Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 5 éve
Nem Hill lenne az első, akinek az ügyét szőnyeg alá söpörnék. Brandon Marshallt, AP-t, Mixont tudjátok nézni? És Ray Lewist?Abból a szempontból persze valóban egykutya, hogy aki emiatt valóban leiratkozik a teljes sportágról, az miért nem tette meg Peterson visszatérésekor, de itt az Ulpi által hozott OJ példa még jobb. De még csak nem is ő az egyetlen gyilkos a HOFben...Nem az a baj, hogy a Hill-hez hasonló ember a ligában van, mert mindenhol vannak mocskok.
Amúgy fölösleges találgatni HIll sorsa kapcsán, az NFL van annyira következetlen, hogy egyik korábbi esetet se tekinthessük irányadónak Hill esetében se.
Black_Adder
Azért nem nézném tovább az NFLt ha a liga hagyná játszani, mert az számomra azt az üzenetet közvetítené, hogy mindegy mit csinálsz, ha a liga legújabb üdvöskéjének vagy a kedvenc célpontja.
Miközben vannak akiket ennél jóval kevesebbért is elmeszelnek.
Tarsi
Az miért nem baj, hogy a Browns claimelte Huntot? Mert ők szimpatikus loserek, nekik szabad?
A KC ráér addig, amíg dönt a liga, legkésőbb akkor kiderül mennyit ér a reklám és mennyit Hill játéka.
Szerkesztette: Black_Adder
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Egyetertek peterk2005 altal idezett allaspontttal. Van amit el tudok fogadni, de ez messze nem olyan. En szerettem bunyozni, jartam boxra, tobbfele karatera gyerekkoromtol. Barataimmal allandoan idiota programunk volt fiatalon, hogy lekapcsoltuk a villanyt este, lehuztuk a redonyt, es felhuztunk kickbox kesztyut, aztan pufoltuk egymast a sotetben, csak mert fun. 😀 Vagy diszkoba, kocsmaba lemenve, a program resze volt, hogy pofozkodunk. Nem csonttoresig, csak le kellett vezetni a gozt.De aki noket, gyereket ver, azt mindenki utotte. A sitten levo bartaim is, azokat, akit nemi eroszakert, vagy pedofilkent vittek be, azokra kulonosen raszalltak. Pedig olyanokert mentek be, hogy lerangattak mondjuk valakit a simsonrol, mert reszegen is haza kell jutni, satobbi. Vagy barataim ugy mentek be Pestre, hogy "csapast merunk a varosra, nem jossz?" 😀
De noket verni netto gyavasag. Gyereket foleg. Ha kemeny vagy, legyel egy ferfi ellen, aki szeret bunyozni. Az okes.
Na mindegy, nem tudom mi tortent, de ez a level egy vicc. Sok kulhoni forumon sem erti senki. Ha ez alapjan elkenik, az nem jo uzenet.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Mike Florio-nak volt az üggyel kapcsolatban egy valid álláspontja. Azt mondta, hogy minden ilyen játékos, akinek megadják az esélyt, valamelyik másik játékostól veszi el a lehetőséget, aki minta életet él, dolgozik a közösségért, alkalmas role modellnek. Ő emiatt ezen a szinten nem ért egyet a második eséllyel. Egyetértek vele. Más dolog az, hogy minden embernek jár egy bizonyos szintig a tiszta lap. De a tiszta lap és új esély nem feltétlenül kell, hogy tízmillió dollárokat és presztízs állásokat is jelentsen. Egy hajléktalant is ki lehet húzni a sz*rból anélkül, hogy a Mariott-ban szállásoljuk el és sofőrrel utaztatjuk. Kapják meg az esélyt ezek a játékosok a hétköznapi életben, de az NFL-t, a kiemelt helyzetet kapják meg olyanok akik emberként is rászolgálnak. Persze tudom, hogy az élet sajnos nem ilyen egyszerű, de legalább elvként működhetne.
Egyébként engem a Peterson féle ügyek kevésbé zavarnak. Azokban az esetekben általában nem elferdült/nem létező morálról van szó, hanem kultúrális, hozott viselkedésformáról, ahol erkölcsös a pálca, mint nevelési eszköz. Mint a nyilvános megkövezés vagy karlevágás bizonyos kultúrákban. Ezeket is meg kell oldani, de morálisan számomra más megítélés alá esnek, mint az, amikor - pl. Mixon - KO-zza a csaját. Vagy az a Ravens futó, a neve nem jut most eszembe, amelyik a liftben ütötte ki a nőjét. Vagy Hill, aki össze-vissza verte, rúgdosta, a hajánál fogva cibálta fel-alá a lakásban a csaját. Terhesen. Ez utóbbi minden kultúrában elfogadhatatlan. Kétezer éve is az volt. Sőt, ezt lenézték/elítélték akkor is, ha valaki a kutyáját, lovát veri, verte így.
Ezzel az üggyel kapcsolatban sajna úgyse fogunk tisztán látni. Itt azért keményen belejátszik a történetbe az is, hogy ha Hill visszatérhetne a focihoz, akkor rövidesen kőkemény tízmilliók csörögnének a számára. És akkor az ügynöke számára. Meg a megvert feleség számára is. Ez egész életet befolyásoló, life changing összeg, amiért az ember sok mindenre hajlandó. Kussolni is például, akkor is, ha időnként jól megverik.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
A legujabb cikkek is nyilvan ezzel foglalkoznak. Minden 5 "Hill a mocsok" cikkre jut egy valami mas. Mindenki egyetert abban, hogy ha egyaltalan csak letartoztatjak, akkor vege a karrierjenek. Ha nem, akkor viszont mar nincs egyetertes, hogy mi lesz, es minek is kellene lennie.
több mint 5 éve
Tarsi
1 247
Abból a szempontból persze valóban egykutya, hogy aki emiatt valóban leiratkozik a teljes sportágról, az miért nem tette meg Peterson visszatérésekor, de itt az Ulpi által hozott OJ példa még jobb. De még csak nem is ő az egyetlen gyilkos a HOFben...Nem az a baj, hogy a Hill-hez hasonló ember a ligában van, mert mindenhol vannak mocskok.
Amúgy fölösleges találgatni HIll sorsa kapcsán, az NFL van annyira következetlen, hogy egyik korábbi esetet se tekinthessük irányadónak Hill esetében se.
Black_Adder
Azért nem nézném tovább az NFLt ha a liga hagyná játszani, mert az számomra azt az üzenetet közvetítené, hogy mindegy mit csinálsz, ha a liga legújabb üdvöskéjének vagy a kedvenc célpontja.
Miközben vannak akiket ennél jóval kevesebbért is elmeszelnek.
A KCt pedig nem is értem mire várnak még?! Ekkora negatív reklámot még egy gyűrű sem hiszem hogy megérne.
több mint 5 éve
Szerintem meg egykutya,hogy palcaval vered a gyereked vagy kezzel.az valóban mindegy. Ez viszont jogilag súlyos testi sértés Peterson ügyével ellentétben. Amiért nem mellesleg Peterson effektíve 1 évet ki kellett hogy hagyjon. Most kérdéses, hogy Hillnek ki kell-e akár 1 meccset is hagynia egy a btk szerint súlyosabb vétségért.
De hat ugye mas az ertekrend.
Janek
Abból a szempontból persze valóban egykutya, hogy aki emiatt valóban leiratkozik a teljes sportágról, az miért nem tette meg Peterson visszatérésekor, de itt az Ulpi által hozott OJ példa még jobb. De még csak nem is ő az egyetlen gyilkos a HOFben...
A másik kérdés viszont, hogy ha a liga a szőnyeg alá söpri, akkor mit csinál a KC? Elég negatív reklám nekik - elég megnézni itt a KC topicot, senkit se érdekel a draft csak a férgek vagy, hogy Chris Jones kihagyja az OTAkot, D.J. visszavonulása, bajnoki remények - Huntot is kirakták, bár hivatalosan azért, mert hazudott nekik, Hillt még lehetséges mosdatni, a kivágása meg azért nem biztos hogy elősegítené a rövid távú célokat Kansas Cityben, de Hunt, mármint Clark Hunt nem biztos hogy csak ez alapján dönt.
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Szerintem meg egykutya,hogy palcaval vered a gyereked vagy kezzel.De hat ugye mas az ertekrend.
több mint 5 éve
the12thman
70
Az más hogy agyba főbe versz valakit, mint jelen esetben Suarez harapása. Ezek mellett egy apróság sőt semmiség, ennek ellenére meg is kapta a méltó büntetést. Hónapokig semmibe vették. Más eltöri a lábakat szándékosan és kap 3 meccset vagy annyit se, egy harapás meg egyenlővé tesz a semmivel. Nem, nem védem mert megérdemelte a sorsát, de ezekhez a cselekedetekhez képest ez kutyaf..a volt, ha a gurulós focit hoztuk példának.Féreg, nem féreg, Hill-t nem kéne erőltetni ezek után a ligában.Persze. Csak arra celoztam, hogy ennyi erovel OJ ota kar volt eddig is nezni. Vagy Suarez (most ne ezen vitazzon senki, de mondatok mast) amit muvelt megint, a focit (soccert) is, meg ugy alatlaban minden sportagban vannak fergek. De attol meg en nezni fogom.
Amadeus
ulpianus
több mint 5 éve
igazi féreg csak kosárlabdában vanHard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
több mint 5 éve
Féreg, nem féreg, Hill-t nem kéne erőltetni ezek után a ligában.Persze. Csak arra celoztam, hogy ennyi erovel OJ ota kar volt eddig is nezni. Vagy Suarez (most ne ezen vitazzon senki, de mondatok mast) amit muvelt megint, a focit (soccert) is, meg ugy alatlaban minden sportagban vannak fergek. De attol meg en nezni fogom.
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
Féreg, nem féreg, Hill-t nem kéne erőltetni ezek után a ligában.Látom elkezdték a szerecsenmosdatást. Ha ezek után ez a féreg játszhat, míg valakit megfognak 420-al(ami több államban legális) nem akkor én nem nézem tovább ezt a sportot.A tobbiek attol meg nem fergek. Kiveve parat.
Tarsi
ulpianus
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Látom elkezdték a szerecsenmosdatást. Ha ezek után ez a féreg játszhat, míg valakit megfognak 420-al(ami több államban legális) nem akkor én nem nézem tovább ezt a sportot.A tobbiek attol meg nem fergek. Kiveve parat.
Tarsi
több mint 5 éve
Látom elkezdték a szerecsenmosdatást. Ha ezek után ez a féreg játszhat, míg valakit megfognak 420-al(ami több államban legális) nem akkor én nem nézem tovább ezt a sportot.Már pedig fog játszani, kapni fog max 8-10 meccs eltiltást, rosszabb esetben kirakja a chiefs, de úgyis lesz aki leigazolja.
Tarsi
több mint 5 éve
Tarsi
1 247
Látom elkezdték a szerecsenmosdatást. Ha ezek után ez a féreg játszhat, míg valakit megfognak 420-al(ami több államban legális) nem akkor én nem nézem tovább ezt a sportot.
több mint 5 éve
AP esete nagyon mas volt, ossze sem szabadna hasonlitani a kettot. AP megpalcazza a gyereket, ha hulye, ez a csavo akkor is verte az asszonyt, amikor terhes volt, utana is verte az asszonyt, gondolom elotte is, majd a gyereket is verte, arrol meg felvetel keszult, hogy meg fenyegeti is az asszonyt.
Raadasul a felvetelen hallgato, hogy o okozott seruleseket a gyereknek is, mindezt ugy, hogy nehany nappal elotte szuntettek meg ellene az eljarast, mondvan, nincs bizonyitek ra, hogy valoban o okozta a szoban forgo serulest vagy torest a gyereknek.
Nalam ez nagyon nem egy szint.
Attol fuggetlenul ezt is siman el fogjak sikalni.
több mint 5 éve
Meg a vegen ezt is elsikaljak es megussza. Egeszen parades lenne. Az NFL meg majd odalok neki valami kamu nyolcmeccses, vagy 12 meccses eltiltast, aztan csokolom, o meg folytatja vigan a focikat.AP esete ismerős?
Stez
több mint 5 éve
De és tuti ez a féreg bántotta a gyereket is. Bakker már lecsapta az asszonyt, amikor az terhes volt, most nehogy elkezdje mindenki mosdatni .Na ha a most nyilvanossagra hozott dolgok (Hill ugyvedjenek levele az NFL-nek) igazak , akkor mindenki megkoveti magat? Eleg fabrikaltnak tunik, de olyanrol is hallottunk mar, hogy a (kidobas szelen allo) side hoe-k csak ki akarjak hasznalni a sikeres csavot, vagy epp tonkretenni.Mégsem ő mondta a felvételen azt ami elhangzott?
Borbinho
peterk2005
Ezek a szép kulturált sms-ek is 😀 Röhej, lehet az ügyvéd diktálta. Meg Hill biztos nem tudta kezébe venni asszonypajtás telóját otthon, és írni magának egy üzit. Ha a hangfelvétel, amin Hill szép szövege és a gyerek vallomása! is hallható gyengébb bizonyító erejű, mint ezek a szofisztikált sms-ek, akkor mondjon le az NFL, meg a KC is.
Normál vádemelés nem tudni lesz-e, ha egymásra mutogatnak, de a gyerek elmondta, hogy az apja törte el a karját, meg többször verte. Ha ez nem elég, akkor nem tudom mi az.
Pláne ott Amerikában, meg a mai nem normális PC világban, amikor egy fűszálat sem lehet bántani.
"Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom! Téged nyírlak ki utolsónak." 😀
több mint 5 éve
Meg a vegen ezt is elsikaljak es megussza. Egeszen parades lenne. Az NFL meg majd odalok neki valami kamu nyolcmeccses, vagy 12 meccses eltiltast, aztan csokolom, o meg folytatja vigan a focikat.
több mint 5 éve
Beleolvasva az ügyvéd levelébe, a nő valami másik sérülésről ír, ami korábban történt, nem erről az esetről. De mindegy is. A jogi eljárást már úgyis valószínűleg megúszta (akármelyik is csinálta), ahhoz a hangfelvétel sem elég bizonyíték. Az NFL pedig nem hard evidence alapján dönt, hanem "moral standard" alapján, ami majd meglátjuk, hogy Hill esetében mit jelent. Mert ennek a "standardnak" a határai nem igazán "standard"-ak. 😊 Nekem mindenesetre a korábbi ügye után (ha jól emlékszem ezt a nőjét verte meg a college-ben, szép kis kapcsolat), szóval bőven elég az is, ahogy az a "you should be terrified too, bitch" elhangzott. Morális standard szempontjából.
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
De, o hallhato a felvetelen. De nem o torte el a gyereke karjat (arra mindketten ugy hivatkoznak, mint baleset), a no volt aki korabban is bantotta a gyereket, amit sms-el tudnak bizonyitani (a no kuldte Hillnek). A felvetel pedig akkor keszult, amikor epp szetvalo felben voltak, es a gyermek elhelyezeserol/neveleserol vitatkoztak. Minden (a gyermeket erinto) fizikai bantalmazast tagadnak. Nem tudunk tovabbra se mindent, de mar a fel vilag elkonyvelte egy utolso suttyonak.Na ha a most nyilvanossagra hozott dolgok (Hill ugyvedjenek levele az NFL-nek) igazak , akkor mindenki megkoveti magat? Eleg fabrikaltnak tunik, de olyanrol is hallottunk mar, hogy a (kidobas szelen allo) side hoe-k csak ki akarjak hasznalni a sikeres csavot, vagy epp tonkretenni.Mégsem ő mondta a felvételen azt ami elhangzott?
Borbinho
peterk2005
Lehet tenyleg az, es ez egy gyenge probalkozas hogy mentse a karrierjet (talan a nojevel is ledumaltak). De ha tenyleg a no okozta a serulest es nem Hill, akkor kb ugy se lett volna. Ettol fuggetlenul aggaszto Hill viselkedese/reakcioja a felvetelen, de lehet hogy egy fel napos vitabol lett kiragadva 10 perc.
olvasd vegig ezt a thread-et, v Schefter is megirta mar espn-en.
twitter.com/TerezPaylor/status/1123999317147226115
szerk:
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Na ha a most nyilvanossagra hozott dolgok (Hill ugyvedjenek levele az NFL-nek) igazak , akkor mindenki megkoveti magat? Eleg fabrikaltnak tunik, de olyanrol is hallottunk mar, hogy a (kidobas szelen allo) side hoe-k csak ki akarjak hasznalni a sikeres csavot, vagy epp tonkretenni.Mégsem ő mondta a felvételen azt ami elhangzott?
Borbinho
több mint 5 éve
Na ha a most nyilvanossagra hozott dolgok (Hill ugyvedjenek levele az NFL-nek) igazak , akkor mindenki megkoveti magat? Eleg fabrikaltnak tunik, de olyanrol is hallottunk mar, hogy a (kidobas szelen allo) side hoe-k csak ki akarjak hasznalni a sikeres csavot, vagy epp tonkretenni.
Szerkesztette: Borbinho
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Közben 1 napos szerződés után innen vonult vissza Charles:A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Ulpi!Par oraja kerdeztek a Chiefs vezetoseget, sokadszorra, mi lesz Hillel. No comment a valasz.
A WR helyzetről írhatnál pár szót.
Kik esélyesek az 53ra?
Kis kedvenceim (Demarcus Robinson és az UDFA Cody Thompson) mire szàmíthatnak?
Köszi!
Bazzani
Robinson es Reiter (szolgalati kozlemeny: a center, aki jobban jatszott mint Morse, de nem sokan ismerik. Pedig nincs center gondunk. Ahogy Hudson tavozasakor sem volt.) ugyet egybevette Reid, szte megvannak a megfelelo emberek a tavozok potlasara.
Robinson eseteben szvsz nem Hillre (oda draftoltuk Hardmant) inkabb Conleyra utalt.
Thompson Udfa. Azokrol sokat ne almodjon senki, amig legalabb a tarcsi keretbe be nem kerulnek. Foleg nem egy nem (lerombolt es) ujjaepulo csapatnal.
több mint 5 éve
Ulpi!A WR helyzetről írhatnál pár szót.
Kik esélyesek az 53ra?
Kis kedvenceim (Demarcus Robinson és az UDFA Cody Thompson) mire szàmíthatnak?
Köszi!