Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 5 éve
4 eve koveti az NFL-t de fingja nincs a fizetesekrőlCsereirányító 1 millióért, kezdő CB 3 millióért sacc/kb. 15 éve írt utoljára alá ebben a ligában.Én arra tippeltem elsőre, hogy a számok az átlagok, és Breelandnél 3 év, 27 millió lenne így. Aztán lehet, hogy nem, és tényleg 3/9 az ötlet 😊
empty taxi
Wyatt
A Super bowl utan irja az elso hozzaszolast es lass csodat a gyoztes csapat a kedvence.
Vegulis megertem fiatal remek iranyító, playmakerek, ütőképes edző...
Szerkesztette: Adirotor
több mint 5 éve
twitter.com/NFLFilms/status/1225494618487349248

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Csereirányító 1 millióért, kezdő CB 3 millióért sacc/kb. 15 éve írt utoljára alá ebben a ligában.Én arra tippeltem elsőre, hogy a számok az átlagok, és Breelandnél 3 év, 27 millió lenne így. Aztán lehet, hogy nem, és tényleg 3/9 az ötlet 😊
empty taxi

több mint 5 éve
Ez aztán takaros kis elsõ hsz lett. Csak így tovább!

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Sziasztok,Üdvözlünk a csapatba . Szerencsére elmúlt pár évben több Chiefs meccset adnak a Sportv is igy sokkan szerették meg , plusz Ricsi is szimpin szurkol a csapatnak. (Vinyogást Pats meccsen is csinálja)
relative uj vagyok ebben a kozegben, kb. 4 eve kovetem az NFL-t. ELoszor nem is volt kedvenc csapatom, csak a jatek szepsegeert neztem a meccseket. Aztan az elso ev vege fele valamelyik SportTV kommentator hatasara lett a Chiefs a kedvenc csapatom, es tessek most meg mar SB gyoztes. 😀 Ezt roviden magamrol, valojaban azert regisztraltam, hogy ezt itt megosszam veletek es elmelkedjunk rola. Elore bocsajtom, nem teljes lista, tobb kulonbozo kutfobol van osszeszedve, nem sajat.
Chiefs fontosabb szabad ugynokei 2020:
Anthony Sherman, FB
hasznos tagja volt mind a tamado mond a spec. egysegnek, olcson megtarthato, ujra kell szerzodtetni.
Előrejelzés: egy év, 1 millió dollár
LeSean McCoy, RB
A szezon elso feleben jol helyettesitette Williams, de a szezon kozepe fele megrogyott Reid bizalma iranyaban, nem tud mar a megfelelo szinten teljesiteni.
Előrejelzés: out, valoszinuleg visszavonul
Chad Henne/Matt Moore, QB
Henne feladata volt Patrick Mahomes mentoralasanak folytatasa Alex Smith távozása után. Azonban a múlt szezon elején bekövetkezett sérülés miatt szerzodtetni kellett Matt Moore-t, aki a Chiefs-t 2-1-re vezette Mahomes sérülése alatt. Ha Moore szeretne meg egy evet lehuzni az NFL-ben őt kell választani.
Előrejelzés: Henne out. Moore egy év, 1 millió dollár
Kendall Fuller, CB
Fuller a Smith csere reszekent jott es jol teljesitett mint slot corner. Veach es Reid kvazi a helyere hozta a draftrol Rashad Fentont, aki ugy tunik bevalt es O lesz a jovo. Fuller megtartasa luxus lenne a Chiefsnek, ezt nem engedheti meg maganak a csapat.
Előrejelzés: out
Demarcus Robinson, WR
Jo WR, de nem eri el a Tyeek Hill, Sammy Watkins, es Mecole Hardman fele mercet. Valoszinuleg lesz piaca es konnyen talal uj csapatot maganak.
Bashaud Breeland, CB
Breeland nagyon jol jatszott ebben az idenyben es jobb valasztas, mint Fuller. A CHIEFS nem engedheti meg maganak, hogy mindkettot elengedje es Breelandnak biztos jo piaca lenne, igy rendesen meg kell fizetni.
Előrejelzés:: 3 ev, 9 millio
Mike Pennel, DE
Nagy szerepe van a SB runban, nagyban neki is koszonhetoen javult a DEF a PO-ra. Meg kell tartani.
Előrejelzés: 2 ev, 2 millio
Chris Jones, DT
Na es itt a TOP szabadugynokunk. A vedelem vezere, annyira jo, hogy valahol tuti megkapja azt a szakajtonyi penzt, amit megerdemel. A Chiefs nem fogja tudni nagy valoszinuseggel megtartani, viszont nem szabadna csak ugy elengedni, ezert itt valoszinu a tag/csere opcio.
Előrejelzés: tag, aztan csere mondjuk Washingtonba egy draft pickert.
ligur
Hát szerintem Moore 1 milláért nem irna alá akkor visszavonulna, viszont lehetne valakit hozzni viszonylag jó áron. Watkinst elküldjük lesz pénz CBre de sztem kicsit többért mint 6 milla. Plusz sztem már most hosszabitunk Mahomessal ami befolyásol kb mindent.
Most jó WR felhozattal lesz a drafton sztem 1/32 hozzunk kb olyat mint Watkins és akkor marad az elit elkapó team.
több mint 5 éve
Csereirányító 1 millióért, kezdő CB 3 millióért sacc/kb. 15 éve írt utoljára alá ebben a ligában.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Sziasztok,relative uj vagyok ebben a kozegben, kb. 4 eve kovetem az NFL-t. ELoszor nem is volt kedvenc csapatom, csak a jatek szepsegeert neztem a meccseket. Aztan az elso ev vege fele valamelyik SportTV kommentator hatasara lett a Chiefs a kedvenc csapatom, es tessek most meg mar SB gyoztes. 😀 Ezt roviden magamrol, valojaban azert regisztraltam, hogy ezt itt megosszam veletek es elmelkedjunk rola. Elore bocsajtom, nem teljes lista, tobb kulonbozo kutfobol van osszeszedve, nem sajat.
Chiefs fontosabb szabad ugynokei 2020:
Anthony Sherman, FB
hasznos tagja volt mind a tamado mond a spec. egysegnek, olcson megtarthato, ujra kell szerzodtetni.
Előrejelzés: egy év, 1 millió dollár
LeSean McCoy, RB
A szezon elso feleben jol helyettesitette Williams, de a szezon kozepe fele megrogyott Reid bizalma iranyaban, nem tud mar a megfelelo szinten teljesiteni.
Előrejelzés: out, valoszinuleg visszavonul
Chad Henne/Matt Moore, QB
Henne feladata volt Patrick Mahomes mentoralasanak folytatasa Alex Smith távozása után. Azonban a múlt szezon elején bekövetkezett sérülés miatt szerzodtetni kellett Matt Moore-t, aki a Chiefs-t 2-1-re vezette Mahomes sérülése alatt. Ha Moore szeretne meg egy evet lehuzni az NFL-ben őt kell választani.
Előrejelzés: Henne out. Moore egy év, 1 millió dollár
Kendall Fuller, CB
Fuller a Smith csere reszekent jott es jol teljesitett mint slot corner. Veach es Reid kvazi a helyere hozta a draftrol Rashad Fentont, aki ugy tunik bevalt es O lesz a jovo. Fuller megtartasa luxus lenne a Chiefsnek, ezt nem engedheti meg maganak a csapat.
Demarcus Robinson, WR
Jo WR, de nem eri el a Tyeek Hill, Sammy Watkins, es Mecole Hardman fele mercet. Valoszinuleg lesz piaca es konnyen talal uj csapatot maganak.
Bashaud Breeland, CB
Breeland nagyon jol jatszott ebben az idenyben es jobb valasztas, mint Fuller. A CHIEFS nem engedheti meg maganak, hogy mindkettot elengedje es Breelandnak biztos jo piaca lenne, igy rendesen meg kell fizetni.
Előrejelzés:: 3 ev, 9 millio
Mike Pennel, DE
Nagy szerepe van a SB runban, nagyban neki is koszonhetoen javult a DEF a PO-ra. Meg kell tartani.
Előrejelzés: 2 ev, 2 millio
Chris Jones, DT
Na es itt a TOP szabadugynokunk. A vedelem vezere, annyira jo, hogy valahol tuti megkapja azt a szakajtonyi penzt, amit megerdemel. A Chiefs nem fogja tudni nagy valoszinuseggel megtartani, viszont nem szabadna csak ugy elengedni, ezert itt valoszinu a tag/csere opcio.
Előrejelzés: tag, aztan csere mondjuk Washingtonba egy draft pickert.
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
index.hu/tudomany/til/2020/02/05/miert_nincs_kansas_city_varosa_kansas_allamban_missouri_trump_super_bowl/Ez jó volt erre én is kiváncsi voltam.Köszi!
KoporShow
több mint 5 éve
twitter.com/i/status/1224671445218996224

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Ez a lényege 😊Ebben az a szep, hogy mind Kansas, mind Washington tevedes. 😀
Amadeus
ulpianus

több mint 5 éve
Ebben az a szep, hogy mind Kansas, mind Washington tevedes. 😀
Amadeus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Nagyon értemesnek tűnik Bieniemy és teljesen tisztán, érthetően beszél. Sztem több, mint Reid klón, s nagyot nyerhet vele egy csapat, ha HC lesz majd vhol. mobile.twitter.com/wyche89/status/1224591445925007360
több mint 5 éve
mobile.twitter.com/espn/status/1224468264887209984
több mint 5 éve
Ez ijesztő.És tutira úgy kerestek embert erre a feladatra, hogy eléraktak egy méter magas "mi a két kép közötti 52 apró eltérés? Találd meg mindet 120 mp alatt!" elnevezésű rejtvényt...
több mint 5 éve
Oh wow. Igy nem csoda, hogy nagy szaja van Clarknak. Nem csak az edzoi keszitettek fel a 9ers ellen, de volt ra embere, hogy a 9ers OL tendenciajairol keszitsenek elemzes. Kinek melyik testtartasa milyen kovetkezo jatekrol arulkodik. Persze korabban is volt mar rola szo, hogy a ST-t is elemzik ilyen szempontbol, de azert jol mutatja, hogy mekkora munka van abban, hogy akar csak egy kicsiny elonyt megszerezz a masikkal szemben:twitter.com/ErikBurkhardt/status/1224109760108269568?s=20