Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 4 éve
Bence94
1 949
Chiefs and QB Patrick Mahomes have reached agreement on a 10-year -- 10-year! -- contract extension that ties him to Kansas City through the 2031 season, league sources tell ESPN.
— Adam Schefter (@AdamSchefter) July 6, 2020
több mint 4 éve
Viszont egy kérdés, ha már itt szóba jött. Mi van akkor a szerződésekkel, ha tényleg elmarad az idény? Csúszik mindenkié egy évet? És mi lesz a játékosokkal? Nem kapják meg az idei pénzüket? Azért a roster végén kullogóknak ez elég nagy érvágás lehetArrol kulonmegallapodas lesz. De persze lesz tulaj, aki kifizet mindent, mert megteheti. Akkor is ha nem kell, csak valami reszet (garantaltat). (Mint mondjuk Seria A, stb. Ez biztos neked ismeros, azert mondtam.) Tehat maximalni nem fogjak egy ember maganvallalkozasa mit fizet, csak minimumot adnak meg.
Wyatt
Bar sztem nem marad el a szezon.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Hatékonyan. Hiszen mit állít? Nem fog játszani az idényben. Ha elmarad az idény, akkor valóban nem fog játszani.Jones holdaouthoz mit szoltok? Sztem csak fenyegetőzik Reid úgy is rábeszéli ez neki és a csapatnak is az érdeke.Miként lehet holdoutolni szakszerūen egy le nem játszott szezonban?
Hightower94
ulpianus
Viszont egy kérdés, ha már itt szóba jött. Mi van akkor a szerződésekkel, ha tényleg elmarad az idény? Csúszik mindenkié egy évet? És mi lesz a játékosokkal? Nem kapják meg az idei pénzüket? Azért a roster végén kullogóknak ez elég nagy érvágás lehet
több mint 4 éve
Jones holdaouthoz mit szoltok? Sztem csak fenyegetőzik Reid úgy is rábeszéli ez neki és a csapatnak is az érdeke.Miként lehet holdoutolni szakszerūen egy le nem játszott szezonban?
Hightower94
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 910
Magát a felvetést sem értem. Az interrior passrush jelenleg a legdrágább dolog a ligában, őrültség lenne beáldozni egy safetyért. Jones talán a legjobb 4-3 interrior passrusher jelenleg.Rég voltam . mit szoltok hogy Adamset szóba hozztàk a Chiefssel? Szerintetek Jonessal eltudnánk tradelni? Tök elkénne , sztem hasznosabb lenne mint Jones aki szintén az de Adams univerzális játékosMarmint Chris Jonesnal lenne hasznosabb? Nem igazan.
Hightower94
Jo jatekos Adams, De itt van nekunk Honey Badger. Es Thronhill, aki fiatal meg, de nagyon jo volt, amig meg nem serult. Szoval eleg ertelmetlen lenne.
Egyelore Mahomes a prioritas, addig hanyagoljak a komolyabb kifizeteseket.
ulpianus
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Hightower94
232
Jones holdaouthoz mit szoltok? Sztem csak fenyegetőzik Reid úgy is rábeszéli ez neki és a csapatnak is az érdeke.
több mint 4 éve
clutchpoints.com/chiefs-news-kareem-hunt-glows-about-kansas-citys-coaching-staff/Hunt dicseri az edzoket es a csapatot. Nem is igazan szoktak szidni Big Redet, amilyen jokedelyu mikulas habitusa van, eleg nehez utalni.
több mint 4 éve
Ubi hirado:clutchpoints.com/chiefs-news-tyrann-mathieu-stands-with-nascar-driver-bubba-wallace/
több mint 4 éve
Rég voltam . mit szoltok hogy Adamset szóba hozztàk a Chiefssel? Szerintetek Jonessal eltudnánk tradelni? Tök elkénne , sztem hasznosabb lenne mint Jones aki szintén az de Adams univerzális játékosÉn se érteném az idehozatalát. A S sor egyáltalán nem rossz itt. Ráadásul most nem is egy top S fizetés az ami hiányzik a Chiefsnek. Bár a Mattheau - Adams duó a liga legjobbja lehetne, mindketten tudnak bárhol játszani szóval a legkülönbfélébb felállások, blitz csomagok állhatnának össze ahogy ulpi is írta Thornhill 2. körös volt és jól is játszott. Jamal ide luxus.
Hightower94
Liverpool Fc
több mint 4 éve
Rég voltam . mit szoltok hogy Adamset szóba hozztàk a Chiefssel? Szerintetek Jonessal eltudnánk tradelni? Tök elkénne , sztem hasznosabb lenne mint Jones aki szintén az de Adams univerzális játékosMarmint Chris Jonesnal lenne hasznosabb? Nem igazan.
Hightower94
Jo jatekos Adams, De itt van nekunk Honey Badger. Es Thronhill, aki fiatal meg, de nagyon jo volt, amig meg nem serult. Szoval eleg ertelmetlen lenne.
Egyelore Mahomes a prioritas, addig hanyagoljak a komolyabb kifizeteseket.
több mint 4 éve
Hightower94
232
Rég voltam . mit szoltok hogy Adamset szóba hozztàk a Chiefssel? Szerintetek Jonessal eltudnánk tradelni? Tök elkénne , sztem hasznosabb lenne mint Jones aki szintén az de Adams univerzális játékos
több mint 4 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
m.youtube.com/watch?v=faixtYv5AuQBiztos divatok... de egye fene, jöhetnek.
Cheerlederekneket is igazolják különböző egyetemekről vagy helyből jönnek?
Mert a Chiefs itt is elég erős 😂😂😂
Hightower94
több mint 4 éve
Hightower94
232
m.youtube.com/watch?v=faixtYv5AuQCheerlederekneket is igazolják különböző egyetemekről vagy helyből jönnek?
Mert a Chiefs itt is elég erős 😂😂😂
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Hightower94
232
Van egy olyan sanda gyanum és azt érzem őt néztve Brady nem sokáig lesz már GOAT 😀www.instagram.com/p/CAIjEzjJdlb/?igshid=1k536pvl5gk1sMikor már kicsiként egy álkat voltál 😁
Bence94
steelwolf
több mint 4 éve
www.instagram.com/p/CAIjEzjJdlb/?igshid=1k536pvl5gk1sMikor már kicsiként egy álkat voltál 😁
Bence94
több mint 4 éve
Hightower94
232
Hát igen de akkor még Smith volt 😀 de igen igy értve harmadik és nem sokon mulott a 4.Dehat mar volt 2x 6-0 a 2016, 2019 evekben. Most jon a harmadik, ebben az evben 😀... úgyhogy visszatérve sztem Mahomessal nekünk összesen több 6-0 összejöhet mint amit a Pats dinasty csinált. Már most 2 lenne ha 2 éve a chargers ellen nem nézzük be a végét.Az 2000-es evek eleje volt kriminalis, akkor sorban 4x-5x kikaptak a Phinstol, aztan jott a Pats dominancia, majd a mostani idokben a sorminta W/L/W/L.Persze az nem rossz , én rosszabbra számítottam. Köszi 😀vettem a faradsagot es megszamoltam 🤣 W - L : 25-15 , azert meg elmegy...Dolphins ellen amugy BB mérlege milyen? Lehet egál körül lehet 🤣😂Sztem is nagy harc lesz. De valahogy azt erzem, amit legtobben. Ha a Chiefs nem nyeri a nyugatot, az az egyetlen igazi meglepetes. A sopres senkinek nem konnyu. Meg a Patsnek, amennyiben jol emlekszem egy cikkre, akkor a Tom Brady eraban kettoszor sikerult osszesen. Nos, ez nekunk meg is van. 😀Na jó, de az AFC East erős csoport 😕
ulpianus
Wyatt
Hightower94
u.i. Marmint a Pats foedzojekent, hogy egyertelmu legyen..
ligur
Hightower94
ligur
Hightower94
ligur
több mint 4 éve
ligur
448
Dehat mar volt 2x 6-0 a 2016, 2019 evekben. Most jon a harmadik, ebben az evben 😀... úgyhogy visszatérve sztem Mahomessal nekünk összesen több 6-0 összejöhet mint amit a Pats dinasty csinált. Már most 2 lenne ha 2 éve a chargers ellen nem nézzük be a végét.Az 2000-es evek eleje volt kriminalis, akkor sorban 4x-5x kikaptak a Phinstol, aztan jott a Pats dominancia, majd a mostani idokben a sorminta W/L/W/L.Persze az nem rossz , én rosszabbra számítottam. Köszi 😀vettem a faradsagot es megszamoltam 🤣 W - L : 25-15 , azert meg elmegy...Dolphins ellen amugy BB mérlege milyen? Lehet egál körül lehet 🤣😂Sztem is nagy harc lesz. De valahogy azt erzem, amit legtobben. Ha a Chiefs nem nyeri a nyugatot, az az egyetlen igazi meglepetes. A sopres senkinek nem konnyu. Meg a Patsnek, amennyiben jol emlekszem egy cikkre, akkor a Tom Brady eraban kettoszor sikerult osszesen. Nos, ez nekunk meg is van. 😀Na jó, de az AFC East erős csoport 😕
ulpianus
Wyatt
Hightower94
ligur
Hightower94
ligur
Hightower94
több mint 4 éve
Willie Parker
15 391
Ja meg a másik - amit nem kívánok senkinek, pláne nem Mahoney-nak !!! - hogy ebben a ligában mindenki egy reccsenésre van a nyugdíjtól...
több mint 4 éve
Annyit pontositanek, hogy Locke egy masik (Bronco) fazon. Az iranyito az Lock. Majd megtanulja mindenki a nevet, erdemes.
több mint 4 éve
És Garoppolot hova tennéd ebben a listában? Vagy a 2000-es évek eleji Brady-t? Mert én is örülök Mahomes képességeinek, de azért nem csak a QB múlik az eredményesség.Wildcat se ízlett nekik, de ez elég meg Plusz ott volt a 2010 évek elején a Jets aki két AFC döntőt tolt Sanchezzel úgyhogy visszatérve sztem Mahomessal nekünk összesen több 6-0 összejöhet mint amit a Pats dinasty csinált. Már most 2 lenne ha 2 éve a chargers ellen nem nézzük be a végét.Az 2000-es evek eleje volt kriminalis, akkor sorban 4x-5x kikaptak a Phinstol, aztan jott a Pats dominancia, majd a mostani idokben a sorminta W/L/W/L.Persze az nem rossz , én rosszabbra számítottam. Köszi 😀vettem a faradsagot es megszamoltam 🤣 W - L : 25-15 , azert meg elmegy...Dolphins ellen amugy BB mérlege milyen? Lehet egál körül lehet 🤣😂Sztem is nagy harc lesz. De valahogy azt erzem, amit legtobben. Ha a Chiefs nem nyeri a nyugatot, az az egyetlen igazi meglepetes. A sopres senkinek nem konnyu. Meg a Patsnek, amennyiben jol emlekszem egy cikkre, akkor a Tom Brady eraban kettoszor sikerult osszesen. Nos, ez nekunk meg is van. 😀Na jó, de az AFC East erős csoport 😕
ulpianus
Wyatt
Hightower94
ligur
Hightower94
ligur
Persze egy meccsen bárki elkaphat bárkit de sztem az irányitói kvalitások között nagy a különbség a csoportba. Carr közepes , és én Ulpival ellentétben Herbertet nen tartom sokra kb. egy Dalton szint lehet belőle , Locke meg igéretes de túl keveset játszott még hogy megitéljük ennyi meccse Osweiler se volt rossz . De sztem a plafonja Lockenak akkor is fényévekre van Mahomes szintjétől. De egy jó playoff csapat lehet a Broncosból , persze mögöttünk 😀
QB AFC Westbe:
Mahomes (nagy szakadék)
Locke
Carr
Herbert/Taylor
Hightower94