Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 4 éve
Még a Watkins gyerekkel kellene kezdeni valamit, és aztán hajrá a következő Bowlért. Én már az FA piac elején arra számítottam, hogy cutolni fogjuk, de valamiért még továbbra is a roosteren van. Mi lehet vele a terve az öreg Rozmárnak?Labdakat kap el. Watkins a legtehetsegesebb elkaponk. A tobbiek mind szakosodtak valamire, Watkins mindenben jo, ezert elsoszamu celpont. Hiaba a yardok alapjan Hill vagy Kelce is tunik annak. Errol mar azota megy a pusmogas, hogy nem eri meg, miota leigazolta a Chiefs. Lehet nem eri meg masoknak, de mukodik.
ligur
Komolyan. Nyilvan nem hosszutavu megoldas. De amig jobb vagy olcsobb megoldas nincs, marad. Vagy amig a sapka engedi. A drafton egyebkent Reid leginkabb masodik korben szeret WRt huzni, es jol csinlja. Erdemes ezt is beleszamitani akar.
Szerkesztette: ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 4 éve
ligur
448
Még a Watkins gyerekkel kellene kezdeni valamit, és aztán hajrá a következő Bowlért. Én már az FA piac elején arra számítottam, hogy cutolni fogjuk, de valamiért még továbbra is a roosteren van. Mi lehet vele a terve az öreg Rozmárnak?
több mint 4 éve
Demarcus Robinson maradt még egy évre. twitter.com/TomPelissero/status/1243974080849752064
több mint 4 éve
Hát, mivel keret nemigen volt, nem szórtuk a lét az FA piacon.Sherman-nek azért szívből örülök!
😊
több mint 4 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 4 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 4 éve
Mahomes és Henne után az XFL egyik legjobban játszó QB-ja, Jordan Ta'amu is a Chiefs játékosa lett.twitter.com/kenny_zuckerman/status/1242222775130939392
több mint 4 éve
TSzabi
3 794
Remmers az nfl csótánya mindent túlél. Volt már Center guard és LT RT is. Leginkább RT ként tud jól játszani.Jött Mike Remmers a Steelersbe távozó Wisniewski pótlására.Meglátjuk.
twitter.com/adamteicher/status/1241151058996539395
iktriad
Annyira nem követem az OL-eket, de úgy rémlik, jó futásblokkoló.
Jól állta a sarat tavaly a pass def-ben is a stat-ok alapján, de sok zászló ment rá false start miatt.
Majd kap egy pontosabb stoppert a zsebébe...
mirdal
Kb 7 csapata volt már UDFA-ként jött a Ligába, egy konok kemény csávó igazi OLman, tehetsége nincs sok de ügynököt jól választott és harcos melós természet.
több mint 4 éve
Jött Mike Remmers a Steelersbe távozó Wisniewski pótlására.Meglátjuk.
twitter.com/adamteicher/status/1241151058996539395
iktriad
Annyira nem követem az OL-eket, de úgy rémlik, jó futásblokkoló.
Jól állta a sarat tavaly a pass def-ben is a stat-ok alapján, de sok zászló ment rá false start miatt.
Majd kap egy pontosabb stoppert a zsebébe...
több mint 4 éve
Hightower94
232
Griffen jöhetne pass rushra az talán bele is férne a Budgetbe.
több mint 4 éve
Jött Mike Remmers a Steelersbe távozó Wisniewski pótlására. twitter.com/adamteicher/status/1241151058996539395
több mint 4 éve
ST ász lesz, tudom már.Rámegyünk egy elit offense-re egy király spec team-mel, a D# meg összeáll a szezon második felére és máris, hipp-hopp bajnokok leszünk!
több mint 4 éve
Igen, de én igazából nem tudom, ki és mit lát benne.Depthnek ideális lesz.
'16-ban került a ligába, két év Oakland, majd két év Giants.
41 meccs, ebből talán 2-n volt kezdő. 31 tackle, 7 assist, 4 PD.
Ennyi.
De legalább bejött a draftolatlan emberkés tippem, UDFA volt anno ugyanis...
😀
mirdal
több mint 4 éve
Igen, de én igazából nem tudom, ki és mit lát benne.'16-ban került a ligába, két év Oakland, majd két év Giants.
41 meccs, ebből talán 2-n volt kezdő. 31 tackle, 7 assist, 4 PD.
Ennyi.
De legalább bejött a draftolatlan emberkés tippem, UDFA volt anno ugyanis...
😀
több mint 4 éve
Jött CB Antonio Hamilton személyében. twitter.com/AdamSchefter/status/1241117936791715842
Állítólag volt máshonnan jobb ajánlata, de inkább ide jött.
több mint 4 éve
A legjobb QB a kereten (aki kamionos bajszot tud növeszteni). 😊 twitter.com/Chiefs/status/1240719829218320384
több mint 4 éve
chiefswire.usatoday.com/2020/03/19/kansas-city-chiefs-2008-draft-pick-reunion-baltimore-ravens-cb-brandon-carr/34 éves. Szeretem a játékát, de akkor már inkább a draftolatlan fiatalok...
ulpianus
több mint 4 éve
chiefswire.usatoday.com/2020/03/19/kansas-city-chiefs-2008-draft-pick-reunion-baltimore-ravens-cb-brandon-carr/
több mint 4 éve
Nem is értem, hogy minek bővítik 55 főre az aktív rostert.Nálunk kábé 35 playa marad.
Amilyen aktívak vagyunk az FA piacon, szerintem nemigen lesznek többen. Győzöm kapkodni a fejem az érkező arcokról szóló cikkek között... 🤨
Remélem, hogy tényleg jönnek az XFL-es srácok, mert egyre siralmasabb az állomány.
Érdekes lesz és egyben egy hatalmas kihívás megőrizni a bajnoki címet ezzel a kerettel... 🤔
több mint 4 éve
chiefswire.usatoday.com/gallery/kansas-city-chiefs-2020-free-agency-pending-free-agent-status-tracker/
több mint 4 éve
Hightower94
232
Azért Smith is itt volt és egy kezemen megtudom számolni hányszor dobott +30 yardot. Szerettem Alexet de nem sirom vissza , örülök hogy nálunk a liga legjobb QBjaMegneztem volna Tom arcat, mikor edzesen kozlik vele: "akkor most jojjenek a bemelegito, alap passzok, ugy 40-50 yardig dobaljal parat."Mindenki nyugodjon le a picsába, Chad Henne továbbra is tanítgatja majd Mahomest. 😊Kár. Pedig Brady-től többet tanulhatott volna.
twitter.com/TerezPaylor/status/1239738330696372224
iktriad
Milyen jól festett volna Tom talpig pirosban...
🤣
mirdal
ulpianus
több mint 4 éve
Megneztem volna Tom arcat, mikor edzesen kozlik vele: "akkor most jojjenek a bemelegito, alap passzok, ugy 40-50 yardig dobaljal parat."Mindenki nyugodjon le a picsába, Chad Henne továbbra is tanítgatja majd Mahomest. 😊Kár. Pedig Brady-től többet tanulhatott volna.
iktriad
🤣
mirdal
több mint 4 éve
Mindenki nyugodjon le a picsába, Chad Henne továbbra is tanítgatja majd Mahomest. 😊Kár. Pedig Brady-től többet tanulhatott volna.
iktriad
🤣
több mint 4 éve
Kendall Fuller visszament a Redskinsbe.twitter.com/RapSheet/status/1239753625313980416
Szerkesztette: iktriad