Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 6 éve
Mahomes a legnagyobb király, erről nincs is mást mondani. Amíg a Browns nem vált edzőt, addig van mondjuk nyitva a champ window az afc-ben, de 10+ év sikerkorszak következik, ráadásul Alex Smith is jó helyre került, win-win lett/lesz a szitu
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Vegre nezem az NFL morningot! HoHohohoooo, nagy horgasz! Szar musor, de akkor is ma MECCSNAP! Ma, most, nem majd, erted!!?!44!!Jol kikapunk a Bolcoktol, de ma ez sem zavar.
Egyebirant Breeland Speaks lesz Zombo helyen. Masodik korben hoztuk el, kisebb (10 helyes asszem) felcserevel.Tapasztalata nyilvan nulla. Viszont Ford es/vagy Houston sajnos tuti leserul, lesz lehetosege. Van egyebkent mas titkos fegyver is, de egyelore o az elso.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 6 éve
Csak az lsd-t az ellenfélnek adjuk, és a nagyanyám is mehet LB-be.lsd. dc😊Kikre gondolsz?www.chiefs.com/news/chiefs-roster-down-to-nfl-mandated-53az erős túlzás, hogy jó lett volna, egyszerűen csak nem volt jobb😊 most (remélhetőleg) lett
Frank Zombo elengedese egyedul ami meglepo. Egesz jo, megbizhato LB volt evekig.
ulpianus
ehh
Janek
ehh
több mint 6 éve
lsd. dc😊Kikre gondolsz?www.chiefs.com/news/chiefs-roster-down-to-nfl-mandated-53az erős túlzás, hogy jó lett volna, egyszerűen csak nem volt jobb😊 most (remélhetőleg) lett
Frank Zombo elengedese egyedul ami meglepo. Egesz jo, megbizhato LB volt evekig.
ulpianus
ehh
Janek
több mint 6 éve
Kikre gondolsz?www.chiefs.com/news/chiefs-roster-down-to-nfl-mandated-53az erős túlzás, hogy jó lett volna, egyszerűen csak nem volt jobb😊 most (remélhetőleg) lett
ulpianus
ehh
több mint 6 éve
www.chiefs.com/news/chiefs-roster-down-to-nfl-mandated-53az erős túlzás, hogy jó lett volna, egyszerűen csak nem volt jobb😊 most (remélhetőleg) lett
ulpianus
több mint 6 éve
www.chiefs.com/news/chiefs-roster-down-to-nfl-mandated-53Frank Zombo elengedese egyedul ami meglepo. Egesz jo, megbizhato LB volt evekig.
több mint 6 éve
A Chargers-szel egy csoportban kissé ellentmondásosnak érzem ezt a plakátot. 😀Őket is felvillanyozza, hogy velük szerepelhetnek egy csoportban 😉
empty taxi
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
A Chargers-szel egy csoportban kissé ellentmondásosnak érzem ezt a plakátot. 😀
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
A baseball 90% fejjáték. A másik fele fizikai. Nincs ez elbaszva, csak másra lesz jó. A legrosszabb, mikor a hülyeség szorgalommal párosul.
több mint 6 éve
West jol kiegeszitette Ware erofutasait. Mikor Charles kiesett ezt a kettost talatak ki, mert egyikuk sem jo mindenes futo, mukodott.De mar tobben is tudjak amit o, Hunt mindket (harom) jatekelemet egyszerre. Szoval ertheto.
több mint 6 éve
Chiefs released RB Charcandrick West.The move saves the Chiefs $1.7 million against the cap. West, 27, had been sidelined most of camp with a concussion. He led the 2015 Chiefs with a 160-634-4.0-4 rushing line while adding 214 yards and a fifth score as a pass catcher. But West was buried on the depth chart behind Kareem Hunt. Spencer Ware, Damien Williams, and Kerwynn Williams are also on the team.
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 6 éve
Orlando Scandrick a fedélzeten.
több mint 6 éve
Na mi történt Mahomes megmutatta az erősségeit s a gyengéit?az erősségét biztos
dande
twitter.com/NFL/status/1030611278673240064
---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 6 éve
Na mi történt Mahomes megmutatta az erősségeit s a gyengéit?
több mint 6 éve
Bocsi igazad van 😀Mahomes-nak eddig nem nagyon megy, de azért még van egy kis ideje szezonkezdetig, de eddig azért szép számmal dobálta az int-eket az edzésenNem leszel sportmediabubus. Ilyenkor azt kell irni, hogy a vedelem kituno format mutatott.
dailysnark.com/patrick-mahomes-calling-wrong-plays-in-practice-throws-7-ints-in-6-days-including-3-in-15-minute-span/
kapitnono
ulpianus
több mint 6 éve
Wyatt
26 306
Pont ezt akartam jelezni, hogy lehet úgy is nézni, hogy nagyon hasít a védelem 😀 😀Mahomes-nak eddig nem nagyon megy, de azért még van egy kis ideje szezonkezdetig, de eddig azért szép számmal dobálta az int-eket az edzésenNem leszel sportmediabubus. Ilyenkor azt kell irni, hogy a vedelem kituno format mutatott.
dailysnark.com/patrick-mahomes-calling-wrong-plays-in-practice-throws-7-ints-in-6-days-including-3-in-15-minute-span/
kapitnono
ulpianus
több mint 6 éve
Mahomes-nak eddig nem nagyon megy, de azért még van egy kis ideje szezonkezdetig, de eddig azért szép számmal dobálta az int-eket az edzésenNem leszel sportmediabubus. Ilyenkor azt kell irni, hogy a vedelem kituno format mutatott.
kapitnono
több mint 6 éve
Mahomes-nak eddig nem nagyon megy, de azért még van egy kis ideje szezonkezdetig, de eddig azért szép számmal dobálta az int-eket az edzésendailysnark.com/patrick-mahomes-calling-wrong-plays-in-practice-throws-7-ints-in-6-days-including-3-in-15-minute-span/
több mint 6 éve
chiefswire.usatoday.com/2018/07/12/former-chiefs-wr-dexter-mccluster-worked-out-for-cfl-toronto-argonauts/
több mint 6 éve
www.chiefsdigest.com/chiefs-emmitt-thomas-wins-lifetime-achievement-honor-pro-football-writers/
több mint 6 éve
Azt irjak, Sammy Watkins (a csoda draga elkaponk) olyan gyorsan tanulta meg a Reid tamdojatek csinjat binjat, hogy nomegodanezzenek! Vagyis tuti le fog serulni.
több mint 6 éve
T. Hillnek kifordult a bokaja a minap, pihentetik. Illetve Akeem Hunt nem edz (hamstring). Mindenki mas termeszetesen HOF formaban tolja.