Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 4 éve
twitter.com/i/status/1224671445218996224
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Wyatt
26 306
Ez a lényege 😊Ebben az a szep, hogy mind Kansas, mind Washington tevedes. 😀
Amadeus
ulpianus
több mint 4 éve
Ebben az a szep, hogy mind Kansas, mind Washington tevedes. 😀
Amadeus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Amadeus the Young
32 914
Szerkesztette: Amadeus the Young
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 4 éve
Nagyon értemesnek tűnik Bieniemy és teljesen tisztán, érthetően beszél. Sztem több, mint Reid klón, s nagyot nyerhet vele egy csapat, ha HC lesz majd vhol. mobile.twitter.com/wyche89/status/1224591445925007360
több mint 4 éve
mobile.twitter.com/espn/status/1224468264887209984
több mint 4 éve
Ez ijesztő.És tutira úgy kerestek embert erre a feladatra, hogy eléraktak egy méter magas "mi a két kép közötti 52 apró eltérés? Találd meg mindet 120 mp alatt!" elnevezésű rejtvényt...
több mint 4 éve
Oh wow. Igy nem csoda, hogy nagy szaja van Clarknak. Nem csak az edzoi keszitettek fel a 9ers ellen, de volt ra embere, hogy a 9ers OL tendenciajairol keszitsenek elemzes. Kinek melyik testtartasa milyen kovetkezo jatekrol arulkodik. Persze korabban is volt mar rola szo, hogy a ST-t is elemzik ilyen szempontbol, de azert jol mutatja, hogy mekkora munka van abban, hogy akar csak egy kicsiny elonyt megszerezz a masikkal szemben:twitter.com/ErikBurkhardt/status/1224109760108269568?s=20
több mint 4 éve
Francba... 😀Elmaradt a gratulációm eddig, de most pótolnám!Errõl egyeztessél elõbb a vadlovakkal, õk is pont ezt tervezik.
Gratulálok a csapatotoknak a győzelemhez. Bíztam benne, hogy Reid-nek végre összejön az SB, így nektek szurkoltam!
Viszont jövőre már jó lenne, ha egy kicsit jóllaknátok ezzel a győzelemmel és mi kerülnénk a csoport élére! 😊
Bruce
ulpianus
több mint 4 éve
Elmaradt a gratulációm eddig, de most pótolnám!Errõl egyeztessél elõbb a vadlovakkal, õk is pont ezt tervezik.
Gratulálok a csapatotoknak a győzelemhez. Bíztam benne, hogy Reid-nek végre összejön az SB, így nektek szurkoltam!
Viszont jövőre már jó lenne, ha egy kicsit jóllaknátok ezzel a győzelemmel és mi kerülnénk a csoport élére! 😊
Bruce
több mint 4 éve
Elmaradt a gratulációm eddig, de most pótolnám!Gratulálok a csapatotoknak a győzelemhez. Bíztam benne, hogy Reid-nek végre összejön az SB, így nektek szurkoltam!
több mint 4 éve
Magic Mahomes igen szavatartó emberke lévén valóban elment a Disney Worldbe. 😁twitter.com/Chiefs/status/1224467080264781826?s=20
Ahol aztán sikeres jedi vizsgát is tett a 6-7 évesekkel együtt. 🤣
twitter.com/NFL/status/1224463593388691456?s=03
Szerkesztette: mirdal
több mint 4 éve
Ki kell várnia a sorát; ami konkrétan azt jelenti, hogy csakis Sorensen után jöhet, mint bárki más. Sorensenről pedig csakis Ulpi írhat először.Sorensen
ender1112
Most már írhattok. 😊Nem volt szükség rá, Hogy a félisten megmentse a csapatot, simán ment minden.
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Frank PO-meccseket lezáró Clarkról tényleg senki egy szót sem? :/Ki kell várnia a sorát; ami konkrétan azt jelenti, hogy csakis Sorensen után jöhet, mint bárki más. Sorensenről pedig csakis Ulpi írhat először.
Wyatt
több mint 4 éve
jossbeaumont
1 180
Nagy gratula sracok!Nem tudtam semleges nezo lenni, annyira akartam a sajat-, minden szurkolo-, es a jatek jovoje erdekeben, h a virtuoz, fineszes KC jatek nyerjen ma!
Rozmarnak nagyon kijart - egy zseni, ahogy Mahomes is (es persze Travis es a tobbiek).
A 100. evben, 50 ev utan. Szep...
több mint 4 éve
Azon gondolkoztam, hogy Spangli megint megcsinalta. SBt nyert, es komoly resze volt a vedelmenek ebben. Pedig tavaly a vedelem (nelkule) botrany rossz volt. Aki nem emlexik, szoval minden kulcsmecscunket ugy vesztettuk el, hogy hiaba Mahomesek toltak 40-50 pontokat, a vedleem kepes volt mindig "eggyel" (parral) tobbet kapni.Az ember, a zseni, a szupersztar es megvalto, akit keresel: Bashaud Breeland.
Szoval, vajon mennyi ido, mig Spangli HC felkerest kap? Pedig aztan beegett mint HC, de SB win utan ez nem szokott senkit visszatartani.
ulpianus
több mint 4 éve
Azon gondolkoztam, hogy Spangli megint megcsinalta. SBt nyert, es komoly resze volt a vedelmenek ebben. Pedig tavaly a vedelem (nelkule) botrany rossz volt. Aki nem emlexik, szoval minden kulcsmecscunket ugy vesztettuk el, hogy hiaba Mahomesek toltak 40-50 pontokat, a vedleem kepes volt mindig "eggyel" (parral) tobbet kapni.Szoval, vajon mennyi ido, mig Spangli HC felkerest kap? Pedig aztan beegett mint HC, de SB win utan ez nem szokott senkit visszatartani.