Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 5 éve
Stefen Wisnewski ujfent a csapat tagja lett. Az o karrierje hullamvasut. De az teny, hogy a belso OL harmas gyenge, barki kieshet, Covid listara kerulhet, kellhet az ember, aki tudja mit csinal. Osemele kiesesevel nincs belso futas, szoval nem ez fogja megoldani a gondokat. De legalabb nem Allegretti szintu hasztalan fickokat igazolnak a tarcsiba. Az a csavo botrany szar, csak mondom.Nálatok is akkor van futás, ha ex-raider falemberek blokkolnak.
ulpianus
több mint 5 éve
S. Watkins ujra teljes edzest tolt. Valoszinu jatszani tud a meccsen. Nem mintha nem menne a tamadas, de kell Watkins is oda.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Stefen Wisnewski ujfent a csapat tagja lett. Az o karrierje hullamvasut. De az teny, hogy a belso OL harmas gyenge, barki kieshet, Covid listara kerulhet, kellhet az ember, aki tudja mit csinal. Osemele kiesesevel nincs belso futas, szoval nem ez fogja megoldani a gondokat. De legalabb nem Allegretti szintu hasztalan fickokat igazolnak a tarcsiba. Az a csavo botrany szar, csak mondom.

több mint 5 éve
Harom szezonnal ezelott, ha jol mondom, nyertunk 10 meccset. Abbol nyolc esetben volt vmi megmozdulasa, ahol a momentum atkerult a csapathoz. De tavaly a rajatszasban is voltak ilyenjei. Aztan felszivodik, STben esetleg neha feltunik (ST kapitanya). Olyan mint egy vedoangyal, amikor nagyon kell, lezarni egy mecscet vagy forditani, elovillan a semmibol, es nyerunk. Pedig fizikalisan epphogy eleri az NFL szintet. mondjuk fejben nagyon ott tud lenni. Legenda!Egyebkent jut eszembe a hos! Ki fogta meg a meccset lezaro IT-t? Sorensen! Ki mas?Ez mondjuk egyopciós volt 😀
ulpianus
A PO-ban az volt a fix, hogy a lezáró sack Clarké, de az interception csak az övé lehet. Óriási a csóka, hogy ennyire full átlag(alatti) képességekkel valahogy mindig ott van, amikor kell. Szenzációs
Wyatt

több mint 5 éve
Egyebkent jut eszembe a hos! Ki fogta meg a meccset lezaro IT-t? Sorensen! Ki mas?Ez mondjuk egyopciós volt 😀
ulpianus
A PO-ban az volt a fix, hogy a lezáró sack Clarké, de az interception csak az övé lehet. Óriási a csóka, hogy ennyire full átlag(alatti) képességekkel valahogy mindig ott van, amikor kell. Szenzációs

több mint 5 éve
Egyebkent jut eszembe a hos! Ki fogta meg a meccset lezaro IT-t? Sorensen! Ki mas?

több mint 5 éve
Úgy értettem jó meccs volt. Nem pedig jól játszott mindenki.

több mint 5 éve
Szvsz ez volt az idei két legjobb mérkõzése a csapatnak. Mármint a Raiders elleniek.A védelemnek biztosan, hiszen ez a két meccsen annyit kapott, mint a másik nyolcon összesen
ulpianus
Mehet stadionkör 😛Hát amikor stadionkörről, nagy revansról, egyebekről ment a szó, akkor egy végén fordítás helyett picit simábbat vártam
dande

több mint 5 éve
Gratulálok neketek! 😊Valóban jó meccseink voltak ellenetek. Nagy lenne, ha a PO-ban is összecsapnánk! 😊
több mint 5 éve
Szvsz ez volt az idei két legjobb mérkõzése a csapatnak. Mármint a Raiders elleniek.

több mint 5 éve
Hardman covid listan. Igy olyat lathatunk, mint reg. Hill az elso a punt returner listan Toub (ST edzo) legalabbis ezt mondta.

több mint 5 éve
Igazad van, de ilyen csapat csábítja a tehetségeket és könnyen lemondanak a fizetésről a gyűrű vagy Mahomes miatt, amíg Reid ott lesz szerintem folyamatosan bejut a KC a konferencia döntőbe, és 1 2 superbowl győzelem is még össze fog jönni minimum.REttengtunk a Pats dominanciatol, utaltuk a folyamatos sikereiket, azt, hogy 12-13 gyozelem alapbol emg volt nekik minden evben, erre a nagy aggodasunk kozepette megszuletett A Reid es Mahomes fele szornyeteg, amelyik egy teljes naptari ev alatt csak egy meccset veszitett 😀Igazából szvsz két QB van a csúcson. Jelenleg. Mahomes és Wilson. Gyengus OL, futás, védelem. Elit elkapók.
Amikor mar azt hitted, hogy az Emperor maga BB/TB, de ez csak csali volt 😀
undisputedly
De van egy különbség. Andy Reid mindenben aládolgozik Mahomes képességeinek. Meccsen és azon kívül.
Különben lenne több szörny is. Rodgers sem rosszabb, vagy Peyton, Luck, stb. Utóbbiak fele annyit sem kaptak a csapatuktól, mint akár Wilson, pedig az is messze van az ideálistól. Ezért nyerhet Foles, más, SBt. A QB sem minden.
ulpianus
több mint 5 éve
Deandra Baker érkezik hozzátok? A végén még beérik majd nálatok a jó öreg Baker...
több mint 5 éve
The #Chiefs placed both starting OTs Eric Fisher and Mitchell Schwartz on the reserve COVI1- list, per the wire
több mint 5 éve
REttengtunk a Pats dominanciatol, utaltuk a folyamatos sikereiket, azt, hogy 12-13 gyozelem alapbol emg volt nekik minden evben, erre a nagy aggodasunk kozepette megszuletett A Reid es Mahomes fele szornyeteg, amelyik egy teljes naptari ev alatt csak egy meccset veszitett 😀Igazából szvsz két QB van a csúcson. Jelenleg. Mahomes és Wilson. Gyengus OL, futás, védelem. Elit elkapók.
Amikor mar azt hitted, hogy az Emperor maga BB/TB, de ez csak csali volt 😀
undisputedly
De van egy különbség. Andy Reid mindenben aládolgozik Mahomes képességeinek. Meccsen és azon kívül.
Különben lenne több szörny is. Rodgers sem rosszabb, vagy Peyton, Luck, stb. Utóbbiak fele annyit sem kaptak a csapatuktól, mint akár Wilson, pedig az is messze van az ideálistól. Ezért nyerhet Foles, más, SBt. A QB sem minden.
Szerkesztette: ulpianus

több mint 5 éve
REttengtunk a Pats dominanciatol, utaltuk a folyamatos sikereiket, azt, hogy 12-13 gyozelem alapbol emg volt nekik minden evben, erre a nagy aggodasunk kozepette megszuletett A Reid es Mahomes fele szornyeteg, amelyik egy teljes naptari ev alatt csak egy meccset veszitett 😀Amikor mar azt hitted, hogy az Emperor maga BB/TB, de ez csak csali volt 😀
több mint 5 éve
Nyertunk egy kivalo Panthers ellen ma. Nagyon jo, szoros, elvezheto meccs volt.Azzal nyertunk, hogy nalunk van Mahomes es Reid. Majdnem 400 yard, 4 TD, 0 IT. Teddy pedig a rossz fal mogott rendre beseggelt tul hatra, de onnan o alig talal el valakit. Pedig jol futott, volt par komoly jatek tole is, es CMCtol is nyilvan. De Anderson, es masok is odatettek amijuk csak volt. Senki ne irja le elore a Pantherst, mert meg fog lepodni!
Azert Butker ma nem volt topon. Kelce es Hill inkabb. A futasunk ma is nulla volt. Ezen dolgozni kellene, de ilyen nulla belso OL harmassal nem tudom hogyan.

több mint 5 éve
A Steelersnél ketten azért kaptak most másfél milliós büntetést, mert nem volt eléggé felhúzva a zoknijuk 😊Csodalatos!
Wyatt

több mint 5 éve
A Steelersnél ketten azért kaptak most másfél milliós büntetést, mert nem volt eléggé felhúzva a zoknijuk 😊

több mint 5 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2020/11/07/report-owners-likely-to-incentivize-development-of-minority-head-coaches-and-general-mangers/

több mint 5 éve
gedam
6 264
mondjuk a liga ezen a téren biztos nem logikus. az irritáló taunting táncikát kellett volna büntetni, nem a zsákolást.
több mint 5 éve
Ha mar Saints es dunk. Brees egyszer bocsanatot is kert Air jordantol, hogy nem sikerult kiviteleznie a dunkot, es es lejaratta dolgot. De olyan egyszerunek tunt, ahogy Graham csinalta. 😊Kelce a crossbar fölött bezsákolta a labdát a múltkori meccsen. Ahogy Gonzo anno mindig, vagy ma már ez divat is.Ezt a gólörömöt betiltották néhány éve, amikor Jimmy Graham csinálta rendszeresen, azóta pont a bünti miatt nem is csinálta más emlékeim szerint.
A Chiefs visszatérõen kap olyan hülye büntetéseket amit más nem feltétlen.
Kelcere kiszabtak 12500 dolláros büntit. Sportszerūtlen viselkedés miatt. Vicc.
ulpianus
empty taxi
Azert tiltottak be, mert Graham csimpaszkodott a keresztlecbe, es meghajlottt a kapu. akkor pedig osszedolhet. Ne seruljon meg sekni, tehat tilos. Betiltottak. Vilagos.
Ellenberger.
Egyreszt ugye nem serult meg senki. Nem tort szet a kapu soha sehol,. Pedig vagy 40 eve van ilyen TD orom. Saccra egymillio ilyen eset lehetett, nulla serules. Ennyi erovel szaltozas kozben serultek mar meg, tiltsak be. Es mindent tiltsanak be. Penzt kapnak, mutatjak, hogy dolgoznak.
Masreszt van nem egy dolog, ami tilos, de nem buntetnek senkit. Mittomen, ha emlekszel, mikor a Chiefst buntettek tampering miatt. Elvettek ket draftpicket, megbuntettek a jatekost (Maclin), A HCt (Reid), a GMet (Dorsey), es a csapatot, penzbuntetesre. Totalis szigor. Viszont sem elotte, sem adott evben, sem azota nem volt ilyen bunetetes, pedig mindenki ugyanazt csinalta elotte es utana is.
Ettol igazad van. Csak nem feltetlen arrol beszeltem. Hanem arrol, hogy ha van kedvuk akkor buntetnek, ha nincs, akkor nem. A buntetes merteke pedig teljesen random.