NFL eredménykövetés
- 5 aktív topik
Denver Broncos - Jacksonville Jaguars
235
16
Detroit Lions - Pittsburgh Steelers
109
21
RedZone week 16
86
16
Arizona Cardinals - Atlanta Falcons
15
5
Houston Texans - Las Vegas Raiders
10
5
New England Patriots
DeVante Parker marad még egy ideig Bostonban.Na ezt most nem értem.
Sources: The #Patriots & WR DeVante Parker reached an agreement on a 3-year new contract worth up to $33M. The deal, done by Parker’s long-time agent and owner of Management One Jimmy Gould, also includes $14M in guarantees and per-game roster bonuses. Parker finds a home in NE. pic.twitter.com/0aEUVhZedU
— Ian Rapoport (@RapSheet) June 28, 2023
iktriad
Miért most? Miért egyáltalán?
31 rec 539 yard 3 TD
Remélem az edzések alapján kurva jó éve lesz, mert ez így eléggé fura a tavalyi teljesítménye alapján.
Sources: The #Patriots & WR DeVante Parker reached an agreement on a 3-year new contract worth up to $33M. The deal, done by Parker’s long-time agent and owner of Management One Jimmy Gould, also includes $14M in guarantees and per-game roster bonuses. Parker finds a home in NE. pic.twitter.com/0aEUVhZedU
— Ian Rapoport (@RapSheet) June 28, 2023
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
De gondolom ez a sok "hercehurca" nem elég menő egy ilyen "gengszternek"... 😛
"Azt mondják Elmebajban Szenvedek... De én Nem is Szenvedek, inkább Élvezem Minden egyes Percét..." 😉
Jack Jones miért lett ekkora BALFASZJÓSKA?Lett?
ThundersNFL a Jobbágy
Jack Jones is incredibly talented, but none of that will matter if he can't get his life together.
— Mark Daniels (@ByMarkDaniels) June 17, 2023
- Kicked out of USC for academics
- Arrested at a Panda Express for commercial burglary
- Suspended from Arizona State in 2020
- Suspended for 2 games from Patriots in 2022

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Draft

2001-2003-2004-2014-2016-2018
www.google.com/amp/s/www.espn.com/nfl/story/_/id/37866959/patriots-jack-jones-arrested-airport-weapons-charges%3fplatform=ampIsmét jó példa egy tehetséges de rohadtúl agyhalott emberre aki elbassza a lehetőségét. Csak gratulálni tudok, viszont legalább ha kibassza BB akkor nem lesz sok dead money
Remek
ThundersNFL a Jobbágy
„Elmehetsz több pénzért játszani meg ilyenek, de ha minden héten vesztesz elég nyomorultul érzed majd magad. Itt akarok maradni, nyerni akarok, segíteni akarok a csapatnak és továbbra is jó és megbízható játékosnak maradni." - Rob Ninkovich
Remek
Draft

Ezt nem láttam jönni. Sajnálom J-Rob-ot.Nem játszott már nálunk se jól, nem véletlenül szorította ki az UDFA Bam Knight
The Patriots have waived RB James Robinson.
— Field Yates (@FieldYates) June 12, 2023
iktriad
Lesz ez még így se!
The Patriots have waived RB James Robinson.
— Field Yates (@FieldYates) June 12, 2023
Has been lots of very interesting discussion about WRs and Man vs Zone. A look at WR play vs man and zone since 2019 pic.twitter.com/89fhSMRz40
— Jrfortgang (@throwthedamball) May 24, 2023

"Rodney, we are not gonna lose this game... You know why? Because we have Tom Brady" Ty Law /February 1, 2004/
Mcmilan IR ... Ez gyorsan jöttHa jól olvastam részleges Achilles szakadás....
ParadSEC
Draft

Fék nyúúúzzzz!OTA-ròl van vmi hìr?Mindenki nagyon lelkes, Mac Jones igazi leader, aki nagyon komolyan veszi, BoB rendszerébe bele kell szokni, a rookie-k a kezdeti megilletődöttség után felvették a fonalat. Kihagytam valamit?
ParadSEC
vpi
Draft

Coach Judge átmentette a tavalyi formáját. Továbbra is ellenünk dolgozik.
Csaltak....www.patspulpit.com/2023/5/25/23737455/why-patriots-were-stripped-two-ota-practices
We are offically back! Super Bowl here we go!!!
ZERO_L
wtf...
We are offically back! Super Bowl here we go!!!

Mi az anyamkinjat csinaltak ezek?
OTA-ròl van vmi hìr?Mindenki nagyon lelkes, Mac Jones igazi leader, aki nagyon komolyan veszi, BoB rendszerébe bele kell szokni, a rookie-k a kezdeti megilletődöttség után felvették a fonalat. Kihagytam valamit?
ParadSEC
Szerintem ha nagyon akart volna, akkor mInority stake-et tudott volna venni, (Pár százalékra gondolok, nem 49%-ra természetesen). Kraft is belement volna, még marketing értéke is lett volna neki. De ez már inkább biznisz, nem sport. Business szempontból a Raiders valószínűleg előnyösebb volt. Jordan sem a Bulls ownere lett, hanem a Hornetsé, stb.,Persze, ennyire nem akartam bele menni.
peterk2005 udvari bolond
Kraft imádja Bradyt és viszont, de az üzlet az üzlet és valszeg a Raidersben lehet olcsóbban tudott részesedést szerezni, ráadásul sokkal nagyobb piac, több bevételt generálhat hosszabb távon ha jól csinálják.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)