Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 5 éve
Az utolso nap draftoltjai. Ketto hatodik es egy hetedik koros ember:Rashad Fenton
Zonaban elfogadhato CB. Vesztartalek CB+S, elsosorban ST toltelek.
Darwin Thompson
Robbanekony torpe RB, jo keze van. Vagyis visszahordo.
Nick Allegretti
Fizikalisan keves a profikhoz, ellenben intelligens, jo jatekos. Tehat camp body.
Szerkesztette: ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Draftolatlan titánok:Joel Blumenthal, WR, Southwestern Oklahoma State
Felton Davis, WR, Michigan State
Mark Fields, CB, Clemson
Jody Fortson, Jr., WR, Valdosta State
Jack Fox, P, Rice
Austin Frey, LS, Texas A&M
Darius Harris, LB, Middle Tennessee State
Justin Hobbs, WR, Tulsa
Gary Johnson, LB, Texas
Andre Lindsey, WR, Sacramento State
T.J. Linta, QB, Wagner
John Lovett, QB/ATH, Princeton
Logan Parker, TE, Southern Utah
Bruno Reagan, C, Vanderbilt
Kyle Shurmur, QB, Vanderbilt
Maurice Simba, OL, Concordia
Cody Thompson, WR, Toledo
James Williams, RB, Washington State
több mint 5 éve
A Utah State-es futó is szép fogás lehet
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 5 éve
Ezen jatekosok ritka kivetellel kukazva lesznek, de persze a remeny a szurkolas alapja.
több mint 5 éve
Tessék itt van egy ígéretes FCS prospect, akiből lehet majd játékost faragni. twitter.com/TomPelissero/status/1122292906230939654
több mint 5 éve
Nincs meglepetes.55. WR Mecole Hardman
Hill klon. Reid imad masodik korben WRt huzni, bele is szokott talalni.
63. S Juan Thornhill
Ex CB. Jo meretekkel es sebesseggel (4.4) megaldot, azonnal bevetheto jatekos, akar slotban is.
84. DT Khalen Saunders
Fizikalis szorny, mar extrem szinten. Spangli system fitt.
több mint 5 éve
1. Nem hiszem hogy túl sok liberális olvassa a fórumot, mert Magyarországon vannak kb 200-an.Baba YagaMagyarországon él legalább 3 millió liberális. 😉 Csak a többségük maga se tudja magáról, hogy az. 😉
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Baba Yaga
832
Sok liberàlis lehet most befog támadni.De mondjon bàrki bàrmit ez a fajta "mentalitàs" Igen is jóval nagyobb % fordul elő a "szinesbőrű" etnikumnàl ,mint sem nálunk "fehér bőrű európai parasztoknàl"!!! Egyszerűen èpp èsszel szinte felfoghatatlan amit ez művelt de komolyan.1. Nem hiszem hogy túl sok liberális olvassa a fórumot, mert Magyarországon vannak kb 200-an.
Sorry az off kommentèrt !!!!
(Ja ès senkivel nem szeretnèk erről a meggyőződèsemről vitàba bocsátkozni ! Köszönöm. )
Rózsa Sándor (betyár)
2. Elnézve a sok hófehér neandervölgyi csókát akikkel reggel meg este szoktam munkába menet és munkából hazafelé utazni, nem mondanám hogy a bunkóság és etnikum között erős a kapcsolat. És persze itt Sötét-Európában nyilván meg tudjuk ítélni egy-egy hír alapján hogy milyen az élet az óceán másik felén. A média nagyon erősen tud szelektálni, és maguk az emberek is. Ha egy "fehér" elmeroggyant lemészárol egy iskolában 30 gyereket, érdekes módon senki nem firtatja a származását, melyik egyházhoz tartozik stb. Szóval ez elég nagy ferdítés.
3. Ha nem akarsz vitatkozni akkor minek írkálsz ilyeneket egy fórumra 😀?
több mint 5 éve
Sok liberàlis lehet most befog támadni.De mondjon bàrki bàrmit ez a fajta "mentalitàs" Igen is jóval nagyobb % fordul elő a "szinesbőrű" etnikumnàl ,mint sem nálunk "fehér bőrű európai parasztoknàl"!!! Egyszerűen èpp èsszel szinte felfoghatatlan amit ez művelt de komolyan. Sorry az off kommentèrt !!!!Ehh, kedvenc betyárom. nincs baj a markás saját véleménnyel, sőt, legyen is. De ha olyasmiről találsz markáns véleményt mondani amiről fogalmad sincs, abból könnyen az a látszat lehet, hogy ... ösmered biztosan a mondást, hogy a buta ember a legbiztosabb az igazában. 😉
(Ja ès senkivel nem szeretnèk erről a meggyőződèsemről vitàba bocsátkozni ! Köszönöm. )
Rózsa Sándor (betyár)
De be is fejezem, nem ide való téma a Hill vonatkozáson kívül.
Szerkesztette: peterk2005 udvari bolond
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Sok liberàlis lehet most befog támadni.De mondjon bàrki bàrmit ez a fajta "mentalitàs" Igen is jóval nagyobb % fordul elő a "szinesbőrű" etnikumnàl ,mint sem nálunk "fehér bőrű európai parasztoknàl"!!! Egyszerűen èpp èsszel szinte felfoghatatlan amit ez művelt de komolyan.nem azt úgy kell fordítani, hogy bátttya vagy bástya, nem pedig úgy hogy tesó"Ez szomorúúúú tesó"Ez a szleng pontossan mit is jelent ?Nem tudom ki hallgatta végig, de elég zord, hogy mellbeveri a 3 éves fiát, öv is előkerül, mindezeket azért, hogy "tisztelje őt". És meg van róla győződve, hogy a fia tiszteli, mert számára tisztelet=félelem. Annyira végtelenül szomorú ez az egész, és tökéletes lenyomata a gettó fekete kultúrának, hogy alapjaiban mennyire van elcseszve minden. Apáról (vagy hiányában anyáról, de inkább az utcáról) száll ez fiúra generációkon át.Az audio kvázi bizonyítja, hogy valószínűleg tényleg ő törte el a gyereke karját. Ami többszörösen is ciki, mert tegnap mentették fel az ügyben.Mi történt nem értem tisztán ?twitter.com/MattVerderame/status/1121548401907261447A Mahomes Madden átok máris működésbe lépett. A fegyverei kezdenek eltűnni.
twitter.com/ProFootballTalk/status/1121550397297102850
shawnka
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
Update: Ok ez instant cut nálam..
twitter.com/bepryor/status/1121549839056154625
Remélem börtönbe megy a rohadék.
iktriad
Meg végig úgy szólítja a csaját, hogy bro. "Thats saaaad bro."
PEEtör
Magyar fordítàsban.
"Thats saaaad bro"????
Rózsa Sándor (betyár)
kristóf17
ez szomorúúú bátttya
vágod bástya?
gedam
Sorry az off kommentèrt !!!!
több mint 5 éve
gedam
5 908
nem azt úgy kell fordítani, hogy bátttya vagy bástya, nem pedig úgy hogy tesó"Ez szomorúúúú tesó"Ez a szleng pontossan mit is jelent ?Nem tudom ki hallgatta végig, de elég zord, hogy mellbeveri a 3 éves fiát, öv is előkerül, mindezeket azért, hogy "tisztelje őt". És meg van róla győződve, hogy a fia tiszteli, mert számára tisztelet=félelem. Annyira végtelenül szomorú ez az egész, és tökéletes lenyomata a gettó fekete kultúrának, hogy alapjaiban mennyire van elcseszve minden. Apáról (vagy hiányában anyáról, de inkább az utcáról) száll ez fiúra generációkon át.Az audio kvázi bizonyítja, hogy valószínűleg tényleg ő törte el a gyereke karját. Ami többszörösen is ciki, mert tegnap mentették fel az ügyben.Mi történt nem értem tisztán ?twitter.com/MattVerderame/status/1121548401907261447A Mahomes Madden átok máris működésbe lépett. A fegyverei kezdenek eltűnni.
shawnka
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
iktriad
PEEtör
Magyar fordítàsban.
"Thats saaaad bro"????
Rózsa Sándor (betyár)
kristóf17
ez szomorúúú bátttya
vágod bástya?
több mint 5 éve
"Ez szomorúúúú tesó"Ez a szleng pontossan mit is jelent ?Nem tudom ki hallgatta végig, de elég zord, hogy mellbeveri a 3 éves fiát, öv is előkerül, mindezeket azért, hogy "tisztelje őt". És meg van róla győződve, hogy a fia tiszteli, mert számára tisztelet=félelem. Annyira végtelenül szomorú ez az egész, és tökéletes lenyomata a gettó fekete kultúrának, hogy alapjaiban mennyire van elcseszve minden. Apáról (vagy hiányában anyáról, de inkább az utcáról) száll ez fiúra generációkon át.Az audio kvázi bizonyítja, hogy valószínűleg tényleg ő törte el a gyereke karját. Ami többszörösen is ciki, mert tegnap mentették fel az ügyben.Mi történt nem értem tisztán ?twitter.com/MattVerderame/status/1121548401907261447A Mahomes Madden átok máris működésbe lépett. A fegyverei kezdenek eltűnni.
shawnka
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
iktriad
PEEtör
Magyar fordítàsban.
"Thats saaaad bro"????
Rózsa Sándor (betyár)
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Ez a szleng pontossan mit is jelent ?Nem tudom ki hallgatta végig, de elég zord, hogy mellbeveri a 3 éves fiát, öv is előkerül, mindezeket azért, hogy "tisztelje őt". És meg van róla győződve, hogy a fia tiszteli, mert számára tisztelet=félelem. Annyira végtelenül szomorú ez az egész, és tökéletes lenyomata a gettó fekete kultúrának, hogy alapjaiban mennyire van elcseszve minden. Apáról (vagy hiányában anyáról, de inkább az utcáról) száll ez fiúra generációkon át.Az audio kvázi bizonyítja, hogy valószínűleg tényleg ő törte el a gyereke karját. Ami többszörösen is ciki, mert tegnap mentették fel az ügyben.Mi történt nem értem tisztán ?twitter.com/MattVerderame/status/1121548401907261447A Mahomes Madden átok máris működésbe lépett. A fegyverei kezdenek eltűnni.
shawnka
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
iktriad
PEEtör
Magyar fordítàsban.
"Thats saaaad bro"????
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Off2.0: gondolom akik elküldenek a fenébe, azoknál el szokott hangzani az az ultimate érv, hogy "bezzeg nekünk még a tanárok is simán adták a körmöst, mégis felnőttünk".Nem tudom ki hallgatta végig, de elég zord, hogy mellbeveri a 3 éves fiát, öv is előkerül, mindezeket azért, hogy "tisztelje őt". És meg van róla győződve, hogy a fia tiszteli, mert számára tisztelet=félelem. Annyira végtelenül szomorú ez az egész, és tökéletes lenyomata a gettó fekete kultúrának, hogy alapjaiban mennyire van elcseszve minden. Apáról (vagy hiányában anyáról, de inkább az utcáról) száll ez fiúra generációkon át.PEEtörOfftopic itt nagyon, de ha már szóba hoztad: ezért is vagyok pl. erősen zero tolerance mellett a szülői erőszak minden formájával kapcsolatban. A "jótékony atyai füles"-el kapcsolatban is. Mert ez sajnos nem csak gettónéger országban probléma, hanem a szélesebb társadalmi rétegekben is. Nincs olyan alkalom, hogy ha felvetem, hogy ellene vagyok az "atyai tenyérnek" is, ne lenne valaki, aki elküldene a fenébe, hogy túlzásba esem. Pedig csak azért "esem túlzásba", mert meggyőződésem, hogy éppen a társadalomba ágyazott "megértő tolerancia" miatt nem sikerül kiirtani a szíjat a családból. A társadalom csak az egyértelmű mintákból tanul, a nem egyértelműeket mindig úgy alakítja ahogy a szája íze kívánja. Aki szíjhoz szokott, az a szíjat is bele fogja mindig is érteni, függetlenül attól, hogy hogy van a dolog "magyarázva". Csak a zéró tolerancia esetén nem lehet az üzenetet félreértelmezni. Az egyszerű és minden helyzetre kiterjedő "nem"-et. Ennyit megérne a lemondás az "atyai tasliról".
peterk2005
több mint 5 éve
Nem tudom ki hallgatta végig, de elég zord, hogy mellbeveri a 3 éves fiát, öv is előkerül, mindezeket azért, hogy "tisztelje őt". És meg van róla győződve, hogy a fia tiszteli, mert számára tisztelet=félelem. Annyira végtelenül szomorú ez az egész, és tökéletes lenyomata a gettó fekete kultúrának, hogy alapjaiban mennyire van elcseszve minden. Apáról (vagy hiányában anyáról, de inkább az utcáról) száll ez fiúra generációkon át.PEEtörOfftopic itt nagyon, de ha már szóba hoztad: ezért is vagyok pl. erősen zero tolerance mellett a szülői erőszak minden formájával kapcsolatban. A "jótékony atyai füles"-el kapcsolatban is. Mert ez sajnos nem csak gettónéger országban probléma, hanem a szélesebb társadalmi rétegekben is. Nincs olyan alkalom, hogy ha felvetem, hogy ellene vagyok az "atyai tenyérnek" is, ne lenne valaki, aki elküldene a fenébe, hogy túlzásba esem. Pedig csak azért "esem túlzásba", mert meggyőződésem, hogy éppen a társadalomba ágyazott "megértő tolerancia" miatt nem sikerül kiirtani a szíjat a családból. A társadalom csak az egyértelmű mintákból tanul, a nem egyértelműeket mindig úgy alakítja ahogy a szája íze kívánja. Aki szíjhoz szokott, az a szíjat is bele fogja mindig is érteni, függetlenül attól, hogy hogy van a dolog "magyarázva". Csak a zéró tolerancia esetén nem lehet az üzenetet félreértelmezni. Az egyszerű és minden helyzetre kiterjedő "nem"-et. Ennyit megérne a lemondás az "atyai tasliról".
több mint 5 éve
Sajnos ezt a mintat nagyon nehéz elhagyni.Jó eséllyel a gyerek is ezt fogja csinalni nagy koraban.
több mint 5 éve
PEEtör
1 758
Nem tudom ki hallgatta végig, de elég zord, hogy mellbeveri a 3 éves fiát, öv is előkerül, mindezeket azért, hogy "tisztelje őt". És meg van róla győződve, hogy a fia tiszteli, mert számára tisztelet=félelem. Annyira végtelenül szomorú ez az egész, és tökéletes lenyomata a gettó fekete kultúrának, hogy alapjaiban mennyire van elcseszve minden. Apáról (vagy hiányában anyáról, de inkább az utcáról) száll ez fiúra generációkon át.Az audio kvázi bizonyítja, hogy valószínűleg tényleg ő törte el a gyereke karját. Ami többszörösen is ciki, mert tegnap mentették fel az ügyben.Mi történt nem értem tisztán ?twitter.com/MattVerderame/status/1121548401907261447A Mahomes Madden átok máris működésbe lépett. A fegyverei kezdenek eltűnni.
shawnka
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
iktriad
Szerkesztette: PEEtör
több mint 5 éve
Nem igaz, mert masodszor. Egyebkent meg komolyan, ez meglep barkit, hogy megussza? Nehanyan meg mindig annyira naivak... StezNos, úgy tűnik mégsem. Pattog a labda ide, s oda és ki tudja hol áll meg. ... Bár a clip után nehéz elképzelni, hogy ugyanott, mint tegnap.
több mint 5 éve
Az audio kvázi bizonyítja, hogy valószínűleg tényleg ő törte el a gyereke karját. Ami többszörösen is ciki, mert tegnap mentették fel az ügyben.Mi történt nem értem tisztán ?twitter.com/MattVerderame/status/1121548401907261447A Mahomes Madden átok máris működésbe lépett. A fegyverei kezdenek eltűnni.
shawnka
iktriad
Rózsa Sándor (betyár)
Szerkesztette: iktriad
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Mi történt nem értem tisztán ?twitter.com/MattVerderame/status/1121548401907261447A Mahomes Madden átok máris működésbe lépett. A fegyverei kezdenek eltűnni.
shawnka
iktriad
több mint 5 éve
twitter.com/MattVerderame/status/1121548401907261447A Mahomes Madden átok máris működésbe lépett. A fegyverei kezdenek eltűnni.
shawnka
több mint 5 éve
Helló, Madden átok.De most miért akarnak Reiddel kiszúrni, érdemli ezt? 😊
twitter.com/MySportsUpdate/status/1121542229758054400
iktriad