NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Jacksonville Jaguars

32 feliratkozó

több mint 8 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 411 — LIGHTS OUT!
Ér röhögni?
Sixo
Persze. És egy győzelme biztos lesz a Chargersnek 2017-ben is...
iktriad
Csoporton belül 6 is !

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 484 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ér röhögni?
Sixo
Persze. És egy győzelme biztos lesz a Chargersnek 2017-ben is...

Szerkesztette: iktriad
több mint 8 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 40 411 — LIGHTS OUT!
Ér röhögni?

több mint 8 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 83 484 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Ha ez tényleg így van/volt, akkor tudjuk mostantól ki lesz nálunk az igazi főnök. Nem Dave.
 twitter.com/AlfieBCC/status/818588822170636289

Ideje lenne csapatot váltani, nem gondolod? Szerintem senki nem szólna egy szót se miatta.
Adirotor
Hűséges és kitartó típus vagyok. | (= ideális balek matéria) |
több mint 8 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 136 — #NoStress
Nah most lehet benyomni a pánikgombot.
 twitter.com/AlbertBreer/status/818586751178575872
empty taxi
Megjött a foshab a szartortára.
iktriad
És lesz repeta is...
Sobri Jóska
Mivel lehetne ezt még súlyosbítani? Jön Tebow is az edzői stábba?
iktriad
A huga.

több mint 8 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
iktriad
Qb coachnak dobómozdulatot rendbehozni 😊 egyébként fejben lehet, hogy sokat tudna segíteni Blakenek..
több mint 8 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 645 — Csodabogár
Amúgy csak nekem nem tiszta, hogy Coughlin mi a retket fog itt csinálni? Mibe szól(hat?) majd bele, mi lesz a feladata, stb... ez a "executive vice president of football operations" szépen hangzik, biztos van ilyen pozíció, de nekem ez olyan, mintha csak azért találták volna ki, hogy Couglint alkalmazzák, oszt neki jó lesz...😀
Chargers LT
Na ez az. A baj, hogy Tom csinálni AKAR majd valamit, ha tetszik ez, ha nem. Mibe lesz pl. beleszólása? Ki fogja kimondani a döntő szót a végső 53-ra? Simán kinézem, hogy két frakcióra fog bomlani az FO, egyik oldalon Caldwell és a spanjai (Idzik, Lil' Polian - ő pl. teljesen feleslegessé vált, tehát gondolom marad nálunk...), másik oldalon a 2 Syracuse-os (Marrone és Coughlin).

Ki a főnök, mi a terv fiúk?

lol. hát hajrá Bortles, valamennyire még én is bízom benne. azért a következő szerződést már csak nem kapja meg, ha nem lesz jó. szóval ha rossz idők jönnek vele, ott a fény az alagút végén 😀
winston
Hamarosan dönteni kell, hogy felvesszük-e az 5. éves opcióját. Akkor derül ki igazán, hogy mennyire komolyan számolunk vele. De ezzel a kinevezéssel kvázi szinte biztos, hogy ő lesz idén a kezdő QB a nyitónapon, ha nincs sérülése. Ennyit a versenyhelyzetről...
iktriad
Jaguars 'liked the direction' Marrone took the offense in, as well as his 'belief' in Blake Bortles, per @RapSheet.

ouch

több mint 8 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Tannenbaumnak pl. sokak szerint nagyobb hatalma van Miamiban, mint a GM Chris Griernek.
empty taxi
Grier egy bábú. De Fenyőfa most egész jó kis draftot, FA-t hozott össze.

iktriad
Ideje lenne csapatot váltani, nem gondolod? Szerintem senki nem szólna egy szót se miatta.

Szerkesztette: Adirotor
több mint 8 éve
Jaguars 2017
 twitter.com/THA_REAL_STEVE/status/818561030758559744

empty taxi
iktriad
És lesz repeta is...
Sobri Jóska
több mint 8 éve
empty taxi
iktriad
És lesz repeta is...

több mint 8 éve
empty taxi
több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Amúgy csak nekem nem tiszta, hogy Coughlin mi a retket fog itt csinálni? Mibe szól(hat?) majd bele, mi lesz a feladata, stb... ez a "executive vice president of football operations" szépen hangzik, biztos van ilyen pozíció, de nekem ez olyan, mintha csak azért találták volna ki, hogy Couglint alkalmazzák, oszt neki jó lesz...😀
Chargers LT
Na ez az. A baj, hogy Tom csinálni AKAR majd valamit, ha tetszik ez, ha nem. Mibe lesz pl. beleszólása? Ki fogja kimondani a döntő szót a végső 53-ra? Simán kinézem, hogy két frakcióra fog bomlani az FO, egyik oldalon Caldwell és a spanjai (Idzik, Lil' Polian - ő pl. teljesen feleslegessé vált, tehát gondolom marad nálunk...), másik oldalon a 2 Syracuse-os (Marrone és Coughlin).

Ki a főnök, mi a terv fiúk?

lol. hát hajrá Bortles, valamennyire még én is bízom benne. azért a következő szerződést már csak nem kapja meg, ha nem lesz jó. szóval ha rossz idők jönnek vele, ott a fény az alagút végén 😀
winston
Hamarosan dönteni kell, hogy felvesszük-e az 5. éves opcióját. Akkor derül ki igazán, hogy mennyire komolyan számolunk vele. De ezzel a kinevezéssel kvázi szinte biztos, hogy ő lesz idén a kezdő QB a nyitónapon, ha nincs sérülése. Ennyit a versenyhelyzetről...

több mint 8 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Chargers LT
Ilyen munkakörben dolgozik a ligában Mike Tannenbaum (Dolphins) vagy Rob Brzenski (Vikings) vagy Kevin Demoff (Rams) is.
Tannenbaumnak pl. sokak szerint nagyobb hatalma van Miamiban, mint a GM Chris Griernek.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 8 éve
Chargers LT Los Angeles Chargers Florida State Seminoles 11 579 — Jedi Master

"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 8 éve
winston Jacksonville Jaguars 2 894 — tag
Ha Wash marad a sok negatív komment után a játékosoktól, az lenne az igazi facepalm, mert az a teljes öltözők hangulatot lehúzhatja, btw így hogy Coughlin jött Amukamara is marad valószínűleg, és JPP is szabadügynök, veterán pass rusher meg ugye nem nagyon van keretén, valamint a Drafton is nagy segítséget nyújthat.
D#
Ez a jaguars, itt bármilyen ostobának tűnő lépés megtörténhet.

Pl. hogy az összes interjú alapján (pl. kis Shanny, JMD, Smithey) az az ember volt a legmeggyőzőbb, aki kvázi annak köszönheti, hogy egyáltalán volt esélye, mert a Rams kirúgta Jeff Fishert...Perdig ÁLLÍTÓLAG ez történt.
 twitter.com/MikeSilver/status/818572488733028352?ref_src=twsrc%5Etfw

És persze Bortles is "pici" faktor volt a kinevezésben. Kb mint 5 éve Gabbert Mularkeyéban..
 twitter.com/MarcSesslerNFL/status/818565365944840193
iktriad
több mint 8 éve
Őszinte részvétem.

több mint 8 éve
Ha Wash marad a sok negatív komment után a játékosoktól, az lenne az igazi facepalm, mert az a teljes öltözők hangulatot lehúzhatja, btw így hogy Coughlin jött Amukamara is marad valószínűleg, és JPP is szabadügynök, veterán pass rusher meg ugye nem nagyon van keretén, valamint a Drafton is nagy segítséget nyújthat.
D#
Ez a jaguars, itt bármilyen ostobának tűnő lépés megtörténhet.

Pl. hogy az összes interjú alapján (pl. kis Shanny, JMD, Smithey) az az ember volt a legmeggyőzőbb, aki kvázi annak köszönheti, hogy egyáltalán volt esélye, mert a Rams kirúgta Jeff Fishert...Perdig ÁLLÍTÓLAG ez történt.
 twitter.com/MikeSilver/status/818572488733028352?ref_src=twsrc%5Etfw

És persze Bortles is "pici" faktor volt a kinevezésben. Kb mint 5 éve Gabbert Mularkeyéban..
 twitter.com/MarcSesslerNFL/status/818565365944840193
több mint 8 éve
D# Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 71

Szerkesztette: D#
több mint 8 éve
Az első 3 igencsak érdekes kérdés ezekből...
 twitter.com/ryanohalloran/status/818578083770867712
Túl sok szakács lesz a konyhában.

több mint 8 éve
Amúgy csak mondom, a narratíva az lesz, hogy senki nem akarta bevállalni Bortlest, ezért lett Marrone a HC.

Van azért itt jó hír is:
Adam Schefter ‏@AdamSchefter
And this! Jaguars also hiring their former HC Tom Coughlin as Executive VP of Football Operations, per source. Marrone and Coughlin in Jax.
Beki
Jó, most gyújtom fel az arcom. MINEK???? Már most van 3 ex-GM a front officeban, minek egy negyedik, aki igazából edzősködni akar.
iktriad
Szomorú látni azt, ami nálatok megy, most sem fog semmi változni.
Hulkeinstein
Mondjuk 2016-ot kurvára nehéz alúlmúlni, plusz most legalább lesz egy kompenetens HC-nk, szemben az elmúlt 4 évvel.

A Coughlin igazolás szerintem erősen problémás. Lehet őt nem vállalta be a legtöbb HC jelölt , mert hogy ő a Marrone nyakára fog járni, az biztos.
több mint 8 éve
Dennis Thurman DC nek?
D#
Még lehet Wash is marad, bár egyes védők nyilatkozatai alapján nem biztos, hogy az jó lenne.
több mint 8 éve
Hulkeinstein Philadelphia Eagles Oregon Ducks 2 926 — Eagles & Seahawks fan
Amúgy csak mondom, a narratíva az lesz, hogy senki nem akarta bevállalni Bortlest, ezért lett Marrone a HC.

Van azért itt jó hír is:
Adam Schefter ‏@AdamSchefter
And this! Jaguars also hiring their former HC Tom Coughlin as Executive VP of Football Operations, per source. Marrone and Coughlin in Jax.
Beki
Jó, most gyújtom fel az arcom. MINEK???? Már most van 3 ex-GM a front officeban, minek egy negyedik, aki igazából edzősködni akar.
iktriad
Szomorú látni azt, ami nálatok megy, most sem fog semmi változni.
több mint 8 éve
D# Jacksonville Jaguars Nebraska Cornhuskers 71
Dennis Thurman DC nek?
több mint 8 éve
Hivatalos - Doug Marrone az Jaguars régi-új vezetrőedzője.
 twitter.com/ryanohalloran/status/818575485042950144