Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 4 éve
Az rendben van. De azzal nyerunk-e? Mert eddig Mahomes passzaival leptunk olyan szintre, ami top. De meglatjuk, mert Majomsz jol dob kimozgasbol, es sok olyan blokksema van egyetemi szinten is a spread offensehez, ahol nem a ket OT a lenyeg. Na mindegy, nagyon varom mi lesz. 😊Kyle Long egy evre 5 millioert alairt. Erdekes, hogy eddig volt ket minosegi OT, kozte a resztli. Most mas iranyba gondolkozik Reid (volt OL edzo is), erdekelne a blokksema, es az OT posztok megoldasa mar nagyon.gondolom a futójátékot akarja stabilizálni első körben.
ulpianus
Amadeus
De ha igazad van, es ugy oldjak meg a passzblokkot, hogy kozben a futojatek elorelep. Na, az komoly lenne.
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Kyle Long egy evre 5 millioert alairt. Erdekes, hogy eddig volt ket minosegi OT, kozte a resztli. Most mas iranyba gondolkozik Reid (volt OL edzo is), erdekelne a blokksema, es az OT posztok megoldasa mar nagyon.gondolom a futójátékot akarja stabilizálni első körben.
ulpianus
több mint 4 éve
Kyle Long egy evre 5 millioert alairt. Erdekes, hogy eddig volt ket minosegi OT, kozte a resztli. Most mas iranyba gondolkozik Reid (volt OL edzo is), erdekelne a blokksema, es az OT posztok megoldasa mar nagyon.

több mint 4 éve
Apró kvóta van. A nagyobb baj, hogy kétszer néztem meg, hogy negyedóra alatt minek hosszabbítanak és vágnak ki valakit, mire a keresztnév difije feltűnt 😀

több mint 4 éve
#Chiefs have re-signed RB Darrel Williams.
— Dov Kleiman (@NFL_DovKleiman) March 16, 2021
Source: #Chiefs are releasing Damien Williams
— Ian Rapoport (@RapSheet) March 16, 2021
Ez nem Buffalo kérem, hogy csak úgy tobzódjanak a Williamsek!
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
chiefswire.usatoday.com/2021/03/15/kansas-city-chiefs-2021-free-agency-joe-thuney-signing-first-year-salary-cap-number/

több mint 4 éve
Mahomes boldog. — Patrick Mahomes II (@PatrickMahomes) March 15, 2021
Majd Reid játszik OT-t. Elég körülményes megkerülni.úgy vannak Mahomes kiégett. Kell a stabil belső o-line, hogy működjön a futás középre.még hufban se szar 5 évre80 milliót kapott 5 évre ThuneyAbból már meg lehet élni! 🙃
Cruyffista
steelwolf
briareos
Toto21
Szerkesztette: iktriad
több mint 4 éve
úgy vannak Mahomes kiégett. Kell a stabil belső o-line, hogy működjön a futás középre.még hufban se szar 5 évre80 milliót kapott 5 évre ThuneyAbból már meg lehet élni! 🙃
Cruyffista
steelwolf
briareos
több mint 4 éve
még hufban se szar 5 évre80 milliót kapott 5 évre ThuneyAbból már meg lehet élni! 🙃
Cruyffista
steelwolf
több mint 4 éve
80 milliót kapott 5 évre ThuneyAbból már meg lehet élni! 🙃
Cruyffista
több mint 4 éve
80 milliót kapott 5 évre Thuney
több mint 4 éve
Törölt felhasználó
Thuney érkezik 5 évre
több mint 4 éve
Azért Joeckel bukása se volt semmi, Emlékszem, hogy sokan néztek a Fisher pickre.Fisher reakcioja az elengedesere, nagyon szimpatikus a szamomraAnno, mikor a Chiefs 1/1 lett, kellett is QB, nyilvan nem volt egy ertelmes sem. Igy ket OT kozul valaszthattak, ami megerhet elso picket, es kellett is.
ligur
Fisher es Joeckel. Viszont Fisher kis sulibol jott. Neki hihetetlen volt, hogy elso valasztott legyen. Most pedig van egy gyuruje.
ulpianus
több mint 4 éve
Emlékeztek még arra a Jets elleni 2011-es meccsre, amikor a defense 80+ yardnyi büntetést szedett össze 1 drive alatt, a Chiefst pedig hülyére verték?Minden jó, ami most van, akkor kezdődött.
www.youtube.com/watch?v=wJLNQ83vm2g
több mint 4 éve
Fisher reakcioja az elengedesere, nagyon szimpatikus a szamomraAnno, mikor a Chiefs 1/1 lett, kellett is QB, nyilvan nem volt egy ertelmes sem. Igy ket OT kozul valaszthattak, ami megerhet elso picket, es kellett is.
ligur
Fisher es Joeckel. Viszont Fisher kis sulibol jott. Neki hihetetlen volt, hogy elso valasztott legyen. Most pedig van egy gyuruje.
Szerkesztette: ulpianus

több mint 4 éve
jon a szerzodes atalakitas Mahonal is eszerint.THIS JUST IN: Patrick Mahomes and the Chiefs are expected to save the team $17 million against the cap by restructuring Mahomes' roster bonus to a signing bonus, per @AdamSchefter. pic.twitter.com/VFsl4bSkeV
— CBS Sports HQ (@CBSSportsHQ) March 12, 2021
több mint 4 éve
Kelce és Hill restructure-rel lehet csinálni 15 milla helyet, ha sikerül vmi jobbféle FA-val megegyezni, márpedig a Chiefsbe simán jöhet vmi gyűrűvadász, aki nem a nagy lóvéra megy.Ha velük spóroltak honnan lesz pénz jobbakra?Nézegetve a spotracon a szerződéseket, nem is nagyon volt más opció. Frank Clark-nak már így is 26 millió a cap hitje, nem lenne normális 30 milliós cap hitet csinálni belőle egy átstruktúrálással, úgy, hogy évekig kivághatatlan is lesz. Mathieu pedig utolsó évében jár, vele csak hosszabbítani lehetne, átstruktúrálni nem, És kész is, nincs több nagy fizetésű játékos. Még Hitchensnél lehetne fogni pár milliót - lehet, hogy jönni is fog -, de ez nem elég a huszonvalahány millió eltüntetéséhez.Nem azért vágták ki a két kezdő T-t mert nem tudtak volna a sapka alá menni,megoldották volna ha fizikálisan nem lennének lerobbanva kaptak volna hosszabbítást, átstruktúrálták volna stb...
És persze Mahomes roster bónusza mindig kéznél lesz, de ha az ő könyvelt értékét növelgetik, azt le is kell nyelni, mert ő nem megy sehova. Szóval azzal meg ésszel kell bánni, nehogy ötven pluszt egyen meg a capből mire körülnéznek.
Szóval meg volt ez írva előre. Ha bele néztünk volna a "könyvekbe" (én elmulasztottam eddig), akkor nem lett volna ebben semmi meglepő.
peterk2005
Biztos vagyok benne, hogy a falba jön nagy nevű játékos a piacról vagy trade útján nem fognak letolt gatyával a draftra menni, ez nem egy browns, jets, jags..
gordon
Hope

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
amugy elkepzeltem, hogy a hirek hallatan Maho homloka hogy kezd el gyongyozni... 😀
több mint 4 éve
Ha velük spóroltak honnan lesz pénz jobbakra?Nézegetve a spotracon a szerződéseket, nem is nagyon volt más opció. Frank Clark-nak már így is 26 millió a cap hitje, nem lenne normális 30 milliós cap hitet csinálni belőle egy átstruktúrálással, úgy, hogy évekig kivághatatlan is lesz. Mathieu pedig utolsó évében jár, vele csak hosszabbítani lehetne, átstruktúrálni nem, És kész is, nincs több nagy fizetésű játékos. Még Hitchensnél lehetne fogni pár milliót - lehet, hogy jönni is fog -, de ez nem elég a huszonvalahány millió eltüntetéséhez.Nem azért vágták ki a két kezdő T-t mert nem tudtak volna a sapka alá menni,megoldották volna ha fizikálisan nem lennének lerobbanva kaptak volna hosszabbítást, átstruktúrálták volna stb...
És persze Mahomes roster bónusza mindig kéznél lesz, de ha az ő könyvelt értékét növelgetik, azt le is kell nyelni, mert ő nem megy sehova. Szóval azzal meg ésszel kell bánni, nehogy ötven pluszt egyen meg a capből mire körülnéznek.
Szóval meg volt ez írva előre. Ha bele néztünk volna a "könyvekbe" (én elmulasztottam eddig), akkor nem lett volna ebben semmi meglepő.
peterk2005
Biztos vagyok benne, hogy a falba jön nagy nevű játékos a piacról vagy trade útján nem fognak letolt gatyával a draftra menni, ez nem egy browns, jets, jags..
gordon
több mint 4 éve
Nézegetve a spotracon a szerződéseket, nem is nagyon volt más opció. Frank Clark-nak már így is 26 millió a cap hitje, nem lenne normális 30 milliós cap hitet csinálni belőle egy átstruktúrálással, úgy, hogy évekig kivághatatlan is lesz. Mathieu pedig utolsó évében jár, vele csak hosszabbítani lehetne, átstruktúrálni nem, És kész is, nincs több nagy fizetésű játékos. Még Hitchensnél lehetne fogni pár milliót - lehet, hogy jönni is fog -, de ez nem elég a huszonvalahány millió eltüntetéséhez.Nem azért vágták ki a két kezdő T-t mert nem tudtak volna a sapka alá menni,megoldották volna ha fizikálisan nem lennének lerobbanva kaptak volna hosszabbítást, átstruktúrálták volna stb...
peterk2005
több mint 4 éve
És azóta mínusz egy cenya is. Bár így egyre több esélye van, hogy Allegretti kezdő maradjon 😊

több mint 4 éve
Nézegetve a spotracon a szerződéseket, nem is nagyon volt más opció. Frank Clark-nak már így is 26 millió a cap hitje, nem lenne normális 30 milliós cap hitet csinálni belőle egy átstruktúrálással, úgy, hogy évekig kivághatatlan is lesz. Mathieu pedig utolsó évében jár, vele csak hosszabbítani lehetne, átstruktúrálni nem, És kész is, nincs több nagy fizetésű játékos. Még Hitchensnél lehetne fogni pár milliót - lehet, hogy jönni is fog -, de ez nem elég a huszonvalahány millió eltüntetéséhez.Most kell a gm munka, mert fal nélkül láttuk a Tampa ellen az eredményt.
peterk2005
több mint 4 éve
Nézegetve a spotracon a szerződéseket, nem is nagyon volt más opció. Frank Clark-nak már így is 26 millió a cap hitje, nem lenne normális 30 milliós cap hitet csinálni belőle egy átstruktúrálással, úgy, hogy évekig kivághatatlan is lesz. Mathieu pedig utolsó évében jár, vele csak hosszabbítani lehetne, átstruktúrálni nem, És kész is, nincs több nagy fizetésű játékos. Még Hitchensnél lehetne fogni pár milliót - lehet, hogy jönni is fog -, de ez nem elég a huszonvalahány millió eltüntetéséhez.És persze Mahomes roster bónusza mindig kéznél lesz, de ha az ő könyvelt értékét növelgetik, azt le is kell nyelni, mert ő nem megy sehova. Szóval azzal meg ésszel kell bánni, nehogy ötven pluszt egyen meg a capből mire körülnéznek.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 4 éve
Rámernéd bizni az AllPro Qb-dat 2 rookie T-re?😁😁😁 Nem hiszem🤣Bmeg szépen megszopatja magát a Chiefs.. Maho ha nem lesz fala akkor nemhogy SB nem nyer de egy szezont se fog tudni végigtolni sérülés nélkül...Az megvan, hogy elképesztően erős az idei OL draft class ugye? 😉
ParadSEC
iktriad
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich