Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 4 éve
Én csak azt nem értem h hol vannak az újhullámos KC szurkolók?Az simán benne van. vagy az újhullám már más virtuális világban éledezik.
Mahomes, SB win!
Aztán senki új. Vagy csak nem találnak erre a fórumra!?
steelwolf
több mint 4 éve
Én csak azt nem értem h hol vannak az újhullámos KC szurkolók? Mahomes, SB win!
Aztán senki új. Vagy csak nem találnak erre a fórumra!?
több mint 4 éve
ligur
448
Tenyleg, Breeland mar jatszhat a hetvegen, ugye?
több mint 4 éve
ligur
448
Nem keszulok ra, de orommel fogom fogadni 😊Csúnyán is nézett ki utána, csórikám...Sör, rágcsa bekészítve.
Amúgy felkészültetek már a hétvégi vereségre?
Wyatt
Jöhet a mozi.
Mármint a Pats vereségére készülök-e?
Én személy szerint nem készülök, nem vagyok kárörvendő típus.
Arról fogalmam sincs, a többiek hogy vannak ezzel...
😄😝
mirdal
több mint 4 éve
En megmondom oszinten, nagyon vartam a Ravens meccset. Gondoltam, borzaszto izgis lesz. Nekunk es nekik is erre a meccsre kellett keszulni szeptemberben. Aztan meglepoen sima lett.Szoval most varom a Honved meccset is, ott is szeretek sok jatekost, szeretem a coachingot. De minden het mas, ezt most lattuk. Ha mindket edzo jol felkesziti a csapatat, akkor viszont naygon nagy meccs is lehet. Ebben bizom most.
BB egyebirant szokas szerint megint elmondta, hogy Mahomesrol csak szuperlativuszokban lehet nyilatkozni. Ahogy a Chiefs offense, es Reid is meltan lett bajnok, komolyan kell oket venni mindenkinek, akinek csopp esze is van. Ok is igy fognak tenni.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Csúnyán is nézett ki utána, csórikám...Sör, rágcsa bekészítve.
Amúgy felkészültetek már a hétvégi vereségre?
Wyatt
Jöhet a mozi.
Mármint a Pats vereségére készülök-e?
Én személy szerint nem készülök, nem vagyok kárörvendő típus.
Arról fogalmam sincs, a többiek hogy vannak ezzel...
😄😝
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Csúnyán is nézett ki utána, csórikám...Amúgy felkészültetek már a hétvégi vereségre?
több mint 4 éve
Nem hiába volt 1/1 Fisher! 😁Na ez simabb volt, mint gondoltam, sokkal simabb 😀 Butker meg inkabb itt rontson, mint az olyan meccseken, mint a Chargers elleni volt. Erdekes amugy, mult heten az egekbe emeltek, egyik interjut adta a masik utan, a het jatekosa lett, erre most az egyik legrosszabb rugo volt a heten. De ismetlem, sokkal inkabb most, mert most boven belefert.Úgy könnyū, ha olyan elit célpontjai vannak Mahomesnak, mint Eric Fisher (OT), avagy Sherminator (FB). 🏈
ligur
ulpianus
több mint 4 éve
Na ez simabb volt, mint gondoltam, sokkal simabb 😀 Butker meg inkabb itt rontson, mint az olyan meccseken, mint a Chargers elleni volt. Erdekes amugy, mult heten az egekbe emeltek, egyik interjut adta a masik utan, a het jatekosa lett, erre most az egyik legrosszabb rugo volt a heten. De ismetlem, sokkal inkabb most, mert most boven belefert.Úgy könnyū, ha olyan elit célpontjai vannak Mahomesnak, mint Eric Fisher (OT), avagy Sherminator (FB). 🏈
ligur
több mint 4 éve
ligur
448
Na ez simabb volt, mint gondoltam, sokkal simabb 😀 Butker meg inkabb itt rontson, mint az olyan meccseken, mint a Chargers elleni volt. Erdekes amugy, mult heten az egekbe emeltek, egyik interjut adta a masik utan, a het jatekosa lett, erre most az egyik legrosszabb rugo volt a heten. De ismetlem, sokkal inkabb most, mert most boven belefert.
Szerkesztette: ligur
több mint 4 éve
no
7 304
Ebben a győzelemben nem az a durva, hogy 14 pontos W idegenben, hanem, hogy ennyi segítséggel (kihagyott XP, mezőnygól, fumble a Ravens 20-asán, 4. kísérletre stop a félpályán) visszahoztátok a Ravenst a meccsbe a 30 pontos difi helyett, erre amikor 7 pont lett közte, akkor vezettek egy 7 perces TD-drive-ot lezárva a meccset.Nem irtam a meccs alatt, most is vakarozva nehogy a savanyu a szolo esete alljon fent ( bar ezt sose ertettem- nem jo bornak akkor lesz belole palinka )
Igazából minden pöpecül működött, köszönet az ajándék 2.65-ért 😊
A Ravens-fanok ne nézzenek ide, de azért brutális, hogy főműsoridőben, fontos meccsen PO-csapat ellen mennyire nem tud passzolni Lamar
Wyatt
Arrol nem irok hogy erdekesen nezed ezt a ki mit ajandekoz es mennyit, de te igy nezed es elfogadom.
Ezt a hazai-idegenben dolgot nem ertem.
Amiert irok es csak ezert hogy LJ nem tudott passzolni es most sem arra van felepitve a csapat. Eleve az NFL-ben kezdtek megtanitani dobni es ehhez kepest jol dob, de a futast elveve egy ilyen OL mogott nem sok QB tudna viritani. Van egy tavalyi TB akit te GOAT-nak tartasz es megmutatta hogy kell ilyen helyzetben elverni az ellenfelet. De ide irhatnank szinte barmelyik QB-t, akiknek az O-uk nem teljesen feloldalas.
Megprobalom a te szemleletedet hasznalni, a Ravens ajandekozott minden ellenfelenek +12 perc labdabirtoklast mert a teljesen feloldalas O-t elrontotta mar a holtszezonban. Tegyuk hozza akkor is kiaptunk volna a KC-tol akar meg jobban is, de mindenkeppen jobban nezett volna ki.
több mint 4 éve
no
7 304
szerintem olyanok vagytok mint a Pats volt. Utazosebessegben a liga 85%-t legyozitek es van max 3-4 meccsetek ami fontosabb de tet nelkuli, mert lesz max 2-3 L, mig nekik biztosan tobb. Az egyik legjobb edzo, az egyik legjobb QB es fantasztikus fegyverek es ezek meg jobb kihasznalasa. Ha egyben tud maradni ha nem a keret Mahomes-re fognak talalni taktikat uj emberkekkel is legyen az barmilyen poszton es az elkepzelhetetlen hogy talaljanak senkit hosszu evekig es ezert gyanus az uj dinasztia.Elég meggyőző kűr volt! 😊Az a sanda gyanum, az elozo ket meccs helyett is erre a derbire keszult Reid. Nyilvan a segededzok es jatekosok minden meccsre.
Mind a koreográfia, mind a kivitelezés olyan szintet képviselt, hogy a csúcson lévő Brian Boitano is csak elégedetten csettintett volna. 😊
Helmut Zimmer
Ezért inkabb probalkoztak ujdonsagokkal, kerultek a serulest a tutizassal, lassitassal, eleddig. Mas kerdes, majdnem racsesztek, mikor Herbert beallt, es indokolatlanul jol jatszott.
ulpianus
több mint 4 éve
Elég meggyőző kűr volt! 😊Az a sanda gyanum, az elozo ket meccs helyett is erre a derbire keszult Reid. Nyilvan a segededzok es jatekosok minden meccsre.
Mind a koreográfia, mind a kivitelezés olyan szintet képviselt, hogy a csúcson lévő Brian Boitano is csak elégedetten csettintett volna. 😊
Helmut Zimmer
Ezért inkabb probalkoztak ujdonsagokkal, kerultek a serulest a tutizassal, lassitassal, eleddig. Mas kerdes, majdnem racsesztek, mikor Herbert beallt, es indokolatlanul jol jatszott.
Szerkesztette: ulpianus
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Ebben a győzelemben nem az a durva, hogy 14 pontos W idegenben, hanem, hogy ennyi segítséggel (KR TD, kihagyott XP, mezőnygól, fumble a Ravens 20-asán, 4. kísérletre stop a félpályán) visszahoztátok a Ravenst a meccsbe a 30 pontos difi helyett, erre amikor 7 pont lett közte, akkor vezettek egy 7 perces TD-drive-ot lezárva a meccset.Igazából minden pöpecül működött, köszönet az ajándék 2.65-ért 😊
A Ravens-fanok ne nézzenek ide, de azért brutális, hogy főműsoridőben, fontos meccsen PO-csapat ellen mennyire nem tud passzolni Lamar
Szerkesztette: Wyatt
több mint 4 éve
Soha nem gondoltam volna, hogy Brian Boitano ilyen környezetben kerül elő 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Elég meggyőző kűr volt! 😊Mind a koreográfia, mind a kivitelezés olyan szintet képviselt, hogy a csúcson lévő Brian Boitano is csak elégedetten csettintett volna. 😊
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Big Red: Jordan Ta'amu szimulálta Lamart az edzéseken. (Nem röhög!)Ezek szerint jól csinálta 😀
ulpianus
több mint 4 éve
A meccset még nem láttam, de most reggel twitteren ez a stat jött szembe, ami elsőre kicsit meglepett.The #Chiefs primary cornerbacks allowed a combined 10 receiving yards when targeted as the nearest defender.
— Next Gen Stats (@NextGenStats) September 29, 2020
Rashad Fenton
➤ 4 targets, 1 rec, 0 yards
Charvarius Ward
➤ 2 targets, 1 rec, 6 yards
L'Jarius Sneed
➤ 2 targets, 1 rec, 4 yards#KCvsBAL | #ChiefsKingdom
Liverpool Fc
több mint 4 éve
LeviPoki
2 799
Bitang jo csapat ez. Kar hogy csak az egyik reszrol volt ertekelheto a meccs. Adtam volna pedig egy izgis derbit, de csak ti voltatok ott a pályán.
több mint 4 éve
KeyG
9 519
Jobbak voltatok ma , nincs mirol beszelni. Mahomes egy allat. Sok oromotok lesz meg ebben a csapatban. 😊
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
több mint 4 éve
no
7 304
Legyen igy. A fent emlitett szcenario azt jelenti hogy dominansan tudunk futni es ugyan akkor is el tud verni a KC, de rajtuk kivul nem sokan.Olyan mindegy, hogy kétszer annyit van fent a Chiefs-védelem, ha közben megint 17 pont előny lesz 😊én arra gondoltam, hogy kicsit miattunk is próbálgatja ezt, mert úgy nem jön ki a matek, ha fej-fej mellett haladunk végig és a negyedik negyedre az egyik védelem 15 percet volt fent a másik meg 30-atNem lehet, hogy nem akarja kinyírni a védelmet azzal, hogy 1 perc alatt végigmegy az O és jön újra az ellen?Benne lehet ez is valoban. De sztem elsosorban Majomsz eletet akarjak vedeni. Mert oke, hogy bevallal mindent is. Viszont akkorakat utnek rajta a kicsit is hosszabb jatekok utan amekkorat birnak. Hiaba kisse late hit, megeri neki. Hatha kiutik.
Szerintem Spags védelmi sémája amúgy is baromi fárasztó, állandóan tekerni, hajtani kell a frontban, sok motorozás, hátul meg állandó stressz a sok váltogatás miatt.
Fast Willie
ulpianus
gedam
Wyatt
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Olyan mindegy, hogy kétszer annyit van fent a Chiefs-védelem, ha közben megint 17 pont előny lesz 😊én arra gondoltam, hogy kicsit miattunk is próbálgatja ezt, mert úgy nem jön ki a matek, ha fej-fej mellett haladunk végig és a negyedik negyedre az egyik védelem 15 percet volt fent a másik meg 30-atNem lehet, hogy nem akarja kinyírni a védelmet azzal, hogy 1 perc alatt végigmegy az O és jön újra az ellen?Benne lehet ez is valoban. De sztem elsosorban Majomsz eletet akarjak vedeni. Mert oke, hogy bevallal mindent is. Viszont akkorakat utnek rajta a kicsit is hosszabb jatekok utan amekkorat birnak. Hiaba kisse late hit, megeri neki. Hatha kiutik.
Szerintem Spags védelmi sémája amúgy is baromi fárasztó, állandóan tekerni, hajtani kell a frontban, sok motorozás, hátul meg állandó stressz a sok váltogatás miatt.
Fast Willie
ulpianus
gedam
több mint 4 éve
gedam
5 908
én arra gondoltam, hogy kicsit miattunk is próbálgatja ezt, mert úgy nem jön ki a matek, ha fej-fej mellett haladunk végig és a negyedik negyedre az egyik védelem 15 percet volt fent a másik meg 30-atNem lehet, hogy nem akarja kinyírni a védelmet azzal, hogy 1 perc alatt végigmegy az O és jön újra az ellen?Benne lehet ez is valoban. De sztem elsosorban Majomsz eletet akarjak vedeni. Mert oke, hogy bevallal mindent is. Viszont akkorakat utnek rajta a kicsit is hosszabb jatekok utan amekkorat birnak. Hiaba kisse late hit, megeri neki. Hatha kiutik.
Fast Willie
ulpianus