Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 936 — Circus Maximus
 arrowheadguys.com/2019/06/20/morning-huddle-1969-kansas-city-chiefs-defense-influenced-famed-steel-curtain/

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
uborka szezon unalom ellen:
 www.arrowheadpride.com/2019/6/17/18682134/why-andy-reid-has-the-best-screen-game-in-the-nfl

több mint 5 éve
Buttkicker megerdemli.

több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
https://a1.espncdn.com/combiner/i?img=%2Fphoto%2F2019%2F0118%2Fr490257_1296x729_16-9.jpg
Source: Chiefs, PK Butker reach $20M extension
Chiefs kicker Harrison Butker, who will turn 24 in July, has agreed to a five-year extension worth about $20 million, a source confirmed to ESPN.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
 arrowheadaddict.com/2019/06/12/mitchell-schwartz-will-sign-1-year-contract-extension-chiefs-per-reports/

több mint 5 éve
MDe legalabb draftoltunk egy kicsi Hillt. Nem mondhatja Majomsz, hogy nem tud kinek jo hosszukat dobni. 😀

több mint 5 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 497 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Orvosszakertoi vizsgalatok utan tisztaztak mind Hillt mind az exet a gyerekuk kartoresevel kapcsolatban. (Tisztan kiveheto kulonbseg van ha valakinek eltorik a csontjat vagy eses kozben tori el).

Ezek utan 4 meccsnel hosszabb eltiltast nehezen tudanak megindokolni Goodellek.

Gyors meg is rakom h Hillnek meglesz a 2K elkapott yard iden 🤑

Szerkesztette: Borbinho

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
Jordy Nelsont csábítja Mahomes. Mivel itt él a családja, itt nevelkedett fel és mindig is nagyon fontos volt számára a környék én nem vetném el, hogy vissza is tér egy évre még. Nagyon adnám itt az öreg Jordyt 😊
alatriste
Nagyon nem látom h Reid sebességfétise mellett leigazolják Nelsont.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 310 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Jordy Nelsont csábítja Mahomes. Mivel itt él a családja, itt nevelkedett fel és mindig is nagyon fontos volt számára a környék én nem vetném el, hogy vissza is tér egy évre még. Nagyon adnám itt az öreg Jordyt 😊

Liverpool Fc
több mint 5 éve
braxa88 Seattle Seahawks Auburn Tigers 12 534
egy kis néznivaló:
 www.youtube.com/watch?v=P1UNviaUeNA
több mint 5 éve
Ha valami igazan gyenge, akkor az a CB allomany. Tehat:
 nflmocks.com/2019/05/26/kansas-city-chiefs-morris-claiborne/

több mint 5 éve
 fuzovelkifele.com/2019/05/mahomest-lenyugozte-hardman-sebessege/?fbclid=IwAR1guuSy9q0dhvJf0rpaeMDCmVlwElZp5q3EnG2If1xjsK1l1w1gCvMCslw

A cikkel kapcsolatban eszembe otlott. miszerint Hunt helyere is hoztak valakit. Nemcsak a mar draftolasakor megenekelt Hill klon Hardman erkezett nyilvanvalo posztra. Ugyanis lehet, hogy elsonek (mint legtobben), a ST-ben kezd majd az RB Darwin Thompson. Viszont erdemes tudni, hogy az RPO-hoz, amit a Chiefs a ligaban a legtobbet jatszik, 3 skillplayer kell. Hogy bulvarosan mondjam, Hunt volt az R, Hill a P, Mahomes az O. Ugyanis Thompson igen eredmenyes RPO futo volt egyetemen.
Errol irt a PFF is valahol egy cikket, hogy erdemes megfigyelni a Chiefs, Eagles, Bears (a harom legtobb RPO-t jatszo csapat) ujonnan erkezett futoi eredmenyesek ebben a semaban.

Akar erdemes lehet fantasyban is leigazolni, mert ha igaz, szep szamokat hozhat, Hunt cipojebe bujva. Mikor a draga futoink kidoltek. Esetleg returnerkent. Legrosszabb esetben pedig olcso volt.

több mint 5 éve
Mik vannk:
 chiefswire.usatoday.com/2019/05/23/kansas-city-chiefs-espn-documentary-rb-coach-deland-mccullough-wins-sports-emmy/

több mint 5 éve
 fuzovelkifele.com/2019/05/mahomes-az-mvp-cim-legnagyobb-varomanyosa/

Csakhogy Mahomes van a Madden 20 boritojan, akkor pedig annyi.

több mint 5 éve
 profootballtalk.nbcsports.com/2019/05/16/dwayne-bowe-signs-one-day-contract-to-retire-with-chiefs/

több mint 5 éve
Darron Lee egy 6. Körösért Kansasba érkezett.
Janek
A draft alatt is el akartak cserelni, csak sokat kertek. Mivel nem akartak lehivni az otodik, opcios evet (elso korben vitte Mekego).
Nekünk csak jo uzlet lehet ennyiert.

több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
Darron Lee egy 6. Körösért Kansasba érkezett.

több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 753 — Így remélem megfelelek nektek.....
Uborkaszezon😊

Mahomes and Kelce clowning at this wedding is priceless 😂 @PatrickMahomes @tkelce (via @iamkaylanicole)
 www.thescore.com/s/10347642
több mint 5 éve
 www.youtube.com/watch?v=c8xBu_8F0QU

több mint 5 éve
 chiefswire.usatoday.com/2019/05/07/kansas-city-chiefs-qb-patrick-mahomes-nfl-academy-london-ambassador/

több mint 5 éve
 www.youtube.com/watch?v=dbvGgxl_ytU

több mint 5 éve
 www.chiefs.com/video/rookie-minicamp-recap

több mint 5 éve
 chiefswire.usatoday.com/2019/05/03/kansas-city-chiefs-udfa-wr-jamal-custis-earns-massive-guaranteed-money/

több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Egyetertek peterk2005 altal idezett allaspontttal. Van amit el tudok fogadni, de ez messze nem olyan. En szerettem bunyozni, jartam boxra, tobbfele karatera gyerekkoromtol. Barataimmal allandoan idiota programunk volt fiatalon, hogy lekapcsoltuk a villanyt este, lehuztuk a redonyt, es felhuztunk kickbox kesztyut, aztan pufoltuk egymast a sotetben, csak mert fun. 😀 Vagy diszkoba, kocsmaba lemenve, a program resze volt, hogy pofozkodunk. Nem csonttoresig, csak le kellett vezetni a gozt.
De aki noket, gyereket ver, azt mindenki utotte. A sitten levo bartaim is, azokat, akit nemi eroszakert, vagy pedofilkent vittek be, azokra kulonosen raszalltak. Pedig olyanokert mentek be, hogy lerangattak mondjuk valakit a simsonrol, mert reszegen is haza kell jutni, satobbi. Vagy barataim ugy mentek be Pestre, hogy "csapast merunk a varosra, nem jossz?" 😀
De noket verni netto gyavasag. Gyereket foleg. Ha kemeny vagy, legyel egy ferfi ellen, aki szeret bunyozni. Az okes.
Na mindegy, nem tudom mi tortent, de ez a level egy vicc. Sok kulhoni forumon sem erti senki. Ha ez alapjan elkenik, az nem jo uzenet.
ulpianus
Minden szavaddal maximállisan egyet tudok érteni 😊😊😉
több mint 5 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 968 — we almost always almost win
Vagy az a Ravens futó, a neve nem jut most eszembe, amelyik a liftben ütötte ki a nőjét.
peterk2005
Ray Rice-nak hívják az úriembert

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear