Football Operations, per source. Marrone and Coughlin in Jax.
Beki
iktriad
több mint 8 éve
Dennis Thurman DC nek?
több mint 8 éve
Hivatalos - Doug Marrone az Jaguars régi-új vezetrőedzője. twitter.com/ryanohalloran/status/818575485042950144