Kansas City Chiefs

29 feliratkozó

több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 305 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Sztem ugyanazt mondjuk.
Egyebkent nem egy ugynevezett szaki irta idenre, hogy titkos eselyes naluk aChiefs SBra. En nem hiszem, hogy ez lehetseges, de van aki varja.
ulpianus
Sajna ezen szakik szakértelme asszem emiatt a jóslat miatt le fog értékelődni 😀
(Miért nem látom a szmájlikat, tudja valaki?)
ender1112
Homokszem került a gépezetbe. Az újítás egyik hibája, senkinél sincs. Elv orvosolva lesz.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
ender1112 Kansas City Chiefs 2 311 — Víí aaaar dö cseempjönsz.
Sztem ugyanazt mondjuk.
Egyebkent nem egy ugynevezett szaki irta idenre, hogy titkos eselyes naluk aChiefs SBra. En nem hiszem, hogy ez lehetseges, de van aki varja.
ulpianus
Sajna ezen szakik szakértelme asszem emiatt a jóslat miatt le fog értékelődni 😀
(Miért nem látom a szmájlikat, tudja valaki?)

Szerkesztette: ender1112
több mint 9 éve
ulpianus Kansas City Chiefs LSU Tigers 17 931 — Circus Maximus
Sztem ugyanazt mondjuk.

Állat vagyok, ami enni kér...
több mint 9 éve
Van azert elmozdulas, foleg lefele. : D
Mindenesetre azert futunk, mert Charles elott LJ volt, elotte Holmes, de az ominozus szezonban is HOF futonk volt, QBk pedig gyengek, max kozepesek. Reid nem akart run heavyt, de eleg hamar nyilvanvalo lett szamara, hogy Jamaalra alapozni erdemesebb, mint Alexre.
ulpianus
Az elmozdulást azt úgy értem, hogy nincs az az ingázás, amit jó néhány csapat produkál, hogy pár évig SB esélyesek, utána meg pár évig meg 1/1 esélyesek. A Chiefs olyan csapat, amelyiktől 20+ éve senki nem vár sem SB-t, sem 1/1-et. És meglepetés max negatív irányban volt eddig 😉

Szerkesztette: ender1112
több mint 9 éve
Van azert elmozdulas, foleg lefele. : D
Mindenesetre azert futunk, mert Charles elott LJ volt, elotte Holmes, de az ominozus szezonban is HOF futonk volt, QBk pedig gyengek, max kozepesek. Reid nem akart run heavyt, de eleg hamar nyilvanvalo lett szamara, hogy Jamaalra alapozni erdemesebb, mint Alexre.

Mas. Nem feltetlen a North ad mindig ket csapatot. Ugyi emlekszunk, mikor innen ment be 3 garda 2014ben.
Egyebkent en is azt mondtam Browns meccs eredmenykovetoben, hogy a Steelers, Ravens nem biztos, hogy leelozhetetlen. Cincivaros mostansag nem a kiegyensulyozott teljesitmeny mintapeldaja. Bar ehhez a barnaknak is sokkal stabilabb es jobb jatekra lesz szuksege, de messze nem vilagos, vegul ki(k) lesz(nek) a befuto(k).

több mint 9 éve
Hamar rajatszasbeli sikertelenseg, akkor bent voltunk 2006banis, satobbi, nem luzercsapat ez. Ami inkabb fajo, hogy ki tudja (en),mikor nyert utoljara PO meccset a Chiefs? Mert bejutni egy dolog.
ulpianus
Nem lúzercsapat, hanem egy átlagcsapat, már 20 éve, se felfelé nincs elmozdulás, se lefelé, és run-heavy végig. És úgy tűnik, ezen Reid sem lesz képes változtatni.
több mint 9 éve
alatriste Green Bay Packers 11 305 — Ha nincs más hátra jöhet az Anderson vezércsel.
Bizony mikor Montana ideigazolt levezetni. Szal 20+ eve. Na most Alex is a ninersbol jott, ez mar nem lehet veletlen.
ulpianus
Jó lenne, ha meglenne először is a PO.

1-2ről könnyű éppenséggel nem lesz, de nem lehetetlen. A North-ba a Ravens nagyon rosszul kezdett, a Steelers Big Ben nélkül nagyon nagy kérdőjel. És ha onnan kivételesen csak 1 csapat kerülne a rájátszásba, komoly esélye lenne a West csoport másodikának. A South nem lesz valószínűleg versenyben, így szvsz egy East és egy West csapatnak lesz a legnagyobb esélye a rájátszásra.

Nagyon kell a második hely a csoportba, ami viszont piszok nehéz lesz.

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Bizony mikor Montana ideigazolt levezetni. Szal 20+ eve. Na most Alex is a ninersbol jott, ez mar nem lehet veletlen.

több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
A 93–94-es szezonban. (:
Szóval régen.

több mint 9 éve
Hamar rajatszasbeli sikertelenseg, akkor bent voltunk 2006banis, satobbi, nem luzercsapat ez. Ami inkabb fajo, hogy ki tudja (en),mikor nyert utoljara PO meccset a Chiefs? Mert bejutni egy dolog.

több mint 9 éve
Megjegyzem 2013 (PO) elott 2011ben epphogy (kb egy FG) maradtunk le, 2010ben bent voltunk a rajatszasban. Szal azert ugy tenni, mintha Reid egy rajatszasra eselytelen csapatot vitt volna be, tulzas. Es a vedelem gyakorlatilag ugyanaz, csak tobb a biltz, es nem is a tamadok visznek be minket.

több mint 9 éve
Stez SMU Mustangs 43 303 — Whoops, looks like something went wrong.
Reidnek az az erőssége, mint a gyengesége; nagyon izgalmas erősnek (tűnő) csapatokat hoz össze az alapszakaszra, amelyek PO-ra egy kategóriával gyengébb teljesítményt hoznak össze.
sapka
de legalább PO-ba jut nemrég még 1/1 volt a KC majdnem ezzel a kerettel...
Janek
Igen, de azt azért ne felejtsd el, hogy játékoskeretet tekintve a 2013-as KC egyáltalán nem volt 1/1-es csapat. És lám, az egyébként totál középszer Smith meg PO-ba lökte a brigádot.

több mint 9 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka
Reidnek az az erőssége, mint a gyengesége; nagyon izgalmas erősnek (tűnő) csapatokat hoz össze az alapszakaszra, amelyek PO-ra egy kategóriával gyengébb teljesítményt hoznak össze.
sapka
Janek
igen, de szerintem előbb-utóbb el kell mozdulni erről a szintről, és ez Reidnek Phillyben sem ment, de majdnem bement minden évben a PO-ba; ami maxirespect meg minden, de ez csak egyfajta lebegés-lebegtetés.

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
Janek Philadelphia Eagles Florida Gators 15 980 — Apu ökölbeszorított keze
sapka

több mint 9 éve
sapka Washington Commanders 6 614 — sapka

Attribution No Derivatives (CC-BY-ND-3.0) Nevezd meg!-Ne változtasd!
több mint 9 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 36 400 — Lájkold a zsűrit!
Ha egy Alex Smith - Jamaal Charles backfielded van nyilván futásorientáltabb offense-t csinálsz.
Reid meg azért lett HC, mert egyrészt azért nem gyenge a pedigréje Philadelphiából, másrészt Dorseyval spanok még a Packersös időkből.
Igazából amit lehetett tőle várni azt hozza is, az erősségei ugyanazok mint Phillyben (pl. folyamatosan korszerűsíti a támadófilozófiáját, jól válogatja össze a stábját) és a gyengeségei is (pl. time management). Lehet találnának egy a rosterhez jobban illő támadószakembert, de az meg lehet, hogy nem tudna maga mellé szerezni egy Suttonhöz hasonló kvalitású DC-t.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 9 éve
Sok oka lehet

több mint 9 éve
Vagy nem kell run heavy
Amit en latok ha hatranyba kerul a csapat az elejen akkor nem nagyon van idő futni a passz meg valahogy nem az igazi
Janek
Ha nem kell, akkor miért nem csinált olyat, ami kell neki? Ez már a harmadik szezonja, volt ideje rá.
több mint 9 éve
Vagy nem kell run heavy
Amit en latok ha hatranyba kerul a csapat az elejen akkor nem nagyon van idő futni a passz meg valahogy nem az igazi

több mint 9 éve
A másik Smithel (Sanyival) viszont sajnos csak a helyben topogás marad attól tartok. Legkésőbb a következő drafton meg kell találnia Reidnek az irányítóját különben nem sokáig lesz itt.
dande
Talán nem is Reidnek kellene edzőnek lennie egy run-heavy csapatnál.
több mint 9 éve
skullkill29 Kansas City Chiefs Texas Longhorns 329
Mindenesetre skullkill, most pont volt hosszabb passz megint. De ez sosem lesz Alexej vedjegye.
ulpianus
Lehet, 2. félidőt félig alva néztem 😊

Gaines ACL 😕
alatriste (ex-balazs799)
Csodás, Branch nem volt vmi életbiztosítás, érdekes lesz
több mint 9 éve
Gaines ACL 😕

Liverpool Fc
több mint 9 éve
Itt vagyok am. Koszonom az elismero szavakat. Csak nem irom le amit mas leirt. Mindenesetre skullkill, most pont volt hosszabb passz megint. De ez sosem lesz Alexej vedjegye.
Nekem egyebkent nincs bajom azzal, hogy a liga sztem legnagyobb SB eselye jobb. Illetve a Denver is jobb,ez sem dobbenet.

De hogy jot is mondjak, futas ellen jok voltunk megnit, ami tavaly felemas volt (nem kaptunk jo sokaig futott TDt, de yardatlagban nem voltunk jok. Foleg persze ellenfel terfelen, ami eleg csaloka).
Csatlakozom janekekhez, most hogy lesz Sean Smith (CB), erdekel Peters jateka. Mostanra kielemeztek biztosan, kezdo es jol jatszik, van rola boven anyag.

A tamadofal tudtuk hogy foscsi lesz. Jamaal emelett most is futott asszem 4.5os atlaggal 3 TDt,11 futasbol. Nem tudom hogy csinalja evek ota ilyen szar falak mogott, zseni az a gyerek.

több mint 9 éve
Reg volt itt ennyi hsz...

több mint 9 éve
dande2 Philadelphia Eagles Penn State Nittany Lions 41 732 — Így remélem megfelelek nektek.....
Na tessék, ha ettől nem lesznek többen Kansas fanok akkor semmitől 😀 Ezt látni kell 😀

www.nemzetisport.hu/legiosok/mls-a-kansas-city-mar-kilenc-eve-vitte-volna-nemethet-2441155

Egyébként nekem is a Chiefs a második csapatom Reid miatt különösen.

De Ulpi tényleg hiányzik.