Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 5 éve
Csak a rájátszásba ne csaljanak el meccseket mint tavaly a saints ramst.Mondjuk ki nyugodtan: Csaltak. Ez a szó nektek úgyis ismerős😊Amúgy én jobban örülnék a Patsnek mint mondjuk a Billsnek vagy a Texansnak. Patsel játszottunk , idegenben nyertünk úgy hogy megsérült Mahomes keze és a cuccok is épp hogy megérkeztek mégha voltak vitatható birói itéletek a Pats ellen . Otthon ellenük lehetne a legtöbb esély , bár ott a TB&BB faktor de a Billsnek masszivabb a védelme van , nem is játszottunk velük , Texanstól meg kikaptunk bár sztem azóta erősödött nálunk a D. Mindenesetre jól jön a byeweek Reid meg biztos kitalál valami okosságot. Nálunk van valaki talán visszatér valamikor a playoffban?Kiemeltem a részt ahol hangosan felröhögtem...
Hightower94
ThundersNFL
Fast Willie
🥴🥴🥴
ThundersNFL
több mint 5 éve
Mondjuk ki nyugodtan: Csaltak. Ez a szó nektek úgyis ismerős😊Amúgy én jobban örülnék a Patsnek mint mondjuk a Billsnek vagy a Texansnak. Patsel játszottunk , idegenben nyertünk úgy hogy megsérült Mahomes keze és a cuccok is épp hogy megérkeztek mégha voltak vitatható birói itéletek a Pats ellen . Otthon ellenük lehetne a legtöbb esély , bár ott a TB&BB faktor de a Billsnek masszivabb a védelme van , nem is játszottunk velük , Texanstól meg kikaptunk bár sztem azóta erősödött nálunk a D. Mindenesetre jól jön a byeweek Reid meg biztos kitalál valami okosságot. Nálunk van valaki talán visszatér valamikor a playoffban?Kiemeltem a részt ahol hangosan felröhögtem...
Hightower94
ThundersNFL
Fast Willie
🥴🥴🥴
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Mondjuk ki nyugodtan: Csaltak. Ez a szó nektek úgyis ismerős😊Amúgy én jobban örülnék a Patsnek mint mondjuk a Billsnek vagy a Texansnak. Patsel játszottunk , idegenben nyertünk úgy hogy megsérült Mahomes keze és a cuccok is épp hogy megérkeztek mégha voltak vitatható birói itéletek a Pats ellen . Otthon ellenük lehetne a legtöbb esély , bár ott a TB&BB faktor de a Billsnek masszivabb a védelme van , nem is játszottunk velük , Texanstól meg kikaptunk bár sztem azóta erősödött nálunk a D. Mindenesetre jól jön a byeweek Reid meg biztos kitalál valami okosságot. Nálunk van valaki talán visszatér valamikor a playoffban?Kiemeltem a részt ahol hangosan felröhögtem...
Hightower94
ThundersNFL
több mint 5 éve
Amúgy én jobban örülnék a Patsnek mint mondjuk a Billsnek vagy a Texansnak. Patsel játszottunk , idegenben nyertünk úgy hogy megsérült Mahomes keze és a cuccok is épp hogy megérkeztek mégha voltak vitatható birói itéletek a Pats ellen . Otthon ellenük lehetne a legtöbb esély , bár ott a TB&BB faktor de a Billsnek masszivabb a védelme van , nem is játszottunk velük , Texanstól meg kikaptunk bár sztem azóta erősödött nálunk a D. Mindenesetre jól jön a byeweek Reid meg biztos kitalál valami okosságot. Nálunk van valaki talán visszatér valamikor a playoffban?Kiemeltem a részt ahol hangosan felröhögtem...
Hightower94
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 5 éve
Amúgy én jobban örülnék a Patsnek mint mondjuk a Billsnek vagy a Texansnak. Patsel játszottunk , idegenben nyertünk úgy hogy megsérült Mahomes keze és a cuccok is épp hogy megérkeztek még ha voltak vitatható birói itéletek a Pats ellen. Otthon ellenük lehetne a legtöbb esély , bár ott a TB&BB faktor de a Billsnek masszivabb a védelme van , nem is játszottunk velük , Texanstól meg kikaptunk bár sztem azóta erősödött nálunk a D. Mindenesetre jól jön a byeweek Reid meg biztos kitalál valami okosságot. Nálunk van valaki talán visszatér valamikor a playoffban?Én is, a többire inkább nem reagálnék 😀
Hightower94

több mint 5 éve
Amúgy én jobban örülnék a Patsnek mint mondjuk a Billsnek vagy a Texansnak. Patsel játszottunk , idegenben nyertünk úgy hogy megsérült Mahomes keze és a cuccok is épp hogy megérkeztek még ha voltak vitatható birói itéletek a Pats ellen. Otthon ellenük lehetne a legtöbb esély , bár ott a TB&BB faktor de a Billsnek masszivabb a védelme van , nem is játszottunk velük , Texanstól meg kikaptunk bár sztem azóta erősödött nálunk a D. Mindenesetre jól jön a byeweek Reid meg biztos kitalál valami okosságot. Nálunk van valaki talán visszatér valamikor a playoffban?
több mint 5 éve
Na végre megérkeztünk a szakmai részhez 😀Igen. Meg tudod orvos, tűzoltó, börtönőr stb.... is egyben 😊Akkor sorensen = baráth boti?Mindketten védők és Kansas Cityben fociznak. 😉
peach
Lehet h a 2 személy egy és ugyanaz??? 😮
empty taxi
peach

több mint 5 éve
Igen. Meg tudod orvos, tűzoltó, börtönőr stb.... is egyben 😊Akkor sorensen = baráth boti?Mindketten védők és Kansas Cityben fociznak. 😉
peach
empty taxi
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Akkor sorensen = baráth boti?Mindketten védők és Kansas Cityben fociznak. 😉
peach
Szerkesztette: empty taxi

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Akkor sorensen = baráth boti?
...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 5 éve
Bucky Brooks kihozott SB gyöztesnek minket a tippjében. Érveivel egyet tudok érteni:youtu.be/zWyqUyn4M0M
több mint 5 éve
Mondtam, hogy nem kap tobb snapet, igy is eleg elfoglalt.Azért játszott ilyen keveset az MLB-ben? 😊
ulpianus
en.m.wikipedia.org/wiki/Zach_Sorensen

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Mondtam, hogy nem kap tobb snapet, igy is eleg elfoglalt.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Sőt még a Trónok harcában is szerepelt!Plusz már dobott neki INTet a nagy TB is 😀És nyert szakaszt a Tour de France-on és a Vueltán isSorensen egy legenda! 🏈en.wikipedia.org/wiki/Thomas_S%C3%B8rensen
ulpianus
101-szer őrizte a dán válogatott kapuját, valóban az. 😊
empty taxi
en.wikipedia.org/wiki/Nicki_S%C3%B8rensen
Black_Adder
Hightower94
több mint 5 éve
Plusz már dobott neki INTet a nagy TB is 😀És nyert szakaszt a Tour de France-on és a Vueltán isSorensen egy legenda! 🏈en.wikipedia.org/wiki/Thomas_S%C3%B8rensen
ulpianus
empty taxi
Black_Adder
több mint 5 éve
És nyert szakaszt a Tour de France-on és a Vueltán isSorensen egy legenda! 🏈en.wikipedia.org/wiki/Thomas_S%C3%B8rensen
ulpianus
empty taxi
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Sorensen egy legenda! 🏈en.wikipedia.org/wiki/Thomas_S%C3%B8rensen
ulpianus

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Sorensen egy legenda! 🏈

több mint 5 éve
Sörensen sose rossz!!! 😂Thornhill elszakította az ACL- jét....Már látszott amikor úgy vitték le hogy nagy a baj 😕 nagyon fog hiányozni de lesz 2 hét arra hogy Reid kitaláljon valamit. Sorensen tegnap nem volt rossz , sztem az egyik legjobb meccsét hozzta le
KoporShow
Hightower94
több mint 5 éve
nagyotmondo rovat: Big Red szerint senki sem olyan okos jatekos mint Kendall Fuller. Peldaul ezrt is mindenhol bevetheto.Fontosabb, hogy Thornhill helyen majd leginkabb Watts jatszik. Meg persze az isteni Sorensen is szokott ott lenni, de nem lesz sokkal tobbet, mivel o a ST kapitany is, van eleg snapje (meccsenkent 80-90).
Szerkesztette: ulpianus

több mint 5 éve
Thornhill elszakította az ACL- jét....Már látszott amikor úgy vitték le hogy nagy a baj 😕 nagyon fog hiányozni de lesz 2 hét arra hogy Reid kitaláljon valamit. Sorensen tegnap nem volt rossz , sztem az egyik legjobb meccsét hozzta le
KoporShow
több mint 5 éve
Thornhill elszakította az ACL- jét....
több mint 5 éve
Az FCC feje (aki oriasi Chiefs fan) egyebkent azonnal jelezte, hogy termeszetesen semmifele buntetest nem kap Harlan. 😊Huhh , akkor jó .azért mikor megláttam kicsit megijedtem. 2 éve ünnepelni se lehetett a saját TD-d után mert ment a sárga, bármi kitelik ezek után
ulpianus