Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 5 éve
arrowheadguys.com/2019/06/20/morning-huddle-1969-kansas-city-chiefs-defense-influenced-famed-steel-curtain/
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
uborka szezon unalom ellen:www.arrowheadpride.com/2019/6/17/18682134/why-andy-reid-has-the-best-screen-game-in-the-nfl
több mint 5 éve
Buttkicker megerdemli.
több mint 5 éve
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
arrowheadaddict.com/2019/06/12/mitchell-schwartz-will-sign-1-year-contract-extension-chiefs-per-reports/
több mint 5 éve
MDe legalabb draftoltunk egy kicsi Hillt. Nem mondhatja Majomsz, hogy nem tud kinek jo hosszukat dobni. 😀
több mint 5 éve
Orvosszakertoi vizsgalatok utan tisztaztak mind Hillt mind az exet a gyerekuk kartoresevel kapcsolatban. (Tisztan kiveheto kulonbseg van ha valakinek eltorik a csontjat vagy eses kozben tori el).Ezek utan 4 meccsnel hosszabb eltiltast nehezen tudanak megindokolni Goodellek.
Gyors meg is rakom h Hillnek meglesz a 2K elkapott yard iden 🤑
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Jordy Nelsont csábítja Mahomes. Mivel itt él a családja, itt nevelkedett fel és mindig is nagyon fontos volt számára a környék én nem vetném el, hogy vissza is tér egy évre még. Nagyon adnám itt az öreg Jordyt 😊Nagyon nem látom h Reid sebességfétise mellett leigazolják Nelsont.
alatriste
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Jordy Nelsont csábítja Mahomes. Mivel itt él a családja, itt nevelkedett fel és mindig is nagyon fontos volt számára a környék én nem vetném el, hogy vissza is tér egy évre még. Nagyon adnám itt az öreg Jordyt 😊
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Ha valami igazan gyenge, akkor az a CB allomany. Tehat:nflmocks.com/2019/05/26/kansas-city-chiefs-morris-claiborne/
több mint 5 éve
fuzovelkifele.com/2019/05/mahomest-lenyugozte-hardman-sebessege/?fbclid=IwAR1guuSy9q0dhvJf0rpaeMDCmVlwElZp5q3EnG2If1xjsK1l1w1gCvMCslwA cikkel kapcsolatban eszembe otlott. miszerint Hunt helyere is hoztak valakit. Nemcsak a mar draftolasakor megenekelt Hill klon Hardman erkezett nyilvanvalo posztra. Ugyanis lehet, hogy elsonek (mint legtobben), a ST-ben kezd majd az RB Darwin Thompson. Viszont erdemes tudni, hogy az RPO-hoz, amit a Chiefs a ligaban a legtobbet jatszik, 3 skillplayer kell. Hogy bulvarosan mondjam, Hunt volt az R, Hill a P, Mahomes az O. Ugyanis Thompson igen eredmenyes RPO futo volt egyetemen.
Errol irt a PFF is valahol egy cikket, hogy erdemes megfigyelni a Chiefs, Eagles, Bears (a harom legtobb RPO-t jatszo csapat) ujonnan erkezett futoi eredmenyesek ebben a semaban.
Akar erdemes lehet fantasyban is leigazolni, mert ha igaz, szep szamokat hozhat, Hunt cipojebe bujva. Mikor a draga futoink kidoltek. Esetleg returnerkent. Legrosszabb esetben pedig olcso volt.
több mint 5 éve
Mik vannk:chiefswire.usatoday.com/2019/05/23/kansas-city-chiefs-espn-documentary-rb-coach-deland-mccullough-wins-sports-emmy/
több mint 5 éve
fuzovelkifele.com/2019/05/mahomes-az-mvp-cim-legnagyobb-varomanyosa/Csakhogy Mahomes van a Madden 20 boritojan, akkor pedig annyi.
több mint 5 éve
profootballtalk.nbcsports.com/2019/05/16/dwayne-bowe-signs-one-day-contract-to-retire-with-chiefs/
több mint 5 éve
Darron Lee egy 6. Körösért Kansasba érkezett.A draft alatt is el akartak cserelni, csak sokat kertek. Mivel nem akartak lehivni az otodik, opcios evet (elso korben vitte Mekego).
Janek
Nekünk csak jo uzlet lehet ennyiert.
több mint 5 éve
Darron Lee egy 6. Körösért Kansasba érkezett.
több mint 5 éve
Uborkaszezon😊 Mahomes and Kelce clowning at this wedding is priceless 😂 @PatrickMahomes @tkelce (via @iamkaylanicole)
www.thescore.com/s/10347642
több mint 5 éve
chiefswire.usatoday.com/2019/05/07/kansas-city-chiefs-qb-patrick-mahomes-nfl-academy-london-ambassador/
több mint 5 éve
chiefswire.usatoday.com/2019/05/03/kansas-city-chiefs-udfa-wr-jamal-custis-earns-massive-guaranteed-money/
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Egyetertek peterk2005 altal idezett allaspontttal. Van amit el tudok fogadni, de ez messze nem olyan. En szerettem bunyozni, jartam boxra, tobbfele karatera gyerekkoromtol. Barataimmal allandoan idiota programunk volt fiatalon, hogy lekapcsoltuk a villanyt este, lehuztuk a redonyt, es felhuztunk kickbox kesztyut, aztan pufoltuk egymast a sotetben, csak mert fun. 😀 Vagy diszkoba, kocsmaba lemenve, a program resze volt, hogy pofozkodunk. Nem csonttoresig, csak le kellett vezetni a gozt.Minden szavaddal maximállisan egyet tudok érteni 😊😊😉
De aki noket, gyereket ver, azt mindenki utotte. A sitten levo bartaim is, azokat, akit nemi eroszakert, vagy pedofilkent vittek be, azokra kulonosen raszalltak. Pedig olyanokert mentek be, hogy lerangattak mondjuk valakit a simsonrol, mert reszegen is haza kell jutni, satobbi. Vagy barataim ugy mentek be Pestre, hogy "csapast merunk a varosra, nem jossz?" 😀
De noket verni netto gyavasag. Gyereket foleg. Ha kemeny vagy, legyel egy ferfi ellen, aki szeret bunyozni. Az okes.
Na mindegy, nem tudom mi tortent, de ez a level egy vicc. Sok kulhoni forumon sem erti senki. Ha ez alapjan elkenik, az nem jo uzenet.
ulpianus
több mint 5 éve
Vagy az a Ravens futó, a neve nem jut most eszembe, amelyik a liftben ütötte ki a nőjét.Ray Rice-nak hívják az úriembert
peterk2005
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear