NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!
Kelce a crossbar fölött bezsákolta a labdát a múltkori meccsen. Ahogy Gonzo anno mindig, vagy ma már ez divat is.
A Chiefs visszatérõen kap olyan hülye büntetéseket amit más nem feltétlen.
Kelcere kiszabtak 12500 dolláros büntit. Sportszerūtlen viselkedés miatt. Vicc.
ulpianus
Ezt a gólörömöt betiltották néhány éve, amikor Jimmy Graham csinálta rendszeresen, azóta pont a bünti miatt nem is csinálta más emlékeim szerint.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
Kelce a crossbar fölött bezsákolta a labdát a múltkori meccsen. Ahogy Gonzo anno mindig, vagy ma már ez divat is.
A Chiefs visszatérõen kap olyan hülye büntetéseket amit más nem feltétlen.
Kelcere kiszabtak 12500 dolláros büntit. Sportszerūtlen viselkedés miatt. Vicc.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Chris Jonest levettek a Covid listarol. Sokat nem volt rajta.
ulpianus
Mire föl ? Tegnap false pozitív teszt után se engedtek senkit játszani a 9ersből. A Packersnél nem tudom volt e ilyen.
wide open
Neki nem volt pozitiv tesztje. False positive sem. Rokonanak volt (es egy vele erintkezo edzonek). Viszont mivel ujra negativ lett, edzhet tovabb. Nem minden tesztnel kell ket hetet varni.
Vagyis lagyekserules miatt nem teljes edzesen volt het elejen, csak tegnap ment teljes kort.

Szerkesztette: ulpianus

több mint 5 éve
wide open San Francisco 49ers Oklahoma Sooners 158
ulpianus
Mire föl ? Tegnap false pozitív teszt után se engedtek senkit játszani a 9ersből. A Packersnél nem tudom volt e ilyen.
több mint 5 éve

több mint 5 éve
mirdal Kansas City Chiefs 647 — Chiefs fan
Konkretan akartak futni, csak nem ment. Bell (is) 1 azaz egy yardos atlaggal futott. Ezert gyorsan elfelejtettek. Ennel tenyleg jobb, ha Mahomes passzol vegig.
ulpianus
... vagy inkább ő fut... 😝
több mint 5 éve
Hat amennyire vartam, annyire nem lett ez egy Bell bemutato show. Pedig vartam, hogy a volt csapata ellen felszivja magat, erre minimalisat futottunk. Nem kellett mondjuk, szet lettek szedve a levegoben. Az a fake punt pedig csodalatos volt 😀
ligur
Konkretan akartak futni, csak nem ment. Bell (is) 1 azaz egy yardos atlaggal futott. Ezert gyorsan elfelejtettek. Ennel tenyleg jobb, ha Mahomes passzol vegig.

több mint 5 éve
A Covid keze betette a lábát...
mirdal
Chris Jones Covid listan.

több mint 5 éve
A Covid keze betette a lábát...
több mint 5 éve
ligur Kansas City Chiefs 456
Hat amennyire vartam, annyire nem lett ez egy Bell bemutato show. Pedig vartam, hogy a volt csapata ellen felszivja magat, erre minimalisat futottunk. Nem kellett mondjuk, szet lettek szedve a levegoben. Az a fake punt pedig csodalatos volt 😀
több mint 5 éve
Én 21-9-ig vártam a hátradőléssel.
A Redzone-t néztem én is, nagyon jó meccsek voltak, bizony-bizony.

Én nem írok semmi rosszat, a PO-ra majd összeáll minden.

Arra kíváncsi vagyok, hogy valakit hozunk-e, amíg van rá lehetőség....

És a kreatív elme munkája, a magányos gunslinger ihlette póló is megszületett:

arrowheadaddict.com/2020/11/02/kansas-city-pat-mahomes-patdalorian/

Ezen jót mulattam, maszkot is csináltatok belőle...
több mint 5 éve
A meccs egyebkent sztem eldolt a masodik TD megszerzesekor. Nem a 14-3 miatt. Hanem ahogy megszereztek. Mikor a liga egyik elcsapata jatszik az 1/1 varomanyossal, utobbi eselye, hogy a bajnok rossz napot fog ki, nem megy a jatek, elbizonytalanodik, talan kapkod is kicsit. Nekik ellenben osszejon az is, ami nem szokott. A Riadersnek is kellettek az extrak, es aki a Chiefst le akarja gyozni, kelleni fog. Onmagaban nem eleg, de kell.

Na most, felpalyan voltunk. Es punt, asszem 4 vagy 5 yardra. A punter elkapja a lasztit, es passzol egy olyan (hatrebb all mint egy QB ugyi) 15 yardos passzt. Elkapas, 1st down. ST powa. Oke. Aztan jon Mahomes, passzol egy kozel felpalyasat, Hill lefut mindenkit, es TD. Na mondom (eredmenykovetoben), itt a vege.
Ha ennyire magabizotsak vagyunk, megy is a jatek. A Jets pedig asszisztal mindenhez, akkor ennyi. Hiaba lesz egy-ket TDjuk, addigra nekunk lesz meg 3.
Onnantol hatradolve neztem a meccset, megoszta a red zone channellel (voltak jo meccsek).

több mint 5 éve
Ez tukorsima volt. Egyik csapat sem tudott futni. Passzolni tudott Darnold is, viszont Mahomes nagyon jo napot fogott ki. 400+ yard, 5 TD. volt vagy 3 punt, de a tobbi TD drive. Persze a vegen megint beallt Henne, az mar mas. De az kit erdekel?
Kelce is allat volt. Hill is villant parat, Hardman is. minden faca.

Negativumok. A vedlem neha nem volt jo, de mikor kellett, megallitottak a Jetst. Megserult Hardman, kapott egyet a combjara, zuzodas lesz, nem komolyabb, ha igaz. Illetve a tavalyi hetedik koros OGnk, Allegretti botranyosan rosszul jatszik. Nem hosszu jovoje lesz igy a csapatnal. Serulesek miatt allt be, meg tanul, de akkor is.

több mint 5 éve
Hill szerint nyerhet a csapat, ha nem hibaznak, nem eroltetnek semmit. Jatszani kell a jatekukat, jelszo a turelem. Mar amennyiben nem rogton az elejen alakulnak jol a dolgok.
ulpianus
Nyerhet??? Milyen hozzaallas ez Hilltol?
több mint 5 éve
Hill szerint nyerhet a csapat, ha nem hibaznak, nem eroltetnek semmit. Jatszani kell a jatekukat, jelszo a turelem. Mar amennyiben nem rogton az elejen alakulnak jol a dolgok.

több mint 5 éve
Nagyon kivancsi vagyok, hogy fognak a futosnapek megoszlani. Jo volt CEH, de nekem Bell futasai kifejezetten tetszettek, jo volt latni, hogy nagyon tud, a Rozmar szep playeket rajzolt fel neki. Szerintem relative keveset volt palyan, remelem a palyan toltott ido noni fog.

Szerkesztette: ligur
több mint 5 éve
Watkins és Schwartz nem edzenek. Gyógyulnak még egy hetet. Talán nélkülük is legyözzük a Jetset.

több mint 5 éve
Ez sima volt. Szerencsenk volt, ket kivetellel vegig. A birok ma nem szoltak bele, sem ide sem oda. Viszont jobbak voltunk mindenben. A ST a szezon legjobbjat hozta. A vedelem kitartott, voltak nagy jatekaik. Sorensen villant negint! 😀 Mahomes semmi kulonoset nem csinalt. Volt par elkepeszto passza, de nala az alap.
Viszont ilyenkor, ha szerencsenk is van, nem ellenfel egy epulo csapat. A vegen Henne allt be, de total mindegy volt mar.

Ami erdekes lehet, Bell jatszott, jol futott. CEH is. Szoval minden rendben. Johet a kovetkezo, varjuk a POt. A csoportban sok izgalom nem maradt. A Raiders kikapott. A Bolts mindjart nyer, vegre, de mindegy is.

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 074 — Lájkold a zsűrit!

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Havas meccset jovendolnek, nagyon kivancsi vagyok, hogy a futoszekcionk mit is fog mutatni. Egyertelmu gyozelmet varok amugy 😀
ligur
Elozo meccsen Helaire 6 yardos atlag folott zart. Pedig sokat futott. Es igazabol a garbage timeban "rontotta le", mert elotte 8 yard korul atlagolt. Mivel a Chiefs futojatek annyira nem mainstream erdekesseg, sokat nem beszeltek rola.
Miundenesetre CEH megmutatta, tud futni. Kerdes, mennyire fenntarthato jobb vedelmek ellen?
Viszont a kerdesed a havas meccsre vonatkozott. Eloszor is mult heten szakadt az eso. Masreszrol volt mar egy havas meccsunk a Denver ellen, ahol mar Lock jatszott. Az is jol sikerult. Tehat az elojelek jok.

több mint 5 éve
Havas meccset jovendolnek, nagyon kivancsi vagyok, hogy a futoszekcionk mit is fog mutatni. Egyertelmu gyozelmet varok amugy 😀
több mint 5 éve
M. Schwartz volt igazabl kerdeses, jatszani fog.
Amit erdemes lehet nezni szvsz. Mindket csapat elvesztette utolso merkozeset, ami elso eset volt naluk. Meghozza mindketten tobbek kozt azert, mivel az ellenfel jol zonazott. Ezzel elsodleges fegyvereiket limitalva. Kisebb nagyobb mertekben. Kivancsi leszek, mennyire mennek ra a zonak ellen jo jatekokra? Illetve a DC-k eleve mennyire probaljak ezt hasznalni?

több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Köszi! 😕
Akkor már megyek is aludni! 😊
több mint 5 éve
Bell ma már játszik?
steelwolf
A COVID protokoll miatt nem.

több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 23 658
Bell ma már játszik?
steelwolf