Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 5 éve
alatriste Green Bay Packers 11 308 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Elvileg 43ra váltás lesz és Ford trade blockon. Tag rajta és így keres partnert a csapat.

Liverpool Fc
több mint 5 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
Justin Houston elengedve (PFF)
Klaci79
Welcome to Oakland

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Klaci79 Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 22 221
Justin Houston elengedve (PFF)

Szerkesztette: Klaci79
több mint 5 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 406 — Lájkold a zsűrit!
NFL Network's Ian Rapoport reports teams are calling the Chiefs with interest in trading for OLB Justin Houston.
This aligns with a report from CBS Sports' Jason La Canfora. Houston is a known release candidate with Kansas City planning to franchise tag Dee Ford, so these news items may be planted by GM Brett Veach as a last resort before the team cuts ties. Nevertheless, Houston remains a useful pass rusher at age 30 coming off a nine-sack campaign and could perhaps fetch a day-three draft pick.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
 www.behance.net/gallery/75863061/Kansas-City-Chiefs-Poster-Designs-2K19

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 934 — Circus Maximus
Mahomes elment az offseason edzesre. Es senkit nem erdekelt igazan az MVP, mert vitte az aranyos kutyajat, aki ellopta a showt. 😀

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Vedelmi edzok is megtalalhatoak eme cikkben:
 www.arrowheadpride.com/2019/2/20/18232610/steve-spagnuolo-and-brett-veach-have-broken-new-ground

több mint 5 éve
firisz Kansas City Chiefs Washington Huskies 1
Mindenesetre fontodabb, hogy elekzdodtek a targyalasok mindenkivel. Ford megtartasa nem volt eldontott, mennyire is fontos, de a jelek szerint az. A tobbiek eleg egyertelmuek voltak.
ulpianus
Watkins szerződése jövőre azért elég wtf...
Plusz Houston és Berry szerződése is erősen túlárazott

Szerkesztette: firisz
több mint 5 éve
Azt olvasni, hogy Schiano érkezése miatt ment. Állítólag nagyon bízott abban, hogy ő lesz a dc nálunk.
gordon
Valoszinu. Most Spanglival lehet egyutt ujra, aki az NFLbe hozta gyakorlatilag. Amennyiben Spangli jol teljesit, lehet elviszik HCnek megint. Amivel megnyilik az ut Daly elott. Van emberanyag, es a tamadok hozzak a gyozelmeket, szal nem lehetetlen. Reid alol eleve sikeres OCk kerulnek ki, de ha a vedelem jo lesz (lasd fent), akkor ez egy igen jo csapat lehet, es onnantol mar a DC is meno lesz. Ezt Pats fankent nyilvan nem kell magyarazzam tulzottan szamodra.

több mint 5 éve
gordon New England Patriots Auburn Tigers 4 541 — JAFL Tampa GM
B. Daly ex honved DL edzo erkezett ugyanazon posztra. Aki nem ismeri, ez jo hir. A Patsben is lehetett volna DC szvsz. Okosan epiti a karrierjet, itt is tanulhat vmit Reidektol (Spanglit mar ismeri). Varhatoan sikertelen sem lesz a csapat. Aztan DC lesz itt vagy mashol.
ulpianus
Azt olvasni, hogy Schiano érkezése miatt ment. Állítólag nagyon bízott abban, hogy ő lesz a dc nálunk.
több mint 5 éve
B. Daly ex honved DL edzo erkezett ugyanazon posztra. Aki nem ismeri, ez jo hir. A Patsben is lehetett volna DC szvsz. Okosan epiti a karrierjet, itt is tanulhat vmit Reidektol (Spanglit mar ismeri). Varhatoan sikertelen sem lesz a csapat. Aztan DC lesz itt vagy mashol.

Szerkesztette: ulpianus

több mint 5 éve
Mindenesetre fontodabb, hogy elekzdodtek a targyalasok mindenkivel. Ford megtartasa nem volt eldontott, mennyire is fontos, de a jelek szerint az. A tobbiek eleg egyertelmuek voltak.

több mint 5 éve
Stez SMU Mustangs 43 306 — Whoops, looks like something went wrong.
 streamable.com/ta99u

Mahomes kosarazni is tud.
vpi
Jo sok esze van, hogy egy even belul 200 millios szerzodes nez ki neki, o meg vigan ugralgat egy kosarlabdaval, amikor az elmult iksz evben tobben is ilyen bohockodas kozben szenvedtek sulyos serulest, es doltek ki hosszu tavra.

Nyilvan ezek utan a Chiefs egybol ra is parancsolt, hogy ne szorakozzon, igaza is van a csapatnak. Mahomes meg ilyen baromsagokkal a sajat testi epseget veszelyezteti, foloslegesen. Rengeteg ilyen latszolag teljesen artalmatlan bohockodasbol lesz serules, eleg egy rossz lepes.

több mint 5 éve
ervinator New England Patriots Michigan Wolverines 1 701
Kedvenc videósom csinált egy videót Mahomesról.

www.youtube.com/watch?v=Ml_z4jbguH4

"If you don't believe in yourself then why is anyone else going to?"
több mint 5 éve
Mahomes mindent is tud.

több mint 5 éve
vpi New England Patriots Rutgers Scarlet Knights 3 945 — Patriot

Mahomes kosarazni is tud.
több mint 5 éve
Cruyffista Denver Broncos Ole Miss Rebels 3 352
Ottvan! 😊
 twitter.com/NFL/status/1091848149247946752
több mint 5 éve
iktriad Jacksonville Jaguars 79 845 — GoT Survivor, GM Game 2018, NBA Fantasy 2020 winner
Tony Gonzalez -> Canton
 twitter.com/Chiefs/status/1091838277617926144
több mint 5 éve
 eu.usatoday.com/story/sports/nfl/2019/01/28/chiefs-wide-receiver-thomas-arrested-in-drug-possession-case/38965933/
ulpianus
ebből a gyerekből, hogy nem lett senki?
Amadeus
Úgy, hogy nem tud jól route-ot futni ezért nem jó WR-nek, futónak meg nem elég erős.

Madden hates me.
több mint 5 éve
Amadeus the Young Las Vegas Raiders West Virginia Mountaineers 32 910
 eu.usatoday.com/story/sports/nfl/2019/01/28/chiefs-wide-receiver-thomas-arrested-in-drug-possession-case/38965933/
ulpianus
ebből a gyerekből, hogy nem lett senki?

criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 983 — Apu ökölbeszorított keze
Igazi bust lett

több mint 5 éve
Matthew99 New Orleans Saints 9 646 — Invisible man
ulpianus
Hivatalosan is megkezdődött az offseason 😊

A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve

több mint 5 éve
Cseberből.......??? 1 idénye volt emlékeim szerint amikor azt mondom ok volt a D, még a Giantsnél, igaz akkor SB lett... Hátha
dande
Én sem kommáltam HC-ként szentlajosban.....lehet hogy jó szaki, de már-már zavaróan sótlan. Lelkesedés nélkül meg nehéz motiválni a játékosokat. Az öreg Wade-nek pl. híresen jó a humora.
Pizsama
Érdekes, a Giantsben a védők mindig is extramotiváltak voltak a keze alatt.

Madden hates me.
több mint 5 éve
Pizsama Los Angeles Rams 2 960 — pizsama@gmail.com
Cseberből.......??? 1 idénye volt emlékeim szerint amikor azt mondom ok volt a D, még a Giantsnél, igaz akkor SB lett... Hátha
dande
Én sem kommáltam HC-ként szentlajosban.....lehet hogy jó szaki, de már-már zavaróan sótlan. Lelkesedés nélkül meg nehéz motiválni a játékosokat. Az öreg Wade-nek pl. híresen jó a humora.