Kansas City Chiefs
Reid morci lesz, ha Veach kapja a hatalmas kedvezményeket a KFC-ben. 😊Lehet alairjak egymaset, es mindenki jol jar. 😀www.cbssports.com/nfl/news/chiefs-working-on-long-term-extensions-with-head-coach-andy-reid-and-general-manager-brett-veach/Ja végül is még velük nem hosszabítottatol s a capet sem terheli 😉
ulpianus
dande
ulpianus
Lehet alairjak egymaset, es mindenki jol jar. 😀www.cbssports.com/nfl/news/chiefs-working-on-long-term-extensions-with-head-coach-andy-reid-and-general-manager-brett-veach/Ja végül is még velük nem hosszabítottatol s a capet sem terheli 😉
ulpianus
dande
Állat vagyok, ami enni kér...
www.cbssports.com/nfl/news/chiefs-working-on-long-term-extensions-with-head-coach-andy-reid-and-general-manager-brett-veach/Ja végül is még velük nem hosszabítottatol s a capet sem terheli 😉
ulpianus
www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=8psvkwPAbAk&feature=emb_logo
Chiefs DT Mike Pennel has been suspended for the first two games of the 2020 season, per source.
— Field Yates (@FieldYates) August 25, 2020
Veteran OL Daniel Kilgore intends to sign with the Chiefs following his mandatory Covid testing this weekend, a source tells @YahooSports.
— Terez A. Paylor (@TerezPaylor) August 21, 2020
www.arrowheadpride.com/2020/8/24/21400038/steve-spagnuolo-provides-clue-as-to-how-chiefs-might-replace-bashaud-breeland
és nem hozok másokat indulatba feleslegesen, akik azt feltételezik rólam, hogy tudom miről van 😉 😛Nem indulatos vagyok, csak szemét.
dande
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
Ez hogy lehetne erv? Valtozik a vilag nezopontja, tobb oldal velemenye mervado. Az nem legitimal, hogy egy masik korban mi volt a norma.
S a reagálásban leírt információkat lehetett volna úgy közölni, hogy nem ütsz meg mindjárt nekem szánt személyeskedő hangvételt is............... 😉Ezt most nem mondjátok...... ugyan miért..... őrült dühítő fszság (már bocsánat) szebben nem tudom ezt jellemezni.. .. 😕mert beszéltek a helyi elnyomott őslakosokkal, hogy zavarja-e őket a fejdísz, és zavarta (vagy őrülten dühítette) őket, hogy minden fehér suttyó oly könnyedén visel valamit amit az ő kultúrájukban ki kellett érdemelni.
dande
Meg úgy általában, egyeztetsz velük, mondanak valamit, utána elég fura (őrült dühítő) lenne az ellenkezőjét tenni, de lehet csak engem zavarna.
Vagy ha azt nem érted, miért kellett egyáltalán egyeztetni velük, akkor tényleg szomorú hogy valaki figyelembe veszi az ő gondolatukat is a kultúrájuk ilyen formájú felhasználásáról.
A hagyományok miatt remélem nem lesznek komolyabb változások a csapat identitásában (az indiános téma szerintem pl nagyon illik a csapathoz, a foorball teamben kevesebb fantázia lenne), de én innen Európából inkább nem akarom megmondani, mi a jó és mi nem jó az amerikai őslakosoknak és az elnyomó migránsoknak, vagy a mocskos fehéremberek által felszabadított rabszolgáknak, de irigylem, hogy majdnem mindenki pontosan tisztában van azzal hogy melyik félnek, mi a sértő mi nem és mi őrültség. Engem pl az nem zavarna, ha valami magyar témájú csapat szurkolói beöltöznének hortobágyi csikósnak, de az nagyon zavar, hogy spanyolban a magyar (hungaro) szót használják a cigényra, másnak az is olyan triviális mint mondjuk a redskins, ha már onnan fúj a PC-terror szele az NFLben...
Az indián fejdíszek hiánya szerintem nem fogja érdemben érinteni a meccsek hangulatát. Meg majd lesz helyette más.
Black_Adder
1. Amire reagáltam az nem volt más, mint, hogy azt feltételeztem, a megjelenő kommentek kapcsán, hogy itt is elindul a név változtatási történet. Igent, ezt önmagában hülyeségnek tartom, pláne "100 év használat után" pl a Chiefs esetében is. Erről nem tudom megkérdezték-e az indiánokat. hogy zavarja-e.
2. Ezek szerint, úgy sejtem, nem erről volt szó, és akkor sorry. Természetesen a jelképek használata, és az egyéb járulékos dolgok és amiről beszélgettek velük, és egyeztették, az másik történet. Az egyértelmű és világos, elfogadom, hogy ezen változtatnak.
3. Tanulság: ne hamarkodjam el a véleményalkotást és nyilvánítást, ne csak utalgassunk, hanem írjuk le konkrétan miről beszélgetünk, és akkor én sem jövök indulatba, feleslegesen, és nem hozok másokat indulatba feleslegesen, akik azt feltételezik rólam, hogy tudom miről van 😉 😛
Ezt most nem mondjátok...... ugyan miért..... őrült dühítő fszság (már bocsánat) szebben nem tudom ezt jellemezni.. .. 😕mert beszéltek a helyi elnyomott őslakosokkal, hogy zavarja-e őket a fejdísz, és zavarta (vagy őrülten dühítette) őket, hogy minden fehér suttyó oly könnyedén visel valamit amit az ő kultúrájukban ki kellett érdemelni.
dande
Meg úgy általában, egyeztetsz velük, mondanak valamit, utána elég fura (őrült dühítő) lenne az ellenkezőjét tenni, de lehet csak engem zavarna.
Vagy ha azt nem érted, miért kellett egyáltalán egyeztetni velük, akkor tényleg szomorú hogy valaki figyelembe veszi az ő gondolatukat is a kultúrájuk ilyen formájú felhasználásáról.
A hagyományok miatt remélem nem lesznek komolyabb változások a csapat identitásában (az indiános téma szerintem pl nagyon illik a csapathoz, a football teamben kevesebb fantázia lenne), de én innen Európából inkább nem akarom megmondani, mi a jó és mi nem jó az amerikai őslakosoknak és az elnyomó migránsoknak, vagy a mocskos fehéremberek által felszabadított rabszolgáknak, de irigylem, hogy majdnem mindenki pontosan tisztában van azzal hogy melyik félnek, mi a sértő mi nem és mi őrültség. Engem pl az nem zavarna, ha valami magyar témájú csapat szurkolói beöltöznének hortobágyi csikósnak, de az nagyon zavar, hogy spanyolban a magyar (hungaro) szót használják a cigényra, másnak az is olyan triviális mint mondjuk a redskins, ha már onnan fúj a PC-terror szele az NFLben...
Az indián fejdíszek hiánya szerintem nem fogja érdemben érinteni a meccsek hangulatát. Meg majd lesz helyette más.
Szerkesztette: Black_Adder
Vagy átkeresztelik a csapatot Arrowheads-re. 😊 Akkor se a stadiont, se a logót nem kell áttervezni. 😊KezdődikMindenki focicsapat lesz, nekem 8.
TSzabi
ulpianus
KezdődikMindenki focicsapat lesz, nekem 8.
TSzabi
Illetve ki felti az alapszakasztol a Chiefst? Legyen jo a vedelem a POban, oszt` rendbe` vagyunk.Breeland kapott 4 meccs pihit: www.espn.com/nfl/story/_/id/29696068/source-nfl-suspends-chiefs-bashaud-breeland-violating-substance-abuse-policyNagy cucc Mahomes dob 2TD-vel többet oszt jó napot 😛
empty taxi
ThundersNFL
Breeland kapott 4 meccs pihit: www.espn.com/nfl/story/_/id/29696068/source-nfl-suspends-chiefs-bashaud-breeland-violating-substance-abuse-policyNagy cucc Mahomes dob 2TD-vel többet oszt jó napot 😛
empty taxi
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
The Travis Kelce deal with the Chiefs is now done: More than $14 million per year on average with just under $25 million in guarantees, per source. With two years left on previous deal, Kelce gets security to finish out his storied career.
— Jeremy Fowler (@JFowlerESPN) August 13, 2020
Full Travis Kelce deal: four-year, $57.25 millon that includes in $28 million in guarantees, per source. https://t.co/uB700FfuvB
— Adam Schefter (@AdamSchefter) August 13, 2020
Mahomes reakciója.
6 MORE YEARS!!!!!!! https://t.co/6oCYYwajak pic.twitter.com/vE6QkfO7t9
— Patrick Mahomes II (@PatrickMahomes) August 13, 2020
Ahhoz képest, hogy márciusban 171 $-al volt a Chiefs a sapka alatt, párszor kiszakadt azóta a pénzeszsák Kansasben...
Back on March 30th, the Chiefs had exactly $171 - yes $171 - in salary cap space. Since then, they've signed Patrick Mahomes to a record-setting 10-year extension and Travis Kelce and Chris Jones to huge 4-year extensions. Cap gurus Brandt Tilis and Chris Shea have worked magic.
— Field Yates (@FieldYates) August 13, 2020
Szerkesztette: iktriad
Javítva.Okafor szerződése átstrukturálva.Rossz csirip.
#Chiefs DE Alex Okafor signed a restructured contract recently that clears over $2 million off KC’s cap this year and makes Okafor a free agent next March, per source. He’s now due a max of $4.96M in 2020, including $860K in per-game roster bonuses and $2M in incentives.
— Tom Pelissero (@TomPelissero) August 10, 2020
iktriad
ulpianus
Okafor szerződése átstrukturálva.Rossz csirip.
This will be the third agent for Ngakoue, who is due $17.788 million on the one-year franchise tender, if he signs it in Jacksonville or elsewhere. https://t.co/JmCLQq4156
iktriad
#Chiefs DE Alex Okafor signed a restructured contract recently that clears over $2 million off KC’s cap this year and makes Okafor a free agent next March, per source. He’s now due a max of $4.96M in 2020, including $860K in per-game roster bonuses and $2M in incentives.
Szerkesztette: iktriad