Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 9 éve
sutianap Pittsburgh Steelers Pittsburgh Panthers 13 340 — capitaine du château de Vienne 1487
De egy mosmár világos, kulcsszituációban sose legyen nálad Reid, ha kőkonzervatív az nem jön be, ha bevállalós, akkor meg az. Nekem tizenhétcentis vót a pupillám, hogy játékot hí be, érted Reid, érted. De legalább tuggyuk, mikor kockázik sose billen felé, ijen a szelavi, vannak ijen típusok, behúzzák a sorsot maguk ellen.

Aki nem hiszi, annak utánajárnak
több mint 9 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Ebbe a KC O-ba Charles aki egyedül tudja hozni az extrát. Képes lenni Kelce és Maclin is például de mindkettejükhöz kel A. Smith. 35sec alatt egy Chiefs nem tud megtenni 80yardot 1 időkéréssel.
alatriste
Annyit lehet, hogy nem. De annyit nem is kellett, elég lett volna 45 is.

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
na ez a belemagyarázás, eleve PM azért nyilvánvalóan már nem az a PM, aki megállíthatatlan lenne, ahogy azt szinte az egész meccsen bizonyította a KC védelme is
baggio
Te belemagyarázod, hogy Wilson vs. Smith, Reid nem bízik Sanyiban stb.
PM valóban nem játszott jól,
Szinte az egész meccsen. Csak éppen az utolsó 2 minute drill-t vitte végig a KC védelmén, mint kés a vajon. (Édes istenem, hányszor láttam Manning-et szenvedni egy-két-három negyeden keresztül és utána jött a szopatás.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 307 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Ebbe a KC O-ba Charles aki egyedül tudja hozni az extrát. Képes lenni Kelce és Maclin is például de mindkettejükhöz kel A. Smith. 35sec alatt egy Chiefs nem tud megtenni 80yardot 1 időkéréssel.
Ahogy baggio is írta ha valóban akartak volna valamit akkor csak és kizárólag a passz a megoldás.
1. lehetőleg szélre 10-15yardért legalább, kilépni az elkapónak.
2. passzal már meg kell nyújtani a pályát (Maclin) 20-30yardos játék kell, időkérés és jöhet Santos.
Miközben az OL nem bírja tartani a Ware Miller vezette fornt7-t, Smith-re pedig 20yardos kulcspasszt erős nyomás alatt bízni sajnos nem lehet. Borzasztó INT veszélyes.

A legnagyobb gond, hogy ezt Reid tudta, és ezért is nem ezt a forgatókönyvet kezdte el.

Hanem egy középső futást max 10yardért. Aminek a végén vagy kikérik az időt és Smith megkínálhatja 50+os TD-ért a dolgot, vagy dob egy még nehezebbet 20-30yardért de időkérés híján kizárólag az oldalvonal mellé mert az O egy spike-ra már nem érne fel ha nem lép ki az elkapó.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 23 708 — The only discipline that lasts, is self discipline
Btw nem először hívnak ilyen esetben belső (draw) futásokat. Szvsz ismét a végrehajtás eredménye alapján történik a döntés minősítése.
tomi-tomi
Egyetértek. Arról nem is beszélve, hogy a meccsen korábban az egyik TD-t Jamaal éppen egy ilyen belső futásból érte el. Akkor vagy 40 yardot futott. És itt ugye a Denver már preventben volt.

Egy meccsen minden lépés kockázatos. Az is, ha az OT-ra hagyja a döntést, azt is, ha megpróbálja, mert mindegyikről az eredmény állítja ki a bizonyítványt. Ha OT-ben kikaptak volna, akkor ma mindenki azért kritizálná Reid-et, hogy túl konzervatív volt. 😊

Reidnek el kellett döntenie, hogy nekimegy, vagy OT. Ő nekiment. Utána pedig válaszhatott, hogy vagy Charles fut, vagy megpróbálnak 1-2 mélyebb passzal FG távolságig jutni. Két éve a Colts elleni playoff meccsen Smith végigpasszolta hasonló helyzetben a pályát, és egy hajszálon múlt, hogy Bowe el ne kapja 20 környékén az utolsó labdát. Ez ellen a Denver defense ellen megértem, hogy a 20-asnál elsőre nem passzal próbálkozott. Volt még egy időkérés, volt 40 mp. És 4 downos helyzetek. Charles egész meccsen eredményesen futott, egyszer meg is tudott szökni, szerintem meg lehetett próbálni, hátha a denveri prevent ellen összejön 15-20 yard. Onnan aztán lehetett volna még Smithnek négy passzkísérlete, a neki jobban fekvő 15-25 yardos távra.

Egyébként abban a pillanatban amikor a fumble-t visszavitte a Denver, szembe jutott 2012, a Ravens elleni playoff meccs, ami után Fox-ot szétszedték azért, mert nem ment neki 30 valahány másodpeccel a vége előtt hasonló helyzetben. Én is. .D Tegnap este valószínűleg mosolygott a nem létező bajsza alatt az öreg Chicagoban. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 9 éve
r.baggio Washington Commanders Army Black Knights 62 431 — no es importante
na ez a belemagyarázás, eleve PM azért nyilvánvalóan már nem az a PM, aki megállíthatatlan lenne, ahogy azt szinte az egész meccsen bizonyította a KC védelme is

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
Eljutnak a saját 40 yard környékére, onnan van két (esetleg három) lövés 20-25 yard-os passzra.

Btw azt se kéne elfelejteni, hogy PM az ellenfél. Ha letérdelnek és a Broncos - megnyerve a sorsolást - végig battyog TD-ig, akkor (attól tartok) PM ellen térdelni lenne az agyhalott ötlet.

több mint 9 éve
Azért nagyon nem mindegy, hogy Alex Smith-szel vagy Russell Wilsonnal irányítóposzton hívod be a draw-t/play actiont, utóbbinál kissé eladhatóbb bármelyik lépés, mikor a KC-nél meg nyilvánvaló, hogy maga Reid sem bízik meg igazán QB-jában...

A két időkérés az egy helyett sem elhanyagolható tényező, mert ott pont ezért lehetett meghúzni elsőre a futást, látva mi sül ki belőle (és ugye ott az első félidőről beszélünk, még ha Super Bowl is, ami után bármilyen hibát lehet esetleg korrigálni, főleg úgy, hogy a Seattle tudta, ők kezdik a második félidőt).

És attól, hogy minden ilyen helyzetben hívott futás, amiből nincs fumble, nem okoz felháborodást, attól még sz@r döntésnek minősülnek, itt kifejezetten az lett volna labdaeladás nélkül is az ismertetett körülményekkel. Mert akkor beszélhetünk arról is, hogy ha Charles mondjuk megfutja a first downt, de ki kell kérnie az egyetlen idejét a KC-nek, mennyivel is kerültek volna optimálisabb helyzetbe...

Szerkesztette: r.baggio

---
"Nincs igazság és nincs emberiség. Csak igazságok vannak és emberek." - Szerb Antal
több mint 9 éve
what?
35 másodperc alatt egy időkéréssel hogyan akarsz eljutni lőtávba a SAJÁT 20 YARDOSODRÓL belső futással?
baggio
Kérdezd a Hawks-tól! Nem volt olyan régen:

1st and 10 at SEA 20
Robert Turbin 19 Yrd Rush
Timeout #1 SEA
1st and 10 at SEA 39
Russell Wilson 17 Yrd Rush
1st and 10 at NE 44
Russell Wilson Incomplete Pass, Int'd For
2nd and 10 at NE 44
Russell Wilson Pass for 23 Yrds, Ricardo Lockette Pass From Russell Wilson for 23 Yrds
Timeout #2 SEA
Timeout #2 NE
1st and 10 at NE 11
Chris Matthews 11 Yd pass from Russell Wilson (Steven Hauschka Kick)

27 másodperc alatt, kétségtelen két időkéréssel, de TD-ig.

Btw nem először hívnak ilyen esetben belső (draw) futásokat. Szvsz ismét a végrehajtás eredménye alapján történik a döntés minősítése.

több mint 9 éve
Cubehead Las Vegas Raiders USC Trojans 2 540
- Ami a legbosszantóbb, hogy Charles vittem megint a hátán a csapatot, egyedül jelentette az O-t, erre egy térdelés helyetti kb 3 yardra ítélt futásból Jamaal 2. fumble-ja. És ezt nem őr rontotta el.. miért nem lehet térdelve elmenni OT-re mikor a saját 20-ason a labda?????
alatriste
Saját 20-ason labda 35 sec hátra 1 időkérés , döntetlen állás van , szerintem nem létezik olyan vezetőedző aki ezt letérdeltetné. Hülyeség lenne , ha egyszer meg is nyerheted a meccset . Most ez sajnos visszafelé sült el, de ez a letérdeltetés dolog szerintem csak simán egy légből kapott baromság.
Petikievak01
what?
35 másodperc alatt egy időkéréssel hogyan akarsz eljutni lőtávba a SAJÁT 20 YARDOSODRÓL belső futással? Ez ráadásul nem is az NCAA, hogy 1st downnál megáll az óra, az a hihetetlen, hogy ezt még magyarázni kell. Ha legalább Smith passzolni próbált volna és azt halásszák le pick sixre, lehetne takarózni a "meg akartuk próbálni" érvvel, így pusztán agyhalál, mire is gondolt Reid.
baggio
Ritkán értünk egyet Baggio de most teljesen egyetértek 😉

több mint 9 éve
- Ami a legbosszantóbb, hogy Charles vittem megint a hátán a csapatot, egyedül jelentette az O-t, erre egy térdelés helyetti kb 3 yardra ítélt futásból Jamaal 2. fumble-ja. És ezt nem őr rontotta el.. miért nem lehet térdelve elmenni OT-re mikor a saját 20-ason a labda?????
alatriste
Saját 20-ason labda 35 sec hátra 1 időkérés , döntetlen állás van , szerintem nem létezik olyan vezetőedző aki ezt letérdeltetné. Hülyeség lenne , ha egyszer meg is nyerheted a meccset . Most ez sajnos visszafelé sült el, de ez a letérdeltetés dolog szerintem csak simán egy légből kapott baromság.
Petikievak01
what?
35 másodperc alatt egy időkéréssel hogyan akarsz eljutni lőtávba a SAJÁT 20 YARDOSODRÓL belső futással? Ez ráadásul nem is az NCAA, hogy 1st downnál megáll az óra, az a hihetetlen, hogy ezt még magyarázni kell. Ha legalább Smith passzolni próbált volna és azt halásszák le pick sixre, lehetne takarózni a "meg akartuk próbálni" érvvel, így pusztán agyhalál, mire is gondolt Reid.

Szerkesztette: r.baggio

---
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 307 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
alatriste
Petikievak01
Nézőpont kérése. Nem megbántva senkit se a GB-i O-val én is nekimennék. De mikor tudod, hogy van egy olyan QB-d, aki manageli tudja csak a meccset, ilyen rövid idő alatt megnyerni nem, 20+os passziban akkora int veszély van mint ide Jekatyerinburg főleg ilyen pr mellett, a saját 20.ról tök fölös elindulni, mert ha 1. re össze is jön egy 10-15yardos futás ami Jamaal-al nem lehetetlen akkor is időkérés mert ugye fut az óra és ott van hogy van 25sec kb vissza timeout nélkül a saját 35-ösödön A. Smith-el semmire se mész...
Legalábbis ez az én véleményem.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Petikievak01 Philadelphia Eagles 1 667 — Its OK to be gay.
alatriste

több mint 9 éve
Es amikor 14-0 nal azt hiszem a 30as jatekos kiejtette az interceptiont a kezebol akkor talan eldolhetett volna.
Adirotor
A 3. vagy 4. negyedbe is volt egy hasonló akkor PM ismét Peters felé dobta a zsugát, aki D. Thomas-t fogta, és még besegített az egyik safety (talán Parker de ez tipp) és a rookie Peters megint nem engedett elkapást, sőt ott pattogott a kezén a laszti, kis szerencse és int. De ezen a meccsen a szerencse nem volt a csapattal.

Szerkesztette: alatriste

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Adirotor Miami Dolphins Notre Dame Fighting Irish 3 944 — AFC: Miami NFC: Rams ; gurulós: Everton
Es amikor 14-0 nal azt hiszem a 30as jatekos kiejtette az interceptiont a kezebol akkor talan eldolhetett volna.
több mint 9 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 311 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Na bakker, amit olvastam a meccsről eddig, annak alapján tán jobb lenne, ha nem nézem meg...Bár aligha tudom megállni... De legalább találok valakit valszeg, akit anyázhatok ezután, mert Cassel kirúgása után hiányérzetem van ez ügyben 😀
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 980 — Apu ökölbeszorított keze
Érdekes lesz ha S S visszajön kire dobálnak majd...

több mint 9 éve
kapitnono New Orleans Saints Ohio State Buckeyes 9 126 — WHO DAT!!!!
Peters nagyon nagy király.2meccs 7 pdef 2 int 1td és hol van még a vége? DROY nem kérdés szerintem, egész évben ki fog tartani a jó formája.

több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 980 — Apu ökölbeszorított keze
Tragédia lett a vége sajnos.
Többször nyerhető meccs lett volna.

több mint 9 éve
Nem tom mennyi pénzt kaptak ezért, de remélem megérte.... így (le)eladni egy meccs... simán nyerhető lett volna, de mi mindent, de tényleg mindent megtettünk hogy elveszítsük és a végén csak sikerült is....

Támadó oldalon, szokásosan csak Charlest lehet dicsérni, bár a 2 fumble azért sok. Az O-line meg továbbra is borzalom.
Védelem az jó, csak hát Fleming... ami felé ment abból 98%-ban elkapás volt a vége... nagyon homály volt ma a srác.

Majd a végén lehet nagyon fájó lesz ez az elveszített meccs. Na de majd jövő héten a sajtfejűeket megcsapjuk : )
skullkill29
No! Mindenek vannak határai. : D
Nagyon kellett volna ez a győzelem. Szezon előtt reméltem, hogy a Lambeauról 2-1es mérleggel távoznak Reidék, de így sajnos már az 1-2ért kell szorítanom.
A gond, hogy a tundrai kiruccanás után a Paul Brown stadionba se lesz sétagalopp a meccs és egy kis pech-el lehet ez a mérleg 1-3 is. Ahonnan visszajönni POhelyre borzasztóan nehéz lesz.

Amitől viszont félek, hogy a tegnap Bryan Bulagat (RT) le kellett vinni az edzésről és azzal a térdével voltak gondok amin ACL-je is szakadt. Bulagaval a legalább lett volna egy kis akadály Houston előtt. Ha valóban beigazolódnak a hírek, és komoly lehet a gond, a fal két széléről nagyon komoly nyomást fog kapni AR.

De ezt a hajnali meccset még emészteni kell. Így megverni saját magukat, egy ennyire fontos meccsen!

Liverpool Fc
több mint 9 éve
skullkill29 Kansas City Chiefs Texas Longhorns 329
Nem tom mennyi pénzt kaptak ezért, de remélem megérte.... így (le)eladni egy meccset... simán nyerhető lett volna, de mi mindent, de tényleg mindent megtettünk hogy elveszítsük és a végén csak sikerült is....

Támadó oldalon, szokásosan csak Charlest lehet dicsérni, bár a 2 fumble azért sok. Az O-line meg továbbra is borzalom.
Védelem az jó, csak hát Fleming... ami felé ment abból 98%-ban elkapás volt a vége... nagyon homály volt ma a srác.

Majd a végén lehet nagyon fájó lesz ez az elveszített meccs. Na de majd jövő héten a sajtfejűeket megcsapjuk : )

Szerkesztette: skullkill29
több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 732 — Így remélem megfelelek nektek.....
Grrrrrrrrrrrr ez olyan tipikus same old Reid vereség volt, amiket főleg utolsó időkben tolt nálunk...... kár érte, és a Packers ellen sem lesz egyszerű....
több mint 9 éve
ThundersNFL a Paraszt New England Patriots 16 038 — !SuPeR6BoWL!
Ahogy olvasom a hsz-ket sikerült elbalfaszkodni a meccset....

Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
több mint 9 éve
HAJNALI MECCSRE VONATKOZÓ GONDOLATOK:

5 TO... 5 labdavesztéssel egy fél kanadai csapatot se lehet megverni nemhogy egy Denvert.
- Houston zseniális volt egy kicsit szürkült el a 3. negyedkörül, de rászolgált minden dollárjára amit kap. De a védelem legjobbja Peters. Szerintem 2-3 elkapás volt rajta kb. Pick6, leütött passzok, takckle-ök szép számmal. Volt egy elváltása az egyik TD-nél, de ha visszatér Smith, remek kis sec.-lehet ez.
Sajnos látszott, hogy Manningék Flemingre játszottak majd az egész második félidőben, sikeresen. Ha Sean visszatér, ez a gyenge pont is beszűkül.

De ennyi labdavesztéssel igazából az is csoda, hogy csak az utolsó percen belül sikerült kikapni.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Én csak az nfl.com-ot tudom, nagy hirtelen onnan szoktam highlights-ot nézni. Ami zavar kicsit, az az, hogy nem időrendben vannak a drive-ok, hanem össze-vissza. Legalábbis nálam... 😀

Én mondjuk nem szeretem személy szerint az ilyeneket, inkább nézem a teljes meccseket. Itthoni torrent oldalakról le lehet szedni ezeket, ami meg nincs meg, arra ott a tenyard. Ott minden meccs fent van, különböző minőségben, ncaa - nfl - '50-es, '60-as '70-es, stb, nfl meccsek. Kész aranybánya. 😊
mirdal
Idő hiányában sajnos nem tudtam más highlights-ot keresni végül, de erre a meccsre most felkeltem. Remélem meglesz a skalp!

Liverpool Fc