Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 9 éve
skullkill29 Kansas City Chiefs Texas Longhorns 329
Csak kíváncsiságból kérdezem.
Vannak it Chiefs fannok is?😊
SBL
Vannak 😛 de sajnos csak ugyanazt tudjuk ismételni... ilyen szar támadófallal nem fogunk jutni sehova se és Alex mostanában már 5-10 yardot se mer/tud előre passzolni nem, hogy hosszabbat, meg ugye a play hívások...
A védelem jó (kivéve Cooper, Fleming) de Aaron "1másodpercalattmegszabadulokalabdától" Rodgers ellen a jó pass rush se tudott mit csinálni. SS visszatérésével javulni fog a védelem, de a támadó oldal akkor is katasztrófa lesz.
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 306 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
SBL
Ulpi hiányában (amit lassan elfogadhatatlannak titulálok) elszabadul itt az anarchia.

A Packers után viszont én szurkolok a Chiefsnek. Sok embernek van 2. csapata.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
petey San Francisco 49ers Iowa State Cyclones 18 909 — Csodabogár
SBL
Nincsenek. Az egész világ Patriots fan.
Bazzani
javítva

több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
SBL
https://bowl.hu/logo/bowl-hu-black-512.png
NFL statisztika | Bowl.hu
Magyarország első számú amerikai futball oldala

a második legkevesebben

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Az egész világ GB fan.
Bazzani
 www.youtube.com/watch?v=KQsdfnbOevM

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Bazzani Detroit Lions Michigan Wolverines 23 645 — Axel Foley
SBL
Nincsenek. Az egész világ GB fan.

több mint 9 éve
SBL Green Bay Packers 2 215
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 496 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
Mindenesetre az elmúlt 3 év legígéretesebb első köröse a csapattól eddig.
alatriste (ex-balazs799)
Poe?
Borbinho
2013: 1/1 E. Fisher
2014: 1/23 D. Ford
2015: 1/18 M. Peters

Poe a 12-es drafton jött.
alatriste (ex-balazs799)
my bad, 2015van, 2012ben jött 😀 3 évnek tűnt

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 732 — Így remélem megfelelek nektek.....
A másik Smithel (Sanyival) viszont sajnos csak a helyben topogás marad attól tartok. Legkésőbb a következő drafton meg kell találnia Reidnek az irányítóját különben nem sokáig lesz itt.

Szerkesztette: dande2
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 306 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
alatriste (ex-balazs799)
Poe?
Borbinho
2013: 1/1 E. Fisher
2014: 1/23 D. Ford
2015: 1/18 M. Peters

Poe a 12-es drafton jött.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Borbinho Indianapolis Colts Old Dominion Monarchs 11 496 — Rent Free - Megrögzött Colts Fan
alatriste (ex-balazs799)
Poe?

"Overjoyed, the wolf devours his leg that's been torn off by a trap. Praised be the day that gave me food, he cries."
több mint 9 éve
Akkor tevedtem.
Legalabb meglatjuk mit tud Peters
Janek
Nekem egyenlőre tetszik a játéka. Smith posztja krémjéhez tartozik, nem egyből hozzá kell hasonlítani, de Fleming és Cooper-hez mérten mindenképp jobban kezdett. /A Denver ellen egyenesen remekül játszott/. Az első három fordulóban a legtöbbet pályán lévő sec tag volt, és ez Smith visszatérésével sem hiszem, hogy drasztikusan esne majd vissza.
alatriste (ex-balazs799)
Persze,az de talán eddig az első meccs óta jobban dobáltak Flemingre meg Cooperre ,de ha visszatér SS és nem lesz vacak akkor ugye most Peters lesz elvileg a gyengébb CB
Janek
Ez nyilván való, ezért is írtam, hogy nem rögtön Smith-hez kell majd viszonyítani a játékát. De ami a legfontosabb, egy ilyen frontseven mögött gyakran fogják a QB-k nyomás alatt eldobni a labdát, aminél nagyobb segítséget egy DB nem kaphat.
Rajta fog állni, remek védelembe került, lesz is kitől tanulnia a szakmát és nem rögtön no1 CB-nek kell lennie. Elfogult is vagyok mert, sokat néztem a draft előtt és megtetszett a benne rejlő potenciál. Nagyon örültem, hogy ide került, és ki akarok szurkolni neki egy sikeres karriert.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 980 — Apu ökölbeszorított keze
Akkor tevedtem.
Janek
Nekem egyenlőre tetszik a játéka. Smith posztja krémjéhez tartozik, nem egyből hozzá kell hasonlítani, de Fleming és Cooper-hez mérten mindenképp jobban kezdett. /A Denver ellen egyenesen remekül játszott/. Az első három fordulóban a legtöbbet pályán lévő sec tag volt, és ez Smith visszatérésével sem hiszem, hogy drasztikusan esne majd vissza.
alatriste (ex-balazs799)
Persze,az de talán eddig az első meccs óta jobban dobáltak Flemingre meg Cooperre ,de ha visszatér SS és nem lesz vacak akkor ugye most Peters lesz elvileg a gyengébb CB

több mint 9 éve
Akkor tevedtem.
Janek

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Akkor tevedtem.

több mint 9 éve
peach Atlanta Falcons 14 855 — a new hope (again)
Az első félidő legvégégét azt nem tudom értelmezni az ésszerű dolgok halmazán...ez a time managment esküszöm mike smith szellemét idézte. A playcall meg még rosszabb, könyörgöm még ha smith bele is bikáz egy intbe akkor mivan? A végen meg mikor 8 mp van hátra el kezd futni. Komolyan mit gondolhatott? Katasztrófa...

...nem , nem tündérke. A kívánság az kívánság. Térdelj csak le szépen...
több mint 9 éve
4 meccset kapott ugy emlekszem
Janek
 profootballtalk.nbcsports.com/2015/07/24/sean-smith-suspended-three-games-after-dui-plea/

3 meccset kapott, a Bengals ellen már aktiv lehet.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
4 meccset kapott ugy emlekszem

több mint 9 éve
Maclin TD! Újra van WR által elkapott TD. Remélem, hogy fel tud állni a csapat. A meccs a félidőre már eldőlt a 28-7es állással és igazán szorossá a Chiefs már csak a 4. negyedben tudta tenni garbage time-ban. AR kíméletlen volt a sec. hibáit kihasználva. Cooper és Branch elég nehéz napon van túl. Remélem Gaines sérülése nem lesz komoly, de ami nagyon jó hír, hogy Sean Smith a 4. fordulóban már végre játszhat.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Sixo Los Angeles Chargers South Carolina Gamecocks 35 951 — LIGHTS OUT!
Komolyan mondom 2:30nál az az időkérés Andy Reidtől xD

több mint 9 éve
Várom már ezt a hajnali meccset, és kicsit tartok is tőle. Houston fel fogja zabálni Barclay-t az OL-ben, és a DL-re is kell figyelem, szóval sok kettőzést nem engedhetünk meg. Úgy gondolom, gyakran lesz majd benn Quarless vagy Kuhn passprotectionban is.

M. Burnett (SS) out a meccsre, ami ismerve a játékát elég komoly hátrányt jelent majd Charles levédekezésében. Amúgy is lehet a Packers ellen futni, és meg fogjuk érezni a tackle gyár safety hiányát. CMIII játékára leszek nagyon kiváncsi, hogy Smith akarjuk inkább zavarni és nyomni a passrusht, vagy talán a szörny többet lesz ILB és mind két szemével Jamaalt figyeli.

Nem számítok könnyű meccsre, de a Lambeau-n kötelező a győzelem mindenki ellen.
Go Pack Go! De meccs után továbbra is minden fordulóban szemem sarka a Chiefs-en is : ).

Liverpool Fc
több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 931 — Circus Maximus
Sutton azt mondta, Berry lesz a kezdo safety base felallasoknal is.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Black_Adder Denver Broncos 8 963 — we almost always almost win
Jamaalban benne van néha, h fut egy 80 yardos TD-t (vagy ha nem is homerun, csak hirtelen egy nagyon kedvező fieldposition, a drive folytatásához), és futásból ritkábban labdavesztés, mint hailmary-ből. Legvalószínűbb, h nem jut sehova, és letelik az idő. Van egy kis esély, h meg tud lódulni, és nyerhet a KC, meg egy kis esély, h kiütik a kezéből. Utóbbi történt, de ha kitérdelitek se biztos, h megnyeritek...

Én inkább az első félidő végi bénázást nem értem Reid részéről, mondjuk nem először okoz nekem meglepetést time management szempontjából.

btw.: Fox simán kitérdeltette 3 időkérésessel 30-40mpvel a vége előtt a Ravens ellen a div roundban. Nem jött be... Bár én abban a szituációban egy ultrakonzervatív belső futással se békéltem volna meg...

Hard work may pay off, in the long run, but laziness always pays off right now

Nothing is more permanent than a temporary solution

If Tetris taught me anything is that errors pile up and accomplishments disappear
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Milyen extra kockázatot vállalt Reid ezzel a hívással a térdeléssel szemben? Másképp: a hosszabbításban a Chiefs-é az első labdabirtoklás joga, ugyanez a játék, ugyanezzel az eredménnyel, az is agyhalott ötlet?

Jamaal elszúrta szerintem.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
Ebbe a KC O-ba Charles aki egyedül tudja hozni az extrát. Képes lenni Kelce és Maclin is például de mindkettejükhöz kel A. Smith. 35sec alatt egy Chiefs nem tud megtenni 80yardot 1 időkéréssel.
alatriste
Annyit lehet, hogy nem. De annyit nem is kellett, elég lett volna 45 is.
tomi-tomi
Pár sorral lejjebb kifejtettem, hogy a FG távolság se jöhet össze egy futással 1 időkéréssel véleményem szerint.
De ez már mind történelem.

Liverpool Fc