Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 4 éve
Nyilvan nem kell egyből kibaszni Fischer ez a pénz is 10 evre lesz könyvelve, amibe nagyon sok "gazdaságos" év belefer.De most komoly ha iden nem is, jovore miert is ne lehetne pl Fishert kibaszni? A srac jó szívvel is közepes. Első kör végén is bőven tálalni minimum hasonló képességű LT-t. Hiába volt 1/1, Fisher a valasztási helyét is nézve bust, ha 3. körbe jött volna nyilvan más a helyzet.
Liverpool Fc
több mint 4 éve
RA7RA7
74
És akkor nem nyersz 10 évig semmit450 millió.Azért van még egy kevés hely és lehet is még csinálni. Pl Sammy Watkins-al is tudnának 10 misit spórolni ha most kidobnák. Következő szezon végén Mathieu-tól 15 misi felszabadításával lehetne megszabadulni, Eric Fisher esetén 11.5. Egyiket sem gondolom pótolhatatlannak.
Uramjézustejóisten!
Chris Jones-szal mi lesz?
mirdal
Sixo
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Érted, hogy értem.Elfelejtetted, hogy Sixo Chargers fan? 😉most adtál félmilliárd dollárt az irányítódnak, baszd csak ki a LT-t.450 millió.Azért van még egy kevés hely és lehet is még csinálni. Pl Sammy Watkins-al is tudnának 10 misit spórolni ha most kidobnák. Következő szezon végén Mathieu-tól 15 misi felszabadításával lehetne megszabadulni, Eric Fisher esetén 11.5. Egyiket sem gondolom pótolhatatlannak.
Uramjézustejóisten!
mirdal
Sixo
Amadeus
iktriad
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Elfelejtetted, hogy Sixo Chargers fan? 😉most adtál félmilliárd dollárt az irányítódnak, baszd csak ki a LT-t.450 millió.Azért van még egy kevés hely és lehet is még csinálni. Pl Sammy Watkins-al is tudnának 10 misit spórolni ha most kidobnák. Következő szezon végén Mathieu-tól 15 misi felszabadításával lehetne megszabadulni, Eric Fisher esetén 11.5. Egyiket sem gondolom pótolhatatlannak.
Uramjézustejóisten!
mirdal
Sixo
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
most adtál félmilliárd dollárt az irányítódnak, baszd csak ki a LT-t.450 millió.Azért van még egy kevés hely és lehet is még csinálni. Pl Sammy Watkins-al is tudnának 10 misit spórolni ha most kidobnák. Következő szezon végén Mathieu-tól 15 misi felszabadításával lehetne megszabadulni, Eric Fisher esetén 11.5. Egyiket sem gondolom pótolhatatlannak.
Uramjézustejóisten!
mirdal
Sixo
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
450 millió.Azért van még egy kevés hely és lehet is még csinálni. Pl Sammy Watkins-al is tudnának 10 misit spórolni ha most kidobnák. Következő szezon végén Mathieu-tól 15 misi felszabadításával lehetne megszabadulni, Eric Fisher esetén 11.5. Egyiket sem gondolom pótolhatatlannak.
Uramjézustejóisten!
mirdal
több mint 4 éve
Ez kezd átmenni a Taxi 3(?) nyitójelenetébe, amikor Cissé ára 1 percenként ment feljebb.twitter.com/RapSheet/status/1280261912568172553
477 millió garantált. Na ott se kell az unokáknak se dolgozni majd.
több mint 4 éve
Ahogy elnézem első lépésben egy új szoláriummal lepte meg magát.Nyár van, simán lehet ilyen színe a naptól is.
twitter.com/Chiefs/status/1280255450123063302
Cruyffista
több mint 4 éve
Cruyffista
3 352
Ahogy elnézem első lépésben egy új szoláriummal lepte meg magát.twitter.com/Chiefs/status/1280255450123063302
több mint 4 éve
Szerintem ez kifejezetten csapat barát szerződés látva hogy hogy növekszik a szerződések értéke évről évre.Persze semmi nem garantálja, hogy 5 év múlva nem tárgyalják újra.
több mint 4 éve
Nem, meg volt hívva a giminkbe, mint híres alumni, mikor én odajártam és kilencedikes voltam (=tehát egy gimibe jártunk). 😊Együtt pisáltatok vagy mi? XDNekem nem tűnik egy piálós típusnak. Bár az is igaz, csak egyszer voltam vele egy helységben, és annak is már 21 éve.Azért megnézném, hogy telt Faragó Ricsi elmúlt 12 órája. A Sport Tv elvesztette az NFL-t, erre pár órával később szeretett csapata 10 évre magához kötötte az NFL jelenlegi legjobb játékosát a sporttörténelem legnagyobb fizetésével. Na ez az igazi érzelmi hullámvasút.Szerintem Sétáló Jancsi vagy Dániel Jack társaságában 😊
iktriad
ThundersNFL
iktriad
ThundersNFL
több mint 4 éve
Zsebből...450 millió.Majd Mahomes kifizeti. 😊
Uramjézustejóisten!
mirdal
iktriad
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Együtt pisáltatok vagy mi? XDNekem nem tűnik egy piálós típusnak. Bár az is igaz, csak egyszer voltam vele egy helységben, és annak is már 21 éve.Azért megnézném, hogy telt Faragó Ricsi elmúlt 12 órája. A Sport Tv elvesztette az NFL-t, erre pár órával később szeretett csapata 10 évre magához kötötte az NFL jelenlegi legjobb játékosát a sporttörténelem legnagyobb fizetésével. Na ez az igazi érzelmi hullámvasút.Szerintem Sétáló Jancsi vagy Dániel Jack társaságában 😊
iktriad
ThundersNFL
iktriad
Draft
több mint 4 éve
450 millió.Majd Mahomes kifizeti. 😊
Uramjézustejóisten!
mirdal
több mint 4 éve
A Bodico mellékhatása.Na pont azóta 😉 😛Nekem nem tűnik egy piálós típusnak. Bár az is igaz, csak egyszer voltam vele egy helységben, és annak is már 21 éve.Azért megnézném, hogy telt Faragó Ricsi elmúlt 12 órája. A Sport Tv elvesztette az NFL-t, erre pár órával később szeretett csapata 10 évre magához kötötte az NFL jelenlegi legjobb játékosát a sporttörténelem legnagyobb fizetésével. Na ez az igazi érzelmi hullámvasút.Szerintem Sétáló Jancsi vagy Dániel Jack társaságában 😊
iktriad
ThundersNFL
iktriad
dande
több mint 4 éve
Na pont azóta 😉 😛Nekem nem tűnik egy piálós típusnak. Bár az is igaz, csak egyszer voltam vele egy helységben, és annak is már 21 éve.Azért megnézném, hogy telt Faragó Ricsi elmúlt 12 órája. A Sport Tv elvesztette az NFL-t, erre pár órával később szeretett csapata 10 évre magához kötötte az NFL jelenlegi legjobb játékosát a sporttörténelem legnagyobb fizetésével. Na ez az igazi érzelmi hullámvasút.Szerintem Sétáló Jancsi vagy Dániel Jack társaságában 😊
iktriad
ThundersNFL
iktriad
több mint 4 éve
Nekem nem tűnik egy piálós típusnak. Bár az is igaz, csak egyszer voltam vele egy helységben, és annak is már 21 éve.Azért megnézném, hogy telt Faragó Ricsi elmúlt 12 órája. A Sport Tv elvesztette az NFL-t, erre pár órával később szeretett csapata 10 évre magához kötötte az NFL jelenlegi legjobb játékosát a sporttörténelem legnagyobb fizetésével. Na ez az igazi érzelmi hullámvasút.Szerintem Sétáló Jancsi vagy Dániel Jack társaságában 😊
iktriad
ThundersNFL
több mint 4 éve
Azért megnézném, hogy telt Faragó Ricsi elmúlt 12 órája. A Sport Tv elvesztette az NFL-t, erre pár órával később szeretett csapata 10 évre magához kötötte az NFL jelenlegi legjobb játékosát a sporttörténelem legnagyobb fizetésével. Na ez az igazi érzelmi hullámvasút.Szerintem Sétáló Jancsi vagy Dániel Jack társaságában 😊
iktriad
Draft
több mint 4 éve
Nem volt komoly amit írtam ha ez megnyugtat 😉Mahomes megkapja a világ összes pénzét az oké, de a többieknek nem marad semmi. Akármennyire trükkös a srác 1vs11-ben meg lesz rakva.A chiefs nem Mahomest fizeti meg hanem a rendszert aminek ő az alfája és az omegája.
Heisman Trophy
Ez a rendszer működni fog egy gyengébb LT vel, egy újonc futóval vagy majd egy Hill klónnal is ha szükség lesz rá.
Te mit tennél? Fizetnél két guardnak megy egy cornernek 35 millát és kiengednéd Mahomest a piacra mert sokat kér?
Most komolyan a ligában lévő összes csapat a seggét verné a földhöz örömében ha ő adhatna rekordszerződést neki.
gordon
www.instagram.com/p/CCT_rc8lajnaSGOPJ7qOR5ETu01fx7itt-eqMU0/?igshid=14e80iamj0g5v
NFL : Denver Broncos / NCAA : Oregon Ducks, BYU, Penn State, Iowa / Peyton Manning, Marcus Mariota
Soccer : Arsenal, Levante, Lazio, Millwall, Stuttgart / National Teams : HUN, ESP
NBA : Mavericks [Doncic] / NHL : Ducks, Maple Leafs / MLB : Twins, Astros
F1 : Lewis Hamilton / MotoGP : Marc & Alex Marquez, Pedro Acosta (és igazából mindenki más) / NASCAR : #22 Joey Logano
Cycling : Pogacar, Meintjes, Valter, Quintana, Contador, Cras, Juan Ayuso
Darts : Nathan Aspinall, Chris Dobey, Gerwyn Price, Ricky Evans
UFC : Justin Gaethje, Cody Garbrandt, Nate Diaz, Brandon Moreno
Euroleague : Valencia Basket / Tennis : Federer, Alcaraz
több mint 4 éve
Darth Belichick szerintem nem 😊Mahomes megkapja a világ összes pénzét az oké, de a többieknek nem marad semmi. Akármennyire trükkös a srác 1vs11-ben meg lesz rakva.A chiefs nem Mahomest fizeti meg hanem a rendszert aminek ő az alfája és az omegája.
Heisman Trophy
Ez a rendszer működni fog egy gyengébb LT vel, egy újonc futóval vagy majd egy Hill klónnal is ha szükség lesz rá.
Te mit tennél? Fizetnél két guardnak megy egy cornernek 35 millát és kiengednéd Mahomest a piacra mert sokat kér?
Most komolyan a ligában lévő összes csapat a seggét verné a földhöz örömében ha ő adhatna rekordszerződést neki.
gordon
Draft
több mint 4 éve
Azért megnézném, hogy telt Faragó Ricsi elmúlt 12 órája. A Sport Tv elvesztette az NFL-t, erre pár órával később szeretett csapata 10 évre magához kötötte az NFL jelenlegi legjobb játékosát a sporttörténelem legnagyobb fizetésével. Na ez az igazi érzelmi hullámvasút.
több mint 4 éve
pbs.twimg.com/media/EcRY3HaUwAAW3fT?format=jpg&name=large