Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 4 éve
Igaza van, jó lenne nem több topicból a Pats szempontját nézni, _mint mindig_.Rendkívül értelmes volt akkor ezt beleböfögni 😊Ez meg az üldözési mániádat jellemzi 😀Minket elvertek, hogy hogyan, azt most hagyjuk. De ez a Pats nem érdemelt ebben az idényben semmit. | Az, hogy ezt idevicceskeded, rendkívül jól jellemzi az itthoni rendkívül értelmes helyzetet, hiszen ha valakinek szurkolsz, akkor csak azért lehet negatív érzésed, mert a csapatod kikapott. Hát nem. A Chiefs szerintem tök megérdemelte, de sokkal jobban örültem volna, ha nem látok legalább négy olyan meccset, amin felkúrtam magam, hogy ezek megint hogyan. De ez az én bajom, ezért sem kell ezt most idekeverni, még akkor sem, ha ilyen marha viccesen megpróbálod belekeverni |Grat a bajnok címhez. És akkor minden egyéb megjegyzést elengedek most a PO-val kapcsolatbanÚgy lett volna az igazi, ha még titeket is elvertek volna 😀
Wyatt
Klaci79
Wyatt
De inkább grat a Chiefsnek...Mahomes-nak meg különösen!!!
Klaci79
Wyatt
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Rendkívül értelmes volt akkor ezt beleböfögni 😊Ez meg az üldözési mániádat jellemzi 😀Minket elvertek, hogy hogyan, azt most hagyjuk. De ez a Pats nem érdemelt ebben az idényben semmit. | Az, hogy ezt idevicceskeded, rendkívül jól jellemzi az itthoni rendkívül értelmes helyzetet, hiszen ha valakinek szurkolsz, akkor csak azért lehet negatív érzésed, mert a csapatod kikapott. Hát nem. A Chiefs szerintem tök megérdemelte, de sokkal jobban örültem volna, ha nem látok legalább négy olyan meccset, amin felkúrtam magam, hogy ezek megint hogyan. De ez az én bajom, ezért sem kell ezt most idekeverni, még akkor sem, ha ilyen marha viccesen megpróbálod belekeverni |Grat a bajnok címhez. És akkor minden egyéb megjegyzést elengedek most a PO-val kapcsolatbanÚgy lett volna az igazi, ha még titeket is elvertek volna 😀
Wyatt
Klaci79
Wyatt
Klaci79
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Ez meg az üldözési mániádat jellemzi 😀Minket elvertek, hogy hogyan, azt most hagyjuk. De ez a Pats nem érdemelt ebben az idényben semmit. | Az, hogy ezt idevicceskeded, rendkívül jól jellemzi az itthoni rendkívül értelmes helyzetet, hiszen ha valakinek szurkolsz, akkor csak azért lehet negatív érzésed, mert a csapatod kikapott. Hát nem. A Chiefs szerintem tök megérdemelte, de sokkal jobban örültem volna, ha nem látok legalább négy olyan meccset, amin felkúrtam magam, hogy ezek megint hogyan. De ez az én bajom, ezért sem kell ezt most idekeverni, még akkor sem, ha ilyen marha viccesen megpróbálod belekeverni |Grat a bajnok címhez. És akkor minden egyéb megjegyzést elengedek most a PO-val kapcsolatbanÚgy lett volna az igazi, ha még titeket is elvertek volna 😀
Wyatt
Klaci79
Wyatt
több mint 4 éve
Majdnem! 😉Ahhoz képest h külföldön mekkora hype van Mahomes körül, itt nem nagyon bővült a klub!
Estére egy kalappal!
Ha már bold: DWilliams 3 TD és MVP
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Minket elvertek, hogy hogyan, azt most hagyjuk. De ez a Pats nem érdemelt ebben az idényben semmit. | Az, hogy ezt idevicceskeded, rendkívül jól jellemzi az itthoni rendkívül értelmes helyzetet, hiszen ha valakinek szurkolsz, akkor csak azért lehet negatív érzésed, mert a csapatod kikapott. Hát nem. A Chiefs szerintem tök megérdemelte, de sokkal jobban örültem volna, ha nem látok legalább négy olyan meccset, amin felkúrtam magam, hogy ezek megint hogyan. De ez az én bajom, ezért sem kell ezt most idekeverni, még akkor sem, ha ilyen marha viccesen megpróbálod belekeverni |Grat a bajnok címhez. És akkor minden egyéb megjegyzést elengedek most a PO-val kapcsolatbanÚgy lett volna az igazi, ha még titeket is elvertek volna 😀
Wyatt
Klaci79
több mint 4 éve
bergerdani
4 913
Gratula, Chiefs-fanok, ha valaki, akkor ti aztán kivártátok türelmesen.
Mindig jövőre
több mint 4 éve
Ne bosszantsd 😉Grat a bajnok címhez. És akkor minden egyéb megjegyzést elengedek most a PO-val kapcsolatbanÚgy lett volna az igazi, ha még titeket is elvertek volna 😀
Wyatt
Klaci79
több mint 4 éve
Klaci79
22 221
Grat a bajnok címhez. És akkor minden egyéb megjegyzést elengedek most a PO-val kapcsolatbanÚgy lett volna az igazi, ha még titeket is elvertek volna 😀
Wyatt
több mint 4 éve
Grat srácok! Reid miatt külön kijárt ez. 😊
http://www.youtube.com/watch?v=BwwrLgAuvUE&feature=related
Ron Rivera: We were trying to make them systematically beat us.
több mint 4 éve
Grt a címhez és egyetértek Wyattel.
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Gratulalok, remelem kozeljovoben revansot tudunk venni
"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Grat a bajnok címhez. És akkor minden egyéb megjegyzést elengedek most a PO-val kapcsolatban
több mint 4 éve
Gratula!!
több mint 4 éve
roppihe
244
Jó szurkolást és egy fasza meccset kivánok!
több mint 4 éve
James007
1 858
Ahhoz képest h külföldön mekkora hype van Mahomes körül, itt nem nagyon bővült a klub!Jövök én is! Hajrá Főnökök! 😊
Estére egy kalappal!
Ha már bold: DWilliams 3 TD és MVP 😁
steelwolf
több mint 4 éve
Azért egy picit fáj, hogy Shady inaktív.... 😕
több mint 4 éve
pacsi, jó meccset sérülés nélkül!Sztem az egyik legjobban vart SB evek ota. Marmint nem nekunk kettonknek. Hanem a fuggetleneknek.
petey
Itt most lesz ket tamadoguru, akiknek megvan a fegyverkeszlete is. Nem tudom ki nyer, de megmodom oszinten, ha niners lesz az, megerdemlik. Nagyon jo csapat. Eddig minden meccsen azt ereztem, hogy a PO ugyis melgesz, mindegy ha bukunk is egyet. Vagy a Texans, Titans ellen, ha nem basszuk el, azert meglesz. Hatranybol is.
Most ember legyen a talpan, aki megmondja ki nyer. Nagyon sokan vartak egy ilyen meccset. Ahol nem a tutizos tamadofelfogas lesz "csak el ne asszuk, legyen sok kis apro tuti jatek".
Serules ugyis lesz. Eleve mindenki jatszik, nem mert teljesen egeszseges.
Mikor anno a Chiefs nyert, volt egy safety (Robinson), akinek az AFC kupameccsen eltorott harom bordaja. Aztan igy jatszott a meccsen. Utott egy fumblit, ossze is szedte, egy picket is leszedett. Torott bordakkal. Muszaj ott lenni. Ez a SB.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Oké, a Chiefs egyik játékosának lesz futott, elkapott és passzolt TD-je is. És egy csapattársa lesz az MVP 😀Hill és PM?
csipkelli
több mint 4 éve
csipkelli
4 008
Oké, a Chiefs egyik játékosának lesz futott, elkapott és passzolt TD-je is. És egy csapattársa lesz az MVP 😀
több mint 4 éve
Ahhoz képest h külföldön mekkora hype van Mahomes körül, itt nem nagyon bővült a klub! Estére egy kalappal!
Ha már bold: DWilliams 3 TD és MVP 😁
több mint 4 éve
gedam
5 908
boldom: frank clark lesz az mvp