NFL eredménykövetés NFL eredménykövetés - 1 aktív topik

NCAA eredménykövetés NCAA eredménykövetés - 1 aktív topik

Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 5 éve
diverdoc San Francisco 49ers Notre Dame Fighting Irish 3 382 — Badminton is Goodminton
Gratulalok, remelem kozeljovoben revansot tudunk venni

"First down az, amikor átviszik a sárga vonalon a labdát" P.P
több mint 5 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 35 168 — #NoStress
❤️Andy Reid❤️

több mint 5 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
Grat a bajnok címhez. És akkor minden egyéb megjegyzést elengedek most a PO-val kapcsolatban

több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Gratula!!
több mint 5 éve
roppihe San Francisco 49ers 244
Jó szurkolást és egy fasza meccset kivánok!
több mint 5 éve
James007 Green Bay Packers Wisconsin Badgers 1 948
Ahhoz képest h külföldön mekkora hype van Mahomes körül, itt nem nagyon bővült a klub!
Estére egy kalappal!
Ha már bold: DWilliams 3 TD és MVP 😁
steelwolf
Jövök én is! Hajrá Főnökök! 😊
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 147 — Így remélem megfelelek nektek.....
Azért egy picit fáj, hogy Shady inaktív.... 😕
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 18 009 — Circus Maximus
pacsi, jó meccset sérülés nélkül!
petey
Sztem az egyik legjobban vart SB evek ota. Marmint nem nekunk kettonknek. Hanem a fuggetleneknek.
Itt most lesz ket tamadoguru, akiknek megvan a fegyverkeszlete is. Nem tudom ki nyer, de megmodom oszinten, ha niners lesz az, megerdemlik. Nagyon jo csapat. Eddig minden meccsen azt ereztem, hogy a PO ugyis melgesz, mindegy ha bukunk is egyet. Vagy a Texans, Titans ellen, ha nem basszuk el, azert meglesz. Hatranybol is.
Most ember legyen a talpan, aki megmondja ki nyer. Nagyon sokan vartak egy ilyen meccset. Ahol nem a tutizos tamadofelfogas lesz "csak el ne asszuk, legyen sok kis apro tuti jatek".

Serules ugyis lesz. Eleve mindenki jatszik, nem mert teljesen egeszseges.
Mikor anno a Chiefs nyert, volt egy safety (Robinson), akinek az AFC kupameccsen eltorott harom bordaja. Aztan igy jatszott a meccsen. Utott egy fumblit, ossze is szedte, egy picket is leszedett. Torott bordakkal. Muszaj ott lenni. Ez a SB.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Oké, a Chiefs egyik játékosának lesz futott, elkapott és passzolt TD-je is. És egy csapattársa lesz az MVP 😀
csipkelli
Hill és PM?

több mint 5 éve
csipkelli 4 010
Oké, a Chiefs egyik játékosának lesz futott, elkapott és passzolt TD-je is. És egy csapattársa lesz az MVP 😀
több mint 5 éve
steelwolf Pittsburgh Steelers 10 336 — 2013 óta Pittsburgh Steelers fotelszurkoló!
Ahhoz képest h külföldön mekkora hype van Mahomes körül, itt nem nagyon bővült a klub!
Estére egy kalappal!
Ha már bold: DWilliams 3 TD és MVP 😁
több mint 5 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 20 650 — Csodabogár
pacsi, jó meccset sérülés nélkül!

több mint 5 éve
gedam 6 266
boldom: frank clark lesz az mvp
több mint 5 éve
ParadSEC New England Patriots Georgia Bulldogs 3 329 — Patriots fan
Nehéz a választás mert mindkét csapat szimpatikus, de ma én is veletek vagyok. Izzítsátok be a tüzérséget aztán mehet szőnyegbombázás.
Matthew99
Mi ez, Vietnám? :o
gyeek
Ahhoz fog hasonlìtani ahogy a Chiefst elnézem😁

„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 16 635 — Apu ökölbeszorított keze
Akkor hajrá !!

több mint 5 éve
Nehéz a választás mert mindkét csapat szimpatikus, de ma én is veletek vagyok. Izzítsátok be a tüzérséget aztán mehet szőnyegbombázás.
Matthew99
gyeek
Azt mondta ecco egy Chiefs WR, hogy o es a QB olyan paros, hogy szonyegbombazas lesz minden meccsen, akarki meglassa. Dwayne Bowe mondta, Alex Smithre es magara gondolva. Az mondjuk ugy annyira nem jott be.

több mint 5 éve
gyeek LSU Tigers 8 598 — Grady Judd fan
Matthew99

blikk.hu : Sajnos ki vagy tiltva 9999-12-31 23:59:00-ig, mert •
Káromkodás, csúnya szavak használata, alapvető beszélgetési normák be nem tartása.

"ALL IN" refers to the proximity of Jerry's head to his ass
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 10 097 — Invisible man

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Toto21 Chicago Bears 7 435
Mara sok sikert nektek. Reid miatt nektek fogok szurkolni! Igazan megerdemelne a gyurut!
több mint 5 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 46 147 — Így remélem megfelelek nektek.....
Egy díjat se nyert senki, de legyen tiétek a SB 😊!!! 😀 Go Chiefs, go Reid! 😊 go Ulpi 😉
több mint 5 éve
 fuzovelkifele.com/2020/01/patrick-mahomes-a-red-raider/
több mint 5 éve

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve

több mint 5 éve
akdestroyer Seattle Seahawks 4 796
Devin Hesteres kickoff visszahordást nem láttad Kovács Sanyitól ? 😀
Hightower94
Miért? Érdemes?
akdestroyer
 youtu.be/GoPfaGO7CBU
KoporShow
Amúgy itt ki ordít? 😀 Szerintem Ricsi.

több mint 5 éve
De ezek nem okos emberek. Kimond valamit, aztan annyi. Ford lehetett volna a csapattarsa, es akkor meg azt mondta volna, mi ketten vagyunk a legnagyobb kiralyok, meg egy ilyen duo a galaxisbn nincs. Ezert nagyotmondo rovat ez, Eszuk nulla, csak megmondjak a tutit, amivel nyerni semmit, de bukni inkabb lehet.