NCAA eredménykövetés
- 1 aktív topik
CFB követő 2025
1 426
44
02:05 CFB Playoff - Alabama @ Oklahoma (ARENA4)
Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 5 éve
szerintem olyanok vagytok mint a Pats volt. Utazosebessegben a liga 85%-t legyozitek es van max 3-4 meccsetek ami fontosabb de tet nelkuli, mert lesz max 2-3 L, mig nekik biztosan tobb. Az egyik legjobb edzo, az egyik legjobb QB es fantasztikus fegyverek es ezek meg jobb kihasznalasa. Ha egyben tud maradni ha nem a keret Mahomes-re fognak talalni taktikat uj emberkekkel is legyen az barmilyen poszton es az elkepzelhetetlen hogy talaljanak senkit hosszu evekig es ezert gyanus az uj dinasztia.Elég meggyőző kűr volt! 😊Az a sanda gyanum, az elozo ket meccs helyett is erre a derbire keszult Reid. Nyilvan a segededzok es jatekosok minden meccsre.
Mind a koreográfia, mind a kivitelezés olyan szintet képviselt, hogy a csúcson lévő Brian Boitano is csak elégedetten csettintett volna. 😊
Helmut Zimmer
Ezért inkabb probalkoztak ujdonsagokkal, kerultek a serulest a tutizassal, lassitassal, eleddig. Mas kerdes, majdnem racsesztek, mikor Herbert beallt, es indokolatlanul jol jatszott.
ulpianus
több mint 5 éve
Elég meggyőző kűr volt! 😊Az a sanda gyanum, az elozo ket meccs helyett is erre a derbire keszult Reid. Nyilvan a segededzok es jatekosok minden meccsre.
Mind a koreográfia, mind a kivitelezés olyan szintet képviselt, hogy a csúcson lévő Brian Boitano is csak elégedetten csettintett volna. 😊
Helmut Zimmer
Ezért inkabb probalkoztak ujdonsagokkal, kerultek a serulest a tutizassal, lassitassal, eleddig. Mas kerdes, majdnem racsesztek, mikor Herbert beallt, es indokolatlanul jol jatszott.
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Ebben a győzelemben nem az a durva, hogy 14 pontos W idegenben, hanem, hogy ennyi segítséggel (KR TD, kihagyott XP, mezőnygól, fumble a Ravens 20-asán, 4. kísérletre stop a félpályán) visszahoztátok a Ravenst a meccsbe a 30 pontos difi helyett, erre amikor 7 pont lett közte, akkor vezettek egy 7 perces TD-drive-ot lezárva a meccset.Igazából minden pöpecül működött, köszönet az ajándék 2.65-ért 😊
A Ravens-fanok ne nézzenek ide, de azért brutális, hogy főműsoridőben, fontos meccsen PO-csapat ellen mennyire nem tud passzolni Lamar
Szerkesztette: Wyatt

több mint 5 éve
Soha nem gondoltam volna, hogy Brian Boitano ilyen környezetben kerül elő 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 5 éve
Elég meggyőző kűr volt! 😊Mind a koreográfia, mind a kivitelezés olyan szintet képviselt, hogy a csúcson lévő Brian Boitano is csak elégedetten csettintett volna. 😊
több mint 5 éve
Big Red: Jordan Ta'amu szimulálta Lamart az edzéseken. (Nem röhög!)Ezek szerint jól csinálta 😀
ulpianus
több mint 5 éve
A meccset még nem láttam, de most reggel twitteren ez a stat jött szembe, ami elsőre kicsit meglepett.The #Chiefs primary cornerbacks allowed a combined 10 receiving yards when targeted as the nearest defender.
— Next Gen Stats (@NextGenStats) September 29, 2020
Rashad Fenton
➤ 4 targets, 1 rec, 0 yards
Charvarius Ward
➤ 2 targets, 1 rec, 6 yards
L'Jarius Sneed
➤ 2 targets, 1 rec, 4 yards#KCvsBAL | #ChiefsKingdom

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Bitang jo csapat ez. Kar hogy csak az egyik reszrol volt ertekelheto a meccs. Adtam volna pedig egy izgis derbit, de csak ti voltatok ott a pályán.
több mint 5 éve
Jobbak voltatok ma , nincs mirol beszelni. Mahomes egy allat. Sok oromotok lesz meg ebben a csapatban. 😊
Real Madrid & Boston Celtics & Los Angeles Dodgers
We are just the Ravens!
több mint 5 éve
Legyen igy. A fent emlitett szcenario azt jelenti hogy dominansan tudunk futni es ugyan akkor is el tud verni a KC, de rajtuk kivul nem sokan.Olyan mindegy, hogy kétszer annyit van fent a Chiefs-védelem, ha közben megint 17 pont előny lesz 😊én arra gondoltam, hogy kicsit miattunk is próbálgatja ezt, mert úgy nem jön ki a matek, ha fej-fej mellett haladunk végig és a negyedik negyedre az egyik védelem 15 percet volt fent a másik meg 30-atNem lehet, hogy nem akarja kinyírni a védelmet azzal, hogy 1 perc alatt végigmegy az O és jön újra az ellen?Benne lehet ez is valoban. De sztem elsosorban Majomsz eletet akarjak vedeni. Mert oke, hogy bevallal mindent is. Viszont akkorakat utnek rajta a kicsit is hosszabb jatekok utan amekkorat birnak. Hiaba kisse late hit, megeri neki. Hatha kiutik.
Szerintem Spags védelmi sémája amúgy is baromi fárasztó, állandóan tekerni, hajtani kell a frontban, sok motorozás, hátul meg állandó stressz a sok váltogatás miatt.
Fast Willie
ulpianus
gedam
Wyatt
több mint 5 éve
Olyan mindegy, hogy kétszer annyit van fent a Chiefs-védelem, ha közben megint 17 pont előny lesz 😊én arra gondoltam, hogy kicsit miattunk is próbálgatja ezt, mert úgy nem jön ki a matek, ha fej-fej mellett haladunk végig és a negyedik negyedre az egyik védelem 15 percet volt fent a másik meg 30-atNem lehet, hogy nem akarja kinyírni a védelmet azzal, hogy 1 perc alatt végigmegy az O és jön újra az ellen?Benne lehet ez is valoban. De sztem elsosorban Majomsz eletet akarjak vedeni. Mert oke, hogy bevallal mindent is. Viszont akkorakat utnek rajta a kicsit is hosszabb jatekok utan amekkorat birnak. Hiaba kisse late hit, megeri neki. Hatha kiutik.
Szerintem Spags védelmi sémája amúgy is baromi fárasztó, állandóan tekerni, hajtani kell a frontban, sok motorozás, hátul meg állandó stressz a sok váltogatás miatt.
Fast Willie
ulpianus
gedam

több mint 5 éve
gedam
6 266
én arra gondoltam, hogy kicsit miattunk is próbálgatja ezt, mert úgy nem jön ki a matek, ha fej-fej mellett haladunk végig és a negyedik negyedre az egyik védelem 15 percet volt fent a másik meg 30-atNem lehet, hogy nem akarja kinyírni a védelmet azzal, hogy 1 perc alatt végigmegy az O és jön újra az ellen?Benne lehet ez is valoban. De sztem elsosorban Majomsz eletet akarjak vedeni. Mert oke, hogy bevallal mindent is. Viszont akkorakat utnek rajta a kicsit is hosszabb jatekok utan amekkorat birnak. Hiaba kisse late hit, megeri neki. Hatha kiutik.
Fast Willie
ulpianus
több mint 5 éve
Jaja és látszott vasárnap h az OL egy domináns DL ellen nem tud addig stabilan kitartani h kifejlődjön a hosszabb játék.Nem lehet, hogy nem akarja kinyírni a védelmet azzal, hogy 1 perc alatt végigmegy az O és jön újra az ellen?Benne lehet ez is valoban. De sztem elsosorban Majomsz eletet akarjak vedeni. Mert oke, hogy bevallal mindent is. Viszont akkorakat utnek rajta a kicsit is hosszabb jatekok utan amekkorat birnak. Hiaba kisse late hit, megeri neki. Hatha kiutik.
Fast Willie
ulpianus

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Nem lehet, hogy nem akarja kinyírni a védelmet azzal, hogy 1 perc alatt végigmegy az O és jön újra az ellen?Benne lehet ez is valoban. De sztem elsosorban Majomsz eletet akarjak vedeni. Mert oke, hogy bevallal mindent is. Viszont akkorakat utnek rajta a kicsit is hosszabb jatekok utan amekkorat birnak. Hiaba kisse late hit, megeri neki. Hatha kiutik.
Fast Willie

több mint 5 éve
Azert kellene TDket dobnia. En igazabol nem is ertem teljesen mit csinalunk. Marmint ertem, elmentek egy masik iranyba, mint eddig. Van egy otlet, hogy mikepp szinesitik a tamado palettat. Nem mondom, Majomsz megdobigalja a kis tutikat.Nem lehet, hogy nem akarja kinyírni a védelmet azzal, hogy 1 perc alatt végigmegy az O és jön újra az ellen?
Csak mi szukseg erre??? Volt egy tamadojatekunk, ami vegigverte a ligat. Miert javitjuk meg ami a legjobb? Na mindegy, most kivarok.
ulpianus
több mint 5 éve
Sztem próbál játszani az idővel.Pont ilyesmitol tartok.
gordon

több mint 5 éve
Ja így 20 év után hátha sikerül megtanulnia a time managmentet is, az még hiányzik a portfólióból 😛 😉Azert kellene TDket dobnia. En igazabol nem is ertem teljesen mit csinalunk. Marmint ertem, elmentek egy masik iranyba, mint eddig. Van egy otlet, hogy mikepp szinesitik a tamado palettat. Nem mondom, Majomsz megdobigalja a kis tutikat.Sztem próbál játszani az idővel.
Csak mi szukseg erre??? Volt egy tamadojatekunk, ami vegigverte a ligat. Miert javitjuk meg ami a legjobb? Na mindegy, most kivarok.
ulpianus
gordon
több mint 5 éve
Azert kellene TDket dobnia. En igazabol nem is ertem teljesen mit csinalunk. Marmint ertem, elmentek egy masik iranyba, mint eddig. Van egy otlet, hogy mikepp szinesitik a tamado palettat. Nem mondom, Majomsz megdobigalja a kis tutikat.Sztem próbál játszani az idővel.
ulpianus
több mint 5 éve
Hosszú távon szerintem nem fent tartható, már tavaly se volt olyan ütős mint az MVP szezonba, ráadásul a superbowlon le is "vették" a pályáról... Szerintem a rozmár jól keveri idén is a kártyákat, és még "elő" szezon van, playoffra érdemes tartalékolni szerintem a turbo módot... És így is könnyen 16-0ás szezont futhatnakAzert kellene TDket dobnia. En igazabol nem is ertem teljesen mit csinalunk. Marmint ertem, elmentek egy masik iranyba, mint eddig. Van egy otlet, hogy mikepp szinesitik a tamado palettat. Nem mondom, Majomsz megdobigalja a kis tutikat.en is ezt hianyolom. Kovezzetek meg de nekem tetszett az a 2-3 perc alatt 5-7 passzbol vegigmegyunk a palyan aztan kesz is a drive.
ulpianus
ligur
több mint 5 éve
Azert kellene TDket dobnia. En igazabol nem is ertem teljesen mit csinalunk. Marmint ertem, elmentek egy masik iranyba, mint eddig. Van egy otlet, hogy mikepp szinesitik a tamado palettat. Nem mondom, Majomsz megdobigalja a kis tutikat.en is ezt hianyolom. Kovezzetek meg de nekem tetszett az a 2-3 perc alatt 5-7 passzbol vegigmegyunk a palyan aztan kesz is a drive.
ulpianus
több mint 5 éve
ja az uj strategia az az, hogy felpalyaig valahogy CEH elkolbaszol, aztan 50+ yardrol Butker bevagja 😀Még hogy bravúr.. háromszor egymás után berúgta Butker. Mahomes-nak nem is kell többé tédéket dobnia 😉Ebből veretlen szezon lesz, akárki meglássa.Az merész azok után h egy 1. mecces kezdő QB-val felálló csapatot sikerült OT-ben verni egy bravúr mezőnygóllal 😀
ender1112
empty taxi
ender1112
több mint 5 éve
Azert kellene TDket dobnia. En igazabol nem is ertem teljesen mit csinalunk. Marmint ertem, elmentek egy masik iranyba, mint eddig. Van egy otlet, hogy mikepp szinesitik a tamado palettat. Nem mondom, Majomsz megdobigalja a kis tutikat.Nem akarják, hogy véletlenül megint MVP legyen, inkább a SB MVP címre hajtanak 😛
ulpianus
Ha nincs változás legfeljebb átmész Chargers, Broncos vagy Raiders szurkolónak 😉
több mint 5 éve
Azert kellene TDket dobnia. En igazabol nem is ertem teljesen mit csinalunk. Marmint ertem, elmentek egy masik iranyba, mint eddig. Van egy otlet, hogy mikepp szinesitik a tamado palettat. Nem mondom, Majomsz megdobigalja a kis tutikat.Csak mi szukseg erre??? Volt egy tamadojatekunk, ami vegigverte a ligat. Miert javitjuk meg ami a legjobb? Na mindegy, most kivarok.

több mint 5 éve
Még hogy bravúr.. háromszor egymás után berúgta Butker. Mahomes-nak nem is kell többé tédéket dobnia 😉Ebből veretlen szezon lesz, akárki meglássa.Az merész azok után h egy 1. mecces kezdő QB-val felálló csapatot sikerült OT-ben verni egy bravúr mezőnygóllal 😀
ender1112
empty taxi