Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 4 éve
Ő az a Manziel, aki nem iszik és tehetséges.Felesleges igazából elemezni, meg izgulni.Funfact, ha mar itt komolytalankodunk. A SBon 500 (asszem 497) yardot futott Mahomes. Valaki lemerte. Passzjatekokbol. Vagyis 500 yardot menekult ossze aznap. Nem segitette a munkajat, ennyit elarulhatok.
Hazai pályán csak tőlünk fogtok kikapni.
Amadeus
ulpianus
Kétség kívül ez az egyik skillje, ami kiemeli a jelenlegi mezőnyből.
több mint 4 éve
a védelem továbbra is garantálni fogja nekünk az izgalmas meccseket, mahomes-nak meg a statisztikákatBolton viszont DJ ota az elso ertelmesnek tuno LB belul.
ehh

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Felesleges igazából elemezni, meg izgulni.Lehet. 😀 Tavaly kikaptunk meg az utolso csoportmeccsen (Bolcok), a tarcsi csapattal. Henne volt a QB, mindenki sejti, total mindegy meccs volt. Pedig jatszottunk a Tampa ellen is.Vezettek egy TD driveot, amit nezegettek a zebrak ide-oda, aztan nem lett szabalyos, igy nyertunk. De nyertunk. Csak akkor meg volt tamadofalunk.
Amadeus
Funfact, ha mar itt komolytalankodunk. A SBon 500 (asszem 497) yardot futott Mahomes. Valaki lemerte. Passzjatekokbol. Vagyis 500 yardot menekult ossze aznap. Nem segitette a munkajat, ennyit elarulhatok.
Szerkesztette: ulpianus

több mint 4 éve
Jo meccs volt. Eleinte a Brownsnak bejott szibte minden, de szvsz lathato volt, orokke nem fog. Kozel voltak. Ki tudja, mi dontott? Aki optipista, annak az, hogy a Chiefs onbizalma toretlen, nyugodtak maradnak eles helyzetben is.Felesleges igazából elemezni, meg izgulni.
Kevesbe optimistan, a vedelem a nagy jatekokra van felepitve. Szerezzen labdat, allitson meg par TD drive-ot. A tobbit a tamadok megoldjak. Szereztek labdat amikor kellett.
Viszont a vedelem nem volt jo. Es a tamadofal sem. CEH futott sokat, csak epp hatekonysaga nem volt. Meglatjuk, ha a fal osszeszokik, mi lesz. A vedok ennyit tudnak. Az nem fog valtozni. Vedelemmel mi nem nyerunk. Egy felidot, egy negyedet, egy labdaszerzest lehet varni.
ulpianus
több mint 4 éve
a védelem továbbra is garantálni fogja nekünk az izgalmas meccseket, mahomes-nak meg a statisztikákat
több mint 4 éve
Jo meccs volt. Eleinte a Brownsnak bejott szibte minden, de szvsz lathato volt, orokke nem fog. Kozel voltak. Ki tudja, mi dontott? Aki optipista, annak az, hogy a Chiefs onbizalma toretlen, nyugodtak maradnak eles helyzetben is.Kevesbe optimistan, a vedelem a nagy jatekokra van felepitve. Szerezzen labdat, allitson meg par TD drive-ot. A tobbit a tamadok megoldjak. Szereztek labdat amikor kellett.
Viszont a vedelem nem volt jo. Es a tamadofal sem. CEH futott sokat, csak epp hatekonysaga nem volt. Meglatjuk, ha a fal osszeszokik, mi lesz. A vedok ennyit tudnak. Az nem fog valtozni. Vedelemmel mi nem nyerunk. Egy felidot, egy negyedet, egy labdaszerzest lehet varni.
Szerkesztette: ulpianus

több mint 4 éve
fansided.com/2021/09/03/chiefs-tyreek-hill-trolls-nfl/amp/

több mint 4 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
Tobb embert is elengedtek. Nagy meglepetes nincs. profootballtalk.nbcsports.com/2021/08/30/report-chiefs-cut-derrick-gore-wyatt-miller/
Ellenben, L. D.-Tardif (Guard, aki tavaly kiulte a szezont) eseteben felroppent, hogy elcserelnek. Csakhogy van a szerzodesebe egy "no trade" pont beleirva. Es o nem akar menni mashova. Szoval marad.

több mint 4 éve
Chiefs Waive RB Darwin Thompson https://t.co/cEWVRbJcr9 #Chiefs pic.twitter.com/U5x26Ytp63
— NFLTradeRumors.co (@nfltrade_rumors) August 30, 2021

Madden hates me.
több mint 4 éve
Aki esetleg nem nezne. Harmadik resz is van mar:
több mint 4 éve
www.arrowheadpride.com/2021/8/15/22625809/9-winners-and-5-losers-from-preseason-game-one

több mint 4 éve
Eretnek! Sorensen a legfaszább játékosunk a rosteren.Egyeb erdekesseg, miszerint Sorensen (Dirty Dan) elozi Tornhillt SS poszton.Hat nem tudom, de ennek annyira nem orulok, Tornhillban komoly potencialt lattam.
ulpianus
ligur
több mint 4 éve
Egyeb erdekesseg, miszerint Sorensen (Dirty Dan) elozi Tornhillt SS poszton.Hat nem tudom, de ennek annyira nem orulok, Tornhillban komoly potencialt lattam.
ulpianus
több mint 4 éve
Az elso nem hivatalos depth charton Chris Jones LDE poszton szerepel.Egyeb erdekesseg, miszerint Sorensen (Dirty Dan) elozi Tornhillt SS poszton.

több mint 4 éve
A lefogyott passzrohamozo Chris Jones:
több mint 4 éve
F. Clark hülyesége miatt megkeresték M. Ingramet, de aztán nem kapott szerzõdés ajánlatot. El is ment máshová. Ez akkor gondolom a "C" terv.

több mint 4 éve
Okafor visszajött: www.cbssports.com/nfl/news/chiefs-re-sign-veteran-pass-rusher-alex-okafor-before-start-of-training-camp-per-report/

Madden hates me.
több mint 4 éve
Höri górcső alá vette mit csinált a Chiefs a holtszezonban. több mint 4 éve
Metcalf kihívta Hillt egy futóversenyre: www.cbssports.com/nfl/news/dk-metcalf-challenges-tyreek-hill-to-a-race-after-watching-chiefs-wr-beat-packers-aaron-jones/haha
empty taxi
több mint 4 éve
Metcalf kihívta Hillt egy futóversenyre: www.cbssports.com/nfl/news/dk-metcalf-challenges-tyreek-hill-to-a-race-after-watching-chiefs-wr-beat-packers-aaron-jones/

Madden hates me.
több mint 4 éve
www.espn.com/nfl/story/_/id/31683301/kansas-city-chiefs-de-frank-clark-arrested-la-suspicion-having-concealed-gun-vehicleRemélem a gold skin megvolt.
empty taxi