New England Patriots

75 feliratkozó

több mint 13 éve
Wyatt New England Patriots 26 306
How does no one mention that Amendola also followed Welker at Texas Tech?
😊Wyatt
Welker had 67 receptions and averaged 10.3 yards per catch for the 2006 Dolphins. Amendola had 63 catches and averaged 10.6 yards for the 2012 Rams.
ez szerintem meg annal is jobb😀dbo
Jaja, meg a két legjobbjuk között is 2 yard a difi Patsen kívül 😊

több mint 13 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
peterk!

Senki nem vitatja, hogy Welker a pályán szívvel-lélekkel harcolt, s kidolgozta a beleit is..Többek között ezért lett az én kedvencem is..
De a tárgyalásokat az ügynöke révén nemcsak idén, hanem tavaly is elszúrták már..S valószínűleg az általad emlegetett bánásmód 2012 őszén teljesen más lett volna csapattól az irányába...Bocsi, de nálunk nem szeretik a hangoskodó, asztalra csapó, én is magasabb bért akarok, mert különben elmegyek embereket..Mert nálunk azok elmennek..(pl.: Seymour, Samuel, Moss..)

Azt írod semmilyen logikát nem látsz egy 10M/2 év deal-ben, de egy 12M/2 évben igen?

Megmondjam miért kapott tőlünk ilyen ajánlatot? Azért mert a FO is be akarta biztosítani magát..Nem csak 10M/2 év volt az ajánlat, hanem + bónuszok a teljesítménye alapján..Ezekkel akár többet is kereshetett volna mint Denverben..Mindenki tudja, hogy milyen a kémia közte és Brady között..Mindenki tudja, hogy ő a mentsvár az utolsó pillanatokban..Nem hiába jött neki össze slot WR-ként szinte mindig az 1200 yard fölötti idény 6 éve..
A FO nem akarta, hogy az utolsó 2 évében belekényelmesedjen a pozíciójába, mert látták, hogy attól függetlenül, hogy hozta a yardok és elkapások számát, jelentősen romlott a sebessége, s kifejezetten sokat dropolt, főleg kulcsszituációkban az elmúlt időszakban..Be akarták biztosítani magukat..Azt akarták, hogy az utolsó 2 évében is haljon meg a pályán..

Welker meg ezt nem akarta..

Nem hiszem, hogy alapvetően már Amendolára gyúrtunk volna..Welkerrel akartak megegyezni, csak nem sikerült..s ezért tartották a kalapban Amendolát..6 misinél többet pedig egy elit slot WR-nek nem fizet senki..Mint ahogy Wes is megmérettet és többet nem kapott a piacon..Amendola pedig nekünk 5 misibe fáj..

De veletek ellentétben nem hiszem, hogy Amendola már előre bust..Volt 2 komolyabb sérülése..Eltört a könyöke, s tavaly a kulcscsontja..Egyik se nagyon kivédhető..De viszont nagy biztonsággal gyógyuló..(Welkernek is volt egy nagyon komoly ACL szakadása, de ezt mindenki elfelejti..)
Nem hiszem, hogy annyit lesz használva mint Welker, de nem is hiszem, hogy üvegből van..Fiatal, magasabb, gyorsabb, elképesztő irányváltásokra képes, s lényegesen biztosabb kezű slot WR..A kérdés csak a kémia Bradyvel..

A poszt nem kérdéses...Brady "öregedésével" nem fog szélső nagy rakétákat lövöldözni a jövőben sem..Maradnak a rövidebb 8-20 yardok screen passzok középen, szélen, s talán egy kicsit több futó játék..A Pats vissza akar állni a 2001-2005-ös játéktervre..Ehhez pedig kell slot WR és a sok TE..

A 10 milla + bónuszos ajánlat azt jelentette amit..Nekünk megérsz ennyit,s kérünk komoly munkát még 2 évig..Más csapat sem ad érted többet! Ha erre hajlandó vagy akkor közösen örülünk, de ha ez nem tetszik, akkor menj! Szíved joga..S Welker ezt választotta..Ugyanannyi pénzért elment egy másik csapathoz..Az egyik legfőbb riválishoz..Manning-hez..(S ezt színezheted bárhogy, de nem korrekt, kifejezetten nem szép..Velünk Pats szurkolókkal szemben nem!)

De személyes ellentétek a tavalyi év tükrében biztos, hogy voltak..Rebesgették is ezt..BB-vel kifejezetten megromlott a viszonya a tavaszi-nyári viselkedése miatt..

Azt pedig, hogy gyengébb lett-e a csapat Amendolával?
Majd meglátjuk...Azért várjunk novemberig..Annyira az O miatt nem aggódok..
2007-ben amikor jött Wes teljesen ismeretlen volt...S tudjuk, hogy milyen év lett az a Pats-nek..

Reméljük hasonló lesz 2013-2014 is..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 13 éve
LordTamas New England Patriots 683 — Welker fan for life
A Welker-Amendola cseréről már leírtam a véleményem, de akkor még direktebben. Mi a jó ég különbség van a 2007-es Welker és a 2013-as Amendola potenciáljában? (Sérülékenységen kívül, mert arról tudok.)tomi-tomi
Szerintem itt fogtad meg a lényeget. Egy YAC-ra alapozó offense-ben, a slot WR sérülékeny, kb olyan, mintha egy option QB nem tudna futni. Ráadásul eléggé megszívtuk az elmúlt időkben ezeket a húzásokat (Fred Taylor, Ras-I). Tényleg félretéve az érzelmeket, WW legnagyobb erénye az volt, hogy "jó a csontozata".

NFL.com-os összefoglalás:

https://static.www.nfl.com/image/private/t_editorial_landscape_12_desktop/league/yohjlmwlydaemva6psdy
Why Wes Welker, New England Patriots parted ways
Wes Welker and the New England Patriots parting was years in the making. The backstory to it all is a fascinating look at how a beloved player and a team lacked the ability to trust one another.
több mint 13 éve
tomi-tomi 5 058 — Patriots fan
Részemről a témát befejeztem, mert a végén kitiltotok innen. 😊peterk2005
Gondolkodunk rajta! 😀

Figyelek ám! Tényeket relativizálsz és nem arra válaszolsz, amit kérdeztem. 😀
Nem a 2006-os Branch-et kértem összehasonlítani a 2013-as Welker-rel, halihó!

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
peterk,
Veled sem fogom elkezdeni a Pats-Broncos összehasonlító vitát! 😀 Csak annyit szeretnék mondani ez ügyben, hogy a Pats szerintem egy organikusan fejlődő-fejlesztő, hosszú távon TB személyétől függetlenül is működő modellt futtat. A Broncos mostani projektjére egyik sem igaz. Az általam felsorolt négy embernek 2017-2019-ig szóló szerződése van a Pats-nél. A Te támadó embereid, PM: 2014-2016(?), Decker: 2013, DT: 2014, WW: 2014, TE corps: 2014. Nehogy már ugyanaz a fejlesztési program legyen a kettő!tomi-tomi
Kifelejted azt az apróságot, hogy az általad említettek +1 ill +2 évvel "előrébb" járnak. Tavaly ugye még nem írhattad volna te sem le ezeket a contractokat. 😊 Denverben akkor lesz más a helyzet, ha jövőre, ill. két év múlva sem változik a szitu. Amúgy, ha már szóba jött, én nem vagyok biztos abban, hogy érdemes 2-3 évnél előbbre gondolkodni, és 6-8 éves szerződéseket kötni, akármilyen jónak is látszanak azok a kötéskor. A Coltsnál ezt alaposan megtanultam. 😊 Austin Collie, Bob Sanders vagy éppen Gonzales esete megtanított, hogy ne a papír alapján kalkuláljak. Minden jót kívánok Gronknak, de az elmúlt két év után biztos, hogy az a hatéves szerződése végül tényleg hatéves lesz? Ugye, hogy nem. Szóval szerintem manapság csapatot úgy lehet építeni, hogy 3-4 évnél hosszabb időre nem kötöd le magad, és folyamatosan, minden évben ésszerűen és jól építkezel.

A Welker-Amendola cseréről már leírtam a véleményem, de akkor még direktebben. Mi a jó ég különbség van a 2007-es Welker és a 2013-as Amendola potenciáljában? (Sérülékenységen kívül, mert arról tudok.)tomi-tomi
Ezt most nem mondod komolyan ugye? 2007-ben Welker egy olyan Branch-et váltott, akinek egyetlen egy 1000 yardos szezonja se volt, szezononként kb. 40-50 elkapást tudott felmutatni, és egyébként pedig holdoutolt, és mindenképpen el akart menni a klubtól. Ezt a Branchet lecserélni egy olyan Welker-re, aki az utolsó Miami évében 60+ elkapást produkált, és "bagóért" jött, szerintem egész már történet, mint a mostani. Most az utóbbi 5 év legeredményesebb elkapója lett lecserélve egy legjobb esetben is ígéretre - több pénzért...

Részemről a témát befejeztem, mert a végén kitiltotok innen. 😊

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
dbo 81 — hater
😊Wyatt
Welker had 67 receptions and averaged 10.3 yards per catch for the 2006 Dolphins. Amendola had 63 catches and averaged 10.6 yards for the 2012 Rams.
ez szerintem meg annal is jobb😀

“Winning isn't everything, but it beats anything that comes in second.” Bear Bryant
több mint 13 éve
😊

több mint 13 éve
peterk,
Veled sem fogom elkezdeni a Pats-Broncos összehasonlító vitát! 😀 Csak annyit szeretnék mondani ez ügyben, hogy a Pats szerintem egy organikusan fejlődő-fejlesztő, hosszú távon TB személyétől függetlenül is működő modellt futtat. A Broncos mostani projektjére egyik sem igaz.
Az általam felsorolt négy embernek 2017-2019-ig szóló szerződése van a Pats-nél. A Te támadó embereid, PM: 2014-2016(?), Decker: 2013, DT: 2014, WW: 2014, TE corps: 2014. Nehogy már ugyanaz a fejlesztési program legyen a kettő!
Ha visszanézed, elismerően írtam Elway üzleti döntéséről. De az ő döntése is pont az én érveimet támasztja alá, nekik tökéletesen megfelel 2 évre Wes, nekik ennyi időre kell- a projektjük végéig. Nekünk tavaly kellett két évre - az átállás idejére.
Egy PM-TB vitába viszont igen. Ugyanis az már lezajlott. PM: A Colts kivágta és a Broncos nem kötött vele hosszú távút. TB: a Pats hosszabbított vele.
Most már többen követik nálunk figyelemmel az eseményeket, így most ez újnak tűnik pár embernek

több mint 13 éve
peterk,
Veled sem fogom elkezdeni a Pats-Broncos összehasonlító vitát! 😀 Csak annyit szeretnék mondani ez ügyben, hogy a Pats szerintem egy organikusan fejlődő-fejlesztő, hosszú távon TB személyétől függetlenül is működő modellt futtat. A Broncos mostani projektjére egyik sem igaz.
Az általam felsorolt négy embernek 2017-2019-ig szóló szerződése van a Pats-nél. A Te támadó embereid, PM: 2014-2016(?), Decker: 2013, DT: 2014, WW: 2014, TE corps: 2014. Nehogy már ugyanaz a fejlesztési program legyen a kettő!
Ha visszanézed, elismerően írtam Elway üzleti döntéséről. De az ő döntése is pont az én érveimet támasztja alá, nekik tökéletesen megfelel 2 évre Wes, nekik ennyi időre kell- a projektjük végéig. Nekünk tavaly kellett két évre - az átállás idejére.
Egy PM-TB vitába viszont igen. Ugyanis az már lezajlott. PM: A Colts kivágta és a Broncos nem kötött vele hosszú távút. TB: a Pats hosszabbított vele.
A Welker-Amendola cseréről már leírtam a véleményem, de akkor még direktebben. Mi a jó ég különbség van a 2007-es Welker és a 2013-as Amendola potenciáljában? (Sérülékenységen kívül, mert arról tudok.)

"A nem kreatív elme fel tudja ismerni a rossz válaszokat, de a rossz kérdések felismeréséhez kreatív elme szükségeltetik."(Anthony Jay)
több mint 13 éve
dbo 81 — hater
Szerintem eléggé leegyszerűsíted a képet. 😊.peterk2005
Imho te latsz kicsit tul sok mindent ebbe a lepesbe. Uj szerzodes kotesenel soha nem a multat kell "dijazni", hanem a jovot megbecsulni. Ezert ajanlottak iden egy potencionalisan 2 ev 16 millios szerzodest Welkernek, o ugynokei voltak tulsagosan makacsok, h belassak ez teljesen korrekt piaci ara egy slot wr-nek. Nezd meg, hogy Jennings fele elkapo nem talal csapatot, mert egyszeruen nincs kereslet annyiert, amennyit ot akarnak. Nem veletlen h Denver es a Tennesse is csak ennyit lett volna hajlando kolteni Welkerre, Egy 30+ folotti, slot wr-rol beszelunk, aki az utobbi 2 évben jelentosen lelassult es mar minden 12. elkapasara jar is egy drop. Az, hogy meg a broncos milyen helyzetbe lesz salary cap kapcsan majd kiderul, Mar most se fogjak valoszinuleg megtartani doom-ot, 2 ev mulva egyszerre jar le Decker es Thomas szerzodese is, fene tudja hany ember fog megmaradni. Es Manning fizikalisan minden keppen rosszabb formaba van mint Brady a tobb jatszott eve mellett, ugyh eleg valoszinu, hogy karriert fenyegeto serules nelkul is elobb fog visszavonulni/hanyatlani a jatekka

“Winning isn't everything, but it beats anything that comes in second.” Bear Bryant
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 256 — NFL bracket champion '26
Hol a logika abban, hogy ugyanennyiért - illetve még többért is - bekockáztat BB egy Amendolát, akinél egyészt ott van a sérülékeny múlt, másrészt ha egészséges marad is, akkor is szinte biztos, hogy Welker szintet nem fog tudni hozni? peterk2005
Ne felejtsd Amendolának eddig Bradford dobált egy szar fal mögül kb. egyetlen komolyabb célpontként, így lett elismert elkapó, nem hinném h vmi haj de nagy visszaesés lesz.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
peterk2005 udvari bolond Indianapolis Colts Stanford Cardinal 24 571 — The only discipline that lasts, is self discipline
Esetleg, lám-lám a Broncos megadta neki a pénzt. Talán nem véletlenül pont az a csapat, amelyik tavaly óta futtat egy (vállalható eséllyel) max. három éves projektet.
Nekem jobban tetszik ennél a projektnél, hogy a Pats négy leghosszabb szerződéssel rendelkező játékosainak a neve Amendola, Brady, Gronkowski és Hernandez. Én ezt megveszem.tomi-tomi
Szerintem eléggé leegyszerűsíted a képet. 😊 Mennyivel hosszabb projektet futtat a Pats Brady-vel, mint a Denver Manning-el? Másfél év van köztük korban. És Brady se lát már el 40 yardnál távolabb. Ahogy PM tavaly eldobálgatott, az alapján nem látom, hogy olyan sok év különbség lenne ebben a tekintetben a két csapat között...

Ha őket kivesszük a képből, akkor pedig Bostonban marad Amendola, Gronkowski, Hernandez, mint általad írt long term elképzelés. Denverben meg Von Miller, Demaryus Thomas, Eric Decker, Chris Harris. Szerintem ezt Denverben is megveszik. 😊 De ha folytatnánk a párhuzamokat, akkor Vollmer vs Clady, Wolfe vs Mayo, Mankins vs Doomerwill, stb. És van még Trindon Hollyday, egy egész jól feljődő Moore, harmadéves tehetséges center, tessék mellé tenni a Pats párját. (Champ Bailey-t direkt nem említettem. 😊)

Szóval nekem nem úgy tűnik, hogy arról lenne szó, hogy jött egy csapat, amelyik mindent feltesz a következő 1-2 évre, beajánlott egy rakat pénzt, amivel nem érdemes konkurrálni. Nekem inkább úgy tűnik, hogy az a csapat egyszerűen kihasznált egy jó lehetőséget, ami a Pats FO vs Welker ki tudja milyen viszony miatt váratlanul az ölükbe hullott.

“Pressure is something you feel when you don't know what the hell you're doing.” (Peyton Manning)
több mint 13 éve
pasztoyb New England Patriots 104
Állítólag az Ex Bills WR Donald Jones is látogatóba jön ma. Ő se lenne rossz..

PunBB bbcode test
PunBB bbcode test
több mint 13 éve
beermoney2 3
Kyobalu,

van igazság abban amit írsz. Én úgy látom, hogy az elmúlt 1-1,5 évben több sérelem érte Welkert a FO részéről. Ami furcsa, hogy Reiss szerint, a Broncos ajánlat után még felhívta Wes ügynöke a Pats-et, hogy ajánlanak-e ugyanannyit. Közben már kvázi kész volt az Amendola szerződés. Szerintem itt volt az utolsó nagy hiba. Remélem egyszer Belichick kiad egy könyvet, és mindenre fény derül.

Abban mindenesetre egyetértünk, hogy elment a kedvenc játékosunk. Ez van, néhány év múlva veterán minimumért visszahozzuk, mint Branch-et 😊. Sok sikert neki addig is, ha mi nem nyerünk, nyerjen ő gyűrűt!

-------

De nyugodtan írjál még regényt arról, hogy szegény acl szakadásos acélemberrel, a 31 éves slot elkapóval hogyan kúrt ki a Pats, amikor szinte ugyanazt ajánlotta neki, mint a Broncos.beermoney2
Ezt szépen ide hánytad, beermoney... Ha nem tetszik a "regény", ne olvasd el.LordTamas
Úgy kezeled ezt a Welker dolgot, mintha a kedvenc rockzenekarod frontemberét kifúrta volna a dobos.
több mint 13 éve
Pont ez a probléma peterk..Ha szívember lett volna, akkor nem választja a +1-1,5 Misivel nagyobb ajánlatot.. Reggie miért is maradt lényegesen kevesebb bérért Indinapolisban? Mert lehet, hogy ő egy Colts ikon, akinek lényegesen többet jelent a csapat, mint 2-3 milliók?kyobalu
Én a szívembert nem az ügynökének a tárgyalásai alapján gondolom, hanem az elmúlt 5-6 év alapján, amit láttam tőle a pályán és a pálya szélén. Ez alapján nekem olyan típusú embernek tűnik, mint Bruchi volt, vagy Reggie a Coltsnál, vagy Ward, vagy korábban a Busz a steelersnél, stb. És éppen ezért érthetetlen ez a történet. Szerintem megfelelő bánásmóddal simán maradhatott volna, ráadásul nem is csúcsgázsiért. Semmi logikát nem látok abban, hogy letesznek elé egy 2 év 10 millás deal-t amikor Denverből 2/12-vel jött vissza. Mintha nem érne meg 6 millát... Még ha 10 milla/évet kellett volna megadni akkor oké, de így? Hol a logika abban, hogy ugyanennyiért - illetve még többért is - bekockáztat BB egy Amendolát, akinél egyészt ott van a sérülékeny múlt, másrészt ha egészséges marad is, akkor is szinte biztos, hogy Welker szintet nem fog tudni hozni? Csapat szempontból sem értem, hogy minek nyitni még egy kérdéses posztot, amikor ott a secondary amit rendbe kéne tenni, és nincs már 6-8 év építkezni, mert Tommy boy se lesz már fiatalabb...

Szóval nekem ez a 2 év 10 millás ajánlat azt mondja, hogy itt nem csak Welker nem akart maradni, de a csapat se akarta marasztalni. Csak arra tudok gondolni, hogy valami személyes ellentét lehetett a háttérben. Márpedig ha így van, akkor az az FO hibája, merthogy a Welker-Amendola cserétől nem lett jobb a csapat - pár évre előre nézve sem - az tuti.

több mint 13 éve
Kyobalu,

van igazság abban amit írsz. Én úgy látom, hogy az elmúlt 1-1,5 évben több sérelem érte Welkert a FO részéről. Ami furcsa, hogy Reiss szerint, a Broncos ajánlat után még felhívta Wes ügynöke a Pats-et, hogy ajánlanak-e ugyanannyit. Közben már kvázi kész volt az Amendola szerződés. Szerintem itt volt az utolsó nagy hiba. Remélem egyszer Belichick kiad egy könyvet, és mindenre fény derül.

Abban mindenesetre egyetértünk, hogy elment a kedvenc játékosunk. Ez van, néhány év múlva veterán minimumért visszahozzuk, mint Branch-et 😊. Sok sikert neki addig is, ha mi nem nyerünk, nyerjen ő gyűrűt!

-------

De nyugodtan írjál még regényt arról, hogy szegény acl szakadásos acélemberrel, a 31 éves slot elkapóval hogyan kúrt ki a Pats, amikor szinte ugyanazt ajánlotta neki, mint a Broncos.beermoney2
Ezt szépen ide hánytad, beermoney... Ha nem tetszik a "regény", ne olvasd el.
több mint 13 éve
beermoney2 3
Kyobalu, tomi-tomi! Megértem a nézőpontotokat, én ennek ellenére továbbra is másként látom. Ha egy 4-éves 50 milliós szerződést nem matchelünk, akkor egy szavam sincs. Így tragédia.
Szerintem a Pats FO az elmúlt években nem végzett jó munkát, de ezt a védelem kapcsán már jó-párszor kifejtettem. Egyedül Gronk szerződése tetszik maradéktalanul, ha nem találja ki két év múlva, hogy holdoutol (meg Tomé, de az inkább az ő személyiségéből fakad, mint a FO zsenijéből). Hörnit és Mankins durván túlfizettünk, normális védelmet meg az istennek nem tudunk összerakni. A sikerességünket Bradynek, Scarnak és az edzői stáb általában helyes gameplanjének köszönhetjük (már amikor nincs PO meltdown). Amendolával semmi bajom nem lenne, ha nem az egyik legnagyobb fegyvertény egy slot WR-nél a "duralibility" volna. Hiába tehetséges, meg jók a kezei és kiváló route futó, ha a fél életét felépüléssel tölti.

Más megközelítés a Wes témához. Az NFL üzlet. Ez tény. Abból él, hogy 5 milliárd dollárt kap évente a TV társaságoktól, meg másik 5 milliárdot a mezeladásból, jegybevételből, stb. A csapatoknak sem (csak) az az elsődleges céljuk, hogy sikeresek legyenek, hanem a profit termelése. Welker hatalmas média történet, hányásig hajtó nem draftolt főiskolás, ismeretlen visszahordó, majd minden idők egyik legjobb támadóegységének kulcseleme éveken át, Jerry Rice nevével együtt emlegetett rekordok. Kis "white guy", aki hatalmas ütéseket kap, de mindig feláll, megszakad a csapatért, minta figura a pályán kívül, alapítvány, soha egy balhé, nincs holdout, cirkusz, sírás. Ezek után meg történik, ami történik. Rengetegen látják úgy, hogy kicsinyes és nem méltó dolgot csinált az FO az egész ügy kapcsán.
Én minden évben megveszem az NFL.com Pats előfizetést, van két mezem, rakás egyéb kiegészítőm, pulóverem, stb. Persze nagyon apró pont vagyok az NFL és a Patriots gazdaságában, de belőlem is "él" a csapat. Mostantól kevésbé leszek lelkes, kevesebbet fogok költeni a Patsre. És, a külföldi véleményeket, fórumokat olvasgatva, rengetegen vannak így. Nem Bruschi-t, vagy Troy Brown-t szeretném még mindig a pályán látni, hanem a legeredményesebb nem england-i elkapót, aki még mindig a csúcson van. Persze ezek után is szurkolója maradok a csapatnak, amíg van Brady, Meskó vagy Gronk, de hatalmasat zuhant a szervezet megítélése nálam.
Nyilván ez egy érzelmes magánvélemény. Sajnos emellett határozottan úgy érzem, hogy csak sikeresség szempontjából is nagyon rosszul járt a csapat.

Hajrá Wes és kösz az emlékeket!

Béke! 😊LordTamas
Elegánsan elmész azon tény mellett, hogy a Pats nagyjából ugyanazt ajánlotta neki, mint a Broncos...

"The Patriots, a source close to the situation tells me, wanted to pay Welker roughly $6 million per year, almost exactly what he wound up getting from Denver. But Welker made $9.5 million last season on a one-year franchise-player tag, and that figure likely convinced him he could never accept substantially less than that in New England. Not that a long-term contract of that yearly salary was every in the cards for him with the Patriots, who showed no inclination to stretch for a player who had produced so well for them."

sportsillustrated.cnn.com/nfl/news/20130313/banks-on-welker/?sct=uk_t11_a4

De nyugodtan írjál még regényt arról, hogy szegény acl szakadásos acélemberrel, a 31 éves slot elkapóval hogyan kúrt ki a Pats, amikor szinte ugyanazt ajánlotta neki, mint a Broncos.
több mint 13 éve
kyobalu New England Patriots 1 933 — papai.isti@gmail.com
LordTamas!

Abszolút megértem az érzelmi töltöttségedet, s ahogy viszonyulsz a témához!
Mint korábban is kijelentettem, nekem is az igazi Patrióta megtestesítője Welker volt. Szerettem tiszta szívből, a kedvenc játékosom volt! Azt szerettem volna, ha tőlünk vonul vissza!
Sosem fogjuk megtudni, hogy mi történt a háttérben, mi volt a probléma ami miatt nem szerződött (vagy szerződhetett..) újra Wes..
A csapat kommunikáció alapján szinte ugyanolyan szerződést toltunk az orra alá, amit a Broncos..S ennek ellenére nem minket választott! Egy Patriots ikon, egy saját posztján szupersztár játékos..S nekem inkább ez a furcsa..Biztos történtek az elmúlt évben olyan dolgok, amik érzelmileg megviselték, rosszul estek neki, s másképp állt ő is a dolgokhoz..
DE nekem akkor is furcsa és érthetetlen lesz, hogy amennyiben a legjobb barátja, a kapitány lemond a bére csaknem feléről, hogy egy erősebb csapatot tudjanak összerakni annak érdekében, hogy most már tényleg SB-t nyerjenek, akkor pont abban az évben nem tud megegyezni az FO-val..S szinte ugyanannyi pénzért inkább eligazol az egyik legnagyobb riválishoz..Furcsa dolgoknak kellett itt történniük, amit úgysem fogunk megtudni..
Én is úgy gondolom, hogy nagy űrt fog maga után hagyni, s nem biztos, hogy tudjuk a hiányát és főleg az eredményességét pótolni! Aggódom emiatt én is.
De a csapat üzletpolitikája sosem volt más..Ha valaki nem akar maradni, s szinte ugyanazért a bérért menni akar, akkor azt sosem fogják marasztalni..Bármekkora játékos, meghatározó ember a posztján...
Kívánom neki a legjobbakat, fusson jó idényeket Denverben..De nem szeretném, ha SB-t nyerne Manning-el..

Ward egy paraszt.. 😉
több mint 13 éve
Kyobalu, tomi-tomi! Megértem a nézőpontotokat, én ennek ellenére továbbra is másként látom. Ha egy 4-éves 50 milliós szerződést nem matchelünk, akkor egy szavam sincs. Így tragédia.
Szerintem a Pats FO az elmúlt években nem végzett jó munkát, de ezt a védelem kapcsán már jó-párszor kifejtettem. Egyedül Gronk szerződése tetszik maradéktalanul, ha nem találja ki két év múlva, hogy holdoutol (meg Tomé, de az inkább az ő személyiségéből fakad, mint a FO zsenijéből). Hörnit és Mankins durván túlfizettünk, normális védelmet meg az istennek nem tudunk összerakni. A sikerességünket Bradynek, Scarnak és az edzői stáb általában helyes gameplanjének köszönhetjük (már amikor nincs PO meltdown). Amendolával semmi bajom nem lenne, ha nem az egyik legnagyobb fegyvertény egy slot WR-nél a "duralibility" volna. Hiába tehetséges, meg jók a kezei és kiváló route futó, ha a fél életét felépüléssel tölti.

Más megközelítés a Wes témához. Az NFL üzlet. Ez tény. Abból él, hogy 5 milliárd dollárt kap évente a TV társaságoktól, meg másik 5 milliárdot a mezeladásból, jegybevételből, stb. A csapatoknak sem (csak) az az elsődleges céljuk, hogy sikeresek legyenek, hanem a profit termelése. Welker hatalmas média történet, hányásig hajtó nem draftolt főiskolás, ismeretlen visszahordó, majd minden idők egyik legjobb támadóegységének kulcseleme éveken át, Jerry Rice nevével együtt emlegetett rekordok. Kis "white guy", aki hatalmas ütéseket kap, de mindig feláll, megszakad a csapatért, minta figura a pályán kívül, alapítvány, soha egy balhé, nincs holdout, cirkusz, sírás. Ezek után meg történik, ami történik. Rengetegen látják úgy, hogy kicsinyes és nem méltó dolgot csinált az FO az egész ügy kapcsán.
Én minden évben megveszem az NFL.com Pats előfizetést, van két mezem, rakás egyéb kiegészítőm, pulóverem, stb. Persze nagyon apró pont vagyok az NFL és a Patriots gazdaságában, de belőlem is "él" a csapat. Mostantól kevésbé leszek lelkes, kevesebbet fogok költeni a Patsre. És, a külföldi véleményeket, fórumokat olvasgatva, rengetegen vannak így. Nem Bruschi-t, vagy Troy Brown-t szeretném még mindig a pályán látni, hanem a legeredményesebb nem england-i elkapót, aki még mindig a csúcson van. Persze ezek után is szurkolója maradok a csapatnak, amíg van Brady, Meskó vagy Gronk, de hatalmasat zuhant a szervezet megítélése nálam.
Nyilván ez egy érzelmes magánvélemény. Sajnos emellett határozottan úgy érzem, hogy csak sikeresség szempontjából is nagyon rosszul járt a csapat.

Hajrá Wes és kösz az emlékeket!

Béke! 😊
több mint 13 éve
empty taxi Atlanta Falcons Georgia Bulldogs 37 256 — NFL bracket champion '26
Former Seahawks and Jets RB Leon Washington is visiting the Patriots today.

Madden hates me.
Trust, it f*cking hates me...
több mint 13 éve
kolok,
valóban, a Pats-nél a legnagyobb kockázatú változás a WR igazolás-elengedés. De ha a FO úgy látta, hogy most inkább ennek a kockázatát futja, sem mint a Welker pályafutásának hosszából eredőt, akkor itt mi, a foteleinkből mit tudunk hozzátenni?
A FO hibázik, nem is egyszer! Közülünk viszont szerintem egyikünk se rontotta még el a Pats egyetlen WR igazolását vagy elengedését sem. "Világos a képes beszédem?" 😀
Miért nem tartjuk meg Welkert? Mi honnan tudhatnánk? Nekünk nem tetsző döntés után azt mondjuk: nem értem, tehát f@szok. Nekünk tetsző döntés után: értem, tehát isten-császárok. Közben pedig csak a tetszik-nem tetszik skálán csúszkálunk.
Esetleg, lám-lám a Broncos megadta neki a pénzt. Talán nem véletlenül pont az a csapat, amelyik tavaly óta futtat egy (vállalható eséllyel) max. három éves projektet.
Nekem jobban tetszik ennél a projektnél, hogy a Pats négy leghosszabb szerződéssel rendelkező játékosainak a neve Amendola, Brady, Gronkowski és Hernandez. Én ezt megveszem.

több mint 13 éve
kolok1972 New England Patriots 3 117 — Pats fan
LordTamas!

..
BB és Kraft őszi döntése a mellőzéséről nem volt váratlan..Sosem fogják ezt engedni a Patriotsnál..Mindenkinek meg van a helye, még ha meghatározó játékosoknak is..Nem engedik a hisztit, nem engedik a balhét, a hülye nyilatkozatokat..(S jegyezzük meg, hogy amíg Julian le nem sérült addig kifejezetten jó számokat produkált középen az elkapásoknál..) Elhiszem, hogy el vagy keseredve amiért elment..s főleg amiért pont a Broncos-hoz ment..Nekem sem tetszik..
Sztem ez egyszerűen nem így van:
Week 1
Welkert jegeljük :3 elkapás 46 yard , Superman 1 elk. 7y
Week2Welkert a meccs felétől muszáj játszatnunk mert gáz van:
Welker 5 elk. 95 y Superman:5 elk. 50 y
Week 3
Welker 5 elk 142 y Superman:4 elk. 28y
Week 4
Welker 9 elk. 129 y Superman:-
Week 5Welker 13 elk. 102 y Superman-
Én nagyon szeretem Edelmant,de szvsz az egyértelmű ,hogy nem tudta volna pótolni a képességei alapján Welkert,bár az is nyilvánvaló,hogy miután Wes elkapta a fonalat,neki nem sok snap jutott. Amendolával olyan érzésem van,mint anno a Ras-I picknél volt és még egy peterk által leírt gondolatot ajánlanék mindenki figyelmébe,mégpedig hogy a Brady-Welker közti chemistry üzletileg nem számszerűsíthető és egyáltalán nem biztos ,hogy ez meglesz Amendolával is lsd Ocho és részben Lloyd példáját. Akkor pedig benne vagyunk a córeszban.kyobalu

Nem igazam van, hanem véleményem. Mint itt mindenkinek.
több mint 13 éve
Azért nem mindenki kap olyan lehetőséget, mint most ő.
Annak idején Moss is pl. ezért igazolt hozzánk, hidd el, vannak, akiknek fontos a SB-győzelem is, pláne ha az magasabb fizetéssel párosul.
Szerinted melyik játékosunk nem igazolna el, ha módjában állna több pénzért mint amit nálunk kap egy a SB-ra esélyesebb csapathoz? Egy ilyet mondj.Sobri Jóska
Nem párosult (érdemileg) magasabb fizetéssel, érdemes lenne elolvasni Danna éjszakai kommentjét.
Moss nem volt itt olcsóért.
Btw ismét a saját elméletedhez rendezed az eseményeket, és - szinte természetes módon - ignorálod az elméletedbe nem illeszkedőket. Legyen, nem vagy vele egyedül.
Azt ne várd tőlem, hogy belemenjek abba az épületesnek ígérkező vitába, hogy a Broncos vagy a Pats esélyesebb-é a SB győzelemre és vajon ez volt-e Wes döntésének az alapja.

több mint 13 éve
Őszentsége Sobri Jóska Jacksonville Jaguars 36 228 — #NoStress
Arra nem gondol senki, hogy Welker gyűrűt akar nyerni, és bizony ha valaki, akkor ő igazán tudja, hogy jó a Pats, erős is, csak ugye az a fránya SB-győzelem nem akar az istennek se sikeredni?Sobri Jóska
Ez a sok hülye, aki itt maradt, annak esze ágában sincs gyűrűt nyerni! Csak Welker a helikopter közülük.tomi-tomi
Azért nem mindenki kap olyan lehetőséget, mint most ő.
Annak idején Moss is pl. ezért igazolt hozzánk, hidd el, vannak, akiknek fontos a SB-győzelem is, pláne ha az magasabb fizetéssel párosul.
Szerinted melyik játékosunk nem igazolna el, ha módjában állna több pénzért mint amit nálunk kap egy a SB-ra esélyesebb csapathoz? Egy ilyet mondj.

több mint 13 éve
zinedine5 New England Patriots Arkansas Razorbacks 7 437 — Ajmo Vatreni
Azon kívül, hogy Amendola fiatalabb, ő kicsivel többet tud nyújtani a pálya szélén is.