Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 5 éve
Felkészülés a PO-ra level 100:Mit csináljon a Royals januárban a PO-ban? 😀
twitter.com/TomKCTV5/status/1082773842534285312
Tony Adams
több mint 5 éve
www.arrowheadpride.com/2019/1/9/18175291/andy-reid-may-not-be-as-bad-with-timeouts-as-you-think-and-theres-proof
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 5 éve
Nem az enyém:mobile.twitter.com/jukedesign/status/1070734827782053890/photo/1
Szerkesztette: Matthew99
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 5 éve
Elnezest az offolasert! De meg ennyit akkor leirok, ha mar belementunk.Ezt nem értem O'Brien-ben egyébként. Egy támadó szaki elvileg. Eljött Foxborough-ból és nem veszi észre, hogy Brady nem ment vele? Olyan playbookokat rak Fitzmagic, Hoyer, Osweiler, Watson alá sorban, ami sok nekik, nem passzol rájuk, stb. Cserében pedig nem teszi mellé azt, amit meg lehetne és kellene tennie. (Pl. megtanítani Watsiont olvasni a blitzeket. Néha fájó nézni, hogy jobb - még csak nem is vak - oldalon milyen egyszerűen oda lehet hozzá érni egy corner blitzzel.)
En Watsonnal ott latok megoldast, hogy egy a mostani dontesi szabadsagszint amit kap, es nem tudja atlatni, az megszunne. En sokkal inkabb egy felprogramozott jatekban latom ot sikeresnek. Tehat bonyolult dontesek helyett, elore meghatarozott igen-nem valaszok rovid sora. Mivel o nem olyan futogep mint Lemar, megdob alapvetoen barmit, csak a donteshozatala tul lassu. A sema amit kapott, nem rossz neki. Persze jo fallal jobb lenne, ez okes. A tobbi amit irtok, is igaz. Megis, nalam a koncepcio, ami megoli a jatekat. O nem lesz soha egy klasszikus QB, annak alapveto erenyeivel. De ettol meg lehet sikeres.
ulpianus
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Elnezest az offolasert! De meg ennyit akkor leirok, ha mar belementunk.En Watsonnal ott latok megoldast, hogy egy a mostani dontesi szabadsagszint amit kap, es nem tudja atlatni, az megszunne. En sokkal inkabb egy felprogramozott jatekban latom ot sikeresnek. Tehat bonyolult dontesek helyett, elore meghatarozott igen-nem valaszok rovid sora. Mivel o nem olyan futogep mint Lemar, megdob alapvetoen barmit, csak a donteshozatala tul lassu. A sema amit kapott, nem rossz neki. Persze jo fallal jobb lenne, ez okes. A tobbi amit irtok, is igaz. Megis, nalam a koncepcio, ami megoli a jatekat. O nem lesz soha egy klasszikus QB, annak alapveto erenyeivel. De ettol meg lehet sikeres.
Szerkesztette: ulpianus
több mint 5 éve
Willie Parker
15 388
Egyetértek veled mindenben, kiegészítve azzal még, hogy alapvetően az elkapókból kb csak Hopkins vasember, a többi állandóan sérült, legtöbbször hosszútávon. A QB-val így aztán semmilyen meccskörülmények közötti kémia nem alakulhat ki.A Texans offense elvileg egy futas orientalt offense lenne, ahol Watsonnak 20-25x kellene passzolnia egy meccsen, raadasul olyan celpontok vannak, mint Nuk, Fuller, Coutee, vagy epp Thomas. Cserebe az OL katasztrofa, nem megy a futas, igy rendre jonnek a 3.es hosszuak, meg olyan playek, ahol minden WR 20 yardos utvonalat fut, es Watsonnak mar akkor futnia kell, amikor a WR feluton van. Igy nem lehet, igy persze, hogy az jon, hogy rohan az eleteert.Itt Mozartról beszélt a kolléga(Az elsore. Elnezest es koszonom! Akkor felreertettem gordon kihez szolt.)
########################
Én sem Watsonban látom a megoldást, addig biztosan nem, amíg meccsenként kap egy sacket a hülyesége miatt, amivel jó eséllyel ki is nyír egy drive-ot
Wyatt
A masodikkal egyetertek, es nem is. Sztem ez okozat. Sokan igy latjak, szoval gondolom en tevedek, raadasul igaz is. En azonban (szokas szerint 😀) maskent latom. Watsonban latnak az edzok egy franchise iranyitot. Van is benne. Nem pontosan abban a semaban, amiben jatszatjak (Mahomest telibe kapta Reid az ittenivel, ebben peterknek igaza van), de nincs is messze a termeszetes stilusatol, amit kapott. Nem ez a maximuma Watsonnak, de tulertekelik amit ebben a rendszerben tud. (Raadasul o elhiszi magarol. Nyilvan maskent nem is lehetsz sikeres QB magas szinten.) Mert valoban egyebkent nagyon tehetseges. Viszont igy meg akarja csinalni a playeket, meccseket mindenaron. Ezt varja el magatol, ezt varjak tole. Azonban nem mindig megy, es nagyon ritkan megy ugy, ahogy o szeretne. Nem konfortos szamara a rendszer. Ezert vallalja tul magat, nem azert mert nem erti, hogy az sok amit csinal. Vagy olyan hos tipus, aki bevallalja mindig, csak legyen o a sztar. Vannak olyanok is, de Watson megitelesem szerint nem ezert teszi. Na mindegy, csak en meg igy latom.
ulpianus
Ami meg problema, hogy nincs TE sem, aki blokkolasban ES elkapasban tudna segiteni, Miller meg Blue sem tartoznak a jol elkapo futok koze, Foremant nem vagom.
Szoval van csomo brutal WR, egy clutch QB, es ennyi az offense. Ezek alapjan szamomra nem meglepo, h hoskodni probal Watson.
Sztem ezek fixen BoB hibai, vagy a GM-e es BoB-e.
A recept adott, egy jo falat egy offseason alatt is ossze lehet hozni. Az mogott mar mukodhet a futas, es Watsonnak se 50x kellene passzolnia egy meccsen.
Illetve QB coach/off coordinator is kellene, aki Watsonon is javit. Mert nem csak a kozeg a hibas, a 62 sackbol azert tuti jott jo par abbol, hogy tul sokaig tartogatta a lasztit.
Borbinho
több mint 5 éve
A Texans offense elvileg egy futas orientalt offense lenne, ahol Watsonnak 20-25x kellene passzolnia egy meccsen, raadasul olyan celpontok vannak, mint Nuk, Fuller, Coutee, vagy epp Thomas. Cserebe az OL katasztrofa, nem megy a futas, igy rendre jonnek a 3.es hosszuak, meg olyan playek, ahol minden WR 20 yardos utvonalat fut, es Watsonnak mar akkor futnia kell, amikor a WR feluton van. Igy nem lehet, igy persze, hogy az jon, hogy rohan az eleteert.Itt Mozartról beszélt a kolléga(Az elsore. Elnezest es koszonom! Akkor felreertettem gordon kihez szolt.)
########################
Én sem Watsonban látom a megoldást, addig biztosan nem, amíg meccsenként kap egy sacket a hülyesége miatt, amivel jó eséllyel ki is nyír egy drive-ot
Wyatt
A masodikkal egyetertek, es nem is. Sztem ez okozat. Sokan igy latjak, szoval gondolom en tevedek, raadasul igaz is. En azonban (szokas szerint 😀) maskent latom. Watsonban latnak az edzok egy franchise iranyitot. Van is benne. Nem pontosan abban a semaban, amiben jatszatjak (Mahomest telibe kapta Reid az ittenivel, ebben peterknek igaza van), de nincs is messze a termeszetes stilusatol, amit kapott. Nem ez a maximuma Watsonnak, de tulertekelik amit ebben a rendszerben tud. (Raadasul o elhiszi magarol. Nyilvan maskent nem is lehetsz sikeres QB magas szinten.) Mert valoban egyebkent nagyon tehetseges. Viszont igy meg akarja csinalni a playeket, meccseket mindenaron. Ezt varja el magatol, ezt varjak tole. Azonban nem mindig megy, es nagyon ritkan megy ugy, ahogy o szeretne. Nem konfortos szamara a rendszer. Ezert vallalja tul magat, nem azert mert nem erti, hogy az sok amit csinal. Vagy olyan hos tipus, aki bevallalja mindig, csak legyen o a sztar. Vannak olyanok is, de Watson megitelesem szerint nem ezert teszi. Na mindegy, csak en meg igy latom.
ulpianus
Ami meg problema, hogy nincs TE sem, aki blokkolasban ES elkapasban tudna segiteni, Miller meg Blue sem tartoznak a jol elkapo futok koze, Foremant nem vagom.
Szoval van csomo brutal WR, egy clutch QB, es ennyi az offense. Ezek alapjan szamomra nem meglepo, h hoskodni probal Watson.
Sztem ezek fixen BoB hibai, vagy a GM-e es BoB-e.
A recept adott, egy jo falat egy offseason alatt is ossze lehet hozni. Az mogott mar mukodhet a futas, es Watsonnak se 50x kellene passzolnia egy meccsen.
Illetve QB coach/off coordinator is kellene, aki Watsonon is javit. Mert nem csak a kozeg a hibas, a 62 sackbol azert tuti jott jo par abbol, hogy tul sokaig tartogatta a lasztit.
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 5 éve
Itt Mozartról beszélt a kolléga(Az elsore. Elnezest es koszonom! Akkor felreertettem gordon kihez szolt.)
########################
Wyatt
több mint 5 éve
Cruyffista
3 352
Hétvégétől az SB-ig hajrá Kansas, hajrá Mahomes!www.youtube.com/watch?v=cR2m_1B2GxU
több mint 5 éve
Én sem Watsonban látom a megoldást, addig biztosan nem, amíg meccsenként kap egy sacket a hülyesége miatt, amivel jó eséllyel ki is nyír egy drive-otWatsonnak van egy O'Brien-ja, Mahomesnek meg egy Reid-je. Amíg ez így lesz, addig Mahomes behozhatatlan előnyben lesz. (Nem csak a vasárnapokra, a playhívásra gondolok, hanem az egész felkészülési, tanulási időszakra, a sok száz órányi video roomban eltöltött időre, a beszélgetésekre, stb.)
Wyatt
“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 5 éve
Wyatt
26 306
Itt Mozartról beszélt a kollégaelvakult Mahomes ellen és elvakult Gruden irányába...biztos, hogy nem fordítva ülsz a lovon?Grudenrol annyit mondtam, hogy "nem tudom mit akar. Csak azt, mit nem akar." Aki erti, erti. Sztem keversz valakivel. Mert Amadeusrol ezzel kapcsolatban nem mondtam semmit.
én félek attól (pats szurkolóként), hogy Watson elé falat tesznek, kap egy normális OC-t és az elkövetkezendő 10 év az ő kettőjük rivalizálásáról fog szólni..
gordon
ulpianus
Szoval. Marmint Watson es Mahomes az "ok ketten"?Én sem Watsonban látom a megoldást, addig biztosan nem, amíg meccsenként kap egy sacket a hülyesége miatt, amivel jó eséllyel ki is nyír egy drive-ot
En ezt sose igy lattam. Brady vs. Manning, Wilson kontra Kaep. De mikor jon el/volt Rivers, Brees, Rodgers korszaka? Vagy ok nem jok ennyire? Hol vannak a edzok ebben (te is irsz egy OCt mint feltetel) A media imadja az ilyesmit. En nem. Pont azert, mert tulsagosan egyszerusit.
Visszaterve a ket sracra. Akkor is ott van meg Luck vagy Mayfield vagy akarki, izles szerint. Nemreg meg te is beirtad volna a sorba Garoppolot, gondolom. Lehet jon majd egy masik, aki minden rekordot megdont.
Ha Amadeusnak igaza van, es ez az uj stilus sikere javareszt, akkor ez utobbi logikus is. Es sztem igaza van. Ez a rendszer termeke. Pont en allitottam legeloszor itt, errol nem kell meggyozni. Csak nem hiszem, hogy akarmilyen semat ha ennyire sikeresen futtat egy QB, akkor annak sikere elveheto tole. Mert a X+O a tablan xart se er onmagaban. Ugyanis elit lehetsz mai napig Brady E-Perkins semajaval is. Csak kell hozza egy Brady.
ulpianus
több mint 5 éve
elvakult Mahomes ellen és elvakult Gruden irányába...biztos, hogy nem fordítva ülsz a lovon?Grudenrol annyit mondtam, hogy "nem tudom mit akar. Csak azt, mit nem akar." Aki erti, erti. Sztem keversz valakivel. Mert Amadeusrol ezzel kapcsolatban nem mondtam semmit.
én félek attól (pats szurkolóként), hogy Watson elé falat tesznek, kap egy normális OC-t és az elkövetkezendő 10 év az ő kettőjük rivalizálásáról fog szólni..
gordon
Szoval. Marmint Watson es Mahomes az "ok ketten"?
En ezt sose igy lattam. Brady vs. Manning, Wilson kontra Kaep. De mikor jon el/volt Rivers, Brees, Rodgers korszaka? Vagy ok nem jok ennyire? Hol vannak a edzok ebben (te is irsz egy OCt mint feltetel) A media imadja az ilyesmit. En nem. Pont azert, mert tulsagosan egyszerusit.
Visszaterve a ket sracra. Akkor is ott van meg Luck vagy Mayfield vagy akarki, izles szerint. Nemreg meg te is beirtad volna a sorba Garoppolot, gondolom. Lehet jon majd egy masik, aki minden rekordot megdont.
Ha Amadeusnak igaza van, es ez az uj stilus sikere javareszt, akkor ez utobbi logikus is. Es sztem igaza van. Ez a rendszer termeke. Pont en allitottam legeloszor itt, errol nem kell meggyozni. Csak nem hiszem, hogy akarmilyen semat ha ennyire sikeresen futtat egy QB, akkor annak sikere elveheto tole. Mert a X+O a tablan xart se er onmagaban. Ugyanis elit lehetsz mai napig Brady E-Perkins semajaval is. Csak kell hozza egy Brady.
több mint 5 éve
elvakult Mahomes ellen és elvakult Gruden irányába...biztos, hogy nem fordítva ülsz a lovon?Vitatkozni fogsz velem, de ennek a nagy része Reid és nem Mahomes. Nagyon hatékonyan emelt be új megoldásokat a NCAA-ből, amire sok védelem - pl a miénk - nem tudott reagálni, még. Le a kalappal az öreg rozmár előtt.Miert vitaznek? Miota Mahomes megjelent, te csak szidod. Annyira elvakult vagy ellene, hogy ertelmet nem latom.
Amadeus
ulpianus
több mint 5 éve
Vitatkozni fogsz velem, de ennek a nagy része Reid és nem Mahomes. Nagyon hatékonyan emelt be új megoldásokat a NCAA-ből, amire sok védelem - pl a miénk - nem tudott reagálni, még. Le a kalappal az öreg rozmár előtt.Miert vitaznek? Miota Mahomes megjelent, te csak szidod. Annyira elvakult vagy ellene, hogy ertelmet nem latom.
Amadeus
több mint 5 éve
Amadeus the Young
32 910
Ez a tulhypeolt, semmirekello Mahomes most meg epp elert 5000 passzolt yardot, 50 TD kisereteben. Brady es P. Manning ert el 50-et eddig (Manning az 5000et is). Barki kepes erre, hajpolgatnak itten, azt hiszik barki beveszi, hogy nagy dolog. Volt is 12 pickje hozza. Naugye.Vitatkozni fogsz velem, de ennek a nagy része Reid és nem Mahomes. Nagyon hatékonyan emelt be új megoldásokat a NCAA-ből, amire sok védelem - pl a miénk - nem tudott reagálni, még. Le a kalappal az öreg rozmár előtt.
ulpianus
criminal lawyer or criminal lawyer?
több mint 5 éve
A Colts lesz az ellenfel. En orulok neki. Egyreszt szeretem a Kocosokat. Masreszt komoly tradicio van ebben. Harmadreszt a Luck vs. Mahomes ponthaboru valoszinuleg nem lesz olyan uncsi, mint a Texans elleni meccsuk.
több mint 5 éve
www.youtube.com/watch?v=GV87xfpvctU
több mint 5 éve
Azon gondolkoztam, mikor fogjak tobben elismerni, hogy PO csapat vagyunk? Minden evben megy, hogy ugysem jutunk be. Ehhez kepest 4 eve mindig bent vagyunk, utolso harom alkalommal csoportelsokent, egy nem gyenge csoportban. Ket eve majdnem ugyanez volt, mint most. 12-4 lett nekunk es a Raidersnek, de mi vittuk az elso helyet. Elotte 12-11-re a Broncos nyert, de bent voltunk.Ehh, a csapatok felét alaposan mellé lövik az offseasonban. Mi magunk is. 😀
De nem aggodok, jovore is megy majd a "8-8 maximum".
ulpianus
több mint 5 éve
Szvsz Mahomes ezt új perspektívába fogja helyezni, kb. minden holtszezonban a SB esélyesei között fogják emlegett a Chiefst.Mahomes szana meg szet van sztarolva. Nem csodalom, ha kiveri a biztositekot egyeseknel. Amig nincs vedelmunk, ez ponthaborukhoz vezet. Amellett, hogy Mahomes megitelese eleg felreertett egyeseknel. Nagyon varom az off seasont is. De vannak fontosabb dolgok, szerencsere.
empty taxi
Riversek a legjobbak a csoportban. Viszont a Denver is egy jo iranyitora van egy igen eros csapattol. A Raidersrol nekem a kulonvelemenyem az, hogy Grudent nem tudjuk mit akar, csak azt, hogy mit nem. Mayock is azert jott, mert a kulcs a Raiders kivalo draftpickjeinek felhasznalasa.
több mint 5 éve
Azon gondolkoztam, mikor fogjak tobben elismerni, hogy PO csapat vagyunk? Minden evben megy, hogy ugysem jutunk be. Ehhez kepest 4 eve mindig bent vagyunk, utolso harom alkalommal csoportelsokent, egy nem gyenge csoportban. Ket eve majdnem ugyanez volt, mint most. 12-4 lett nekunk es a Raidersnek, de mi vittuk az elso helyet. Elotte 12-11-re a Broncos nyert, de bent voltunk.Szvsz Mahomes ezt új perspektívába fogja helyezni, kb. minden holtszezonban a SB esélyesei között fogják emlegett a Chiefst.
De nem aggodok, jovore is megy majd a "8-8 maximum".
ulpianus
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 5 éve
Azon gondolkoztam, mikor fogjak tobben elismerni, hogy PO csapat vagyunk? Minden evben megy, hogy ugysem jutunk be. Ehhez kepest 4 eve mindig bent vagyunk, utolso harom alkalommal csoportelsokent, egy nem gyenge csoportban. Ket eve majdnem ugyanez volt, mint most. 12-4 lett nekunk es a Raidersnek, de mi vittuk az elso helyet. Elotte 12-11-re a Broncos nyert, de bent voltunk.De nem aggodok, jovore is megy majd a "8-8 maximum".
több mint 5 éve
Ez a tulhypeolt, semmirekello Mahomes most meg epp elert 5000 passzolt yardot, 50 TD kisereteben. Brady es P. Manning ert el 50-et eddig (Manning az 5000et is). Barki kepes erre, hajpolgatnak itten, azt hiszik barki beveszi, hogy nagy dolog. Volt is 12 pickje hozza. Naugye.
több mint 5 éve
több mint 5 éve
Raadasul o es Houston, bar lehetnenek elit jatekosok, igy csak a penzt viszik.