Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 9 éve
Azt vágom, de Miles Burris meg Laurinaitis pl egy tankhajó sebességével közlekednek a védelem közepén. A szezon ezen fázisában nem sok használható szabadügynök szokott lenni, és a felsorolt nevek közül nem látom, ki jelentheti az általad vázolt megbízható megoldást.Lehet egyik sem. Lehet a meglevok maradnak. De Alexander egy STer jelenleg. Es itt most nem arrol beszelunk, hogy meg kell talani egy eveken at megbizhato, felepitheto jatekost a Chiefsbe. Az kell, hogy jojjon valaki, aki most amint beall, tud jatszani. Van tapasztalata. Azon az egyvagy tobb PO meccsen. Es az elotte levokon, amin lehet nem szamit, mert ugyis meglesz a PO ha itt van vagy ha nincs. De addig si tanulja, es latjak mit tud itt.
Na jó, esetleg Brinkley, de neki se véletlenül nincs csapata gondolom
mustaine
Aztan kirugjak (vagy nem). Mindenkepp tobb opciojuk marad. Illetve megserulhet barki, most az biztos, hogy egy ILBvel kevesebben vagyunk, es DJ nem fog felgyogyulni iden mar. Alexander lehet bevalik, de ezt nem igy fogjak kiproblani.
Szerkesztette: ulpianus

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Azt vágom, de Miles Burris meg Laurinaitis pl egy tankhajó sebességével közlekednek a védelem közepén. A szezon ezen fázisában nem sok használható szabadügynök szokott lenni, és a felsorolt nevek közül nem látom, ki jelentheti az általad vázolt megbízható megoldást.D.J. Alexandert miért nem próbálják ki a defenseben?Mert megyunk a rajatszasba. Kell egy megbizhato megoldas, mert nekunk a vedelem nyeri a meccset is, nemcsak a bajnoksagot.
mustaine
ulpianus
Na jó, esetleg Brinkley, de neki se véletlenül nincs csapata gondolom
Szerkesztette: mustaine
több mint 9 éve
Adam Caplan:Combos névsor. Pláne Burris.
Chiefs worked out LBs Miles Burris, James Laurinaitis, Nate Irving, Jayson DiManche, Nick Moody, Jasper Brinkley.
ulpianus
több mint 9 éve
A legfontosabb informacio is napvilagra kerult. Chris Jones (rookie DT) elarulta, amennyiben nulla ala esne a homerseklet, akkor lehet, hogy felhuzza a pizsit a mez ala.

több mint 9 éve
D.J. Alexandert miért nem próbálják ki a defenseben?Mert megyunk a rajatszasba. Kell egy megbizhato megoldas, mert nekunk a vedelem nyeri a meccset is, nemcsak a bajnoksagot.
mustaine

több mint 9 éve
D.J. Alexandert miért nem próbálják ki a defenseben?
több mint 9 éve
Adam Caplan:ezek szerint nem March lesz visszahozva IR-ről...
Chiefs worked out LBs Miles Burris, James Laurinaitis, Nate Irving, Jayson DiManche, Nick Moody, Jasper Brinkley.
ulpianus
több mint 9 éve
Adam Caplan:Chiefs worked out LBs Miles Burris, James Laurinaitis, Nate Irving, Jayson DiManche, Nick Moody, Jasper Brinkley.

több mint 9 éve
Van cikk arrol termeszetesen, mikepp is juthatunk rajatszasba nagyon de hirtelen:www.arrowheadpride.com/2016/12/13/13938858/nfl-playoff-scenarios-how-chiefs-can-clinch-this-week

több mint 9 éve
Ilyen bunyok szoktak lenni. Par pofont kiosztanak, egy Chiefs szurkolot lejjeb loknek, aztan utandobjak a Raiders szurkolot. Gondolom most egy ideig egyik eszkombajnnak sem kell meccsre jarni. De ez messze van attol a huliganizmustol, mikor tomegesen vernek szet dolgokat es/vagy egymast.VAGY?😊
Jomultkor a klotyoban konkretan kiutottek egyik szerencsetlent. Vannak emberek, akik nem birjak a vereseget elviselni. Vagy csak szimplan idiotak.
ulpianus
s.likes-media.com/img/77b35c1623a0f389d69540537433bdc9.600x.jpg
Szerkesztette: Pari
több mint 9 éve
Ilyen bunyok szoktak lenni. Par pofont kiosztanak, egy Chiefs szurkolot lejjeb loknek, aztan utandobjak a Raiders szurkolot. Gondolom most egy ideig egyik eszkombajnnak sem kell meccsre jarni. De ez messze van attol a huliganizmustol, mikor tomegesen vernek szet dolgokat es/vagy egymast.Jomultkor a klotyoban konkretan kiutottek egyik szerencsetlent. Vannak emberek, akik nem birjak a vereseget elviselni. Vagy csak szimplan idiotak.
Szerkesztette: ulpianus

több mint 9 éve
Just Beat BabyNem csak a pályán történtek az események. 😀Nyertünk 😀
twitter.com/ForFriedom/status/807108055741632512
xrace77
Surda
több mint 9 éve
DJ azt mondta, fog meg jatszani. Nem fiatal mar, es ez komoly serules. De persze fo az optimizmus.most full HD-ban fejezné be pedig, ha visszavonulna :\ | (1080 karrier tackle) |
ulpianus
"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
DJ azt mondta, fog meg jatszani. Nem fiatal mar, es ez komoly serules. De persze fo az optimizmus.

több mint 9 éve
Nem csak a pályán történtek az események. 😀Nyertünk 😀
xrace77
több mint 9 éve
Dave Toub egyszerűen fenomenális. Minden idők egyik legjobb ST edzője.
több mint 9 éve
Nem csak a pályán történtek az események. 😀arra jobbosra még kiváncsi lettem volna hol landol 😀
xrace77
több mint 9 éve
Azért ez NFL meccsen nem feltétlen szokványos vagy nem nagyon jönnek hírek róla 😊
több mint 9 éve
Nem csak a pályán történtek az események. 😀 twitter.com/ForFriedom/status/807108055741632512
Szerkesztette: xrace77
több mint 9 éve
Múlt héten nagyon gyenge meccse volt Wilsonnak, de most DJ kiválása után nagyon odatette magát persze nem potólta 1-1ben, korántsem olyan harcos a mentalitása, de mindenképp jobb játékot produkált mint számítottam az előző héti meccsből kiindulva.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Ulpi, ennek a sérülésnek milyen hatása lehet a védelemre idén?Amint tanult kollegam, ehh mondta volt: "hangyafasznyit". 😊
undisputedly
DJ a vedelem vezere mind mentalisan, mind taktikaban, iszonyat jo meglatasai vannak. Minden pickjet esszel szerzi, olvassa a QBt peldaul. Nala melyebben nem szerel senki a ligaban. Gyakorlatilag sipcsont magassagban kepes atjutni, lehetetlen blokkolni. Es teljes erovel csapodik be. Raadasul jo helyen van legtobbszor kivul-belul. Korelnok is, szoval nem veletlen hallgatnak ra sracok. Berry lesz a vezer mostantol, o sem ostoba jatekos eppensegel.
Igy is nyeljuk a futast, aminek persze taktikai okai is vannak, a labdaszerzes+idohuzas miatt engedjuk az ellent lassan haladni, mintsem hogy ponthaboru legyen. Igy lopunk idot az ellenfeltol a meccsek vegere. Ellenben futott TDket mar nem engedunk sokat. Viszont abban is DJ a kulcs, mert egyik, ha nem a legjobb short yardage run stopper a ligaban. Es voros zonaban ez kulcskerdes.
Masik oldalrol kezdtunk a Bailey-Poe-Howard DL trioval, ami nem rossz. Poe kezd visszaterni, de sokszor a Reyes(ha van)-Nacho-Chris Jones sor kell jatszon, szerencsenkre NFL szinten. Berry es Parker felig LB jatekot nyujt, es a CBk is harcosok. De DJ mindenkepp hianyozni fog. Nagyon.

több mint 9 éve
Crabtree helyett volt benn Holmes, mert akkor sérült meg az ujja pont Crabsnek, úgyhogy lehetett volna is akár! 😊amikor hajnali meccsen leütött Peters a labdát már akkor abban a pillanatban Sherman NFC döntős megmozdulása jutott eszembe.www.harikari.com/wp-content/uploads/2014/02/Sherman-NFC-Championship-Tip-sm.jpgAhogy a miniszterelnök mondaná: Folytassuk!
www.nemzetisport.hu/data/cikk/2/54/9/29/cikk_2540929/nfl629.jpg
braxa88
empty taxi
kár h nem Crabtree volt megint a célpont 😀 szinte ugyanaz a mozdulat.
Grimesé nemér, az pick volt 😀
braxa88