Kedves visszatérők: újra működik a regisztráció és az elfelejtett jelszó kiküldése

Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 6 éve
gedam 6 511
több mint 6 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Indiana Hoosiers 24 123
Egy kis parádé a parádén
több mint 6 éve
roppihe San Francisco 49ers 244
 index.hu/tudomany/til/2020/02/05/miert_nincs_kansas_city_varosa_kansas_allamban_missouri_trump_super_bowl/
KoporShow
Ez jó volt erre én is kiváncsi voltam.Köszi!
több mint 6 éve
KoporShow Kansas City Chiefs Auburn Tigers 1 224 — Forum Reader
 index.hu/tudomany/til/2020/02/05/miert_nincs_kansas_city_varosa_kansas_allamban_missouri_trump_super_bowl/

"Nem kell hogy valódi legyen...Elég ha annak tűnik"

PC still means Personal Computer for me!

A rat born in stable is not a horse.

,, Nem az internet tetté beteggé az embereket, az internet csak rávilágított, mennyi beteg ember van. "
több mint 6 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 615 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306

Amadeus
Ebben az a szep, hogy mind Kansas, mind Washington tevedes. 😀
ulpianus
Ez a lényege 😊

több mint 6 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus

Amadeus
Ebben az a szep, hogy mind Kansas, mind Washington tevedes. 😀

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
resistance is futile Las Vegas Raiders Michigan Wolverines 35 000

Szerkesztette: resistance is futile
több mint 6 éve
gedam 6 511
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 764 — Így remélem megfelelek nektek.....
Nagyon értemesnek tűnik Bieniemy és teljesen tisztán, érthetően beszél. Sztem több, mint Reid klón, s nagyot nyerhet vele egy csapat, ha HC lesz majd vhol.

több mint 6 éve
Greengo Philadelphia Eagles Alabama Crimson Tide 9 333 — Eagles fan
Remélem ez itt azért elfér😀 :

E-A-G-L-E-S EAGLES !
több mint 6 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 48 764 — Így remélem megfelelek nektek.....
több mint 6 éve
mirdal Kansas City Chiefs 654 — Chiefs fan
Ez ijesztő.
És tutira úgy kerestek embert erre a feladatra, hogy eléraktak egy méter magas "mi a két kép közötti 52 apró eltérés? Találd meg mindet 120 mp alatt!" elnevezésű rejtvényt...
több mint 6 éve
undisputedly Seattle Seahawks 12 937 — SuperBowl Champions 2013/2014 II 2025/2026
Oh wow. Igy nem csoda, hogy nagy szaja van Clarknak. Nem csak az edzoi keszitettek fel a 9ers ellen, de volt ra embere, hogy a 9ers OL tendenciajairol keszitsenek elemzes. Kinek melyik testtartasa milyen kovetkezo jatekrol arulkodik. Persze korabban is volt mar rola szo, hogy a ST-t is elemzik ilyen szempontbol, de azert jol mutatja, hogy mekkora munka van abban, hogy akar csak egy kicsiny elonyt megszerezz a masikkal szemben:

több mint 6 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 942 — Salus populi suprema lex esto
Elmaradt a gratulációm eddig, de most pótolnám!

Gratulálok a csapatotoknak a győzelemhez. Bíztam benne, hogy Reid-nek végre összejön az SB, így nektek szurkoltam!
Viszont jövőre már jó lenne, ha egy kicsit jóllaknátok ezzel a győzelemmel és mi kerülnénk a csoport élére! 😊
Bruce
Errõl egyeztessél elõbb a vadlovakkal, õk is pont ezt tervezik.
ulpianus
Francba... 😀
több mint 6 éve

Gratulálok a csapatotoknak a győzelemhez. Bíztam benne, hogy Reid-nek végre összejön az SB, így nektek szurkoltam!
Viszont jövőre már jó lenne, ha egy kicsit jóllaknátok ezzel a győzelemmel és mi kerülnénk a csoport élére! 😊
Bruce
Errõl egyeztessél elõbb a vadlovakkal, õk is pont ezt tervezik.

több mint 6 éve
Bruce Las Vegas Raiders UCLA Bruins 11 942 — Salus populi suprema lex esto

több mint 6 éve
mirdal Kansas City Chiefs 654 — Chiefs fan
Magic Mahomes igen szavatartó emberke lévén valóban elment a Disney Worldbe. 😁

Ahol aztán sikeres jedi vizsgát is tett a 6-7 évesekkel együtt. 🤣

Szerkesztette: mirdal
több mint 6 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 11 197 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
 index.hu/sport/amerikaifutball/2020/02/03/andy_reid_super_bowl_gyoztes_edzo_13_evesen_orias_volt/amp
több mint 6 éve
Ki kell várnia a sorát; ami konkrétan azt jelenti, hogy csakis Sorensen után jöhet, mint bárki más. Sorensenről pedig csakis Ulpi írhat először.
ender1112
Sorensen

Most már írhattok. 😊Nem volt szükség rá, Hogy a félisten megmentse a csapatot, simán ment minden.

több mint 6 éve

több mint 6 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 877 — Víí veeer dö cseempjönsz.
Frank PO-meccseket lezáró Clarkról tényleg senki egy szót sem? :/
Wyatt
Ki kell várnia a sorát; ami konkrétan azt jelenti, hogy csakis Sorensen után jöhet, mint bárki más. Sorensenről pedig csakis Ulpi írhat először.
több mint 6 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Frank PO-meccseket lezáró Clarkról tényleg senki egy szót sem? :/

több mint 6 éve
jossbeaumont Green Bay Packers 1 222
Nagy gratula sracok!
Nem tudtam semleges nezo lenni, annyira akartam a sajat-, minden szurkolo-, es a jatek jovoje erdekeben, h a virtuoz, fineszes KC jatek nyerjen ma!
Rozmarnak nagyon kijart - egy zseni, ahogy Mahomes is (es persze Travis es a tobbiek).
A 100. evben, 50 ev utan. Szep...