Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 4 éve
twitter.com/codybtapp/status/1255502415530536960/photo/1A media majdnem 30 gramm furol es csomo hasisrol irt, en ennek nyomat sem latom.
ulpianus
több mint 4 éve
twitter.com/codybtapp/status/1255502415530536960/photo/1
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
Már kezdték redditen ő miért nem repül, ha Hunt igen. Ez még elmegy kategória, Hunt meg kamera előtt vert nőt ami más dolog. Itt ebből a helyzetből nem lett szerencsére semmiHuntnak nem volt annyi esze, hogy azt mondja, o nem utott meg egyetlen not sem, csak epp a falba akart csapni, amikor ket foszer odadobta a not pont az okle ele. Breeland nem veletlenul nagy zseni. 😀
Hightower94
több mint 4 éve
Hightower94
232
Már kezdték redditen ő miért nem repül, ha Hunt igen. Ez még elmegy kategória, Hunt meg kamera előtt vert nőt ami más dolog. Itt ebből a helyzetből nem lett szerencsére semmi
több mint 4 éve
Mert mikozben a ket faszi atdobta a drogot Bashaudhoz, nem nyulhattak at egy horgaszbottal, es huzhattak ki a tarcajabol a jogsijat? Es nem fujhattak tele a kepet marihuana fusttel, amit az artatlan Breeland belelegzett es beallt?Mondjuk igy tortent. De attol meg nem kell jogsi nelkul vezetni, az nem a gonosz rendorok hibaja. Raadasul, ha ittas es/vagy betepett is volt mindekozben. Melgatjuk mi lesz ,de idoben megkapta a szerzodeset, ennek legalabb orulhet.Breeland csiripelte:Na tessek! O artatlan, csak valaki rakente a szart! Es ti meg rosszat gondoltatok rola... Szemetek.
Lot of people wanna speculate On my situation and don’t know the facts I really was at a gas pump got approach by two guys police pulled up they throw something my car as police pulled up which the cop saw and I was the one detained wit charges that really shouldn’t be charged
ulpianus
Stez
ulpianus
Ne legyel mar ennyire gyanusitgato. 😀
több mint 4 éve
Mondjuk igy tortent. De attol meg nem kell jogsi nelkul vezetni, az nem a gonosz rendorok hibaja. Raadasul, ha ittas es/vagy betepett is volt mindekozben. Melgatjuk mi lesz ,de idoben megkapta a szerzodeset, ennek legalabb orulhet.Breeland csiripelte:Na tessek! O artatlan, csak valaki rakente a szart! Es ti meg rosszat gondoltatok rola... Szemetek.
Lot of people wanna speculate On my situation and don’t know the facts I really was at a gas pump got approach by two guys police pulled up they throw something my car as police pulled up which the cop saw and I was the one detained wit charges that really shouldn’t be charged
ulpianus
Stez
több mint 4 éve
Breeland csiripelte:Na tessek! O artatlan, csak valaki rakente a szart! Es ti meg rosszat gondoltatok rola... Szemetek.
ulpianus
több mint 4 éve
Breeland csiripelte:Lot of people wanna speculate On my situation and don’t know the facts I really was at a gas pump got approach by two guys police pulled up they throw something my car as police pulled up which the cop saw and I was the one detained wit charges that really shouldn’t be charged
több mint 4 éve
Stez meg ne tuggya!Jó majd suttogok 😂😂😂😂
ulpianus
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Okos fiú....
Draft
2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 4 éve
Közülük valaki lesz az új punter-ünk?Dustin Colquitt-et kivágtuk. 😓 😞valamint a QB Kyle Shurmur-t is.
Ezek szerint nem volt véletlen a P igazolás.
Sajnálom nagyon, egy ikon volt a Chiefs-ben.
Az biztos, hogy nem marad munka nélkül.
mirdal
valamint azt susogjak, hogy a Chiefs a kovetkezo FA-t korul legyeskedik:
Logan Ryan- Cornerback
Darqueze Dennard– Cornerback
Nigel Bradham– Linebacker
ligur
🤔
több mint 4 éve
Bradhammel jól járnátok.
több mint 4 éve
ligur
448
Dustin Colquitt-et kivágtuk. 😓 😞valamint a QB Kyle Shurmur-t is.
mirdal
valamint azt susogjak, hogy a Chiefs a kovetkezo FA-t korul legyeskedik:
Logan Ryan- Cornerback
Darqueze Dennard– Cornerback
Nigel Bradham– Linebacker
több mint 4 éve
ligur
448
Három hónapja Super Bowlt nyert, most koronavírusos betegeket ápolLaurent Duvernay-Tardif, a Kansas City Chiefs támadó falembere, korábban már rekordot döntött azzal, hogy ő lett NFL első, orvosi diplomával rendelkező játékosa. Most pedig azért került a figyelem középpontjába, mert a kanadai származású játékos visszatért az egészségügybe, hogy koronavírusos betegeket ápoljon. A sportolói karrierje miatt nem tudta befejezni a rezidensi képzését, vagyis orvosként nem dolgozhat, de szerencsére így is sikerült neki helyet találni egy intézményben.
index.hu/mindekozben/poszt/2020/04/28/harom_honapja_super_bowlt_nyert_most_koronavirusos_betegeket_apol/
több mint 4 éve
Dustin Colquitt-et kivágtuk. 😓 😞Nekem is Colquitt volt az egyik nagy kedvencem. Sztem senki nem volt itt nala regebben. Mindig az egyik legjobb volt. De megkezdtek a gazdasagos uzemmodot. Nem tudom, amit megsporolnak, az megeri vegul vagy nem.
mirdal
Mindenesetre a Kicker cserekbol mindig jol jottunk ki. De meglepodnek, ha ez Colquitt utan is igy lenne. Legalabb nyert egy gyurut.
Szerkesztette: ulpianus
több mint 4 éve
Hightower94
232
Dustin Colquitt-et kivágtuk. 😓 😞Pedig nem volt rossz de lehet a fizujával lehet sporolni
mirdal
több mint 4 éve
Dustin Colquitt-et kivágtuk. 😓 😞Ezek szerint nem volt véletlen a P igazolás.
több mint 4 éve
Veach (GM) azt valaszolta a kerdesre, miszerint mikor lesz Mahomesnak hosszutavu szerzodese, hogy "Hamarosan megallapodunk a megoldasrol." Most ez az otodik eves opcios ev kiterjesztest jelenti, vagy hosszutavu szerzodest, az nekem nem vilagos.
több mint 4 éve
Az attol fugg. A fu az drog? Mert mindig szivott, 12 eves koratol, es az LSU-n is fuvezett folyamatosan. Szoval akkor ez velhetoen kemeny drogra vonatkozik.Rosszul irtam. Bocsanat! Kivettem a mondtatot, ne zavarjon senkit ossze. Az tuti, nagy fuves volt. Volt is rola cikk, hogy szegeny Mathieu mennyire nehezen szokott le rola. De leszokott.
Stez
Miles sem azert kert elnezest, mert artatlan a fuvezesben. (Birtoklasert kaptak el, a kereskedest tagadta. De azt igazabol nem is vizsgaltak.) Par jatekosnak elso a cucc, es sokadik a csapat. Addig fociznak, mig az elso komolyabb NFL szerzodes bejon. Es nem rugtak ki akkor sem senkit, csak mert fuvezett. Csak ha "hivatalos" ugy lett belole. akkor sem mindenkit. Mathieu pedig kivagasa elott Heisman dontos volt. Tudta Miles is, azt felgozzel nem lehet. Miert pont nala kemenyitettek be? Nala sosem ment a csapat vagy a munka karara a cigizes. Ahogy inni sem onmagaban gond. Csak ha az lesz az elso. Ezert nevezte elete tevedesenek. Mindegy ez egesz mas tortenet. Beszelhetunk rola, szerettem akkor is, most is az LSUt, nem csak ok kettejukrol szolt ez, de itt most ez mar aztan total OFF.
Az egesz lenyege az, hogy az ujsagirok legnagyobb resze feluletes. Es szakmailag fogalma nincs mirol beszel. Csak felveszik a szakzsargont, hogy ugy tunjon. A gond az, hogy onnantol szakmai kerdesekben is allast foglalnak.
Neha a fagyi visszanyal. Meghozza ilyen elegans formaban, ahogy Badger tette.
Szerkesztette: ulpianus
több mint 4 éve
Benoit az egyik legnevesebb szakértő, egyébként egész jó cikkeket szokott volt írni, az újaknak ajánlani szoktam, de az mmqb se a régi már. Draftosztályzatnak nem sok értelme van amíg nem lépnek pályára az újoncok. Úgy leginkább 4-5 év távlatából lehet ítéletet mondani. Mindegy ki írja. Amit írnak az osztályzat fölé inkdoklásokat abban lehet új információra leni egy-két esetben, az ilyen kivonatoknak az égvilágon semmi értelme sincs, legfeljebb kiderül hogy egy-két-tizenkét helyen mennyire nem értenek az értékeléshez.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 4 éve
ligur
448
Ha jol lattam amit olvastam 😀 csak utolso eveben jatszott safety poszton, elotte 2 evig CB-t jatszott.Hja, nagy előnye, hogy - ha jól emlékszem persze - játszott egyetemen CB-t is.L'Jarius SneedDB, kábé bármely posztra.
mirdal
Kiváló volt a 40 yardja, és tud szerelni. Bár nem üti agyon a labdást, de nem is hibázza el. Ez a leírása az ideális és olcsó ST embernek szvsz. Aztán, ha muszáj, beállhat a védelembe.
ulpianus
Javítsatok ki, ha nem, de annyira nagyon nem követem az egyetemi életet.
Mondjuk nem bánnám, ha egy-két év múlva kezdőként látnám. 😊
mirdal
több mint 4 éve
Hightower94
232
Ja hát nem tom ki az az Andy Benoit( nem lehet valami nagy szaki már az értékeléseiből kiindulva) de nekünk C+ adott a Greenbaynek B-t. Mikor az ő draftukon mindenki kiakadt , mi meg hoztunk hiányposztokra embereket plusz a class egyik ha nem a legjobb RB-t hoztuk el egy már kész csapatba.
Szerkesztette: Hightower94
több mint 4 éve
Az attol fugg. A fu az drog? Mert mindig szivott, 12 eves koratol, es az LSU-n is fuvezett folyamatosan. Szoval akkor ez velhetoen kemeny drogra vonatkozik.