Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 4 éve
Hightower94
232
Remélem Ruiz lecsuszik hozzánk de akkor se bánkodnék ha az első RB-t Swiftet mi vinnénk. Nagyon durva a csávó jobb mint Hunt
több mint 4 éve
www.arrowheadpride.com/2020/4/22/21231519/heres-a-list-of-2020-nfl-draft-prospects-that-the-chiefs-are-showing-interest-in
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Hátha tovább marad, mint C. Hyde.
több mint 4 éve
Egy picit meglepő a számomra, de ti vagytok az egyik csapat a 3-ból, aki tegnap konkrétan már érdeklődött Fournette iránt.twitter.com/E_Dilla/status/1251909594810593281
több mint 4 éve
A. Schefter szerint B. Veach (KC GM) meg julius 15. elott megprobal megallapodni Chris Jones (DT) hosszutavu szerzodeserol.Buckner pénze után kíváncsi leszek a többi fiatal, top DT milyen szerződéseket kap
ulpianus
Liverpool Fc
több mint 4 éve
A. Schefter szerint B. Veach (KC GM) meg julius 15. elott megprobal megallapodni Chris Jones (DT) hosszutavu szerzodeserol.
több mint 4 éve
A poen gyenge volt, hisz mindenki tudja, hogy Bashaudrol van szo. ☺️Hivatalosan hosszabbitott a Chiefsszel a liga legjobb jatekosa.Sorensen mar januarban alairt.
Stez
ulpianus
több mint 4 éve
Hivatalosan hosszabbitott a Chiefsszel a liga legjobb jatekosa.Sorensen mar januarban alairt.
Stez
több mint 4 éve
Hivatalosan hosszabbitott a Chiefsszel a liga legjobb jatekosa.
több mint 4 éve
www.arrowheadpride.com/2020/4/10/21216638/former-chiefs-quarterback-trent-green-in-consideration-for-broadcast-promotion
több mint 4 éve
Meg szep, hogy orulhettek! Megtartani a liga legjobb corneret szaros 4.5 millioert... Nem csak a legjobb, de a legnagyvonalubb is! Szohoz sem jutok! Oh, Bashaud! <3
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Breeland Re
több mint 4 éve
DeAndre Washington érkezett.
több mint 4 éve
Most olvasom, hogy jön Ricky Seals-Jones TE hozzánk a távozó Blake Bell helyére.Ahogy néztem, a Cardinals-ban eltöltött első két éve nem lesz a legszebb emlék a számára, a tavalyi a Browns-ban jobban sikerült sokkal.
Jó lenne, ha még egy biztos kezű TE lenne a csapatban.
több mint 4 éve
No, Watkins marad, befért a sapka alá.Okos volt mindkét oldal a szerződése átstruktúrálásánál.
Hála neki, marad elég pénz több szerződésre is.
Köszi, Sammy! 😊
több mint 4 éve
több mint 4 éve
Több pénzt tudnék egy focicsapatra költeni mint Hunt!
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
Jót kacagtam tegnap, mivel olvastam egy cikket a fizetési sapkák jelenlegi állásáról.Nekünk van a legkevesebb, 177$.
Először 177k-ra gondoltam, de a cikk írója leszögezte egyből :177$, egy centtel sem több.
Jól állunk. Kihasználtuk a keretet!
😆
több mint 4 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Igy van, ahogy mondod. Amig a sapka engedi. De ugy latom nem igazan fer be a sapka ala, esetleg valamifele atstrukturalassal. Meglatjuk. Mindenesetre meglepoen egyben tartottak eddig a csapatot.C. Jonesszal ha megegyeznek (ha akarnak egyaltalan), maradhat mozgaster. A drafton is lehet lesz felmozgas, bar nem hiszem, hacsak nem valakibe beleszerelmesednek (mint Mahomesba). De legegyszerubb perszze kivagni Watkinst. Amit egyelore nem kell elsietni. Ezert varnak.
ligur
több mint 4 éve
Nem azt nyilatkozta, hogy kihagy 1 évet ha sb-t nyer a csapat?Dehogynem. Csak errol nem o dont egyedul. Vagyis donthet, aztan nehogy utana csapat nelkul maradjon.
gordon
több mint 4 éve
Nem azt nyilatkozta, hogy kihagy 1 évet ha sb-t nyer a csapat?
több mint 4 éve
ligur
448
Igy van, ahogy mondod. Amig a sapka engedi. De ugy latom nem igazan fer be a sapka ala, esetleg valamifele atstrukturalassal. Meglatjuk. Mindenesetre meglepoen egyben tartottak eddig a csapatot.Még a Watkins gyerekkel kellene kezdeni valamit, és aztán hajrá a következő Bowlért. Én már az FA piac elején arra számítottam, hogy cutolni fogjuk, de valamiért még továbbra is a roosteren van. Mi lehet vele a terve az öreg Rozmárnak?Labdakat kap el. Watkins a legtehetsegesebb elkaponk. A tobbiek mind szakosodtak valamire, Watkins mindenben jo, ezert elsoszamu celpont. Hiaba a yardok alapjan Hill vagy Kelce is tunik annak. Errol mar azota megy a pusmogas, hogy nem eri meg, miota leigazolta a Chiefs. Lehet nem eri meg masoknak, de mukodik.
ligur
Komolyan. Nyilvan nem hosszutavu megoldas. De amig jobb vagy olcsobb megoldas nincs, marad. Vagy amig a sapka engedi. A drafton egyebkent Reid leginkabb masodik korben szeret WRt huzni, es jol csinlja. Erdemes ezt is beleszamitani akar.
ulpianus