Kansas City Chiefs
29 feliratkozó
több mint 9 éve
Szerdai sérült lista.- DNP: R. Wilson, T. Hali, J. Maclin, M. DeVito
- LP: J. Houston, D. Poe
- FP: J. Mauga, A. Smith, C. Santos, T. Kelce, C. Conley
A front7ből 5 ember csak limitáltan vagy egyáltalán nem edzett. De legalább Mauga újra esélyes a hétvégi játékra.
A támadósor pedig Jamaal nélkül főként három embertől függ: Smiht, Kelce, Maclin mind rajta a listán, de legalább csak Maclin nem edzett.
A szezon már elment, de remélem, hogy a csapat nem akar beszállni a top draft pickekért folyó harcba. Annál lényegesen jobb ez az egység.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Saját OL ember kiveri a futó kezéből a labdát...... Hihetetlen....Ez idén divat.
dande
Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Sajnos úgy tűnik Reidnek elfogyott a tudománya s a lendületete s ahogy ilyenkor lenni szokott a szerencse sem áll a csapat mellett. Saját OL ember kiveri a futó kezéből a labdát...... Hihetetlen.... Remém azért szezon második felére sikerül vhogy összekapni a gárdát bár nem látom miként......
több mint 9 éve
Egy újabb kalap sz@r. Azért nem egészen ezt vártam szezon előtt 😕.
több mint 9 éve
Hali, Mauga es Poe a nagy kolto nem edzettek tegnap. Hali jatszani fog Reid nyilatkozata szerint.Legtobb szaki a Vikingek gyozelmet varja, leginkabb Jamaal kiesesevel indokoljak,illetve a szokasos dolgokkal.
Szerkesztette: ulpianus
Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Nah vajh ki írta a szezon előtt h ő lesz az Év Visszatérője?| Nem nehéz kitalálni, én. |
Madden hates me.
több mint 9 éve
Megosztás lesz köztük? Olvastam valahol olyan cikket ahol Westet előrébb sorolják. SPARQ száma is elég magas volt állítólag. Tehetséges srácnak tartják.Ki lesz Charles utódja az No1 RB poszton?Szvsz így fog kinézni a depth: K. Davis, C. West + valaki FAről vagy esetleg PSből S. Ware.
TheBerzerker
alatriste
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
Ki lesz Charles utódja az No1 RB poszton?
Én szültem a rock and roll-t, én szartam ki Elvist! - GG Allin
több mint 9 éve
Nem is az a baj,hogy kikaptunk, hanem hogy egy nyilvanvaloan gyengebb csapattol. Amig a vedelem szerzett egy TDt, addig a tamadok 10 pontot (FG sem nagy erdem ebbol a szemontbol). A regi nota. Eselye nem lett volna a Bearsnek, ha csak mondjuk 20 pontot tol az offense. De az mar mas kerdes, nekem ez a gondom miszerint varja az offense hogy a vedok nyerjenek, es lehessen idot huzni, meg mikor feladja az ellenfel dobunk ket TDt.Az egesz a tamadofallal kezdodik es gyakran ott is vegzodik.
Szerkesztette: ulpianus
több mint 9 éve
Az eredmény és Jamaal elvesztése már sajnos sok. Nem lesz idén PO. A meccset nem láttam, de le fogom tölteni. Azért továbbra is hajrá!
Liverpool Fc
több mint 9 éve
😕twitter.com/si_nfl/status/653316500951056384
Szerkesztette: evergreen
#NoPhlyZone
“He played like a freakin’ Hall of Famer. I don’t know how many passes he missed, but he managed the game, got the ball to his receivers, got the ball to the running backs." - Cameron Heyward on Carson Wentz
több mint 9 éve
Ez a szezon is elment mostanra, és szvsz ez jelentősen Reiden múlt. Ez a run-heavy nem az a rendszer, amit szeret, és úgy tűnik, nem is csinálja jól. Ami nem megy, nem kell erőltetni, jöjjön helyette más.
több mint 9 éve
Kelce és O'Shaughnessy aktiv, ami az erős TE játék miatt nagyon jó jel.LB Josh Mauga, QB Aaron Murray, WR Albert Wilson, CB Marcus Cooper, OL Jah Reid, TE Brian Parker, DL Rakeem Nunez-Roches
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Otthon, egy a három legjobb WR-t nélkülöző Bears ellen csak a győzelem az elfogadható. A kezdő O falukból is hiányozni fognak ketten. Ennek a D-nek nem szabadna 15p fölé engedni őket, még ha most már Cutler irányít is.
Liverpool Fc
több mint 9 éve
De komolyan, most a cikk azt allapitja meg hogy aki idosebb az nem lesz fiatalabb? Vagy a jatekosok nem viccbol vonulnak vissza? Ertem en, Manning sem lesz,Rivees sem lesz orokke kiraly, kirol akarsz meg beszelni?En a magam reszerol a csapat merleget nem tartom remenytelennek (1-3), a vedelem eseteben kiemelve kulon sem. Eros meccsekkel kezdtunk, a Broncos ellen ha nyerunk, ami csak pech volt, akkor mirol szolna a cikk, sikerrol?
Nem Tamba Hali vagy Derrick Johnson a problemaforras a Chiefsben. Ez netto hulyeseg, aki latta a meccseket.
Ellenben elfogadom, van + volt + lesz, akinek jo dolog feszkot kelteni, annal nincs is fontosabb.
több mint 9 éve
pro32.ap.org/article/chiefs-starting-face-questions-about-older-playersÉrdekes dolgokat feszeget a cikk, konkrétan azt h azért gyengébb idén a D, mert Hali és DJ már karrierjük lejtőjén vannak.
Madden hates me.
több mint 9 éve
Sziasztok!Nem sérült, de már a CIN ellen se kapott 1 snapet se, Smith-t pedig ütik vágják, így lehet, hogy egy pár fordulóig ücsörög.
Duvernay-Tardiff számára pünkösdi királyság volt a kezdő poszt második szezonjában?
Geeri
Liverpool Fc
több mint 9 éve
Sziasztok! Duvernay-Tardiff számára pünkösdi királyság volt a kezdő poszt második szezonjában?
Mindig jövőre!
több mint 9 éve
Mintha a Denver ellen elszalasztott győzelem demoralizálta volna a csapatot...meh, a PO túl van értékelve 😉
több mint 9 éve
Van ahol latni ON
Nagyon nagy javulason kene az OLinenak atmenni hogy zsinorban meccseket nyerjen a csapat főleg a PO ban.