Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 4 éve
Ahhoz fog hasonlìtani ahogy a Chiefst elnézem😁Nehéz a választás mert mindkét csapat szimpatikus, de ma én is veletek vagyok. Izzítsátok be a tüzérséget aztán mehet szőnyegbombázás.Mi ez, Vietnám? :o
Matthew99
gyeek
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 4 éve
Azt mondta ecco egy Chiefs WR, hogy o es a QB olyan paros, hogy szonyegbombazas lesz minden meccsen, akarki meglassa. Dwayne Bowe mondta, Alex Smithre es magara gondolva. Az mondjuk ugy annyira nem jott be.Nehéz a választás mert mindkét csapat szimpatikus, de ma én is veletek vagyok. Izzítsátok be a tüzérséget aztán mehet szőnyegbombázás.Mi ez, Vietnám? :o
Matthew99
gyeek
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Nehéz a választás mert mindkét csapat szimpatikus, de ma én is veletek vagyok. Izzítsátok be a tüzérséget aztán mehet szőnyegbombázás.Mi ez, Vietnám? :o
Matthew99
blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.
"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 4 éve
Nehéz a választás mert mindkét csapat szimpatikus, de ma én is veletek vagyok. Izzítsátok be a tüzérséget aztán mehet szőnyegbombázás.
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Toto21
5 962
Mara sok sikert nektek. Reid miatt nektek fogok szurkolni! Igazan megerdemelne a gyurut!
több mint 4 éve
Egy díjat se nyert senki, de legyen tiétek a SB 😊!!! 😀 Go Chiefs, go Reid! 😊 go Ulpi 😉
több mint 4 éve
fuzovelkifele.com/2020/01/patrick-mahomes-a-red-raider/
több mint 4 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
akdestroyer
4 751
Amúgy itt ki ordít? 😀 Szerintem Ricsi.youtu.be/GoPfaGO7CBUDevin Hesteres kickoff visszahordást nem láttad Kovács Sanyitól ? 😀Miért? Érdemes?
Hightower94
akdestroyer
KoporShow
több mint 4 éve
De ezek nem okos emberek. Kimond valamit, aztan annyi. Ford lehetett volna a csapattarsa, es akkor meg azt mondta volna, mi ketten vagyunk a legnagyobb kiralyok, meg egy ilyen duo a galaxisbn nincs. Ezert nagyotmondo rovat ez, Eszuk nulla, csak megmondjak a tutit, amivel nyerni semmit, de bukni inkabb lehet.
több mint 4 éve
Egyetertek. Van akinek az kell, hogy kialljon es azt mondja o a legjobb, van akinek meg az, hogy elhitesse magaval, mindenki lenezni. Pl Sherm, meg elozo heten is ugy nyilatkozott, hogy mindenki lenezi, disrespect stb. Kozben meg kb. bevalasztottak az evtized legjobbjai csapataba, 2nd team allpro lett, pro-bowl is szerintem, a teljes media oda van a teljesitmenyetol (ok, kb 90%-uk), de megis neki kell egy olyan kornyezet, amiben elhiteti sajat magaval, hogy lenezik.Ja, ez lenne? Okes. Ez nem baj.szerintem nem szabad túl nagy arccal nekimenni egy ütközetnek. Függetlenül attól, hogy kiváló a csapat.Túl sok a duma így meccs előtt, ebből még baj lehet.Például mi?
Amadeus
ulpianus
Amadeus
Ezek a csavok, mint Clark, akkor is igy mennek neki, ha epp nem nyilatkozzak le.
Masik. Anno Jared Allen (szinten pass rusher) akkora arccal jatszott, mint az olajto. Azt mondta errol, hinned kell benne, hogy akar a legjobb OL ember ellen is meg tudod csinalni a nagy jatekot. Van akinek ez kell, hogy elhiggye, o kulonleges. Mert aki latott mar pass rushert munkaban, valami elkepeszto terhelest kapnak abban a par masodpercben. Nem veletlen ritka az elit jatekos, es az egyik legjobban fizet.
En kimondottan jol szorakozok az ilyen nagyotmondo versenyen. Ettol meg lehet igazad, es ranyomhatja a belyeget, ha Clarkot lenullazzak. De inkabb csak qrva kellemetlen utolag az ilyesmi. Az legyen az o baja.
ulpianus
Clarknal azt erzem problemanak, hogy o nem csak azt mondta, hogy en vagyok a legjobb DE a ligaban, de azt is, hogy Dee Ford puhany stb. Na azt viszont nehezen kepzelem el, hogy attol jatszana jobban, hogy beszol a masik csapat vedojenek, akivel sosem fog a palyan talalkozni.
több mint 4 éve
Ja, ez lenne? Okes. Ez nem baj.szerintem nem szabad túl nagy arccal nekimenni egy ütközetnek. Függetlenül attól, hogy kiváló a csapat.Túl sok a duma így meccs előtt, ebből még baj lehet.Például mi?
Amadeus
ulpianus
Amadeus
Ezek a csavok, mint Clark, akkor is igy mennek neki, ha epp nem nyilatkozzak le.
Masik. Anno Jared Allen (szinten pass rusher) akkora arccal jatszott, mint az olajto. Azt mondta errol, hinned kell benne, hogy akar a legjobb OL ember ellen is meg tudod csinalni a nagy jatekot. Van akinek ez kell, hogy elhiggye, o kulonleges. Mert aki latott mar pass rushert munkaban, valami elkepeszto terhelest kapnak abban a par masodpercben. Nem veletlen ritka az elit jatekos, es az egyik legjobban fizet.
En kimondottan jol szorakozok az ilyen nagyotmondo versenyen. Ettol meg lehet igazad, es ranyomhatja a belyeget, ha Clarkot lenullazzak. De inkabb csak qrva kellemetlen utolag az ilyesmi. Az legyen az o baja.
Szerkesztette: ulpianus
több mint 4 éve
youtu.be/GoPfaGO7CBUDevin Hesteres kickoff visszahordást nem láttad Kovács Sanyitól ? 😀Miért? Érdemes?
Hightower94
akdestroyer
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 914
szerintem nem szabad túl nagy arccal nekimenni egy ütközetnek. Függetlenül attól, hogy kiváló a csapat.Túl sok a duma így meccs előtt, ebből még baj lehet.Például mi?
Amadeus
ulpianus
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Igen, a nagyotmondó rovat most premier plánba került 😀Most volt a média nap aztán elég sokat szövegeltek 😊Azt tudom.
| Pl: Clarkra gondolt szerintem
| Matthew99
A kérdésem arra irányult, milyen extra baj lesz ebbõl, ami enélkül nem lenne?
Mert duma eddig is volt. Csak most két csapat, egy meccs maradt, mindenki róluk olvas, róluk ír. De a duma annyit megy, már nem is érdekel senkit igazán. De a show része.
ulpianus
Szerkesztette: r.baggio
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 4 éve
akdestroyer
4 751
Devin Hesteres kickoff visszahordást nem láttad Kovács Sanyitól ? 😀Miért? Érdemes?
Hightower94
több mint 4 éve
Hightower94
232
Devin Hesteres kickoff visszahordást nem láttad Kovács Sanyitól ? 😀A megoldást ebben a filmben találod: Iktriad háborúja VII: A Jinx visszavág.Most volt a média nap aztán elég sokat szövegeltek 😊Azt tudom.
| Matthew99
Mert duma eddig is volt. Csak most két csapat, egy meccs maradt, mindenki róluk olvas, róluk ír. De a duma annyit megy, már nem is érdekel senkit igazán. De a show része.
ulpianus
Amúgy meg hajrá Chiefs!
Ricsinek kell egy kis örömet szerezni, mert sosem hallottam még orgazmust élő adásban, és érdekelne.
Meg szerintem médiatörténelem is lenne.
akdestroyer
több mint 4 éve
akdestroyer
4 751
A megoldást ebben a filmben találod: Iktriad háborúja VII: A Jinx visszavág.Most volt a média nap aztán elég sokat szövegeltek 😊Azt tudom.
| Matthew99
ulpianus
Amúgy meg hajrá Chiefs!
Ricsinek kell egy kis örömet szerezni, mert sosem hallottam még orgazmust élő adásban, és érdekelne.
Meg szerintem médiatörténelem is lenne.
több mint 4 éve
Most volt a média nap aztán elég sokat szövegeltek 😊Azt tudom.
| Matthew99
több mint 4 éve
Most volt a média nap aztán elég sokat szövegeltek 😊Túl sok a duma így meccs előtt, ebből még baj lehet.Például mi?
Amadeus
ulpianus
| Pl: Clarkra gondolt szerintem. |
több mint 4 éve
Túl sok a duma így meccs előtt, ebből még baj lehet.Például mi?
Amadeus
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 914
Túl sok a duma így meccs előtt, ebből még baj lehet.
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve