Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 5 éve
Chiefs hired ex-Giants DC Steve Spagnuolo as defensive coordinator.The cocoon hire to end all cocoon hires, Spags should at least be an improvement on Bob Sutton. Spagnuolo occasionally oversaw fearsome defenses with the Giants. Talent was sometimes an issue the second time around. Spagnuolo began his NFL coaching career under Andy Reid in Philadelphia. If the bar is merely to be better than Sutton, Spags will clear it. Personnel issues and the Chiefs' style of play mean the defense will almost certainly still give up a boatload of points in 2019.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Awesome88
1 236
Cseberből.......??? 1 idénye volt emlékeim szerint amikor azt mondom ok volt a D, még a Giantsnél, igaz akkor SB lett... Hátha2016-ban a 11-5-ös Giants-et az ő védelme vitte be a PO-ba, ami akkor egy pofás egység volt. Tavaly beütött a sérüléshullám és a káosz, de az első meccseken még így is a D tűnt az értelmesebbnek. Utána ugye HC lett, miután kidobták McAdoo-t, ami után várható volt, hogy nem ül vissza DC-nek, pláne az új vezetés alatt. Én megnézném vele a Chiefs-t...
dande
több mint 5 éve
Cseberből.......??? 1 idénye volt emlékeim szerint amikor azt mondom ok volt a D, még a Giantsnél, igaz akkor SB lett... Hátha
több mint 5 éve
twitter.com/AdamSchefter/status/1088096838979330049
Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now
Nothing is more permanent than a temporary solution
If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 5 éve
Richards jöhetne a Dallasból mondjuk 😛
több mint 5 éve
A nagy rutin es meg tudja akarja akarna tudni ha tudna akarni ellenere dontetlen lett. A ket offense kozul pedig aki elsonek tamad az valoszinu nyert is.Függetlenül attól, hogy a Kis Gömbőc megint SB-ba megy...
Erre celzott Mahomes, mikor a penzfeldobasrol beszelt. A tobbi arra jo, hogy megnyugtassa magat a szurkolo, mindennek igy kellett lennie.
ulpianus
A rájátszásban a döntetlennel, az alacsonyabb kiemelésű csapat a pályahátrányát ledolgozza. Mivel nem kivitelezhető, hogy átballagnak egy semleges csarnokba, pénzfeldobás nélkül a vendégnek kellene támadnia - szerintem.
több mint 5 éve
Sztem nem rossz dolog most mindamellett a KC DC posztot elnyerni. Vannak jo jatekosok, kapni fog draftpicket. Es nem kell meccseket nyerni. Csak ne legyen ligaalja par mutatoban. Es ne kelljen minden jobb csapat ellen vegig ezerrel menni elore, mert mindig benyeljuk azt pontmenyirseget, amit szerzunk, akkor is, ha az 30-40-50 pont.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Nem volt total rossz a defense. De leginkabb a jatekosok egyeni kepessegei miatt. A CB problema es a rendszer szintu hatekonysag hianya komoly gondok.A kerdes nem az volt szamomra, hogy repul-e Sutton vagy mikor. Tiszta sor, hogy rajatszasban nem rugod ki a DCt.
A kerdes az, aki jon, az mit tesz? Mert Reid onjaro embert alkalmaz mindig. Aki elviszi a vedelmet, neki nem kell vele torodni. A GM es a DC eldontik kit igazolnak, mi a rendszer, ki marad ki nem. A DC es csapata eldonti milyen edzes kell, mi a strategia, es mi a playhivas. Csak legyen eredmenyes, szabadkezet ad. Ezert nagyon nem mindegy ki jon, es mit akar.
több mint 5 éve
Pedig egyébként épp arra készültem, ha nyerünk hogy félig viccesen beírom, hogy akkor Suttont kirúgjuk-e... Sajnos élessé vált a dolog. Reméljük normális DCt talál, ezen múlik a jövője....
több mint 5 éve
Sutton out!
Liverpool Fc
több mint 5 éve
Törölt felhasználó
Sutton kirúgva.
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 026
kolok1972; ulpianus:Én ezt továbbra is egy picit belemagyarázásnak érzem,persze ha azt mondod hogy a PO rutin számít,akkor azzal egyetértek. De ez egy olyan meccs volt ahol nüanszok döntöttek,hogy mást ne mondjak ha Ford nem ugrik be,akkor fumble ,lepörgetik az órát és vége. Flowers pár play-jel később ugyanúgy beugrott,pedig tapasztalt veterán. A Chiefs ugyanúgy akarta a sikert és ezek a tesztoszteron bombák sztem nem is kérdőjelezik meg hogy meg tudják csinálni. Mahomeson sem éreztem egyáltalán hogy agyonnyomta a tétIgazabol mindenkinek toltunk egy jo harmincast vagy hasonlot. Tehat nagyon kozel vagyunk ahhoz, hogy elorelepjunk. Barmilyen hihetetlen ezt leirni egy AFC donto utan.Pats topikban a meccs előtt azt mondtam, hogy ez lehet az egyik döntő faktor.
ulpianus
Az egyik csapat az álmait szeretné megvalósítani, a másik pedig tudja h képes SB-be jutni és megnyerni.
A csapatnál most azt a mentalitást kell elsajátítani, hogy "képesek rá" és nem "képesek lehetnek rá", ha úgy jön ki a lépés.
És akarva akaratlanul nem azt kell kitűzni célnak, hogy ugyanide eljussanak, hanem SB-be jussanak.
Most már tudják milyen a nagyszínpadon játszani, all-in menni és hogyan kell nyerni, mégha most vesztettek is.
A cél, hogy a csapat magja megmaradjon, főleg a vezérek és olyan embereket hozzanak akikben megvan a nyertes mentalitás.
Ahogy nézem nem álltok túl jól Cappel és jövőre lesz pár húzósabb szabadügynök:
Ford, Ware, Conley, Butker, West, Benjamin, Bailey, Morse, Nelson, stb.
És akkor a következő években Mahomesnak is adni kell egy nagy szerződést, ha így folytatja.
Solymi
kolok1972
Nem azt mondtam, hogy emiatt nyert a Pats, de szerintem a tapasztalat sokat számított, ha másban nem, az egyenlítésben biztosan és abban is, hogy a hosszabbításban 3 db 3&10-et megoldott a csapat.
Amikor a 4. negyedben 2:03 van hátra 3 időkéréssel és Bradynek van esélye GW drive-ot vezetni, akkor szerintem nem sokan mondanák azt, hogy nem csinálja meg. Vagy az OT drive-ot.
Kellett ehhez az is, hogy Chris Jones lemenjen a pályáról.
De ugyanez áll Mahomesra is, mert most látszik rajta, hogy vezéregyéniség és nem szakad be a teher alatt.
Amikor magára engedte a védőt és mellette lazán eldobta a labdát az a tipikus ezthogyazistenbe és deszemetelen play volt.
És ez most nem a Pats felszopása akar lenni, hanem annak elismerése, hogy mennyire jó csapat a KC, mert az látszott, hogy a Patsnek mindent és még annál is többet bele kellett tenni a meccsbe, hogy legyen esélye nyerni.
És kellett mellé a szerencse is nem egyszer, attól függetlenül, hogy a meccs nem egy szakaszában hibáztak.
Látszott is a játékosokon és BB-n is az interjúkon, hogy totál kész vannak.
Szóval nem okoskodni akarok, mert nem ismerlek, csak azt mondani, ne hitetlenkedj, jó csapatotok van, jó edzővel és jó irányítóval. Mondhatni a célkitűzés számotokra mostantól minimum az SB-be jutás.
Ráadásul a jövő évi menetrendetek se gázos szerintem, sőt.
Itt egy elég érdekes írás Andy Reidről, amit nem is tudtam, gondolom másoknak ismerős:
www.washingtonpost.com/sports/redskins/in-tragedies-wake-andy-reid-and-the-chiefs-found-success-through-second-chances/2019/01/17/7a2bb0f8-1a88-11e9-8813-cb9dec761e73_story.html?utm_term=.75222c6c648d
több mint 5 éve
A nagy rutin es meg tudja akarja akarna tudni ha tudna akarni ellenere dontetlen lett. A ket offense kozul pedig aki elsonek tamad az valoszinu nyert is.Erre celzott Mahomes, mikor a penzfeldobasrol beszelt. A tobbi arra jo, hogy megnyugtassa magat a szurkolo, mindennek igy kellett lennie.
Szerkesztette: ulpianus
több mint 5 éve
A Ford beugrást én másképp láttam, repült a zászló, TB látta, belement egy kockázatos passzba, mivel hogy szabad játék. Rodgers is állandóan ezt csinálja. Ha nincs zászló, TB is más megoldást keres (legalábbis szerintem 😊) Szóval ez a Fordot ki kell vágni a csapatból szerintem hülyeség.Én ezt továbbra is egy picit belemagyarázásnak érzem,persze ha azt mondod hogy a PO rutin számít,akkor azzal egyetértek. De ez egy olyan meccs volt ahol nüanszok döntöttek,hogy mást ne mondjak ha Ford nem ugrik be,akkor fumble ,lepörgetik az órát és vége. Flowers pár play-jel később ugyanúgy beugrott,pedig tapasztalt veterán. A Chiefs ugyanúgy akarta a sikert és ezek a tesztoszteron bombák sztem nem is kérdőjelezik meg hogy meg tudják csinálni. Mahomeson sem éreztem egyáltalán hogy agyonnyomta a tétIgazabol mindenkinek toltunk egy jo harmincast vagy hasonlot. Tehat nagyon kozel vagyunk ahhoz, hogy elorelepjunk. Barmilyen hihetetlen ezt leirni egy AFC donto utan.Pats topikban a meccs előtt azt mondtam, hogy ez lehet az egyik döntő faktor.
ulpianus
Az egyik csapat az álmait szeretné megvalósítani, a másik pedig tudja h képes SB-be jutni és megnyerni.
A csapatnál most azt a mentalitást kell elsajátítani, hogy "képesek rá" és nem "képesek lehetnek rá", ha úgy jön ki a lépés.
És akarva akaratlanul nem azt kell kitűzni célnak, hogy ugyanide eljussanak, hanem SB-be jussanak.
Most már tudják milyen a nagyszínpadon játszani, all-in menni és hogyan kell nyerni, mégha most vesztettek is.
A cél, hogy a csapat magja megmaradjon, főleg a vezérek és olyan embereket hozzanak akikben megvan a nyertes mentalitás.
És akkor a következő években Mahomesnak is adni kell egy nagy szerződést, ha így folytatja.
Solymi
kolok1972
vpi
Sztem az egyáltalán nem volt ilyen kockázatos passz,Gronk egyszerűen nem tudta megfogni,átrepült a keze között. Rodgers ilyenkor előrevágja vagy 30 yardra.A Ford beugrást én másképp láttam, repült a zászló, TB látta, belement egy kockázatos passzba, mivel hogy szabad játék. Rodgers is állandóan ezt csinálja. Ha nincs zászló, TB is más megoldást keres (legalábbis szerintem 😊) Szóval ez a Fordot ki kell vágni a csapatból szerintem hülyeség.Én ezt továbbra is egy picit belemagyarázásnak érzem,persze ha azt mondod hogy a PO rutin számít,akkor azzal egyetértek. De ez egy olyan meccs volt ahol nüanszok döntöttek,hogy mást ne mondjak ha Ford nem ugrik be,akkor fumble ,lepörgetik az órát és vége. Flowers pár play-jel később ugyanúgy beugrott,pedig tapasztalt veterán. A Chiefs ugyanúgy akarta a sikert és ezek a tesztoszteron bombák sztem nem is kérdőjelezik meg hogy meg tudják csinálni. Mahomeson sem éreztem egyáltalán hogy agyonnyomta a tétIgazabol mindenkinek toltunk egy jo harmincast vagy hasonlot. Tehat nagyon kozel vagyunk ahhoz, hogy elorelepjunk. Barmilyen hihetetlen ezt leirni egy AFC donto utan.Pats topikban a meccs előtt azt mondtam, hogy ez lehet az egyik döntő faktor.
ulpianus
Solymi
kolok1972
vpi
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
A Ford beugrást én másképp láttam, repült a zászló, TB látta, belement egy kockázatos passzba, mivel hogy szabad játék. Rodgers is állandóan ezt csinálja. Ha nincs zászló, TB is más megoldást keres (legalábbis szerintem 😊) Szóval ez a Fordot ki kell vágni a csapatból szerintem hülyeség.Én ezt továbbra is egy picit belemagyarázásnak érzem,persze ha azt mondod hogy a PO rutin számít,akkor azzal egyetértek. De ez egy olyan meccs volt ahol nüanszok döntöttek,hogy mást ne mondjak ha Ford nem ugrik be,akkor fumble ,lepörgetik az órát és vége. Flowers pár play-jel később ugyanúgy beugrott,pedig tapasztalt veterán. A Chiefs ugyanúgy akarta a sikert és ezek a tesztoszteron bombák sztem nem is kérdőjelezik meg hogy meg tudják csinálni. Mahomeson sem éreztem egyáltalán hogy agyonnyomta a tétIgazabol mindenkinek toltunk egy jo harmincast vagy hasonlot. Tehat nagyon kozel vagyunk ahhoz, hogy elorelepjunk. Barmilyen hihetetlen ezt leirni egy AFC donto utan.Pats topikban a meccs előtt azt mondtam, hogy ez lehet az egyik döntő faktor.
ulpianus
Solymi
kolok1972
több mint 5 éve
Én ezt továbbra is egy picit belemagyarázásnak érzem,persze ha azt mondod hogy a PO rutin számít,akkor azzal egyetértek. De ez egy olyan meccs volt ahol nüanszok döntöttek,hogy mást ne mondjak ha Ford nem ugrik be,akkor fumble ,lepörgetik az órát és vége. Flowers pár play-jel később ugyanúgy beugrott,pedig tapasztalt veterán. A Chiefs ugyanúgy akarta a sikert és ezek a tesztoszteron bombák sztem nem is kérdőjelezik meg hogy meg tudják csinálni. Mahomeson sem éreztem egyáltalán hogy agyonnyomta a tétIgazabol mindenkinek toltunk egy jo harmincast vagy hasonlot. Tehat nagyon kozel vagyunk ahhoz, hogy elorelepjunk. Barmilyen hihetetlen ezt leirni egy AFC donto utan.Pats topikban a meccs előtt azt mondtam, hogy ez lehet az egyik döntő faktor.
ulpianus
Solymi
Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 5 éve
Lúdas Solymi
8 026
Igazabol mindenkinek toltunk egy jo harmincast vagy hasonlot. Tehat nagyon kozel vagyunk ahhoz, hogy elorelepjunk. Barmilyen hihetetlen ezt leirni egy AFC donto utan.Pats topikban a meccs előtt azt mondtam, hogy ez lehet az egyik döntő faktor.
ulpianus
több mint 5 éve
Szerintem is igazad van.Hogy latjatok a GM döntéseket amiket hozni kell?Sztem lesznek.
FA move,hosszabitasok?
Ki mire szamit?
Janek
ulpianus
több mint 5 éve
Hogy latjatok a GM döntéseket amiket hozni kell?Sztem lesznek.
FA move,hosszabitasok?
Ki mire szamit?
Janek
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
Kansas City Chiefs quarterback Patrick Mahomes is reportedly putting himself in position to become the first NFL player to receive a $200 million contract.bleacherreport.com/articles/2816701-report-patrick-mahomes-could-land-nfls-1st-200-million-contract-extension
On Sunday, Adam Schefter of ESPN reported Mahomes, who's eligible for a new deal after the 2019 season, is expected to get an extension offer "dwarfing" the four-year, $134 million contract Aaron Rodgers received from the Green Bay Packers, which included $98.7 million in guaranteed money, per Spotrac.B/R
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
Hogy latjatok a GM döntéseket amiket hozni kell?FA move,hosszabitasok?
Ki mire szamit?
több mint 5 éve
Jut eszembe. Sorensen a nagy kiraly, megint hozott egy meccs fordito picket. Valahogy a legfontosabb pillanatokban tud jo helyen lenni. Ki erti ezt?Sorensen...? 😀
ulpianus
több mint 5 éve
Jut eszembe. Sorensen a nagy kiraly, megint hozott egy meccs fordito picket. Valahogy a legfontosabb pillanatokban tud jo helyen lenni. Ki erti ezt?
több mint 5 éve
Érdekes ,hogy a bírózás kimeríti a rams meccs vége.. pedig itt is volt fontos kamu flag Brady védelmében...Az tényleg kamu volt, úgy, hogy a back judge nem is látott semmit az esetből. Annál a playnél volt viszont egy DPI az elkapón, amit meg nem fújtak be, az több kettőzéssel volna, mint 15 yard, úgyhogy a végeredmény uaz. . Durva tévedés nem volt tegnap. A Rams - Saints eset döbbenetes, az más tészta. Csak hiába vezetik be a challenget erre is, - amúgy BB is ezt szeretné - szubjektív az ítélet, utána meglepő módön nincs megdönthetetlen bizonyíték a másik irányba(hiába szúrja ki a szemüket) "stands" a döntés és minden marad a régiben...
Bealudt Reid az elejébe nagy kár érte meglepték a Hill kettőzéssel.
Janek
Szerkesztette: Burkus
több mint 5 éve
Nem a birokon mult. Jo, a hazai palya lehetett volna mienk is, maskent alakult. De nem csaltak, csak tevedtek.Az elso felidoben nulla pont, az valoban aggodalomra adhatna okot. Bar ahogy Mahomes megszorta oket a masodikban, es egalra hozta, az mar nem. Met ugye akkor miert nem tolta ugy Brady is, es tartotta a biztos elonyt? Szoval ez ilyen. kozel voltunk, jol jatszottunk a konf dontoben, jo a csapat.
Iden az offense osszerakasaa volt a kituzott cel. Mondhatjuk sikeresnek. Mar amennyiben all time rekordogat dontogettek.
Most sem kaptunk ki sokkal, hosszabbitas volt. Ugye volt egy Seahawks elleni 7 pontos difi, ketto FG kulonbseggel elvesztett meccs, es egy 1pontos. Mikozben mi par csapatot megszortunk. Igazabol mindenkinek toltunk egy jo harmincast vagy hasonlot. Tehat nagyon kozel vagyunk ahhoz, hogy elorelepjunk. Barmilyen hihetetlen ezt leirni egy AFC donto utan.
Amennyiben tenyleg a defense nem rossz lesz, hanem atlagos. Vagy jo. Most az offense, de nemreg a defense adott tobb Pro Bowlert. Fura.
Mindegy, ez a szezon nekem tobbet adott mint vartam. Egy kivalo meccsel zartunk minden idok egyik legjobb csapata ellen, jo jatekkal. Reid pedig ilyen marad, a time management nem lesz a fobb skilljei kozt felsorolva. De azert szeretjuk.