Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 9 éve
Elég sokat követed velünk együtt a meccseinket az eredménykövetőbe...az egyik legjobb o falunk van a ligába, és nem jövünk zavarba a sok blitzeléstől sem...a meccseink túlnyomó része pontzuhatagba torkollt, főként úgy, hogy a harmadik negyed elejére 21+ ponttal mentünk...nem merném ennyire egyértelműen kijelenteni, hogy jelenleg a dívízióból mi lennénk a leggyengébbek.Ezt mire alapozod? Idei teljesítményt alapul véve? Elég simán megvertük őket, nem tudom mivel bizonyították volna, h jobbak, mint mi. Vagy úgy gondolod, h a mi stílusunk ellen sokkal jobbak az esélyeitek?Oké, leírhatom. Úgyis szabin vagyok. 😊
Rolni
Simán győztetek, nézőpont kérdése. Ha jól mondom ~1 TD különbség lett, és majdnem fordított a semmiből a San Diego. Illetve mindkét defense kapott vagy 30 pontot ott is. A Szikrapattintók sztem egy kivétellel mindig 1 TDon belül kaptak ki idén.
Ha épp nem a balfasz napját fogja ki, Rivers bárkinek bever 3-4 TDt. Vannak hozzá fegyverei a sérültek ellenére is. Ezt jól írta a taxis. Rivers ráadásul az egyik legnagyobb clutch QB, akit valaha láttam. Csak ha sír, akkor rossz, és most sokat aggódik, de meg szokott nyugodni.
Én a játék képét nézem, lehet vannak jobb szempontok. De nem az alapján ítélek, hogy épp hova pattant a labda, hol tévedett a bíró, vagy épp ki hozott egy 98 yardos TDt. Például ha tegnap Cooper nem lép ki a végén, vagy nincs IT, a Steelers bukik. Én így látom a focit. A stratégia érdekel, mi működik, mi nem. Hogyan működik, mi a terv, mi valósul meg belőle, ilyesmi. Nem az, hogy egy QB belevág a mindenségbe 5 kurva nagy passzt, és egyik meccsen lesz 3 TD belőle, akkor császár, másikon meg lesz 1 TD és 2 pick, akkor "rossz volt a playhívás". Ez ugyanaz a kockázat, nincs vele baj, ha mást nem lehet. Csak nekem ugyanaz, másoknak ég és föld a két meccs.
Márpedig amit láttam a két csapattól, nekem az jött le, hogy mind a 4 meccs kétesélyes a Chiefsnek, de a Botls ha feltámad, akkor az nehezebb lesz. Nem a játékstílus miatt. DE ha már felhoztad, mi blitzelünk ezerrel, és Rivers pedig néha bírja ezt, néha nem. Tavaly kétszer vertük őket, de hogy 4-0 legyen a két év mérlege, nem reális.
ulpianus
Szerkesztette: Pari
több mint 9 éve
Ezt mire alapozod? Idei teljesítményt alapul véve? Elég simán megvertük őket, nem tudom mivel bizonyították volna, h jobbak, mint mi. Vagy úgy gondolod, h a mi stílusunk ellen sokkal jobbak az esélyeitek?Oké, leírhatom. Úgyis szabin vagyok. 😊
Rolni
Simán győztetek, nézőpont kérdése. Ha jól mondom ~1 TD különbség lett, és majdnem fordított a semmiből a San Diego. Illetve mindkét defense kapott vagy 30 pontot ott is. A Szikrapattintók sztem egy kivétellel mindig 1 TDon belül kaptak ki idén.
Ha épp nem a balfasz napját fogja ki, Rivers bárkinek bever 3-4 TDt. Vannak hozzá fegyverei a sérültek ellenére is. Ezt jól írta a taxis. Rivers ráadásul az egyik legnagyobb clutch QB, akit valaha láttam. Csak ha sír, akkor rossz, és most sokat aggódik, de meg szokott nyugodni.
Én a játék képét nézem, lehet vannak jobb szempontok. De nem az alapján ítélek, hogy épp hova pattant a labda, hol tévedett a bíró, vagy épp ki hozott egy 98 yardos TDt. Például ha tegnap Cooper nem lép ki a végén, vagy nincs IT, a Steelers bukik. Én így látom a focit. A stratégia érdekel, mi működik, mi nem. Hogyan működik, mi a terv, mi valósul meg belőle, ilyesmi. Nem az, hogy egy QB belevág a mindenségbe 5 kurva nagy passzt, és egyik meccsen lesz 3 TD belőle, akkor császár, másikon meg lesz 1 TD és 2 pick, akkor "rossz volt a playhívás". Ez ugyanaz a kockázat, nincs vele baj, ha mást nem lehet. Csak nekem ugyanaz, másoknak ég és föld a két meccs.
Márpedig amit láttam a két csapattól, nekem az jött le, hogy mind a 4 meccs kétesélyes a Chiefsnek, de a Botls ha feltámad, akkor az nehezebb lesz. Nem a játékstílus miatt. DE ha már felhoztad, mi blitzelünk ezerrel, és Rivers pedig néha bírja ezt, néha nem. Tavaly kétszer vertük őket, de hogy 4-0 legyen a két év mérlege, nem reális.
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Chargers erősebb, Raiders nemEzt mire alapozod? Idei teljesítményt alapul véve? Elég simán megvertük őket, nem tudom mivel bizonyították volna, h jobbak, mint mi. Vagy úgy gondolod, h a mi stílusunk ellen sokkal jobbak az esélyeitek?
ulpianus
WIN LOSE OR TIE...RAIDER FAN 'TIL I DIE!!
több mint 9 éve
3-6 még lehet 9-7 elvben 10-6 is. A Denver picsán rúg minket hétvégén, ez igen valószínű.De a többi nem tuti bukó.
Chargers és Raiders kétszer a lényeg, Chargers erősebb, Raiders nem, bár nagy különbségek nincsenek, négy jó meccs lehet belőle.
Csoportidegen meccsek a Bills, Ravens, Browns. Egyik sem legkönnyeb, de nem is reménytelen. A Raides topicba már írtam, hogy nekik most jön a neheze, a Chargers javulni fog, de nekik már tényleg nem lehet hibázni. Aztán a Wild Cardot mglátjuk, még kár számolgatni. Bárki leséülhet, ahogy nálunk Jamaal, vagy Romo, Ben, akárki főszereplő. Vagy lehet bárkinek T-bow time sorozata. Egyelőre élvezzük a szezont, szurkoljunk. Az utolsó 3 forduló előtt szoktam nagyjából számolgatni.
több mint 9 éve
Még várunk hajnalig, de eddig ez jó forduló lett. Bye week powwwa!Csoporton belül igen, de a Jets, Steelers győzelmével 2 W-re a Wild Card és még a Bills Raiders kettős is a csapat előtt. A revanson túl hatalmas tétje lesz a hétvégi meccsnek. 4-5ről még lehet reménykedni (bár inkább csak remény mint esély), 3-6ról irány a draft.
ulpianus
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Még várunk hajnalig, de eddig ez jó forduló lett. Bye week powwwa!
több mint 9 éve
skullkill29
329
Én a tavalyi rájátszás óta nézem rendszeresen az mlb-t, előtte is követtem azért. Idén alapszakaszba is jó pár meccset megnéztem, illetve a döntő 5 meccséből 3-at néztem, sajnos az utolsót pont nem tudtam élőben nézni, de utólag azt is megnéztem 😊
több mint 9 éve
Ha már Höri "Paraszt Ranking"jában utalt rá. Valaki nézte esetleg a Kansas City Royals sikerét?www.kansascity.com/sports/article43607406.html
Szerkesztette: ulpianus
több mint 9 éve
Allen elfogadható run blocker ebben az egyébként futáshoz erős közepes falban. Ellenben passz esetén a fejem fogom leginkább, egyik legrosszabbak vagyunk ebben. Legalább az újonc centerünk (Morse) jó. Ami ezen a poszton ritka.
több mint 9 éve
Sokat segített Sankónak, hogy Fisher (LOT) végre egészséges NFL karrierjében először. És végre jól is játszik. Igazából ő a ljegjobb. Grubbs sokat számít, de nála is jobb. Más kérdés hogy a fal jobb oldala katasztrófaövezet. Tardiff, Allen, Stephenson, és mindenki monnyon le onnan.Allen-t megvédeném, mert most kifejezetten jó volt a detroit ellen, igaz máskor meg általában szar😊
ulpianus
Stephenson meg tökéletes swing tackle backup, de hosszútávú kezdőnek nem megfelelő
Tardiff hát igen, ő (egyelőre?) arra jó csak, hogy meglegyen az 5 felálló falember
több mint 9 éve
Sokat segített Sankónak, hogy Fisher (LOT) végre egészséges NFL karrierjében először. És végre jól is játszik. Igazából ő a ljegjobb. Grubbs sokat számít, de nála is jobb. Más kérdés hogy a fal jobb oldala katasztrófaövezet. Tardiff, Allen, Stephenson, és mindenki monnyon le onnan.
több mint 9 éve
Ha ilyen jól is passzolna már-már elit lenne 😀Reméljük marad a nyerő széria!
több mint 9 éve
Sanyinál továbbra is meglepődnek, hogy jól fut. Igaz, 10 éve fut jól, de minden hétvégén ez egy nagy döbbenet.
több mint 9 éve
Jó volt aMeccs a védelem nagyon jó,Sanyi elit 😄
több mint 9 éve
Eleinte jo meccs volt, de aztan annyira laposra vertuk oket, hogy en kerek elnezest.
több mint 9 éve
A liga egyik legrosszabb állapotában lévő csapatát vertük, de azt kell legyőzni aki épp szembe jön. Jó volt nézni a srácokat, mind O mind D oldalon. Rengeteg levédekezett passz, kiváló DL munka, és West személyében megvan Jamaal helyettese is. A meccsel kapcsolatban csak egyet sajnálok, hogy De'Anthony Tomast a bench-en hagytam.
De Houston-West-Maclin azért hozott 63 pontot kompenzálás kép.
Pihenő és aztán lehet bármi Denverben. Nem lesz eredmény kényszer, és talán a szerencse is ezúttal ide fordul.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Nálatok is akkora a csend a fórumban mint nálunk 😊Jó szurkolást mindenkinek. 👏🏻👏🏻👏🏻
Különösen azoknak akik szintén kilátogatnak a meccsre! 👍🏻
One Team
One Detroit
One Pride
több mint 9 éve
Viszont nyertunk, nagyjabol siman. Eleg orom az mara nekem.
több mint 9 éve
Pedig mar vartam, Dee Ford mire jut kezdokent.Szégyen, hogy már ennyi örömöd se lehet ebbe a szezonba
ulpianus
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Pedig mar vartam, Dee Ford mire jut kezdokent.
több mint 9 éve
Maclin, R. Wilson InactiveSmith, Santos, Poe, Houston, Hali, Kelce, Mauga, Abdullah Active
Liverpool Fc
több mint 9 éve
M. DeVito out, Poe játékára 50% az esély. Ha Poe sem tudna játszani 4 ember maradna a DL-be.Tovább vékonyítva a védelmet R. Wilson szintén esélyes, hogy nem tud pályára lépni, Mauga és Hali is 50% csak, egyedül Houstonra mondtak 75%-ot.
Szvsz az edge rusher LB-erek játszani fognak, de ha netán Mauga-Wilson ILB páros és mondjok Poe sem lenne bevethető akkor szépen zabálhatja majd a csapat a yardokat a földön.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Még mindig jobb, mint az ejjEmánulelm pikk, nézemezt a 2013 első kört, DT kellettvóna deminek denemdenemdenemdenem
Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
valahogy a D játékosokat jobban draftolja a PO
több mint 9 éve
Pedig egy jo magas draft pickkel huzhatnank egy masodik Eric Fishert, mert ez nem valt be.